Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Тест за интелигентност ...
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
wonda_
Цитат(Shade @ 22/01/2018, 03:20) <{POST_SNAPBACK}>
Един стар сексистки виц по повод Ева, която била създадена от ребро на Адам, акцентира, че реброто е единствената голяма кост в човешкото тяло, в която няма мозък. wink.gif

Аз пък, кат същи Тома Неверни, проверих относно костния мозък. И да, само виц е. Плоските кости, към които се отнасят ребрата, имат костен мозък. svirkam si.gif
wonda_
Цитат
За или против Истанбулската конвенция сте и защо политиците от всички партии се плашат толкова от нея?
Аз съм за Истанбулската конвенция и не ме е страх от нея.

Чакай да ти захраня воденицата с още едно становище - това на Светия синод. wavetowel2.gif
Cayen
Бракът не е логична категория. Бракът не е 1 + 1 = 2. Бракът е 1 + 1 = 1. Едва когато се ожениш/омъжиш ще разбереш за какво става дума.

И още нещо: отговорът на какъвто и да било въпрос е поемане на отговорност,ненапразно коренът на двете думи е един и същ.
И е време да поемеш отговорността ти да отговаряш на въпроси най вече на собствените си. Но не пред другите за да си запълваш празното време,а пред себе си.
И е време да спреш да задаваш купища въпроси без да изключваш най-безцеремонно евентуални отговори.
И също е време да поемеш още по-голямата отговорност когато деца започнат да задават на теб разни въпроси да съумяваш да им отговориш без да ги лъжеш и без да ги нараняваш.

И един единствен въпрос към теб:как си позволяваш и за кого се мислиш като провеждаш тест за интелигентност на хора, които както се вижда,вероятно са по-интелигентни от теб?
Persian
Цитат(Cayen @ 22/01/2018, 18:23) <{POST_SNAPBACK}>
когато деца започнат да задават на теб разни въпроси да съумяваш да им отговориш без да ги лъжеш и без да ги нараняваш.

как си позволяваш тест на хора, които вероятно са по-интелигентни

Правило номер 1: Винаги изслушвай събеседника си, дори да знаеш за всяка една дума, която ще чуеш.
Правило номер 2: Не всеки, който поучава е с повече опит от другият.

В смисъл: Когато детето пита а ти го прекъсваш, защото знаеш, то се чувства наранено от това, че не го изслушваш. Не му обръщаш внимание по този начин.
Когато детето поучава майката, не означава, че е по-умно. Просто въпрос на гледна точка.
Thursday Next
Е споко, де, кой казва, че тестове за интелигентност се правят само на тъпи? Дори напротив, правят се на интелигентните, да се види точно колко са интелигентни.
biggeorge
Така си е, 180 народни представители са доста хора и толкова много партии трудно ще постигнат едно мнение.
Но "Пропаст не се прескача с два малки скока."
Ако ще се правят промени по-добре е да се промени Конституцията.
Преди време четох една статия за това, че ние в Източна Европа имаме фалшив морал.
Че вместо да узаконим еднополовите бракове си търсим заместители като фактическото съжителство.
Тогава ми стана обидно, както едно време на българите им е станало обидно от "Оръжията и човекът" на Бърнард Шоу.
После размислих и прецених, че в тази констатация има известна истина, колкото и да не ми се иска да го призная. sad.gif
Личинка

Абе що не си живееш живота с момъка, а си се заровил по конституции и пр. Много важно като нямаш подпис...
biggeorge
Ами аз явно съм леко глупав, че провеждам тестове за интелигентност на по-консервативни от мен хора. w00tbrows.gif
Ако бях по-умен щях да тествам само свободомислещи хора. laugh.gif
Дай ми една причина, поради която не трябва да има еднополови бракове? rolleyes.gif
biggeorge
Първо, не се определям като гей и си нямам приятел/партньор. cool.gif
И второ, ако правата на дори един български гражданин са нарушени, то правата на всички могат да бъдат нарушени.
Липсата на законова уредба за еднополовите бракове е нарушаване на правата на хората.
Неразбирането на този факт води до този и много други глупави спорове. huh.gif
biggeorge
Одобрявам това, което си написал. good.gif
biggeorge
Чух и видях по новините. blink.gif
БПЦ също разпространяват омраза и станаха поклонници на Дявола. malii.gif
Каквото искат това да правят. sad.gif
Личинка

А защо само на еднополовите, къде оставяш бисексуалните, полигамните...?
И колкото и да искаш отговор защо нямало такъв закон, но отговор без морални, традиционни и религиозни аргументи, няма да намериш. Точно защото законите са следствие от морала, традициите, религията и всичко онова, което формира културата на една нация.
Отделно, че всеки закон нарушава и засяга нечии права. Но се гледа да е съобразен с нагласите и ползата на болшинството.
wonda_
: 406.gif
Persian
Цитат(biggeorge @ 22/01/2018, 20:58) <{POST_SNAPBACK}>
Дай ми една причина, поради която не трябва да има еднополови бракове? rolleyes.gif

Една причина е достатъчна, но да кажем, че няма да е интересно. Просто един скучен живот smile.gif

Но, ако погледнем от друга страна:
Моят най-добър приятел в годините казваше - Трябваше да си купим двамата един апартамент и да си живеем заедно.
Щяхме да си спестим много главоболия и щяхме да се одебем на курви, което пък означава други главоболия smile.gif

Та мисълта ми е, не е нужно двама мъже да са педераси за да се оженят. Просто се бракосъчетават, защото са си купили заедно някакъв имот.

Тук си говорим и вероятно всеки вижда нещата различно, но моята истина е, че никой не харесва педалите затова и едно време много ги гонеха и биеха.
За някои педалите може да са нормални хора, но за мен не са. Те са един болен мозък.
В годините, когато пътувах към Враца или Червен бряг попадах на доста такива.
Само ги гледаш как се присламчват към теб, гледаш им мазната физиономия и знаеш кво и как ще започнат да ти говорят още преди да са си отворили устата.
Питето
Е тЕ това, в последното изречение, е под въпрос — вЕрно ли, че обществото има файда или и то се е променило заедно със света, и старите закони вече не носят файда както преди. Това е трудното за преценяване, кога е момента един закон да се промени и колко точно да се промени въпреки и напреки морала и религиите на местните.
Persian
Цитат(Питето @ 22/01/2018, 23:11) <{POST_SNAPBACK}>
кога е момента един закон да се промени и колко точно да се промени

Ще се промени така, че всички ненормални ще имат повече права от нормалните.
Ако днес един педал те хване за хуя или ти бръкне в задника и го набиеш, ще те съдят, че си му нарушил правото на избор smile.gif
Защото до днес ако се крият и пазят, утре ще започнат да си правят каквото искат, защото свободно могат да си го правят.
New
Цитат(Persian @ 23/01/2018, 00:38) <{POST_SNAPBACK}>
Ако днес един педал те хване за хуя или ти бръкне в задника и го набиеш, ще те съдят, че си му нарушил правото на избор smile.gif

Да, но в някоя паралелна реалност. smile.gif
New

Смятам, че е време да се въведе официално фактическото съпружеско съжителство, като се има предвид, че много хора живеят по този именно начин и е редно законът да урежда тези съществуващи в реала отношения.
biggeorge
Цитат(Persian @ 22/01/2018, 23:38) <{POST_SNAPBACK}>

Ти бъзикаш ли се?!?
Кой "ще те хване за хуя" или "ще ти бръкне в задника"?
biggeorge
Цитат(Persian @ 22/01/2018, 23:03) <{POST_SNAPBACK}>
В годините, когато пътувах към Враца или Червен бряг попадах на доста такива.
Само ги гледаш как се присламчват към теб, гледаш им мазната физиономия и знаеш кво и как ще започнат да ти говорят още преди да са си отворили устата.

И аз познавам такива хора, но нито един от тях не е хомосексуалист.
При теб е някаква дълбоко вкоренена ненавист към хомосексуалните.
Най-вероятно не познаваш нито един такъв.
Persian
Цитат(biggeorge @ 23/01/2018, 01:09) <{POST_SNAPBACK}>
Ти бъзикаш ли се?!?Кой "ще те хване за хуя"

Тези за които говоря.
Които се движеха страхливо по влаковете и гледат как да те хванат за хуя без да ядат бой, а сега като ги одобрят, спокойно ще си правят каквото искат, но пак ще ядат бой smile.gif

Въобще не се бъзикам.
Не един път са ме хващали и са искали да го видят, както и съм се нагледал на подобни още от ранно детство.
Един път така се сдържах да не се изцепя с един як смях smile.gif
Ама така е, щото аз съм от тия, където съм все там, където не трябва.

В първи клас майка ми ме хвърли в интернат. Ебати концлагера.
Всички в клас, аз не ебавам.
Имаше едни много големи гардероби в коридорите, където се държаха дрехи и обувки за навън, ако излизаме, защото беше непрекъснато заключено.
Викам си, ще си обувам обувките и ще видя кво да къртя и как да избягам, щото всичко с решетки.

Отварям гардероба и гледам някакъв нагъзил някой.
Погледнаха ме точно като хиените, когато се чукат, само очите където не им светеха smile.gif
Затворих вратите и ги заебах.

Истинските мъже чукат женско и се бият помежду си за женско, а не се чукат взаимно.

Цитат(biggeorge @ 23/01/2018, 01:13) <{POST_SNAPBACK}>

И аз познавам такива хора, но нито един от тях не е хомосексуалист.
- Не говоря за хора с които си общуваме на път и из път, а за определени хора с определено поведение.

При теб е някаква дълбоко вкоренена ненавист към хомосексуалните.
- Не само към тях. Към много от най-различни групи.
Пияници, набожни, подлизурковци, сребролюбци, мързеливци, както и такива, които гледат на хляба мекото и на работата лекото, психически слабите хора, тъпите, простите, мухльовците, и вероятно още много.
Ще кажеш, че то почти нищо не остана да харесвам. Но е почти, не е всичко smile.gif

Най-вероятно не познаваш нито един такъв.
- Да си видял алкохол да се задържа при алкохолик smile.gif
Няма как около мен да фирее такъв.

New
И в интернат си бил?!
Перси, ако кажеш, че и в затвор си лежал, и с наркотици си се занимавал, то вече почти нищо няма да остане, което да не си правил.
Persian
Цитат(New @ 23/01/2018, 15:48) <{POST_SNAPBACK}>

Когато бях на 20, казвах: Не съм минал през две неща, но никога не е късно за едното, а за другото ще е малко трудно.
През брачното и през затвора smile.gif

Два пъти съм бил в интернати но за много кратко време.
Аз не съм за затворени помещения и окован.

Имам черно минало, но не и тъмно.
Не се занимавам и никога не съм се занимавал с неща, които са вредни за човечеството или го съсипват.
С наркотици и плът се занимават най-алчните хора, а аз съм пълна противоположност на тях.
Ако се наложи нещо да правя, то ще е нещо голямо. Атомни бомби и унищожение на целият свят smile.gif
New
Цитат(Persian @ 23/01/2018, 18:02) <{POST_SNAPBACK}>
Не се занимавам и никога не съм се занимавал с неща, които са вредни за човечеството или го съсипват.
...
Ако се наложи нещо да правя, то ще е нещо голямо. Атомни бомби и унищожение на целият свят smile.gif

"Ако ще е гарга, рошава да е", викаш. smile.gif
Thursday Next
Цитат
и гледат как да те хванат за хуя без да ядат бой, а сега като ги одобрят, спокойно ще си правят каквото искат, но пак ще ядат бой

Стига па ти с тоя бой, представа нямаш колко се минаваш. От няколко места чувам, че мъжете правели по-добри свирки от жените. Пропускаш само от тесногръдие и инат. svirkam si.gif
biggeorge
Това фактическо съжителство само за разнополови двойки ли ще е или и за еднополови? misli.gif
Persian
Цитат(Thursday Next @ 23/01/2018, 21:55) <{POST_SNAPBACK}>

И аз така съм чул, но предпочитам вагиналното удоволствие. smile.gif
biggeorge
Добре де, мен защо никой не ме е "хващал за хуя"? rolleyes.gif
Не, че искам да ми се случи нещо такова, просто правя сравнение между мен и теб.
Според мен ти провокираш по някакъв начин хората ... laugh.gif
Питето
Проблем казваш — ако биеш нЕКой и те съдят, а преди го минаваха за "целесъобразно" и си затваряха очите. laughing.gif
Абе ще схванете как да ползвате законите (както са го схванали малцинствата) ама ще мине време.
Питето
А защо само двойки? animatedwink.gif
Thursday Next
Шшшт, Перси още не се е усетил, че ще може да го съди за сексуален тормоз. a4dff7b7.gif
New
smile.gif Добър въпрос!
biggeorge
Много глупав въпрос! malii.gif
Бракът и фактическото съжителство са между двама души.
При по-голям брой хора е полигамия или полиандрия.
Те не са узаконени никъде по света.
Изместваш темата от правата на хомосексуалните хора на брак и деца към многоженство, канибализъм, инцест, педофилия ...
krem-karamel
Цитат(biggeorge @ 24/01/2018, 05:50) <{POST_SNAPBACK}>

Това въобще не е вярно.
Личинка
Много глупав въпрос! malii.gif
Бракът и фактическото съжителство са между двама души.
Изместваш темата от правата на хомосексуалните хора на брак и деца към многоженство, канибализъм, инцест, педофилия ...

В 1/3 от света полигамията е законна, в някои тибетски и африкански общности и полиандрията е законна. И броят на тези съюзи е милиони пъти повече в сравнение с гей-браковете.
Thursday Next
Цитат

Мдам, вероятно Саудитска Арабия, Йемен, Емирствата, Пакистан и още двайсетина държави са на Марс.
biggeorge
Аз говоря за гражданско, светско право, а не за религиозно.
Дори когато шериата е приет за гражданско право това не го прави такова.
Да не се майтапиш пак с мен и аз да не схващам? rolleyes.gif
Личинка
Цитат(biggeorge @ 24/01/2018, 09:53) <{POST_SNAPBACK}>
Аз говоря за гражданско, светско право, а не за религиозно.
Дори когато шериата е приет за гражданско право това не го прави такова.
Да не се майтапиш пак с мен и аз да не схващам? rolleyes.gif

Ха ха... и ти ли си този, който ще легитимира законите по света!? Тоя закон не е закон, онзи закон е закон...
unguriano
Цитат(New @ 24/01/2018, 04:32) <{POST_SNAPBACK}>
smile.gif Добър въпрос!

Я са да са разбЕрете с Жорката добър въпрос ли е или е глупав, та да знаем кво да коментираме. biggrin.gif
Thursday Next
Виж какво ти е отговорила Личинката, да не повтарям. Ти на какво отгоре се силиш да определяш кой какъв закон да има, и кое е по-закон? Когато установената в държавата правна система го приема, значи е законно. Това, че на тебе установената правна система не ти харесва, си е твой проблем, не ходи да живееш в такава държава. Но понеже питаш за шериа, и понеже много пишеш, а малко четеш, дори любимата си Уикипедия, да видим какво пише там за държавите, в които полигамията е законна.

https://en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_polygamy

Айде брой в колко от тях е въведено шериатското право.
Flama

Даже полиандрията някъде е законна.
https://en.wikipedia.org/wiki/Polyandry
Горския
Цитат(Flama @ 24/01/2018, 13:10) <{POST_SNAPBACK}>
Даже полиандрията някъде е законна.
https://en.wikipedia.org/wiki/Polyandry

Мечти, мечтиии w00tbrows.gif
Flama
Абе зависи, ако само хвърлят мръсни чорапи из цялата къща и чакат манджата и един е много. w00tbrows.gif
Че и по-лоши неща вършат някои.
Thursday Next
Цитат(Flama @ 24/01/2018, 14:48) <{POST_SNAPBACK}>
Абе зависи, ако само хвърлят мръсни чорапи из цялата къща и чакат манджата и един е много. w00tbrows.gif
Че и по-лоши неща вършат някои.

Е, като гледам, сред народите, практикуващи полиандрията, чорапите са рядкост, така че споко. a4dff7b7.gif Аз съм за краткосрочната полиандрия - идват, правят ти вечеря, следва веселата част, на сутринта ти правят закуска и безмълвно се омитат. whistling.gif
Горския
Цитат(Thursday Next @ 24/01/2018, 14:53) <{POST_SNAPBACK}>
Аз съм за краткосрочната полиандрия - идват, правят ти вечеря, следва веселата част, на сутринта ти правят закуска и безмълвно се омитат. whistling.gif

Мечти, мечтиии wavetowel2.gif
Flama
Цитат(Thursday Next @ 24/01/2018, 13:53) <{POST_SNAPBACK}>
Е, като гледам, сред народите, практикуващи полиандрията, чорапите са рядкост, така че споко.

А разните там ескимоси като разметат кожени калцуни, добре, че рядко се събуват. w00tbrows.gif
Thursday Next
Цитат(Горския @ 24/01/2018, 14:00) <{POST_SNAPBACK}>
Мечти, мечтиии wavetowel2.gif

Това е идентично с предния ти пост, съседе. И точно както и при предния ти пост не е вярно. laughing.gif
Питето
Никакви мечти за такова нещо, щото е от зор, а не за кеф.
Питето
Май още седиш на спирката и мрънкаш че работата кофти, живота скапан, а онзи с крилете стои зад теб, записва и изпълнява.
Гледай сега, в една тройка, най-малко двама са с един и същ пол, което автоматично оправя въпроса за еднополовите бракове, но от друга страна (мноооооого голяма друга страна) тройката може да е класически любовен триъгълник от хетеросексуални хора. Просто вместо да отстрелваш любовника (или да се дърпате за косите с любовницата) ще си има обществено приемлив вариант... Дори хората вече са подготвили промоции по темата:

– Жена, а бе чета тук една обява "Романтична вечеря в нашия ресторант. Доведете вашата съпруга, приятелка или любовница! Ако доведете и двете - НЕ ПЛАЩАТЕ!"
– И, какво?
– Ми, мисля да рискувам...

Питето
А ти първо попитай каква е вечерята и каква е закуската, пък после преценявай...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.