Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ще се промени ли живота след пандемията?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
biggeorge
Не вярвам, че на управляващите в България им пука за народа.
Те даже биха се зарадвали на висока смъртност.
Всичко, което политиците правят е за лична изгода и облагодетелстване. dry.gif
Така е било и така ще бъде.
Тези 10 милиарда лева заем, които ще вземат или ще бъдат откраднати, или ще бъдат раздадени на кръгове близки до управляващите.
Аз имам много лошо мнение за политиците.
За мен те са диктаторски мислещи хора и институционални терористи. angry.gif
D-rA
Никой не може да промени вярата ти, т.е. вярвай си в каквото си искаш.За да тръгват с резервен план - одобрение за бъдещ заем до 10 млрд, това означава само че в бюджета влизат много много малко пари, и още по-малко ще влизат.И сам може да се сетиш че сега има само големи харчове - а кацата е с дъно.
Ти какво предлагаш - държавата да дръпне шалтера? Или да финансира неотложните плащания с нисколихвен заем?Тези 10, може и 20 да станат, ако нещата загрубеят още повече...
А дали ще крадат - сигурно ще има и кражби, но всеки си носи кръста на действията си... sunbathing.gif
biggeorge
Ти наистина ли мислиш, че крадливите политици ще бъдат разследвани, арестувани и осъдени?
Досега това не се е случило, малко вероятно е да се случи от тук нататък. dry.gif
D-rA
Цитат(biggeorge @ 02/04/2020, 01:07) <{POST_SNAPBACK}>
Ти наистина ли мислиш, че крадливите политици ще бъдат разследвани, арестувани и осъдени?
Досега това не се е случило, малко вероятно е да се случи от тук нататък. dry.gif

И защо да си занимавам главата с такива мисли - и да ги съдят, и да ги подминат - аз няма да получа нищо.И ти няма да получиш нищо - защо си тормозиш съзнанието с възмездия, които не са ти по силите. sunbathing.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.