Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Вселенска справедливост
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Shade
Цитат(viara @ 01/06/2020, 11:18) <{POST_SNAPBACK}>
Нещо не разбрах. Как хем не дават отговор със свои думи, хем тълкуват самостоятелно със свои думи?
Ако може да обясниш по-подробно какво имаш в предвид?
Щото така изказано прилича на човешки речник, който не знае какво точно иска и какво говори.
Може и да не съм разбрала правилно, затова питам де. Да не правя предположения от предубеждения.

ПП Пропуснала съм относно въпроса:Нещо друго случва ли се там? - Какви очаквания имате, да се случват там? ... Каквито и да са, обикновено почти всички очаквания с изключенията от правилото водят до разочарования... Та това моя отговор със мои думи, кратък и ясен/ забележи, щото явно си пропуснал, да забележиш кратки и ясни отговори/.

Какво имаш в предви под "свои думи... мисли". Би ли ми обяснил?
Щото моят кратък отговор и мисъл по този въпрос е, че човек няма свои думи и мисли, а просто прихваща според честотата на която е мисли и думи.
И за да не си мислиш, че си налагам мнението/щото това е фанатизъм/. За да не си правиш подобни предположения от предубеждения. Пояснявам, че просто споделям мнението си, своите си мисли.
Кой разбрал, разбрал, кой не ... когато ... а може и да не разбере ...
Това няма абсолютно никакво значение за мен.
Споделих, за да се видиш отстрани чрез думите си, какво се вижда. Щото може и други да виждат същото, но да си мълчат ... та да имаш представа как се виждат думите ти от страничен наблюдател ...
Затова коментирах, един вид да се огледаш в собствение си слова.

Този трактат като покана за дискусия ли следва да се приеме? Представеният тюрлю-гювеч от хапливи общи приказки, нахвърляни непоследователно и несвързано с подчертано негативистична нагласа, не е предразполагаща платформа за разговор. Освен в някоя пиянска компания.
При желание за дискусия, опитай да поставиш въпросите си кратко, ясно и по същество, без сянка на предварителен негативизъм. Ако се затрудяваш да го направиш сама, помоли някой по-опитен и непринуден да ти помогне.
viara
Цитат(Shade @ 02/06/2020, 05:43) <{POST_SNAPBACK}>
Този трактат като покана за дискусия ли следва да се приеме? Представеният тюрлю-гювеч от хапливи общи приказки, нахвърляни непоследователно и несвързано с подчертано негативистична нагласа, не е предразполагаща платформа за разговор. Освен в някоя пиянска компания.
При желание за дискусия, опитай да поставиш въпросите си кратко, ясно и по същество, без сянка на предварителен негативизъм. Ако се затрудяваш да го направиш сама, помоли някой по-опитен и непринуден да ти помогне.

Просто отразявах теб. Не съм влагала енергия, нито хапливи приказки.
Защо ги виждаш така, не знам? Нямам обяснение.
Нищо лично, та ние дори не се познаваме. Няма как да влагам нещо лично.
Съжалявам, че не си ми разбрал, но това е нормално за повечето свят...
Дискусията просто е безсмислена натам и преди беше, но не го виждаше.
За мен дискусията е безмислена, щото влагаш много цветни нишки там където ги няма/предубеждения/.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.