Цитат(viara @ 01/06/2020, 11:18) <{POST_SNAPBACK}>
Нещо не разбрах. Как хем не дават отговор със свои думи, хем тълкуват самостоятелно със свои думи?
Ако може да обясниш по-подробно какво имаш в предвид?
Щото така изказано прилича на човешки речник, който не знае какво точно иска и какво говори.
Може и да не съм разбрала правилно, затова питам де. Да не правя предположения от предубеждения.
ПП Пропуснала съм относно въпроса:Нещо друго случва ли се там? - Какви очаквания имате, да се случват там? ... Каквито и да са, обикновено почти всички очаквания с изключенията от правилото водят до разочарования... Та това моя отговор със мои думи, кратък и ясен/ забележи, щото явно си пропуснал, да забележиш кратки и ясни отговори/.
Какво имаш в предви под "свои думи... мисли". Би ли ми обяснил?
Щото моят кратък отговор и мисъл по този въпрос е, че човек няма свои думи и мисли, а просто прихваща според честотата на която е мисли и думи.
И за да не си мислиш, че си налагам мнението/щото това е фанатизъм/. За да не си правиш подобни предположения от предубеждения. Пояснявам, че просто споделям мнението си, своите си мисли.
Кой разбрал, разбрал, кой не ... когато ... а може и да не разбере ...
Това няма абсолютно никакво значение за мен.
Споделих, за да се видиш отстрани чрез думите си, какво се вижда. Щото може и други да виждат същото, но да си мълчат ... та да имаш представа как се виждат думите ти от страничен наблюдател ...
Затова коментирах, един вид да се огледаш в собствение си слова.
Ако може да обясниш по-подробно какво имаш в предвид?
Щото така изказано прилича на човешки речник, който не знае какво точно иска и какво говори.
Може и да не съм разбрала правилно, затова питам де. Да не правя предположения от предубеждения.
ПП Пропуснала съм относно въпроса:Нещо друго случва ли се там? - Какви очаквания имате, да се случват там? ... Каквито и да са, обикновено почти всички очаквания с изключенията от правилото водят до разочарования... Та това моя отговор със мои думи, кратък и ясен/ забележи, щото явно си пропуснал, да забележиш кратки и ясни отговори/.
Какво имаш в предви под "свои думи... мисли". Би ли ми обяснил?
Щото моят кратък отговор и мисъл по този въпрос е, че човек няма свои думи и мисли, а просто прихваща според честотата на която е мисли и думи.
И за да не си мислиш, че си налагам мнението/щото това е фанатизъм/. За да не си правиш подобни предположения от предубеждения. Пояснявам, че просто споделям мнението си, своите си мисли.
Кой разбрал, разбрал, кой не ... когато ... а може и да не разбере ...
Това няма абсолютно никакво значение за мен.
Споделих, за да се видиш отстрани чрез думите си, какво се вижда. Щото може и други да виждат същото, но да си мълчат ... та да имаш представа как се виждат думите ти от страничен наблюдател ...
Затова коментирах, един вид да се огледаш в собствение си слова.
Този трактат като покана за дискусия ли следва да се приеме? Представеният тюрлю-гювеч от хапливи общи приказки, нахвърляни непоследователно и несвързано с подчертано негативистична нагласа, не е предразполагаща платформа за разговор. Освен в някоя пиянска компания.
При желание за дискусия, опитай да поставиш въпросите си кратко, ясно и по същество, без сянка на предварителен негативизъм. Ако се затрудяваш да го направиш сама, помоли някой по-опитен и непринуден да ти помогне.