Цитат(Радио Ереван @ 03/07/2020, 23:47) <{POST_SNAPBACK}>
Имам предложение вие двамата с Питето да си смените никовете.
Той да се казва Розовия, а ти Черния.
За него всичко е цветя и рози с малки изключения, а за теб почти всичко е гадно.
Животът е шарен. Има от всичко. Разберете го.
Той да се казва Розовия, а ти Черния.
За него всичко е цветя и рози с малки изключения, а за теб почти всичко е гадно.
Животът е шарен. Има от всичко. Разберете го.
Да, знам че ме възприемате по този начин тук. Нормално, наясно съм защо. Ще опитам да внеса още яснота по същото, за да бъда разбран каква е причината да е така. А никой не ме харесва, не само тук във форума, защото:
Комунистите не ме обичат, защото знам, че са измамници, които заблуждават най-слабите и ощетените с лъжи за равенство и братство, за да живеят и те като капиталисти.
Демократите не ме обичат, защото показвам как реалната демокрация не съществува, а зад нея като параван все същите лъжи за права, ценности, и дрън-дрън, зад всичко което цялата власт се оказа в мутри, ченгета и бивша номенклатура.
Националистите и патриотите също не ме долюбват, понеже и те използват тези родолюбиви лозунги само като параван, чрез който да се докопат и те до властта, за да вършат същото като тези, които критикуват и нападат.
Либералите и те ме мразят, тъй като техните идеи за обсолютна свободия докарва обществата до пълна развала и упадък, което няма как да одобрявам и приемам.
Зелените и еколозите и те не са ми фенове, понеже използват идеята също като параван, за да се наместят и те в политиката и властта, а реално някои от тях не са засадили дори едно дръвче, нито са осиновили поне едно бездомно животинче. Само голи приказки.
Русофилите не ме обичат, защото не съм фен нито на царска Русия, нито на Октябърския преврат, нито на СССР, или на Горбачов, на пияницата Елцин, също и на Путиновото самодържавие.
Русофобите и те, понеже пък никой не може да изтрие от сърцето ми благодарността към онези руси, които напоиха с кръвта си земята ни, за да е свободна и днес.
Та, да не изреждам всичко. С две думи - няма угодия. Контра съм на всички, които крадат, мамят, лъжат и още по-лоши неща вършат. И който се разпознае в тези категории, или е в някаква зависимост от същите, почва да ми налита и да се саморазправя с мен, сякаш аз съм виновен, че светът е това, което е. Ми не съм. Аз само открехвам по малко завеската на задкулисието тук и там, а че зад нея се виждат ужасяващи неща, вината не е моя. Аз съм само вестоносец. Ако някой не харесва вестите, които нося, трябва да е наясно, че те не зависят от мен.