Ми пробвай утре да посетиш планова операция във Варна. После ми пиши дали става дума за вяра или си е факт.
Пробвай ти с дебели връзки и с дебела пачка, и ще разбереш,че съм прав! Ти на Марс ли живееш?!?
Ми с вашите малки лопати, как да изровите дневните дискотеки, дето го нахендрят на вечерния час, я... или просто ви го спестяват, та да не стане масово явление.
Alexfield
10/03/2021, 23:38
За теб с връзки и дебели пачки е нещо като "Новото нормално", така ли?
Alexfield
11/03/2021, 00:08
Не всички могат да се ваксинират. Няма да забранят на неваксинираните да пътуват. Но пък е много вероятно да започнат да ги карат да предоставят отрицателен тест. Като започнеш всяка седмица да си плащаш теста, защото трябва да пътуваш, ще ти дойде нанагорно чисто финансово. Но избор ще имаш. Някои професии нямат много избор и ще бъдат ваксинирани. Имам приятел, който работи в мобилен оператор. Уредиха им ваксините служебно. Той всеки ден ходи по адреси - посещава над 10 домакинства. Рискът да се зарази и да зарази още много народ е огромен. При шофьорите на градския транспорт рискът е още по-голям.
Нататък тъпотиите за генното модифициране на хора чрез ваксиниране с Модерна изобщо няма какво да ги коментирам.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.