Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Отново на избори
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Питето
Бягай да им целуваш... иконите в Кремъл. Тези вече няколко пъти са почвали да воюват срещу България, въпреки че сме им дали азбука и религия, и сме ги насочили към човечеството. Ми не, не смятам да ставам жител на 16-тата република, благодарско за предложението, ма ще пропусна. Като трябват санкции вместо морков, ще се придържам към санкциите. Не са ни пазар сега, нито са ни били били пазар навремето. Ако нещо те притеснява лично около санкциите, купи си самовар, Лада Нива, руска пералня, руски телевизор, руски тостер, произвеждай и им продавай чипове... там каквото си решиш и ей ти твоята воля и твоя принос въпреки и напреки санкциите. Мене не ме вакрвай в заобикалянето на санкциите, щото съм против. Да ядат морски дарове от Беларус и да си опичат акъла, а като станат хора, да заповядат да си поговорим.
За Орбан, и него ще го тричат неговите, просто още не им се е насъбрало достатъчно, а и недоволните има къде да ходят из ЕС, ама накрая тези си намират майсторите.
wal
Цитат
Жалко е, че няма истински патриоти в днешните ни политически среди,

Е как, нали имате Костя Копейкин и Н.Малинов.Я виж колко избиратели ги припознаха като истинските български патриоти!
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.