Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Гази ли Омикрон като глиган люцерна
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Питето
Лати е в другата матрица, религиозната... а там точно обърканите им трябват. Жънат и при раждане, и при умиране, празно няма.
Shade
Цитат(Catpuccino @ 11/01/2022, 07:53) <{POST_SNAPBACK}>
Нищо не прочетох за PCR преди хоспитализацията????

PCR не фигурира и не е нужен. Сагата описва индивид, който при неразположение използва връзки, за да влезе в болница. Където, без да се церемонят и да губят време и средства за тестване, директно го хвърлят в ковид отделение. Та да се нагълта със солидна доза от концентрацията на вируси в това отделение и да се изпълни фабулата по сценария на сагата. Идентична с пресъздадената от поета реалност "Влязъл в затвора, там попаднал на хора, и станал човек".
Тук и сега е мястото за възмущение от здравната система, безсилието на медицината и измислените само с цел печалба ваксини. А ако се интересуваш от надеждна алтернатива - има я, разбира се, трябва само да попиташ.
D-rA
Цитат(Shade @ 11/01/2022, 22:53) <{POST_SNAPBACK}>
PCR не фигурира и не е нужен. Сагата описва индивид, който при неразположение използва връзки, за да влезе в болница. Където, без да се церемонят и да губят време и средства за тестване, директно го хвърлят в ковид отделение. Та да се нагълта със солидна доза от концентрацията на вируси в това отделение и да се изпълни фабулата по сценария на сагата. Идентична с пресъздадената от поета реалност "Влязъл в затвора, там попаднал на хора, и станал човек".
Тук и сега е мястото за възмущение от здравната система, безсилието на медицината и измислените само с цел печалба ваксини. А ако се интересуваш от надеждна алтернатива - има я, разбира се, трябва само да попиташ.

Не пиши глупости за да докажеш само арогантността си... Повръща ми се от теб, без извинение... sunbathing.gif
Питето
Познавам. Познавам хора и "от кухнята". Истинско си е, нищо че отстрани и отдалече изглежда нагласено. Номера е, че доста тарикати трупат точки за сметка на баламите. Като онези, ваксинираните антиваксъри депутати.
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 11/01/2022, 17:53) <{POST_SNAPBACK}>
Нищо не прочетох за PCR преди хоспитализацията????

Има PCR - отрицателен, но жена му имаше положителен и симптоми на загуба на обоняние... (за протокола - тя се оправи в къщата си без особени проблеми). Въпреки отрицателния тест няколко часа по-късно се е почувствал зле... При приема му има чист ренген на бял дроб.., но с температура. Правят му там втори тест и вече е положителен... и т.н. sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 11/01/2022, 12:55) <{POST_SNAPBACK}>
Не пиши глупости за да докажеш само арогантността си... Повръща ми се от теб, без извинение... sunbathing.gif

Ми аз само арогантни глупости пиша, това вече си го изказал и не го оспорвам. Не съм като вас, дето само елегантни умности предлагате.
А ако наистина ти се повръща, едва ли е от мен. По-вероятно е да си попрекалил с облъчванията. Нямаш ли под ръка торбичка за повръщане?
D-rA
Цитат(Shade @ 11/01/2022, 23:06) <{POST_SNAPBACK}>
Ми аз само арогантни глупости пиша, това вече си го изказал и не го оспорвам. Не съм като вас, дето само елегантни умности предлагате.
А ако наистина ти се повръща, едва ли е от мен. По-вероятно е да си попрекалил с облъчванията. Нямаш ли под ръка торбичка за повръщане?

Продължавай все така...Велик си... sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 11/01/2022, 13:01) <{POST_SNAPBACK}>
Има PCR - отрицателен, но жена му имаше положителен и симптоми на загуба на обоняние... (за протокола - тя се оправи в къщата си без особени проблеми). Въпреки отрицателния тест няколко часа по-късно се е почувствал зле... При приема му има чист ренген на бял дроб.., но с температура. Правят му там втори тест и вече е положителен... и т.н. sunbathing.gif

Това, значи, е доказателството, че "се нагълтал със солидна доза от концентрацията на вируси в това отделение".
Приема се. Нямам повече въпроси.
Shade
Цитат(D-rA @ 11/01/2022, 13:08) <{POST_SNAPBACK}>
Продължавай все така...Велик си... sunbathing.gif

Нека е така. tan.gif
Можеш да добавиш, че не само съм велик, но и умра да се хваля с велики постижения.
D-rA
Цитат(Shade @ 11/01/2022, 23:11) <{POST_SNAPBACK}>
Нека е така. tan.gif
Можеш да добавиш, че не само съм велик, но и умра да се хваля с велики постижения.

Забавлявай се както ти харесва... sunbathing.gif
Catpuccino
Смешно е да използваш тази сага като “заразен в отделение”! Вярваш ли й самия ти?
Catpuccino
Аз не прочетох нито една глупост! Защо човек с “връзки” ще бъде приет в ковид отделение? Рентгенът няма възможност да установи ендотелиит! Контактен, със симптоматика, положителен РCR …. и тежка форма на ковид, но защо да не оплюем лекарите sad.gif
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 11/01/2022, 23:21) <{POST_SNAPBACK}>
Смешно е да използваш тази сага като “заразен в отделение”! Вярваш ли й самия ти?

Нека ти смешно, не е единствен такъв случай за който знам... И не е до вяра, а до отвращение... sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 11/01/2022, 13:20) <{POST_SNAPBACK}>
Забавлявай се както ти харесва... sunbathing.gif

Само да отбележа, че не ми харесва да нагрубявам персонално опонента при липса на доводи. За разлика от някои други...
Catpuccino
Човекът е бил болен от ковид, да, за голямо съжаление отвратително много са смъртните случаи и продължават да растат sad.gif Запитай се кой носи огромната вина! Губим всеки ден хора, защото плямпалата ги подведоха колко са опасни ваксините, как става въпрос за грипче…а това дори и респираторен вирус не е sad.gif Белодробните поражения са вторични на ендотелиита и увреждането на алвеолите няма “спускане” към белия дроб! Лица като Мангъров, Чорбанов, Костя и още знайни и незнайни “велики умове” ми се иска да подпишат декларация за отказ от лечение от “грипчето”…справедливостта го налага sad.gif
Catpuccino
Когато аргументите свършат, когато е по-лесно да хейтиш без да си направиш труда поне малко да се запознаеш с това, за което пишеш…няма друга възможна реакция. Докторът съвсем наскоро обяви, че вирусът не води до тромбози, само ваксините правят това!

Ситуация…с един възможен изход! Разбираемо и тъжно…
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 11/01/2022, 23:34) <{POST_SNAPBACK}>
Човекът е бил болен от ковид, да, за голямо съжаление отвратително много са смъртните случаи и продължават да растат sad.gif Запитай се кой носи огромната вина! Губим всеки ден хора, защото плямпалата ги подведоха колко са опасни ваксините, как става въпрос за грипче…а това дори и респираторен вирус не е sad.gif Белодробните поражения са вторични на ендотелиита и увреждането на алвеолите няма “спускане” към белия дроб! Лица като Мангъров, Чорбанов, Костя и още знайни и незнайни “велики умове” ми се иска да подпишат декларация за отказ от лечение от “грипчето”…справедливостта го налага sad.gif

В колко ковид отделения си лекувала? sunbathing.gif
Catpuccino
В колкото ти си влизал wink.gif това не ми пречи да зная каква е патогенезата на болестта!
ПП отново нулев аргумент!
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 11/01/2022, 23:48) <{POST_SNAPBACK}>
В колкото ти си влизал wink.gif това не ми пречи да зная каква е патогенезата на болестта!

Пречи ти, защото четеш и вярваш само на това което възприемаш. Но и твоята пропаганда с обратен знак на спомената по-горе от теб, е със същата стойноност - точно 0 ла. sunbathing.gif
Catpuccino
Цитат(D-rA @ 11/01/2022, 23:51) <{POST_SNAPBACK}>
Пречи ти, защото четеш и вярваш само на това което възприемаш. Но и твоята пропаганда с обратен знак на спомената по-горе от теб, е със същата стойноност - точно 0 ла. sunbathing.gif

Нямам какво повече да добавя!

Ето това е класически пример на арогантност! Изводите … за четящите тук!

ПП и още нещо…споменатата от мен пропаганда не е е със стойност 0, тя се измерва в загубени човешки животи sad.gif
Дaни
Цитат(lati1960 @ 11/01/2022, 19:30) <{POST_SNAPBACK}>
Не познавам нито един човек, който да се е разболял от ковид и да е бил карантиниран.

Това, че познатите ти не са ти казвали да са карали ковид, не значи, че не са го изкарали.
А ти вземи се ваксинирай, трябва да се направи всичко, което е възможно, за да се предпази човек, ваксините не са панацея, но пак .са нещо.
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 11/01/2022, 23:58) <{POST_SNAPBACK}>
ПП и още нещо…споменатата от мен пропаганда не е е със стойност 0, тя се измерва в загубени човешки животи sad.gif

Много патос но безполезен, я обясни по-научному, защо в цивилизования свят, многопроцентно ваксиниран има такъв бум на заразени, заболели и дори смъртността се е увеличила, за съжаление.Ето последните данни

Вижте прикачените файлове
Швейк
Сестра ми е лекарка в '' Спешна помощ '' - тя в ''кухнята'' ли е ? Не твърдя, че го няма тоя грип, не казвам, че няма починали от него....но всичко ми се струва преекспонирано - кой има интерес от това !?
evanka
Цитат(Catpuccino @ 11/01/2022, 22:24) <{POST_SNAPBACK}>
Защо човек с “връзки” ще бъде приет в ковид отделение? Рентгенът няма възможност да установи ендотелиит! Контактен, със симптоматика, положителен РCR …. и тежка форма на ковид, но защо да не оплюем лекарите sad.gif

Практиката в болниците, не само в България, е при постъпване по независимо каква причина и за какво лечение, да се прави пср. И ако той е положителен (може и фалшиво положителен в 4% от случаите) болния се насочва към ковид отделение, дори и да е там със счупен крак без други оплаквания. После, ако човека почине в ковид отделението или реанимацията му, дори и да е починал от рани при катастрофа, той се добавя към статистиката на ковид и тялото се връща на близките в запечатан ковчег от санитарни съображения. Тази ситуация от гледна точка на близките изглежда точно така - "Влезе в болницата със счупен крак, (или здрав) те го изкараха ковид и го умориха". А човека може да е починал от мозъчна или вътрешна травма, но за близките, на които не се дава информация, всичко е лъжа, лекарите там са някакви мъчетели, които умъртвяват умишлено .... и то от ковид за да гушнат повече пари.
Бай Ганьо
Точно така.
Но това не е всичко.
Всички мъртви също се изследват за ковид.
Починал от катастрофа например, ако има ковид го пишат в статистиката.
Хасан
Цитат(lati1960 @ 11/01/2022, 19:30) <{POST_SNAPBACK}>
/Това е моят отговор по моите наблюдения, нямат амбицията да обобщават цялата картина и реалност/
Няма нито един мой близък, роднина или познат, който да е заразен от ковид и неговите щамове.
Няма нито един мой близък, роднина, приятел или познат, който да е починал от ковид.
Нито един от широкия кръг служебни, социални и обществени мои контакти, който да е в горната категория!
Не познавам нито един човек, който да се е разболял от ковид и да е бил карантиниран.

Чувам само слухове за такива, но слуховете не са нито факти, нито действителността.
Знам за случай на семейство прието заедно в ковид отделение, след което съпругът бил починал от ковид, без близките му да са уведомени своевременно, а съпругата държана още на апаратно дишане, бере душа. Не знам впрочем дали въобще се изисква разрешение от близките по прилагане апаратно дишане на нарочените за болни от ковид? Едва ли. Излезе истината, че там се прилага някакъв зададен от СЗО протокол на лечение, който е еднотипен за всички почти, и... който оцелее! Такива са поне моите впечатления.
Имам също приятели и познати, които като настинаха леко и почнаха да кихат и кашлят, така се паникьосаха, че тръгнаха да си изследват антителата, и накрая от шубе се ваксинираха, за всеки случай, така казаха. Което е обобщената картина по мотивацията на повечето хора да го напряват. Не че вярват да има пандемия, такава просто не се вижда! Но, за всеки случай. И, за да продължат да живеят нормално, доколкото е възможно в тази ковид каша.
Това е, което мога да споделя, като факти, поне от моя гледна точка. За други може да е различна, не споря. Всеки има ум в главата, да си решава. Не се бъркам на никого.

Започвам да те разбирам. Смяташ, че щом не познаваш никой, който да е бил болен от ковид, значи такива няма или почти няма и всичко е плод на медийна дезинформация. Ако родителите ти бяха починали след заразяване с този вирус и ти и приятелите ти бяха боледували тежко, щеше да разсъждаваш по съвсем друг начин.
Когато ходиш при личния ти лекар, защо не го питаш колко негови пациенти боледуват от ковид, има ли починали и какво му е мнението за ваксините.
vayu
Цитат(Швейк @ 12/01/2022, 04:56) <{POST_SNAPBACK}>
....но всичко ми се струва преекспонирано - кой има интерес от това !?

При условие,че тия които имат интерес от това са го заявили ясно-зашо питаш?И то отдавна е заявено,вайкаха се,че пропуснаха предния вирус,но тоя "Прозорец от възможности" ,както го наричат те няма да го пропуснат.Чака ни светло бъдеще след Големия Рестарт или Голямото зануляване.То и за това са важни локдауните,нали трябва да се унищожи първо икономиката за да може изгради отново"но по-добре".
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 12/01/2022, 02:19) <{POST_SNAPBACK}>
Всички мъртви също се изследват за ковид.
Починал от катастрофа например, ако има ковид го пишат в статистиката.

Това малко като "пладнешки обир" звучи. smile.gif
Демек някой изисква едва ли не да се правят клизми и на загинали при катастрофи, с цел надписване причината за смъртта.
Но ти винаги предлагаш сериозна информация. Така че ще бъде интересно да научим как точно го установи този "факт". Чрез "логика", чрез вяра или свеждаш до знанието ни последната раздувка от кръчмите, където конспирацията е издигната до ниво моронизация.
trаnsalp
Цитат(Хасан @ 10/01/2022, 13:31) <{POST_SNAPBACK}>
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Pr...yucerna-1187166

Ваксиниран или не, ще се заразиш с Омикрон. Така каза нашият депутат професор Чорбанов. Зеленият сертификат бил безсмислен.
Ако обаче всички пълнолетни са 99% ваксинирани с бустерна доза, какво ще направи този заразен вирус? Може би ще се превърне в грип? misli.gif
Няма да има време за бустерна доза. Ще ни гази като глиган люцерна и ще ни ваксинира принудително. Каква защита ще получат нагазените, които оцелеят ми е интересно.

Чакам го. С нетърпение.
trаnsalp
Цитат(Швейк @ 12/01/2022, 05:56) <{POST_SNAPBACK}>
Сестра ми е лекарка в '' Спешна помощ '' - тя в ''кухнята'' ли е ? Не твърдя, че го няма тоя грип, не казвам, че няма починали от него....но всичко ми се струва преекспонирано - кой има интерес от това !?

Пълен цирк с две думи.
trаnsalp
Цитат(Дaни @ 12/01/2022, 00:03) <{POST_SNAPBACK}>
Това, че познатите ти не са ти казвали да са карали ковид, не значи, че не са го изкарали.
А ти вземи се ваксинирай, трябва да се направи всичко, което е възможно, за да се предпази човек, ваксините не са панацея, но пак .са нещо.

По-скоро бих умрял. Толкова ми дойде в повече тази тъпотия.
trаnsalp
Цитат(evanka @ 10/01/2022, 21:30) <{POST_SNAPBACK}>
Омикрон вероятно е по-близо до сериозността на грипна епидемия, в сравнение с предходните варианти на ковид.
За пример виж Дания, в която има почти само омикрон и при 60 000 заразени дневно, в реанимация са само 5 човека.
Във Франция 300 000 положителни на ден, в реанимациите нямат омикрон, освен случаи на хора, които са там по други причини, но теста им е положителен. Хоспитализираните по-тежки случаи на омикрон са на кислород 2-3 дни и толкова, далеч от това което беше досега с 'класическите" случаи на ковид.
Та ваксината или преболедуването ни пазят от делта, но пък омикрон е по-скоро като тежък рино вирус и рядко слиза в белите дробове.

А уж са ваксинирани?
Shade
Цитат(trаnsalp @ 12/01/2022, 06:45) <{POST_SNAPBACK}>
Чакам го. С нетърпение.

Защо ти е нужен?
trаnsalp
Цитат(Shade @ 12/01/2022, 17:04) <{POST_SNAPBACK}>
Защо ти е нужен?

За да докажа лъжите и безмислието относно "сички ще ни гази". И после да го припомням на такива като тебе.
Shade
Цитат(trаnsalp @ 12/01/2022, 07:22) <{POST_SNAPBACK}>
За да докажа лъжите и безмислието относно "сички ще ни гази". И после да го припомням на такива като тебе.

Не те знам какво точно се каниш да ми припомняш, но аз трупам интересни спомени: 50 000 нови случая на ковид бяха регистрирани само вчера в града, в който живея. Десетина от колегите ми не се явиха на работа за първия работен ден на тази година, карантинирани вкъщи с ковид. Вече повечето от тях са на работа, обаче междувременно други колеги си останаха у дома за седмица (изискването е 5 дни карантина и връщане на работа без ковид тест, ако нямаш симптоми или междувременно не си влязъл в болница). За късмет, досега нито един от върналите се на работа колеги не е стигал до болница, може би защото всички са ваксинирани.
С нетърпение очаквам твоите спомени...
Швейк
Ами питам заради разни дървени философи тука - заровили глава в разни числа, таблици и кой знае от кого стъкмени статистики....и зарад разни хипохондрици , загрижени за скъпоценната си кожичка , пълнят нечии джобове
ByBa
Цитат(Хасан @ 10/01/2022, 13:31) <{POST_SNAPBACK}>
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Pr...yucerna-1187166

Ваксиниран или не, ще се заразиш с Омикрон. Така каза нашият депутат професор Чорбанов.

Ще ни гази като глиган люцерна...:-)

И трябваше после журналистите да го питат да обясни какво има на предвид като се е изразил така с това прасе...тоест да обясни по-точно какво е искал да каже, защото това е много символично и всеки може да си го тълкува както си иска.

Аз искам да напиша нещо, сякаш встрани от всичко дотук.

Вирус - вирусология - вирусолист, инфекционист - инфекционни болести - специалист.

Грешката на всички ни е, че смятаме, че разбираме в ДЕТАЙЛи тази наука...иначе всеки може да я тълкува, както и да чете литература и да я тълкува.

Грешката, която допусна правителството –съзнателно или не - беше тази, че не поднасяше като новина и информация за публиката мненията на специалистите по тази дисциплина, а се поддаде на масовия подход, наложен от медии и други...които поднасяха с голяма точност :-) статистиката за смъртните случаи с, под, и около ковида...с единствената цел - да покажат по този изкривен начин болестта и заразяването. Да, ама не !

Аз бих изгледала 5 пъти друго интервю на този специалист Чорба-нов...озаглавено Всичко, което трябва да знаем за ваксините.

Препоръчвам и на другите - все могат да намерят нещо, което не са знаели досега :-)

Лично за мен го намерих: тънкия факт за латентния период на зараза...срещу който някои се бунтуват, казвайки - как ще ме карантирате като съм ЗДРАВ ?
Швейк
Препоръчвам ( въпреки , че на многознайковци е трудно да набиеш нещо в главите ) - заключване в пещеричката , храна и вода поне за един месец , антивирусен гащеризон, противоатомен костюм , когато се пише тук - непременно с ръкавици и маска на носа. Ето така ще оцелее човечеството , (или поне,най - качествените му индивиди )
Shade
Цитат(Швейк @ 12/01/2022, 08:56) <{POST_SNAPBACK}>
Препоръчвам ( въпреки , че на многознайковци е трудно да набиеш нещо в главите ) - заключване в пещеричката , храна и вода поне за един месец , антивирусен гащеризон, противоатомен костюм , когато се пише тук - непременно с ръкавици и маска на носа. Ето така ще оцелее човечеството , (или поне,най - качествените му индивиди )

Щом ти казваш, значи е така. Действай!
ByBa
Цитат(Shade @ 12/01/2022, 19:03) <{POST_SNAPBACK}>
Щом ти казваш, значи е така. Действай!

Тук го превърнахте на селска задявка, седянка де - само се заяждате navikvane.gif
Швейк
Ами прочети си писаниците...пълни са с неадекватни глупости - писани на някакъв странен , псевдонаучен език
Швейк
Аз съм си прозт селянин, и немам претенции да съм многознаещ селяндур whistling.gif
Швейк
И не само на теб thumbup.gif
Shade
Цитат(ByBa @ 12/01/2022, 09:06) <{POST_SNAPBACK}>
Тук го превърнахте на селска задявка, седянка де - само се заяждате navikvane.gif

Би ли могла да бъдеш малко по-конкретна? Кой точно се заяжда и кой не възразява?
lati1960
Цитат(Дaни @ 12/01/2022, 00:03) <{POST_SNAPBACK}>

Не, благодаря!
"Ваксините" ковид са измама също като "пандемията" ковид, днес идва изявление от доста ключово място, от което се промъква първата пукнатина като признание по същото, ето: https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-k...ategiia-6136335 И това го признават от СЗО! Не че не го знаят, разумните. И не само за бустерните дози. Така че - ще пропусна и този път. Надявам се докато у нас дървените политически марионетки се наканят да го направят задължително, цялата щуротия ковид да иде в историята. Ето поне едно предимство да живееш в нещо като бананова република! sad.gif
lati1960
Цитат(Хасан @ 12/01/2022, 13:46) <{POST_SNAPBACK}>
Започвам да те разбирам. Смяташ, че щом не познаваш никой, който да е бил болен от ковид, значи такива няма или почти няма и всичко е плод на медийна дезинформация. Ако родителите ти бяха починали след заразяване с този вирус и ти и приятелите ти бяха боледували тежко, щеше да разсъждаваш по съвсем друг начин.
Когато ходиш при личния ти лекар, защо не го питаш колко негови пациенти боледуват от ковид, има ли починали и какво му е мнението за ваксините.

Много "ако" и "бих" използваш, точно като властите, пишман учени и вирусолози, медии казионни, и въобще. За да го приема сериозно. Затова ще ти дам източник, с интервю на социолога Кънчо Стойчев по БНР Хоризонт от днес, в предаването Нещо повече, между 17.30 и 18.00 ч днес: https://bnr.bg/horizont/post/101585100/kancho-stoichev
Много лъжи се натрупаха! Казва Стойчев. И е така. Такава е и моята позиция, вече две години, вкл. и тук.
Изслушай интервюто, има го на звуков файл най-долу, интересно е. Интересно е и поведението на водещата Людмила Железова, която постоянно го прекъсваше, опитваше се да го насочва към официалната линия на медиите, а накрая направо го прекъсна, макар да имаше предвидени поне още 10-ина минути за този разговор! Което е показателно. Как не се позволява никъде да има позиция различна от официално прокламиратана, и от власти, и от учени, и от медии.
Всички признаци за пропаганда тип Гьобелс.
Всички признаци за наличие на диктатура от нов тип, тотална и страшна!
Така стоят нещата, поне според обективния прочит на ситуацията. Вече две години!
А на които ви харесва да живеете в тоталитарна Матрица, о кей, ваш избор. Мен обаче не ме бройте.
Без лоши чувства, нищо лично, с най-добри пожелания. Успех в това!
-----------------------
Малко ме е срам да го призная тук, дано не чуе оня с рогата, но, при личния си лекар не съм ходил повече от година, последно бях за контролен преглед, по мое желания, рутинен. И, оттогава... Извинявай, д-р Ханджиев, че съм толкова здрав! blush.gif С цялото ми уважение към лекарската професия, но докторите в ситуацията ковид са в капана на официалната политика, не само здравна впрочем. Даже въобще не е здравна, напротив. И нямат избор, освен които не се откажат от професията. Което не е приемливо, и аз ги разбирам. Не те са виновни за случващото се. Така че тяхното мнение в случая не доказва нищо. Както и стъкмистиката ковид, която винаги се сочи. Г-н Стойчев по-горе в интервюто го потвърждава. Показателно бе как направо беше изключен от ефир, като почна да говори неща несъвместими с официалната линия!
lati1960
Цитат(Питето @ 11/01/2022, 22:31) <{POST_SNAPBACK}>
Лати е в другата матрица, религиозната... а там точно обърканите им трябват. Жънат и при раждане, и при умиране, празно няма.

Е, поне уточнихме кой къде е.
Аз отново ви желая искрено успех в играта ковид и въобще в новата светла ера и нов световен ред!
Надявам се поне вие да не ме пратите пожелателно в ковид отделение, откъдето да изляза в черен чувал, или?
Самите нагласи и пожелания по горното подсказват донякъде кой е в правилната матрица, и кой в погрешната. Но, няма да споря повече. Още веднъж - успех в игрите! Защото, бъдете сигурни, ковид няма да е последната. no.gif
malii.gif
Shade
Цитат(Швейк @ 12/01/2022, 09:21) <{POST_SNAPBACK}>
Аз съм си прозт селянин, и немам претенции да съм многознаещ селяндур whistling.gif

Няма нужда от скромничене. Тези съдържателни препоръки определено те поставят на най-високото ниво в скалата на качествените индивиди:
Цитат
Препоръчвам (въпреки че на многознайковци е трудно да набиеш нещо в главите) - заключване в пещеричката храна и вода поне за един месец, антивирусен гащеризон, противоатомен костюм когато се пише тук - непременно с ръкавици и маска на носа. Ето така ще оцелее човечеството (или поне най-качествените му индивиди)

hat.gif
Catpuccino
От орязаната ти табличка нищо не е ясно и нямам намерение да обяснявам нищо на дървени глави … нали си знаеш всичкоsmile.gif
Catpuccino
wavetowel2.gif какъв елегантен изказ smile.gif Забележката на докторчето не беше в случая към мен, та требе да ми покажеш кое точно да чета wink.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.