Спортната суперзвезда Дейвид Бекъм предостави акаунта си с милиони регистрирани фенове на една фашистка лекарка, която пусна в бекъмския акаунт видео от своята болница в Украйна, в която се преструват, че лекуват освободени от руската армия напълно здрави украински деца.
Холивудската легенда Арнолд Шварценегер записа обръщение към руските осободители, в което призна, че баща му е бил нацист. Леонардо ди Каприо също се оказа с нацистки украински корени и направи крупно дарение на неонацитата от Украйна. Дори легендарния бийтълс Пол Макартни се обяви в подкрепа на неонацизма.
Хиляди суперзвезди от различни държави и от всички възможни сфери - спорт, наука, изкуство и пр - записаха видеа, дариха пари и се обявиха изрично в подкрепа на Украйна и неонацизма, разкривайки най-после неонацистката си същност.
Компанията Мета, собственичка на Фейсбук, Инстаграм и Уотсап, беше призната за "екстремистка организация", която спомага за разпространяването на идеите на неонацизма. И хиляди други компании също влязоха в коя списък. В Русия вече не работят Фейсбук и Инстаграм, скоро ще спре и Ютуб, защото и самият Гугъл се оказа неонацистко гнездо.
Аз знам, че руската армия е най-могъща в света, но имам въпрос - дали ще и стигнат силите да се разправи с всички тия неонацисти, пръснати по всички краища на света? Ще успее ли?