Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нацисти от всички страни
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Дaни
Цитат(Solly @ 24/03/2022, 08:16) <{POST_SNAPBACK}>
Да, и от германците е имало добри хора. Не всички са били привърженици на Хитлер, НО ... виждаш какви са били последстивята!

Ето срещу кои се бори Путин! Разбира се не против обикновените украинци!

https://www.facebook.com/MUdrIDavid/videos/486157543008826

Путин се бори:
1. защото иска марионетно правителство в Украйна, на което той да дърпа конците,
2. не иска Украйна да стане член на НАТО,
3. чрез тази война вреди на икономиките на страните от ЕС, наводнявайки ги с бежанци,
4. Украйна е богата на природни ресурси, които Русия може да използва
5. да могат руски тръби да минават през Украйна и т.н. и т.н.
И от цялата тази борба обикновените украинци го отнасят, защото:
1. те бягат, за да спасят живота си - 1/4 вече са се изнесли и забележи не накъмто Русия, а към Полша, Румъния, Молдова, България..., само не и в освободителката Русия, защо!?
2. домовете на обикновените украинци са разрушени
3. обикновените украинци са принудени да живеят в мазета
4. обикновените украинци гладуват и умират от обезводняване
5. на децата на обикновените украинци им се налага да виждат умрели хора по улиците
6. по обикновените украинци руснаците стрелят - в това число убиват и бягащи по хуманитарните коридори жени и деца
7. на децата на обикновените украинци им се налага да остават сираци, защото бащите им умират, биейки се за свободата на страната си и т.н. и т.н.
wal
Остави ги тези дето си стоят само в Сусурлево.Сусурлевото си го носиш независимо къде живееш.Тази зима се наложи да се запозная с нашенец от едно предградие на Осло.Човечецът е от много години гастарбайтер в Норвежко и се оказа, че аз за един сезон съм изръшкал места, за които той научава от мен, че съществуват.През тези години е бил и безработен, сиреч свободен за да пътува.Какво биха научили от него близките му за тази част от Европа!?
Shade
Цитат(biggeorge @ 23/03/2022, 12:18) <{POST_SNAPBACK}>
Давам линк към интервю на ген. Димитър Шивиков от днес в БНР, който коментира ситуацията в Украйна:
Ген. Шивиков: България да не предоставя въоръжение на Украйна, пожар не се гаси с бензин
Това интервю дава отговор на въпроса дали в Украйна има неонацисти и фашисти.

Тоя шапкар-тъпанар те беше убедил преди две седмици, че до два дни войната ще свърши с победа за Русия. Днес украинците са отблъснали руснаците на 30 километра от Киев и са пречукали шести руски генерал:
Цитат
Високата смъртност на висшите офицери в Руската федерация е потресаваща. Вече са убити шестима генерали: генерал-майори Тушаев, Герасимов, Колесников, Суховецки, Митяев и генерал-лейтенант Мордвичев. Десетки полковници и други офицери. Руската армия е напълно неподготвена и се бие само с численост и крилати ракети

Загубите на руската армия вече възлизат на 15 000 убити и 50 000 ранени и изчезнали войници. За 4 седмици руските загуби в Украйна наближават загубите им за 10 години в Афганистан.
Още ли вярваш на предсказанията на този нещастник? На останалите гащници, дето ги цитираш, както е казал класикът, "с упованье и надежди сладки", също не си струва да се обръща внимание.
Потърси си някой друг авторитет-корифей, на когото да вярваш и цитираш. Който да те убеди, че "руският атом е мирен атом" за случай, че военнопрестъпникът-антифашист и масов убиец на цивилни граждани-фашисти Путин в злобата и безсилието си реши да приключи войната с изстрелване на малокалибрени ядрени или химически заряди над Украйна, и как това няма да се отрази през Румъния на благоденствието ти.
Hartmann
Цитат(Shade @ 24/03/2022, 08:56) <{POST_SNAPBACK}>
Тоя шапкар-тъпанар те беше убедил преди две седмици, че до два дни войната ще свърши с победа за Русия.

Нещастните "офицери", които слуша Жоржи, както и самият Жоржи, са същества със специални интелектуални потребности. Те искрено вярват, че Русия започна войната, за да предотврати войната и че руснаците убиват руснаците, за да защитят руснаците. smile.gif
Thursday Next
Цитат(wal @ 24/03/2022, 08:49) <{POST_SNAPBACK}>
Остави ги тези дето си стоят само в Сусурлево.Сусурлевото си го носиш независимо къде живееш.

Именно, аз точно това имах предвид, но от мързел реших да бъда кратка - които в главата си не са излизали от Сусурлево.
А такива като тоз човечец в Осло аз познавам отдавна. Не са много, слава богу.
Shade
Цитат(wal @ 23/03/2022, 23:49) <{POST_SNAPBACK}>
Остави ги тези дето си стоят само в Сусурлево. Сусурлевото си го носиш независимо къде живееш.

Именно. Дори да излезе от Сусурлево, Сусурлево няма да излезе от него.
ЕксГорски
Цитат(Solly @ 24/03/2022, 08:16) <{POST_SNAPBACK}>
Разбира се не против обикновените украинци!

Които масово бомбардира и убива. Унищожава цели жилищни квартали!
biggeorge
Цитат(Дaни @ 24/03/2022, 08:07) <{POST_SNAPBACK}>
Ужасно е как руската пропаганда влияе на простолюдието в България, много е ужасно. az takovata.gif

Простолюдието ли, Ваше височество?
Къде?
rolleyes.gif
Цитат(Дaни @ 24/03/2022, 08:07) <{POST_SNAPBACK}>
Ти като вървиш по улиците, оглеждаш ли се дали някой фашист не те следи!?

Оглеждам се. animatedfear.gif
biggeorge
Цитат(ЕксГорски @ 24/03/2022, 13:02) <{POST_SNAPBACK}>
Унищожава цели жилищни квартали!

Защото в тях се крият бойци на "Десен сектор". dry.gif
Питето
И у наше село, палят къщата за да разкарат хлебарките... worshippy.gif
biggeorge
Не мога да повярвам, че ме питаш това, след всички драми около Истанбулската конвенция и легализирането на еднополовите бракове в България. wacko.gif
Голяма греда удари! laugh.gif
Аз исках да намекна, че украинците не са особено толерантни към различните хора (без значение дали става дума за език, пол, раса, сексуална ориентация),но не ми се получи.
Между другото и в нашия град има еднополови двойки (и мъжки, и женски), ама не са особено щастливи, защото хората не ги приемат.
Така че не е нужно да ходя до Париж. malii.gif
Питето
Това за украинците дето били кофти типове, откъде го знаеш. Ти лично си бил в Украйна и на собствен гръб изпитано, познаваш хора дето са живели там няколко години, тираджии дето са минавали оттам... Или се държат кофти с точно определени нации и народности... които са се държали кофти с тях...
А да, и вземи някакси отиди в Париж, да видиш лично какво правят хората по улиците и кой как реагира и дали реагира... и дали ти точно с това ще си зает...
biggeorge
Каква точна аналогия! good.gif
Нацистките хлебарки не искат и не искат да се махнат от Украйна.
biggeorge
Ако правилно си спомням един разговор от предишния форум ... някои хора правят секс в метрото, вярно не в Париж, но все пак в западен град ...
Когато нашата съфорумка сподели сексуалните си предпочитания доста хора бяха крайно изненадани, да не кажа шокирани. w00tbrows.gif
Thursday Next
Цитат(biggeorge @ 24/03/2022, 18:19) <{POST_SNAPBACK}>
Не мога да повярвам, че ме питаш това, след всички драми около Истанбулската конвенция и легализирането на еднополовите бракове в България. wacko.gif
Голяма греда удари! laugh.gif
Аз исках да намекна, че украинците не са особено толерантни към различните хора (без значение дали става дума за език, пол, раса, сексуална ориентация),но не ми се получи.
Между другото и в нашия град има еднополови двойки (и мъжки, и женски), ама не са особено щастливи, защото хората не ги приемат.
Така че не е нужно да ходя до Париж. malii.gif

Много неща не ти се получават, Жоре, замисли се защо. Може би защото смяташ, че не е нужно да ходиш до Париж, щото у вас всичко си имате.

Добре, да помислим заедно:

1. Във вашия град хората не приемат еднополовите двойки, но те не са нацисти, украинците са нацисти, задето (според теб) правят същото като хората във вашия град.
2. Украйна, където последният гей прайд беше през септември, имаше 7000 участници и нито един инцидент или акт на насилие спрямо тях, е нацистка и хомофобска, за разлика (според теб) от Русия, където със закон е забранено да кажеш, че отношенията в една еднополова двойка са равностойни на отношенията в една разнополова. И те глобяват 50 К рубли само задето в социалните медии си споделил статия в този смисъл от "вражеската" британска преса.
Не знам защо ти е толкова трудно да видиш колко са несъстоятелни тези твои изказвания.
vayu
Цитат(Solly @ 24/03/2022, 07:16) <{POST_SNAPBACK}>
Да, и от германците е имало добри хора. Не всички са били привърженици на Хитлер, НО ... виждаш какви са били последстивята!

Ето срещу кои се бори Путин! Разбира се не против обикновените украинци!

https://www.facebook.com/MUdrIDavid/videos/486157543008826

Срещу всичките 150 откачалки като тоя ли се бори путин?
Питето
Ти ми отговори, откъде знаеш това дето го пишеш за украинците из Украйна, а кой къде се престрашил да прави секс е друга тема за друга част от форума. Давай сега да ти видя източниците. Моите са от българи, които са специализирали в Украйна и нямат кофти впечатления, дори напротив. Хем единия бая мургавичък...
Дaни
Цитат(biggeorge @ 24/03/2022, 17:33) <{POST_SNAPBACK}>
Защото в тях се крият бойци на "Десен сектор". dry.gif

Ето това е фашизъм: https://www.bgonair.bg/a/4-world/259809-det...ozKISDZNGZxLa0I
Моят син е 2004 набор, това са деца, родени през 2003, изпратени да се бият и да умират в една безобразна война, вместо да учат, да имат перспективи в живота... Отвратително!!! Това няма нищо, което да може да го оправдае, нищо!!! angry.gif
Питето
Значи наистина вярваш, че е гот да дойда да ти запаля къщата за да те избавя от хлебарките? Жорка, не те знам на какво си, ама вземи го смени.
biggeorge
В нас нацистки хлебарки няма.
Ако у вас има, викни ме да ти донеса бензин и запалка, ще помогна с каквото мога. wink.gif
bod
Цитат(biggeorge @ 24/03/2022, 22:11) <{POST_SNAPBACK}>
В нас нацистки хлебарки няма.

Твърдиш, че във вас няма огледало?
biggeorge
Тази статия, която си цитирала е пълна пропаганда. rolleyes.gif
Новинарска статия без легитимни източници е пропаганда и промиване на мозъци.
"Дойче Веле" явно не са достоверен източник, "Bulgaria ON AIR" още по-малко.
Ето ти още една пропагандна новина:
Бебе оцеля при ракетен удар в прегръдките на майка си
Мъжът и жената са ранени, а на бебето нищо му няма.
Това няма как да стане.
На лицето на жената ясно се виждат следите от каишките на каската й.
По брадичката и на бузите й са се отпечатали каишките на каската, която е носела по време на битката.
За мен е очевидно, че мъжа и жената са участвали в сражение с руснаци и са били ранени, вероятно при взрив в близост до тях.
После на някой му е хрумнало да използват момента, за да направят малко пропаганда за "тъпите" западняци.
Браво на сценаристите! clap2.gif
Не е ясно дали мъжа и жената са семейство.
Държат се за ръце, но отстрани изглежда изкуствено и фалшиво.
Домът, който показаха също може да не е техен.
Има много разрушени домове в Украйна, може да са използвали някой чужд дом, за да си заснемат пропагандния си филм.
Дори бебето може да не е тяхно, а да са го откраднали от някои хора, които са убили.
Най-вероятно и мъжът, и жената са неонацисти, членове на паравоенните организации.
Това са новите герои на Украйна, достойните наследници на Роман Шухевич и Степан Бандера.
Ти обаче сляпо вярвай на пропагандата по медиите. good.gif
Thursday Next
Жоре, иди на лекар, вече сериозно ти го казвам. Как можа главата ти да роди толкова много безумия накуп? Имаш нужда от помощ, тотално си се филмирал. sad.gif
wal
Цитат
Това няма как да стане.

Родител съм на двама сина, а имам вече и внучка.Имаш ли някаква представа какво е жертвоготовност, когато е заплашен живота на децата ти!?
През живота си слагал ли си каска, питам щото аз съм носил каска някакви си 2 години!?Риторичен е и този въпрос разбира се.Питай първо някой от познатите ти батковци и тогава се изказвай.Никакви белези не оставят каишките на каската Жоре, казва ти го човек бил цяла седмица на учебни стрелби по цял ден с това желязо на главата.
И последно, когато става дума за човешки животи има т.нар. червени линии, които не бива да преминаваме, независимо кой колко е влюбен в путлер! sad.gif angry.gif
Alexfield
Време е да спреш да пишеш в интернет и да потърсиш специализирана медицинска помощ. Определено имаш нужда. Тотално си изплискал легена.
evanka
Цитат(Solly @ 23/03/2022, 06:51) <{POST_SNAPBACK}>
Факт е, че и вие не виждате истинската причина за нападението над Украйна и продължавате да подкрепяте фашистките групировки. svirkam si.gif

Според теб, някакви си причини оправдават това зверство?
Путин гласеше Украйна мнооого отдавна, много преди вероятните причини за които говориш.
Хасан
Цитат(biggeorge @ 24/03/2022, 22:40) <{POST_SNAPBACK}>
Ето ти още една пропагандна новина:
Бебе оцеля при ракетен удар в прегръдките на майка си
Това няма как да стане.
По брадичката и на бузите й са се отпечатали каишките на каската, която е носела по време на битката.
За мен е очевидно, че мъжа и жената са участвали в сражение с руснаци и са били ранени, вероятно при взрив в близост до тях.
После на някой му е хрумнало да използват момента, за да направят малко пропаганда за "тъпите" западняци.
Браво на сценаристите! clap2.gif
Не е ясно дали мъжа и жената са семейство.
Държат се за ръце, но отстрани изглежда изкуствено и фалшиво.
Домът, който показаха също може да не е техен.
Има много разрушени домове в Украйна, може да са използвали някой чужд дом, за да си заснемат пропагандния си филм.
Дори бебето може да не е тяхно, а да са го откраднали от някои хора, които са убили.
Най-вероятно и мъжът, и жената са неонацисти, членове на паравоенните организации.
Това са новите герои на Украйна, достойните наследници на Роман Шухевич и Степан Бандера.
Ти обаче сляпо вярвай на пропагандата по медиите. good.gif

Добре е, че не вярваш на всичко, което дават по телевизията. Задавал ли си си въпроса обаче по каква причина са решили да разиграват лъжлив сценарий? Защо им е, когато могат да направят филм за реални събития? Естествено, ще подберат хора, които са пострадали от войната, а не такива, които я подкрепят. Не им трябва друго.
Да знаеш, ти няма да се ожениш никога. Винаги ще си мислиш, че жена ти ще ти изневерява. laughing.gif
The_Purifier
Цитат(Thursday Next @ 24/03/2022, 23:03) <{POST_SNAPBACK}>
Жоре, иди на лекар, вече сериозно ти го казвам. Как можа главата ти да роди толкова много безумия накуп? Имаш нужда от помощ, тотално си се филмирал. sad.gif

Пратете му два-три батальона форумци да го "лекуват".
Дaни
Цитат(biggeorge @ 24/03/2022, 22:40) <{POST_SNAPBACK}>

Хубаво би било да е, но за съжаление не е и самите руски власти са си признали, че са пратили "без да искат" наборници на война в Украйна, след като при размяна на пленници се видя, че всъщност руски наборници в Украйна има. Нека видим хронологията на събитията:
- Путин обещава: https://news.bg/int-politics/na-8-mart-puti...nabornitsi.html
- Русия първо отрича, после потвърждава: https://novini247.com/novini/rusiya-potvard...si_4162644.html,
Лъжи, лъжи, лъжи ..., през цялото време се лъже. Няма да нападаме, нападат, няма да пращаме наборници, пращат, после изведнъж се оказва, че висшето ръководство не знаело и че тези деца случайно били попаднали на фронта и че щели да бъдат изтеглени, а отговорните наказани, но дали са изтеглени, това дори и техните майки сигурно не знаят. crying.gif Никой не е длъжен да участва в безумни войни, не трябва да има войни, не трябва да има срочнослужещи, които да се бият на фронта. Като искат войни ,да си ги организират с платени войници, които сами са си избрали професията, Щатите така правят, Русия като няма пари за платени войски, да не води войни.

Thursday Next
Цитат(The_Purifier @ 25/03/2022, 06:51) <{POST_SNAPBACK}>
Пратете му два-три батальона форумци да го "лекуват".

Един така вече "лекува" с батальони, ама нещо не му се получава.

Какво точно иронизираш в случая, впрочем - това, че няколко души в тоя форум знаем Жорко "още от малък" и наистина се тревожим, че може да е развил някаква невроза покрай войната ли? Щом ти се вижда смешно, смей си се, ама да знаеш, че не е.
Quaker between your quarks
Hartmann
Цитат(Quaker between your quarks @ 25/03/2022, 09:14) <{POST_SNAPBACK}>

Тия по тоя начин да не отдават тайно почит на Zeленски? smile.gif Или означаво просто, както казват някои руснаци - "мы Zасранцы, нам пиZдец"
Quaker between your quarks
Не знам, в Пловдив е.
Glo
спокойно бойджордж, всичко ще бъде наред! 245.gif знаеш ли откъде го знам?.... ами казват го по няколко пъти във всеки американски филм walkman.gif
The_Purifier
Цитат(Thursday Next @ 25/03/2022, 09:02) <{POST_SNAPBACK}>
Един така вече "лекува" с батальони, ама нещо не му се получава.

Какво точно иронизираш в случая, впрочем - това, че няколко души в тоя форум знаем Жорко "още от малък" и наистина се тревожим, че може да е развил някаква невроза покрай войната ли? Щом ти се вижда смешно, смей си се, ама да знаеш, че не е.

А смятате, че с вашите съвети ще промените гледната точка и мнението му ли? Тези неща не се лекуват на лекар, просто са част от живота на всеки един от нас.
Hartmann
Цитат(The_Purifier @ 25/03/2022, 09:53) <{POST_SNAPBACK}>
А смятате, че с вашите съвети ще промените гледната точка и мнението му ли? Тези неща не се лекуват на лекар, просто са част от живота на всеки един от нас.

Един цитат от 62 годишна етническа рускиня, живееща в Украйна:

"Когато през 80-те Рейгън твърдеше, че ние сме "Империя на злото", аз направо излизах от кожата си, ужасно се ядосвах, крещях към телевизора: "Вие сте империя на злото, не ние"... Но когато руските ракети започнаха да падат пред дома ми, аз внезапно разбрах - да, ние сме били Империя на злото... Но защо това осъзнаване идва чак сега, когато съм на 62 и нищо не мога да променя..."

Мисълта ми е - промяната в мисленето е възможна дори на солидна възраст. smile.gif
The_Purifier
Цитат(Hartmann @ 25/03/2022, 10:08) <{POST_SNAPBACK}>
Един цитат от 62 годишна етническа рускиня, живееща в Украйна:

"Когато през 80-те Рейгън твърдеше, че ние сме "Империя на злото", аз направо излизах от кожата си, ужасно се ядосвах, крещях към телевизора: "Вие сте империя на злото, не ние"... Но когато руските ракети започнаха да падат пред дома ми, аз внезапно разбрах - да, ние сме били Империя на злото... Но защо това осъзнаване идва чак сега, когато съм на 62 и нищо не мога да променя..."

Мисълта ми е - промяната в мисленето е възможна дори на солидна възраст. smile.gif

Разбира се, че е възможна такава промяна. Ракетите могат да бъдат убедителен инструмент за душевен катарзис, макар че поне на мен те не са ми най-любимият. Колкото до въпросния потребител, не виждам нищо притеснително в стила му на изразяване и в защитаваните позиции. Същото се отнася и за всички останали.
Hartmann
Цитат(The_Purifier @ 25/03/2022, 10:35) <{POST_SNAPBACK}>
Разбира се, че е възможна такава промяна. Ракетите могат да бъдат убедителен инструмент за душевен катарзис, макар че поне на мен те не са ми най-любимият. Колкото до въпросния потребител, не виждам нищо притеснително в стила му на изразяване и в защитаваните позиции. Същото се отнася и за всички останали.

У въпросния потребител единственото притеснително нещо - притеснително за роднините му - са специалните му интелектуални потребности, доколкото човека е с алтернативна интелигентност. Друго особено не забелязвам.
Alexfield
Когато руските ракети падат върху афганистанските домове - не разбираш, че те са империята на злото.
Когато руските ракети падат върху грузинските домове - не разбираш, че те са империята на злото.
Когато руските ракети падат върху сирийските домове - не разбираш, че те са империята на злото.
Когато руските ракети падат върху украинските домове - не разбираш, че те са империята на злото.
Когато руските ракети започнат да падат върху твоя дом - вече е все едно дали си разбрал, че те са империята на злото.
ЕксГорски
Цитат(Alexfield @ 25/03/2022, 12:01) <{POST_SNAPBACK}>
Когато руските ракети започнат да падат върху твоя дом - вече е все едно дали си разбрал, че те са империята на злото.

Трябва моментално, без никакво колебание да се спре всякакво действие на западни фирми в Русия. Незабавно да се преустановят всякакви покупки на руски газ, нефт, въглища ...
Не е страшно да поседим малко на студено - хората са под бомби!
Ще постудуваме докато си сменим доставчиците. Ще се облечем по-дебело. Няма да гладуваме за разлика от украинците!
Това са неотложни, незабавни мерки : хора гинат, градове се сриват със земята, милиони напускат домовете си!
А ние се вълнуваме за спокойствието и благополучието cи!!!
Хасан
Цитат(ЕксГорски @ 25/03/2022, 14:27) <{POST_SNAPBACK}>
Трябва моментално, без никакво колебание да се спре всякакво действие на западни фирми в Русия. Незабавно да се преустановят всякакви покупки на руски газ, нефт, въглища ...
Не е страшно да поседим малко на студено - хората са под бомби!
Ще постудуваме докато си сменим доставчиците. Ще се облечем по-дебело. Няма да гладуваме за разлика от украинците!

Това са неотложни, незабавни мерки : хора гинат, градове се сриват със земята, милиони напускат домовете си!
А ние се вълнуваме за спокойствието и благополучието cи!!!

Не знам дали е страшно, но не е комфортно. Ние не сме под бомби, нека не бъдем толкова загрижени за украинците. Достатъчно е, че им даваме помощи и приемаме бежанците. Добротата няма как да е безгранична.
Аз не искам да студувам и да се обличам дебело. Това, че украинците и руснаците ще гладуват, мен не ме грее.
Не съм фен на Путин и няма и да бъда, но нека си гледаме интереса.
ЕксГорски
Цитат(Хасан @ 25/03/2022, 17:22) <{POST_SNAPBACK}>
Ние не сме под бомби, нека не бъдем толкова загрижени за украинците.

Прочети отново, което е писал Алех и помисли (ако можеш)!
Питето
Интересно, а сума ти африканци и азиатци идват да студуват в ЕС и да се обличат дебело... animatedwink.gif
Питето
Имаш, имаш, ама се крият. За това профилактично ще ти запаля къщата...
wal
Цитат(Хасан @ 25/03/2022, 16:22) <{POST_SNAPBACK}>
Не съм фен на Путин и няма и да бъда, но нека си гледаме интереса.

Интересът ни е да бъдат профилактирани путлер и бандата му.Вярно, че ЕС и алианса закъсняха с 8 години, но все още може да се смаже главата на змията.В това трябва да участваме и ние, защото ако си траем утре няма да има кой да ни помогне:
Цитат
Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист.
Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ.
Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз.
Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин.
Когато дойдоха за мен – вече нямаше кой да говори.
Alexfield
Ти си разбрал посланието hat.gif
Hartmann
Цитат(Хасан @ 25/03/2022, 16:22) <{POST_SNAPBACK}>
Аз не искам да студувам и да се обличам дебело.

Какво значение има какво искаш и какво не искаш? И кой те пита? smile.gif
Хасан
Цитат(wal @ 25/03/2022, 20:49) <{POST_SNAPBACK}>
Интересът ни е да бъдат профилактирани путлер и бандата му.Вярно, че ЕС и алианса закъсняха с 8 години, но все още може да се смаже главата на змията.В това трябва да участваме и ние, защото ако си траем утре няма да има кой да ни помогне:

Ами да бяха притиснали Ердоган да не прави Турски поток и нямаше да има война.
Аз съм на 55 години. Нямам време да чакам някой да бъде профилактиран. Искам да си живея живота.
Hartmann

ахахахахахахахахахахахахахахахахахах ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 453.gif Извинявам се... хух... тва беше добро, наистина се смях със сълзи..... ахахахахахах не, не мога просто, заболя ме корема....... Фууф.... много си добър. Сполай ти, отдавна не се бях смял така smile.gif Лека и не напускай форума, тук си много нужен.
Хасан
Цитат(Hartmann @ 26/03/2022, 23:16) <{POST_SNAPBACK}>

ахахахахахахахахахахахахахахахахахах ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 453.gif Извинявам се... хух... тва беше добро, наистина се смях със сълзи..... ахахахахахах не, не мога просто, заболя ме корема....... Фууф.... много си добър. Сполай ти, отдавна не се бях смял така smile.gif Лека и не напускай форума, тук си много нужен.

Радвам се, че се забавляваш. Ето пращам ти тогава още неща да се посмееш.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31734346.html
https://news.bg/politics/atanasov-s-turski-...ne-ukrayna.html
https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukra..._prez/comments/
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.