Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нацисти от всички страни
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Thursday Next
Цитат(Хасан @ 26/03/2022, 23:10) <{POST_SNAPBACK}>
Ами да бяха притиснали Ердоган да не прави Турски поток и нямаше да има война.
Аз съм на 55 години. Нямам време да чакам някой да бъде профилактиран. Искам да си живея живота.

Ще обясниш ли накратко какво точно ти пречи да си живееш живота в момента?
Питето
На непрофилираните не им пука какво искаш ти... Питай украинците на твоя възраст да ти обяснят от първа ръка защо не си живеят живота.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 27/03/2022, 00:21) <{POST_SNAPBACK}>
Радвам се, че се забавляваш. Ето пращам ти тогава още неща да се посмееш.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31734346.html
https://news.bg/politics/atanasov-s-turski-...ne-ukrayna.html
https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukra..._prez/comments/

Хасанчик, аз знам, че си реално неадекватен, защо се стремиш да ми го доказваш във всеки пост? smile.gif Как точно дадените линкове доказват тезата ти, че без потока нямало да има и война? smile.gif

Нека ти открия една тайна - ако ще да нямаше нито един поток нито на земята, нито в галактиката или обратно, ако ще да бяха направили и марсиански поток - и в двата случая война щеше да има. Какво не разбра дотук?
Хасан
Цитат(Питето @ 27/03/2022, 02:16) <{POST_SNAPBACK}>
На непрофилираните не им пука какво искаш ти... Питай украинците на твоя възраст да ти обяснят от първа ръка защо не си живеят живота.

Няма какво да ми обясняват. Като не им харесва в Украйна, да бяха дошли тук в България да бачкат. Е, сега за мъжете, които нямат пари да си платят, не е разрешено. Ще ги брулят руските бомби и ще мандръсат жените им в чужбина. Не мога да им помогна. neprichom.gif
Hartmann
Цитат(Хасан @ 28/03/2022, 14:13) <{POST_SNAPBACK}>
Няма какво да ми обясняват. Като не им харесва в Украйна, да бяха дошли тук в България да бачкат. Е, сега за мъжете, които нямат пари да си платят, не е разрешено. Ще ги брулят руските бомби и ще мандръсат жените им в чужбина. Не мога да им помогна. neprichom.gif

Както знаеш, Хасанчик, руските солдати имат около 500 пъти по-малко мотивация да умират в Украйна. Ама умират. smile.gif Много са забавни разговорите им с жените им и майките им. Искаш ли да ти преведа няколко? smile.gif
Хасан
Цитат(Hartmann @ 28/03/2022, 14:49) <{POST_SNAPBACK}>
Както знаеш, Хасанчик, руските солдати имат около 500 пъти по-малко мотивация да умират в Украйна. Ама умират. smile.gif Много са забавни разговорите им с жените им и майките им. Искаш ли да ти преведа няколко? smile.gif

Аз разбирам руски. Не помниш ли, че бях ти писал, че общувам с руснаци? Мотивацията само помага на украинците да умрат по-бързо. Руснаците поне се предават, когато имат възможност. Тия с голямата мотивация са с по-голяма вероятност да нахранят червеите.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 28/03/2022, 16:10) <{POST_SNAPBACK}>
Аз разбирам руски. Не помниш ли, че бях ти писал, че общувам с руснаци? Мотивацията само помага на украинците да умрат по-бързо. Руснаците поне се предават, когато имат възможност. Тия с голямата мотивация са с по-голяма вероятност да нахранят червеите.

Наскоро един украински офицер се прояви като камикадзе и отнесе със себе си четирима рашистанци. Колко руски офицера ще постъпят така, казваш? smile.gif
Хасан
Цитат(Hartmann @ 28/03/2022, 16:29) <{POST_SNAPBACK}>
Наскоро един украински офицер се прояви като камикадзе и отнесе със себе си четирима рашистанци. Колко руски офицера ще постъпят така, казваш? smile.gif

Питаш ме колко са идиотите след руските офицери? Ами, не знам колко са. Като не знам, не знам. neprichom.gif
Hartmann
Цитат(Хасан @ 28/03/2022, 16:45) <{POST_SNAPBACK}>
Питаш ме колко са идиотите след руските офицери? Ами, не знам колко са. Като не знам, не знам. neprichom.gif

Знам, че не знаеш. Аз обаче знам, поне за един род войски smile.gif

Русские - камикадзе №1 в мире
https://www.sergievgrad.ru/news/2684857/rus...adze-no1-v-mire
Хасан
Цитат(Hartmann @ 28/03/2022, 17:02) <{POST_SNAPBACK}>
Знам, че не знаеш. Аз обаче знам, поне за един род войски smile.gif

Русские - камикадзе №1 в мире
https://www.sergievgrad.ru/news/2684857/rus...adze-no1-v-mire

Ти обаче не знаеш, че си много зле и имаш нужда от специализирана помощ.
Как може да ми даваш пример за съветски летци през ВСВ и какво общо имат с темата? Освен това те са имали шанс да оцелеят и са оцелявали. Дай ми пример с руски офицери, като този идиот украинеца, които са се взривявали заедно с врага.
П.П. Не ми стана ясно Димитър Списаревски защо не споменат в този линк.
Хасан
Цитат(Thursday Next @ 27/03/2022, 00:38) <{POST_SNAPBACK}>
Ще обясниш ли накратко какво точно ти пречи да си живееш живота в момента?

Какво значи пречи? Цените се увеличиха, вярно не само заради войната, но на мен не ми е гот да плащам повече. Може би тук във форума повечето сме баровци, но има хора, които си броят стотинките. И това не ми харесва.
Хасан
Цитат(Hartmann @ 26/03/2022, 23:43) <{POST_SNAPBACK}>
Какво значение има какво искаш и какво не искаш? И кой те пита? smile.gif

Тук си прав. Да направим предложение да закрият форума. Никой не ни пита какво искаме и какво ни е мнението, защо да съществува? neprichom.gif
Hartmann
Цитат(Хасан @ 28/03/2022, 19:25) <{POST_SNAPBACK}>
Как може да ми даваш пример за съветски летци през ВСВ и какво общо имат с темата?

Това е много интересен въпрос, Хасанчик. smile.gif Преди няколко дни постнах нова тема в Хайд парк - Открийте 7-те разлики - http://forumabv.eu/index.php?showtopic=2568

Ти откриваш ли ги?
Хасан
Цитат(Hartmann @ 27/03/2022, 10:40) <{POST_SNAPBACK}>
Хасанчик, аз знам, че си реално неадекватен, защо се стремиш да ми го доказваш във всеки пост? smile.gif Как точно дадените линкове доказват тезата ти, че без потока нямало да има и война? smile.gif

Нека ти открия една тайна - ако ще да нямаше нито един поток нито на земята, нито в галактиката или обратно, ако ще да бяха направили и марсиански поток - и в двата случая война щеше да има. Какво не разбра дотук?

Знам, че ти е трудно да го осмислиш, но не мога да ти помогна. Имаш нужда от специализирана помощ, която не можеш да намериш във форума.

Направиха ли тези проекти войната възможна?
“Подкопавайки централната роля на Украйна като транзитна държава за руския газ, те [газопроводите] влошиха стратегическата ѝ позиция”, каза пред Свободна Европа енергийният експерт Саймън Декейрел от European Policy Centre (EPC), базиран в Брюксел, Белгия.
“Ако Русия реши, тя може лесно да отклони износа си към Европа далеч от украинската транзитна система.”
Освен това тези газопроводи увеличават енергийната зависимост на Европа от руския природен газ.
“Старанието да се намали транзита през Украйна е с цел да се упражнява политиката “разделяй и владей”, смята Костанца Рангелова, старши анализатор в Центъра за изследване на демокрацията (ЦИД) в София.
Thursday Next
Цитат(Хасан @ 28/03/2022, 18:30) <{POST_SNAPBACK}>
Какво значи пречи? Цените се увеличиха, вярно не само заради войната, но на мен не ми е гот да плащам повече. Може би тук във форума повечето сме баровци, но има хора, които си броят стотинките. И това не ми харесва.

Изглежда идеята за известно време да консумираш по-малко като израз на солидарност с хората, които биват обстрелвани и бомбардирани всеки ден, ти е силно непоносима, а? И айде сега да не се криеш зад "има хора", ако обичаш. Досега обясняваше непрекъснато за себе си - аз, аз, аз не искам да воювам, аз не искам да мръзна ... Сега като свършиха аргументите, изведнъж взе да се криеш зад "хората".

ByBa
Цитат(The_Purifier @ 25/03/2022, 09:53) <{POST_SNAPBACK}>
А смятате, че с вашите съвети ще промените гледната точка и мнението му ли? Тези неща не се лекуват на лекар, просто са част от живота на всеки един от нас.

та да си дойдем на думата :-)

защо пишете тук бе ?

prashchai grigorii.gif
ByBa
Абе нали НАТО беше отбранителен съюз...

това някъде го бях чувАла...
ByBa
Алексчо, бе

само руски ракети ли има?

ByBa
Цитат(Thursday Next @ 28/03/2022, 19:51) <{POST_SNAPBACK}>
... идеята за известно време да консумираш по-малко като израз на солидарност с хората, които биват обстрелвани и бомбардирани всеки ден, ...

А ти, тъй като в други постинги си давала като убедителен аргумент личното си положение, колко по-малко филии ядеш, в израз на солидарност към братския украински /сега/ народ ?

Дори отказала ли си съвсем хляба, което ще е И в твоя полза?
Thursday Next
Цитат(ByBa @ 28/03/2022, 21:02) <{POST_SNAPBACK}>
А ти, тъй като в други постинги си давала като убедителен аргумент личното си положение, колко по-малко филии ядеш, в израз на солидарност към братския украински /сега/ народ ?

Дори отказала ли си съвсем хляба, което ще е И в твоя полза?

Да, от много години съм свела до минимум хляба. Други въпроси относно хранителния ми режим имаш ли?
"Консумирам" не значи само "ям".
Solly
Скоро светът ще се събуди от лъжите, заблудите и манипулациите на украинците и лека полека ще прозре истината!

....................................

КАП. МУСТАФА ДЖАН: УКРАЙНА ИЗПОЛЗВА ТУРСКИТЕ МОРЯЦИ ЗА ЩИТ, ВЕЧЕ НАПАДНАХА ЕДИН КОРАБ
Кап. Мустафа Джан: Украйна използва турските моряци за щит, вече нападнаха един кораб
29.03.2022

Украйна използва турските моряци за щит. Това обяви основателят на турската „Transbos“ капитан Мустафа Джан в ефира на местната телевизия Tivi6. В просторен материал в специализираното морско издание „Дениз хабер“, кап. Джан изразява много остра позиция по повод намиращия се в пристанище Черноморск турски кораб RAHMI YAGCI (IMO: 9550852). По думите му „въоръжени милиции са направили опит да откраднат товара на кораба“.

„Турските моряци, които са блокирани от първия ден на войната между Русия и Украйна, започнаха да се тревожат за безопасността и живота си, да не говорим за нуждата от храна и чиста вода. И накрая турският кораб RAHMI YAGCI беше нападнат от въоръжени милиции в пристанище Черноморск. Нападателите искали да откраднат товара на кораба. В резултат на борбата на екипажа досега не се е случило още по-тъжно събитие, а отказът на Украйна да позволи на турските моряци да отплават от „пристанищата под неин контрол по съображения за „сигурност“ предизвикват дискусии“, коментира капитанът.

Кап. Джан е зам.-председател на турската партия „Зафер“ и отговаря за морската политика. Той твърди, че с действията си, свързани с турските кораби – „Украйна се опитва да привлече Турция във войната“.

„Първата работа на руските сили, поели контрола над украински пристанища, е да освободят корабите“, твърди турският капитан.

Той изразява възмущение, че Украйна не допуска отплаване на блокираните кораби под предлог, че има мини. „Що за мини са това, които създават опасност в пристанищата под контрола на Украйна, но не създават опасност в пристанищата под контрола на Русия“, пита капитанът.
Освен трудностите, които турските моряци изпитват при достъпа до храна, чиста вода, електричество и комуникации, според кап. Мустафа Джан вече има морски специалисти със здравословни проблеми.

„Можем да комуникираме с нашите моряци там само чрез сателит. Знаем, че Украйна въоръжава и цивилни в региона. Те плячкосват всичко, което има стойност, като създават терор по неконтролиран начин. При последния инцидент група въоръжени украинци нападнаха нашия кораб и се опитаха да откраднат товара. Все още не са напуснали пристанището. Те още чакат“, алармира капитанът.

Той съобщи, че 24 кораба, контролирани от турски компании, са блокирани в пристанища на Украйна.

„В началото на войната имахме общо 38 блокирани кораба. Но щом Русия пое контрола над пристанищата, те конвоираха нашите кораби със закъснение от ден-два. За съжаление украинската държава използва кораби, собственост на Турция, като щит и обяснява причината за неосвобождаването на нашите моряци с „положените мини от руснаците“. Тези твърдения не са верни“, отсича капитанът.

По повод минната опасност в Черно море, турският капитан заявява, че морската общност в страната има пълно доверие на своя флот.

„Мините са психологическа операция на Украйна, за да привлече вниманието на света. Защото [в Украйна] знаят, че колкото повече се засяга търговията, толкова повече се чува гласът им“, коментира той и добавя: „Условията за турските моряци, използвани като щит от Украйна, стават все по-тежки с всеки изминал час. Турция трябва да окаже натиск по този въпрос“.

Maritime.bg припомня, че в неделя близки на български моряци на блокирания в Мариупол кораб „Царевна“ съобщиха пред медиите, че „Украйна държи моряците като жив щит“.
Пресконференцията се проведе в партийната централа на партия „Възраждане“. Председателят Костадин Костадинов заяви, че държавата не е направила нужното за извеждане на българските кораби. Това стана причина за специално изявление в социалните мрежи на премиера Кирил Петков. „Недопустимо е да се прави политически ПР на гърба на хора в беда. От седмици българското правителство е в непрекъснат контакт с двата кораба в Украйна и техните екипажи“, обяви премиерът.

https://vtorifront.bg/article/kap-mustafa-d...r8mORcA3u-8YRhk
Дaни
Цитат(Solly @ 29/03/2022, 04:49) <{POST_SNAPBACK}>
Скоро светът ще се събуди от лъжите, заблудите и манипулациите на украинците и лека полека ще прозре истината!

.

Това е война, за съжаление не можеш да очакваш на територии, където се водят военни действия да се галят с перца. sad.gif
Ето затова тази война изобщо не трябваше да започва, защото умират хора и от двете страни. Ако не умираха хора и нямаше разрушения, да си воюваха колкото щат, но истината е, че се разрушават не само военни обекти, но и жилищни сгради, хората няма къде да живеят, стоят по мазета, нямат ток, вода, при минусови температури стоят на студено и т.н. и т.н.
Hartmann
Цитат(Solly @ 29/03/2022, 04:49) <{POST_SNAPBACK}>
Знаем, че Украйна въоръжава и цивилни в региона.

Ти да не очакваше да им раздадат хляб, сол и карамфили, за да посрещат колхозниците, Солчик? smile.gif
Хасан
Цитат(Hartmann @ 29/03/2022, 09:13) <{POST_SNAPBACK}>
Ти да не очакваше да им раздадат хляб, сол и карамфили, за да посрещат колхозниците, Солчик? smile.gif

Да въоръжаваш цивилни, които често стават бандити, какво е? И после защо имало убити цивилни. Ами ще има, като раздават оръжие. Ще има убити и от руски войници и от други цивилни въоръжени украинци.
Хасан
Цитат(evanka @ 25/03/2022, 00:44) <{POST_SNAPBACK}>
Според теб, някакви си причини оправдават това зверство?
Путин гласеше Украйна мнооого отдавна, много преди вероятните причини за които говориш.

https://dnes.dir.bg/politika/ukrayna-sprya-...usd560-miliarda
Загубите на Украйна до момента са около 560 милиарда долара. Руските блокирани пари не са повече от 400 милиарда долара, даже са по-малко. Дори в момента войната да приключи, ще е на загуба с над 160 милиарда долара. Ако войната продължи още два месеца, Украйна ще фалира. Да не говорим, че никой няма да иска да инвестира защото ще го е страх Русия да не нападне отново. Вярно ще получи помощи, но не вярвам да са много. И ЕС и САЩ са отслабени икономически след пандемията. Сега войната се отразява и на тях.
Решението е мир възможно най-бързо и на всяка цена.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 29/03/2022, 12:04) <{POST_SNAPBACK}>
Да въоръжаваш цивилни, които често стават бандити, какво е? И после защо имало убити цивилни. Ами ще има, като раздават оръжие. Ще има убити и от руски войници и от други цивилни въоръжени украинци.

Вместо да задаваш обичайните си умни въпроси, я виж интереснс видео по-добре smile.gif

Хасан
Цитат(Hartmann @ 29/03/2022, 12:29) <{POST_SNAPBACK}>
Вместо да задаваш обичайните си умни въпроси, я виж интереснс видео по-добре smile.gif

Ами понапъни се малко, недей да пиеш един ден и се опитай да отговориш на умни въпроси. smile.gif

Я виж, че можело и Зеленски и Путин да ти бъдат приятели. Това се казва политик. Стига гледа как се гърмят.

Ердоган изтъкна също така, че и президентът на Украйна Володимир Зеленски, и президентът на Русия Владимир Путин са "ценни приятели за Турция". Турският лидер посочи, че е време преговорите вече да доведат до конкретни резултати.

Турция е готова да организира среща между президентите на Русия и Украйна Владимир Путин и Володимир Зеленски, заяви по-рано турският президент пред делегациите на Русия и Украйна.

Hartmann
Цитат(Хасан @ 29/03/2022, 14:22) <{POST_SNAPBACK}>
Ами понапъни се малко, недей да пиеш един ден и се опитай да отговориш на умни въпроси. smile.gif

Я виж, че можело и Зеленски и Путин да ти бъдат приятели. Това се казва политик. Стига гледа как се гърмят.

Ердоган изтъкна също така, че и президентът на Украйна Володимир Зеленски, и президентът на Русия Владимир Путин са "ценни приятели за Турция". Турският лидер посочи, че е време преговорите вече да доведат до конкретни резултати.

Турция е готова да организира среща между президентите на Русия и Украйна Владимир Путин и Володимир Зеленски, заяви по-рано турският президент пред делегациите на Русия и Украйна.

Хасанчик, ако се осведомявах от българските медии, щях да съм на акъла на Solly, biggeorge, Алли, transalp, Никодим, Byba, ThePurifier или на твоя акъл. smile.gif
Хасан
Цитат(Hartmann @ 29/03/2022, 14:34) <{POST_SNAPBACK}>
Хасанчик, ако се осведомявах от българските медии, щях да съм на акъла на Solly, biggeorge, Алли, transalp, Никодим, Byba, ThePurifier или на твоя акъл. smile.gif

Е, какво лошо има да имаш акъл повече от една патка? smile.gif
Всъщност ти си знаеш, щом ти е добре така, продължавай.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 29/03/2022, 15:22) <{POST_SNAPBACK}>
Е, какво лошо има да имаш акъл повече от една патка? smile.gif
Всъщност ти си знаеш, щом ти е добре така, продължавай.

Има само едни други... хора, които са... по-умни от вас. На 24 февруари един сръбски вестник излезе със заглавие "Украйна нападна Русия". smile.gif Но не се ласкай много, вие сте доста близо.
Хасан
Цитат(Hartmann @ 29/03/2022, 15:58) <{POST_SNAPBACK}>
Има само едни други... хора, които са... по-умни от вас. На 24 февруари един сръбски вестник излезе със заглавие "Украйна нападна Русия". smile.gif Но не се ласкай много, вие сте доста близо.

Не знам колко са по-умни от нас, но са малко тези, от които ти си по-умен. Има време да ги стигнеш, млад си още. smile.gif
Виж какво става тука. Знам, че обичаш да гледаш как някой страда.

https://dnes.dir.bg/svyat/raketa-raztsepi-9...-nikolaev-video
Hartmann
Цитат(Хасан @ 29/03/2022, 16:36) <{POST_SNAPBACK}>
Не знам колко са по-умни от нас, но са малко тези, от които ти си по-умен. Има време да ги стигнеш, млад си още. smile.gif
Виж какво става тука. Знам, че обичаш да гледаш как някой страда.

https://dnes.dir.bg/svyat/raketa-raztsepi-9...-nikolaev-video

Много си лесен, Хасанчик. Лесно манипулируем, лесно се поддаваш на провокации, не е трудно човек да те ядоса, тъй щото да се разпищолиш и да изложиш на показ чистак-бърсак истинската си същност. smile.gif

Що се отнася до новината, тя е от днес сутринта, когато поредната миролюбива руска ракета освободи още една украинска сграда. smile.gif

Между другото - нещастните освободители не са ударили случайно точно тази сграда. Това е сградата на областната администрациа на град Николаев. А шефът на областната администрация в Николаев е Виталий Ким - отявлен и зъл неонацист, наполовина руснак, наполовина кореец. Той стана суперзвезда в интернет през последния месец. Всеки ден качва нови видеа, в които с тънка усмивка обяснява как града се отбранява срещу напиращите миролюбиви освободители. Тези видео отдавна вбесяват миролюбците и днес те са решили да си разчистят сметките, надявайки се да убият Ким. И не са пожалили цяла ракета за него. Обаче той е жив и здрав.
Питето
Ти не бери грижа за тях, те са си направили сметката, накрая пак ще им се получат нещата. Виж, това дето ти го смяташ за правилно, там има заровен един дребен проблем, който има реален шанст да ти изяде главата. Не бе, нЕма да те тресне некоя руска бомба, по-рафинирано ще бъде.
Thursday Next
Цитат(Хасан @ 28/03/2022, 13:13) <{POST_SNAPBACK}>

Странно, а доскоро така самоотвержено им помагаше с призиви да се предадат ... Защо тъй внезапно изстина сърцето ти?
wal
Ти погледна ли източника от където ни информираш!?
Питето
За къв? Пасва на вътрешния ѝ мир, може да посочи линк, за кво да се мъчи с логика и да пресява източниците. Все пак целта е нейната гледна точка, а не толкова истината...
Хасан
Цитат(Hartmann @ 29/03/2022, 17:29) <{POST_SNAPBACK}>
Много си лесен, Хасанчик. Лесно манипулируем, лесно се поддаваш на провокации, не е трудно човек да те ядоса, тъй щото да се разпищолиш и да изложиш на показ чистак-бърсак истинската си същност. smile.gif

Що се отнася до новината, тя е от днес сутринта, когато поредната миролюбива руска ракета освободи още една украинска сграда. smile.gif

Между другото - нещастните освободители не са ударили случайно точно тази сграда. Това е сградата на областната администрациа на град Николаев. А шефът на областната администрация в Николаев е Виталий Ким - отявлен и зъл неонацист, наполовина руснак, наполовина кореец. Той стана суперзвезда в интернет през последния месец. Всеки ден качва нови видеа, в които с тънка усмивка обяснява как града се отбранява срещу напиращите миролюбиви освободители. Тези видео отдавна вбесяват миролюбците и днес те са решили да си разчистят сметките, надявайки се да убият Ким. И не са пожалили цяла ракета за него. Обаче той е жив и здрав.

Това беше поредната твоя "гениална" мисъл. Да ме ядоса 406.gif Ааа, върхът си. Като тебе няма втори във форума.

Като не случиш първи път, пробвай пак, казваше баща ми. Така ще направят и руснаците. Теб нали не те целят, не се кахъри. sunbathing.gif
Hartmann
Цитат(Хасан @ 30/03/2022, 00:45) <{POST_SNAPBACK}>
Като не случиш първи път, пробвай пак, казваше баща ми. Така ще направят и руснаците.

Те вече го правят, Хасанчик. И не един, не два, не три пъти, а цели 11.

Първите миймове за знаменитата вече Чернобаевка се появиха някъде след 5-тия път. Аз не мога да кажа колко трябва да е коефициентът на интелигентност на военачалниците, които отиват на едно и също място, където отново и отново и отново ги разбиват. И те отиват пак. И така - 11 пъти. Та казвам, не знам колко е IQ-то им, но е ясно, че е много под 80. Чудя се също колко ли е коефициента и на тези, които ги подкрепят. Ти как мислиш? smile.gif

Glo
аз като се опитвам мислено да му произнеса името на това село и резултата е все Черноебавка 292.gif
Хасан
Цитат(Hartmann @ 30/03/2022, 01:13) <{POST_SNAPBACK}>
Те вече го правят, Хасанчик. И не един, не два, не три пъти, а цели 11.

Първите миймове за знаменитата вече Чернобаевка се появиха някъде след 5-тия път. Аз не мога да кажа колко трябва да е коефициентът на интелигентност на военачалниците, които отиват на едно и също място, където отново и отново и отново ги разбиват. И те отиват пак. И така - 11 пъти. Та казвам, не знам колко е IQ-то им, но е ясно, че е много под 80. Чудя се също колко ли е коефициента и на тези, които ги подкрепят. Ти как мислиш? smile.gif

Историята се повтаря. Чувал ли са за битката при Ржев. Руснаците атакуват многократно, понасят големи загуби, но накрая все пак немците отстъпват. Пирова победа, но победа. "Пирова", не значи, че са пирували. smile.gif Не се сещам за война в която руските войски да не дават много жертви.

Hartmann

Кво стана, Хасанчик, вече с празни постове ли ми отговаряш smile.gif Да не загуби дар слово.
Хасан
Цитат(Hartmann @ 30/03/2022, 19:44) <{POST_SNAPBACK}>
Кво стана, Хасанчик, вече с празни постове ли ми отговаряш smile.gif Да не загуби дар слово.

Не знам защо се изтри.
Писах ти за битката при Ржев и че историята се повтаря. Намери в Гугъл за нея.
Quaker between your quarks
Теб, те искам императрица на Россия, да та видим кво ще прайш ?
Извинявай, за никой по подходящ се не сещам ! sad.gif
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 30/03/2022, 20:09) <{POST_SNAPBACK}>
Теб, те искам императрица на Россия, да та видим кво ще прайш ?
Извинявай, за никой по подходящ се не сещам ! sad.gif

Кой трябва да е наказаният в тази твоя фантазия - Русия или аз? laugh.gif
Хасан
Цитат(Thursday Next @ 28/03/2022, 20:51) <{POST_SNAPBACK}>
Изглежда идеята за известно време да консумираш по-малко като израз на солидарност с хората, които биват обстрелвани и бомбардирани всеки ден, ти е силно непоносима, а? И айде сега да не се криеш зад "има хора", ако обичаш. Досега обясняваше непрекъснато за себе си - аз, аз, аз не искам да воювам, аз не искам да мръзна ... Сега като свършиха аргументите, изведнъж взе да се криеш зад "хората".

Не да консумирам по-малко, а да плащам повече.
Защо да съм солидарен с тях, какви са ми те на мене (поне да бяха българи) и каква полза ще имат тези нещастни хора, че аз ще плащам повече? neprichom.gif
Питето
Като несолидарен, се окзава че плащаш повечко. Явно "несолидаността" не върви. Сега се налага да прецениш, дали да продължаваш със същото и да получаваш от същото, или да направиш нещо друго, та дано горницата в плащането да не става по-голяма, евентуално да няма други подобни сакатлъци/горници в бъдеще, щото ти е важно да ти е лежерно...
Ше учим ли уроците, или само ще стискаме палци дано ни се размине следващия път.
Rat_in_the_house
Украйна не ги пуска, защото е опасно. По същата причина нашето правителство не иска един български кораб да тръгне от там. Всеки отговаря за териториалните си води и сигурността в тях. Русия винаги ще ги пусне, защото руснаците там не отговарят за нищо пред никого. Не са длъжни нищо да осигуряват. Те дори война не водят и официално не са завземали нито едно украинско пристанище.
Хасан
Цитат(Питето @ 30/03/2022, 23:18) <{POST_SNAPBACK}>
Като несолидарен, се окзава че плащаш повечко. Явно "несолидаността" не върви. Сега се налага да прецениш, дали да продължаваш със същото и да получаваш от същото, или да направиш нещо друго, та дано горницата в плащането да не става по-голяма, евентуално да няма други подобни сакатлъци/горници в бъдеще, щото ти е важно да ти е лежерно...
Ше учим ли уроците, или само ще стискаме палци дано ни се размине следващия път.

Ако и България санкционират, ако не сме солидарни, тогава ще плащаме повечко. Няма страна от ЕС, която да е против санкциите. Значи се страхуват да не ни порежат. Дори и Швейцария, която не е член на ЕС се страхува. Сърбия и Турция обаче не се страхуват и не подкрепят санкциите. Израел също.
Alexfield
Писал е, ама е вътре в цитата. Ако внимателно скролваш, ще ги видиш.
Питето
...и заменяш апартамените в София, с един в Белград и един в Истанбул, а левчетата ги обръщаш в шекели? Така де, нали тези били отсвирили санкциите, та щели да захлебят много повече... или пък... animatedwink.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.