Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нацисти от всички страни
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Thursday Next
Цитат(Хасан @ 30/03/2022, 21:36) <{POST_SNAPBACK}>
Не да консумирам по-малко, а да плащам повече.
Защо да съм солидарен с тях, какви са ми те на мене (поне да бяха българи) и каква полза ще имат тези нещастни хора, че аз ще плащам повече? neprichom.gif

Защото гражданите на всички страни от ЕС, които са нетни донори в бюджета, плащат по нещо отгоре, за да могат гражданите на страни, които са нетни получатели (такива като тебе) да се правят на интересни и да се ослушват, когато дойде техният ред да проявят солидарност.

Това, което пишеш, е гнусно и отблъскващо. Страшният тежкар, дава под наем имоти из София, живее уж на широка нога, а се цигани за няколко лева.
Хасан
Цитат(Thursday Next @ 31/03/2022, 16:54) <{POST_SNAPBACK}>
Защото гражданите на всички страни от ЕС, които са нетни донори в бюджета, плащат по нещо отгоре, за да могат гражданите на страни, които са нетни получатели (такива като тебе) да се правят на интересни и да се ослушват, когато дойде техният ред да проявят солидарност.

Това, което пишеш, е гнусно и отблъскващо. Страшният тежкар, дава под наем имоти из София, живее уж на широка нога, а се цигани за няколко лева.

Реално с нищо не ми се промени живота от 2007 година. Не се чувствам задължен на никого. Солидарност с кого? Украйна не е член на ЕС.

Въпросът е принципен, а и два имота в София не са кой знае какво.
Хасан
Цитат(Питето @ 31/03/2022, 16:41) <{POST_SNAPBACK}>
...и заменяш апартамените в София, с един в Белград и един в Истанбул, а левчетата ги обръщаш в шекели? Така де, нали тези били отсвирили санкциите, та щели да захлебят много повече... или пък... animatedwink.gif

Стига с тези апартаменти...Да имаш жилища в Истанбул и Белград също не е зле, не отричам, ама аз нали съм патриот...
Питето
Баце, участваш ли в нещо, винаги е двустранно — ти и другите участници. Да не ти подсказвам, че ЕС и НАТО ни приеха точно щото не мислеха като тебе. Та и твоя живот дето не се бил променил, ми прави банкет, щото я гледай хазаите в Украйна как им се промени живота като взеха да им бомбят недвижимата собственост. Всъщност, би трябвало да си солидарен с ЕС, щото точно заради ЕС и НАТО не ти се е епроменил живота в посока "украинска военна операция"...
Quaker between your quarks
Сериозен съм, в моята Вселена, аз бих сменил Путин с теб, и тогава тая держава ще цъфне. Историята учи, че личностите са важни.

Бигджордже единоначалник на Россиа, или Гло, или Тарабас, да не ги изреждам.....

Ти, строга, справедлива, и ще подредиш нещата. smile.gif
Thursday Next
Цитат(Хасан @ 31/03/2022, 21:00) <{POST_SNAPBACK}>
Реално с нищо не ми се промени живота от 2007 година. Не се чувствам задължен на никого. Солидарност с кого? Украйна не е член на ЕС.

Въпросът е принципен, а и два имота в София не са кой знае какво.

И понеже животът ти не се е променил, предлагаш да те освободят от членски внос/данък/някакви задължения? laughing.gif Адвокат си, не се излагай, би трябвало да не си и помисляш да пробутваш такива елементарни софизми.
Ми и аз мисля, че не са кой знае какво, ама често ги споменаваш, та затова човек остава с впечатлението, че са ти особен повод за гордост.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.