Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Швеция и Финландия - в НАТО
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Hartmann
Цитат(Rat_in_the_house @ 15/04/2022, 01:12) <{POST_SNAPBACK}>
Сега например у нас има на бойно дежурство Ф-35.

Имаш и Global Hawk над Черно море

Ужас, ета защо веднага трябва да напуснем НАТО. Веднага ще инициирам подписка в Чейнч.орг или то май има вече smile.gif
Хасан
Цитат(Shade @ 14/04/2022, 23:18) <{POST_SNAPBACK}>
Понеже от една страна със сигурност знам тези неща по-добре от теб, а от друга страна ти се напъваш да ми доказваш смехории, които не ме интересуват, просто приключвам тази дискусия.

Щом като е смехория убийството на негър и последвалата вълна от протести, съгласен съм. sunbathing.gif
Дaни
Цитат(Хасан @ 14/04/2022, 12:59) <{POST_SNAPBACK}>
И украинците са фрашкани с мангизи и плащат ли, плащат. smile.gif

Откъде заключи, че са фрашкани с пари!? blink.gif Украйна икономически не е много добре. В сравнение с полската ,украинската икономика е по-зле, неслучайно много украинци още преди нападението на Русия, емигрираха в Полша, защото там стандартът на живот е по-висок.

Цитат
Ако е така, добре, но те искат всичко без пари нахалниците, затова не ги харесвам.

Ти нямаш никаква емпатия - хората са във война, разрушават им всички сгради, институции и т.н. и т.н., на никой вероятно не му и хрумва в момента да произвежда нещо или да се занимава с икономически дейности, откъде да ти намерят пари, за да платят!? Те вероятно ще платят, но след войната. sad.gif

Цитат
Ако си плащаха както трябва, щях много да ги уважавам.

На теб лично какво не са ти платили!? console.gif

Цитат
Зеленски казва дайте ни, не съм го чул да казва продайте ни, ще платим каквато искате цена.

Как да каже, като виждаш какво е положението!? prashchai grigorii.gif

Hartmann
Цитат(Хасан @ 14/04/2022, 20:33) <{POST_SNAPBACK}>
Това откъде го разбра куме Иване, че е пълна с българско оръжие и дори да е, защо да не се е запасила преди войната с него? prashchai grigorii.gif

Оръжието, като се употребява непрекъснато, има свойството да се изчерпва. Освен това преди войната украинците произвеждаха достатъчно оръжия. Но сега заводите им не работят, а имат нужда от много оръжие и то им се доставя. Както казах за стотен път - от трети страни. smile.gif Какво не разбра дотук?
Хасан
Цитат(Дaни @ 15/04/2022, 13:19) <{POST_SNAPBACK}>
Откъде заключи, че са фрашкани с пари!? blink.gif Украйна икономически не е много добре. В сравнение с полската ,украинската икономика е по-зле, неслучайно много украинци още преди нападението на Русия, емигрираха в Полша, защото там стандартът на живот е по-висок.

Ти нямаш никаква емпатия - хората са във война, разрушават им всички сгради, институции и т.н. и т.н., на никой вероятно не му и хрумва в момента да произвежда нещо или да се занимава с икономически дейности, откъде да ти намерят пари, за да платят!? Те вероятно ще платят, но след войната. sad.gif

На теб лично какво не са ти платили!? console.gif

Как да каже, като виждаш какво е положението!? prashchai grigorii.gif

Фрашкани с пари са само милиардерите им и братята Кличко, като този който е кмет, вероятно отдавна също е милиардер. Нямаш си представа каква корупция е в Киев и колко много са краде. Примерно София до преди година (не твърдя, че вече не го правят), но умножено поне по 50. Нека тези милиардери плащат оръжието, щом са такива родолюбци.

https://www.economic.bg/bg/a/view/naj-korum...za-2018-g-95726

Права си. Нямам никаква емпатия към хора които нахално искат да им даваме и по този начин ще бъде ощетен бюджета ни в който и аз плащам данъци. До преди година ни краде Боко Тиквата. Сега тези наглеци искат всичко безплатно. Е, стига вече.

Тези, които могат да работят, са добре дошли. Примерно лекари, мед. сестри, акушерки, строителни работници, заварчици и т.н., но да си изкарват честно хляба. Не съм на принципа, че ще се създаде конкуренция и ще вземе на някой работата. Конкуренцията помага, не пречи. Ние също трябва да сме честни и почтени спрямо тях.
Само че 40 лв на ден за хотел е тъпо да се дава. Който работи, може сам да се издържа на квартира. Естествено може да се помисли за някакво временно настаняване, но не за толкова много пари.
Hartmann
17 000 долара месечно. Готвач е в елитен ресторант. Не мисля, че заплатата му е прекалено голяма. - Хасанчик, интересно ще бъде да ни осветлиш - каква ти е професията и какъв ти е дохода на месец? smile.gif
viara
Цитат(Hartmann @ 15/04/2022, 13:53) <{POST_SNAPBACK}>
Оръжието, като се употребява непрекъснато, има свойството да се изчерпва. Освен това преди войната украинците произвеждаха достатъчно оръжия. Но сега заводите им не работят, а имат нужда от много оръжие и то им се доставя. Както казах за стотен път - от трети страни. smile.gif Какво не разбра дотук?

Ако вярват на лъжи, как да разберат.
Балона измислен май се спуква по-бързо от очакваното.
https://news.bg/int-economics/muudis-rusiya...ski-defolt.html

На фона на всичко случващо се, малко вероятно е Путин да е жив... Та бившата му може да се окаже права.
Щото поне щеше да вложи мисъл, а това което се случва е пълно безмислие.
Alexfield
Аха, интересно. Случващото се е пълно безсмислие и следователно Путин не може да е жив, защото той е добър човек и никога не би допуснал такова нещо. w00tbrows.gif
https://www.youtube.com/watch?v=N2p0r77J6YI
Alexfield
И летят над българското въздушно пространство без да ни плащат наем за това! Безобразие! svirkam si.gif
viara
Цитат(Alexfield @ 15/04/2022, 17:19) <{POST_SNAPBACK}>
Аха, интересно. Случващото се е пълно безсмислие и следователно Путин не може да е жив, защото той е добър човек и никога не би допуснал такова нещо. w00tbrows.gif
https://www.youtube.com/watch?v=N2p0r77J6YI

За това което бях чела за него останах с убеждението, че не е глупак.
Според дизайна - Хюман дизайн - 9% от населението са Манифестори.
Знам какво значи това.
Но изводите ти са грешни.
Да си умен, не значи, че си добър, нито че не можеш да допуснеш такова нещо.
Но това са глупост, след глупост ...
Или някой, който нищо не разибра от политика, щото и най-глупавия политик след толкова дълго управление ...
малко би разбирал повече от жените войните...
Това имам в предвид. Няма логика просто. Напълно нелогично, напълно безумно е това, което се случва.
Или другия вариант е - да е изперкал. Друго обяснение за себе си нямам.
Това нормален човек с всичкия си - не би могъл да го стори.
viara
Цитат(Alexfield @ 15/04/2022, 17:23) <{POST_SNAPBACK}>
И летят над българското въздушно пространство без да ни плащат наем за това! Безобразие! svirkam si.gif

Да и тоз Хасан ненормално разсъждава. Все едно тези дет ги сполетяват бури и екологични катаклизми - да плащат, че да ги приютят докато се съвземат. А и то дали бг плаща или евросъюза.
Кат стане въпрос за пари и много знаят, сметки да правят.
Ама те затова и арабите ги оправят бързо, бързо щот се раждат с милионите, дет те ги сънуват цял живот.
Един такъв ми се представи. Та спрях да пиша по едни други форуми, че ... не е за приказване.
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 15/04/2022, 10:25) <{POST_SNAPBACK}>
Ужас, ета защо веднага трябва да напуснем НАТО. Веднага ще инициирам подписка в Чейнч.орг или то май има вече smile.gif

Какви са минусите според теб, от това, че сме в НАТО и каква алтернатива би предложил?
Наборна армия, както беше, професионална с по-високо заплащане, а въоръжение, което не произвеждаме от къде да купуваме? Имаш ли предложения?
Хасан
Цитат(Hartmann @ 15/04/2022, 13:53) <{POST_SNAPBACK}>

Специално калашниците са оръжия които трудно се повреждат. Мислиш, че нямат скрити складове с оръжия и боеприпаси ли? Ами доставят им, но безплатно. Те не са по плащането. Затова не ми харесват.

Нямам нищо против да продаваме оръжия на трети страни, а къде отиват после, не е наша работа. neprichom.gif
Shade
Цитат(Хасан @ 15/04/2022, 10:09) <{POST_SNAPBACK}>
Специално калашниците са оръжия които трудно се повреждат. Мислиш, че нямат скрити складове с оръжия и боеприпаси ли? Ами доставят им, но безплатно. Те не са по плащането. Затова не ми харесват.

Нямам нищо против да продаваме оръжия на трети страни, а къде отиват после, не е наша работа. neprichom.gif

За разсрочено плащане чувал ли си? На този свят безплатен обяд няма, всичко се плаща рано или късно, по един или друг начин.
Ако Путин загуби тази война, за да ѝ вдигнат санкциите, на Русия ще се наложи да плаща и за погромите в Украйна, и за западната поддръжка на Украйна по време на войната.
Постигне ли Путин целите си в Украйна, не само няма да вдигнат санкциите, не само няма да признаят териториалните придобивки на азиатската дивашка орда, но на Русия ще ѝ се наложи нова изтощитела надпревара във въоръжаването (фактор, който, както е известно, доведе до колапса на СССР), за да поддържа "равновесието". Със зъбене и разполагане на ядрени ракети в новозавладените територии и в близост до границите на новите страни-членки на НАТО. Каквото и да прави Путин оттук нататък, вече наля масло в огъня на отбранителния алианс НАТО и оправда съществуването му. С други думи си осигури онова, което уж се стремеше да предотврати: приближаване на НАТО към Русия.
При подобна ситуация има няколко възможни развития:
1. Скръцане на Путин със зъби и приемане на новите, съсипващи икономиката на Русия реалности (вероятно смегчени от поддръжката на Китай, може би и Индия и Иран, останалите страни от Третия свят едва ли биха дали значителен принос).
2. Трета световна война с неясни продължителност, видове използвани оръжия и краен резултат.
3. Дворцов преврат в Русия с опити за смяна на режима и преговори с цивилизования свят.
4. Нещо междинно.
Хасан
Цитат(Hartmann @ 15/04/2022, 16:42) <{POST_SNAPBACK}>
17 000 долара месечно. Готвач е в елитен ресторант. Не мисля, че заплатата му е прекалено голяма. - Хасанчик, интересно ще бъде да ни осветлиш - каква ти е професията и какъв ти е дохода на месец? smile.gif

Не съм на заплата, а на хонорари. Изпълнявам мокри поръчки. Ако някой се прави на интересен и без да ми плащат го оправям. Ти къде писа, че живееш? rolleyes.gif
Shade
Цитат(Хасан @ 15/04/2022, 11:45) <{POST_SNAPBACK}>
Не съм на заплата, а на хонорари. Изпълнявам мокри поръчки.

Нима това е занимание, което не омръзва, ако се прави постоянно?
Питето
Тея лакърдии са ги измислили кръчмарите, да прибират парите на баламите, а те пък са решили че са отлично оправдание...
Хасан
Цитат(Shade @ 15/04/2022, 22:03) <{POST_SNAPBACK}>
Нима това е занимание, което не омръзва, ако се прави постоянно?

За да разбереш, трябва да пробваш. sunbathing.gif
Hartmann
Цитат(Хасан @ 15/04/2022, 21:45) <{POST_SNAPBACK}>
Не съм на заплата, а на хонорари. Изпълнявам мокри поръчки. Ако някой се прави на интересен и без да ми плащат го оправям. Ти къде писа, че живееш? rolleyes.gif

Един друг подобен, но много млад, също поискал да спечели от подобно нещо. Виж какво му се случило (прочети и коментарите, много са забавни smile.gif )

На Украине во время спецоперации погиб 18-летний контрактник из Свердловской области
https://www.e1.ru/text/incidents/2022/04/11/71247665/

--------------------

А тук - коментари по повод статия за болница, в която се лекуват ранени в Украйна миролюбци - интересни са, обещавам smile.gif

«Мне попали две пули в руку». Что думают о спецоперации раненые солдаты из екатеринбургского госпиталя
https://www.e1.ru/text/politics/2022/04/06/...43671/comments/
Shade
Цитат(Хасан @ 15/04/2022, 13:40) <{POST_SNAPBACK}>
За да разбереш, трябва да пробваш. sunbathing.gif

Какво толкова да му разбирам на мокрите поръчки? Досадно е вечно да си мокър.
biggeorge
Британския в. "Таймс" е пропагандна медия.
Дори и Швеция и Финландия да се присъединят към НАТО, това няма да им помогне ако някоя от страните-членки реши да нападне Русия.
Засега в България не може да се проведе референдум за напускане на НАТО.
А според Член 13 от Северноатлантическия договор:
Цитат
Член 13
След изтичане на двадесет години от влизането на Договора в сила всяка от страните по Договора може да престане да бъде страна по него след изтичане на една година от датата, на която нейното известие за денонсиране на Договора е било предадено на правителството на Съединените американски щати, което ще уведомява правителствата на останалите страни по Договора за всяко депозиране на такова известие за денонсиране.

Дори и народните представители да одобрят провеждането на референдум за напускане на НАТО трябва да изчакаме до 2024 г., после да подадем известие за денонсиране на Договора пред САЩ и чак през 2025 г. ще можем да се отървем.
Но ще трябва да забравим за американските летящи щайги и има голяма вероятност Македония да ни нападне.
biggeorge
Цитат(Хасан @ 11/04/2022, 22:24) <{POST_SNAPBACK}>
Какво са съгрешили тия Хасановци, Еревановци, Бигджорджита, Латита и Трансалпи… а, да и Потребители-Прогнозисти, че трябва да преживеят възмездие? neprichom.gif

Освен този въпрос аз имам още два:
Аз искам да знам защо името ми се превръща в нарицателно за нещо лошо?
И за какво възмездие става въпрос?
dry.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 15/04/2022, 16:25) <{POST_SNAPBACK}>
Освен този въпрос аз имам още два:
1. Аз искам да знам защо името ми се превръща в нарицателно за нещо лошо?
2. И за какво възмездие става въпрос?
dry.gif

Може ли аз да помогна?
1. Успокой се, името ти изобщо не се превръща в нарицателно за нещо лошо. Превръща се в нарицателно за нещо забавно. Това не е лошо, нали?
2. Възмездие не е точната дума. Става въпрос за нещо като автовъзмездие. Душевно разпъване, на което ще се окажеш подложен в мига на необратимото срутване на кумирите ти. Когато недвусмислено си дадеш сметка, че толкова време си се самозаблуждавал с вяра в химери.

Получи ли отговора на въпросите си?
Ако да и ако първият ти импулс е изразяване на несъгласие и "опровергаване", по-добре се сниши и го запази за себе си. Че много боли натъртеното, когато в един момент, образно казано, усещаш, че падаш от високо.
Дaни
Цитат(Хасан @ 15/04/2022, 14:09) <{POST_SNAPBACK}>
Фрашкани с пари са само милиардерите им и братята Кличко, като този който е кмет, вероятно отдавна също е милиардер. Нямаш си представа каква корупция е в Киев и колко много са краде. Примерно София до преди година (не твърдя, че вече не го правят), но умножено поне по 50. Нека тези милиардери плащат оръжието, щом са такива родолюбци.

Нямам представа каква корупция е в Украйна, но дори и да е така, бежанците украинци с какво са виновни за това!?

Цитат
Права си. Нямам никаква емпатия към хора които нахално искат да им даваме и по този начин ще бъде ощетен бюджета ни в който и аз плащам данъци. До преди година ни краде Боко Тиквата. Сега тези наглеци искат всичко безплатно. Е, стига вече.

Кой ти каза, че искат всичко безплатно!? Хората работят, включват се в разни инициативи, търсят си работа, учат български и т.н. и т.н. Но разни хора като папагали повтарят пропагандни клишета, останали още от сирийските бежанци, които също искали всичко безплатно и щели да ни ощетят, същото се говореше и за циганите ,че им били давали много пари, дето тези хора не са ги и сънували сигурно... Важно е у простолюдието да се всели завист към кого - към хора, бягащи от война, хора на които най-малкото домовете им са били разрушени, казвам най-малкото, защото вече в България има и хора, които са били измъкнати от затрупани мазета в Мариупол, сигурно има и хора, на които близки са загинали в тая тъпа война. А ние за 40-те лева, които се плащат със средства от ЕС и то за 2-3 месеца сме тръгнали да ревем.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=530949...269275793082612

https://www.facebook.com/photo/?fbid=102277...003173067267789

https://realniistorii.com/%d0%b8%d1%81%d1%8...-dnakaEBfylsD9c

Цитат
Тези, които могат да работят, са добре дошли. Примерно лекари, мед. сестри, акушерки, строителни работници, заварчици и т.н.

Всички могат да работят и със сигурност ще работят, ако решат да останат тука.

Цитат
, но да си изкарват честно хляба.

Аз не съм чула за украинец, който да си изкарва нечестно хляба, това че бягат от война не значи, че са лоши хора, откъде го измисли това, че нечестно си били изкарвали хляба!? 292.gif

Цитат
Само че 40 лв на ден за хотел е тъпо да се дава. Който работи, може сам да се издържа на квартира. Естествено може да се помисли за някакво временно настаняване, но не за толкова много пари.

С две думи свидят ти се пари, които не са твои, разбирам. smile.gif
Дaни
Цитат(biggeorge @ 16/04/2022, 01:54) <{POST_SNAPBACK}>
Дори и народните представители да одобрят провеждането на референдум за напускане на НАТО трябва да изчакаме до 2024 г., после да подадем известие за денонсиране на Договора пред САЩ и чак през 2025 г. ще можем да се отървем.
Но ще трябва да забравим за американските летящи щайги и има голяма вероятност Македония да ни нападне.

И като се отървеш кой ще защитава териториалната ти цялост - Русия!? Ще я защити така, както защити сърбите.
Или може би сами ще се защитаваме - ще върнем военната служба, ще създадем една многочислена войска, която може да даде отпор на всяка армия и изобщо ще си бъдем супер отървани. nerves.gif
Дaни
Цитат(Shade @ 16/04/2022, 03:11) <{POST_SNAPBACK}>
Душевно разпъване, на което ще се окажеш подложен в мига на необратимото срутване на кумирите ти. Когато недвусмислено си дадеш сметка, че толкова време си се самозаблуждавал с вяра в химери.

Това не е възможно, каквото и да направят, няма да се срутят, след като досега не са се срутили.
Alexfield
Цитат(Дaни @ 16/04/2022, 08:57) <{POST_SNAPBACK}>
...
С две думи свидят ти се пари, които не са твои, разбирам. smile.gif

Ако решението да се дават пари идваше от Кремъл, това щяха да са най-добрите и най-справедливите 40 лв/ден. Нищо не разбираш ти.
Alexfield
1. Ще си купуваме руски МиГ-ове и ще плащаме милиарди за ремонт на двигатели без документи.
2. Путин ще ни праща руски туристи, които да си тръгват с хотелските кърпи и по 20-30 ролки тоалетна хартия в куфарите.
3. Ще можем отново да посрещнем "асвабадителите" както на 05.09.1944 и да им дадем да ни изнасилват жените докато децата им носят ракия.
4. Ще имаме отново марионетно управление с 99% одобрение от суверена.
5. Руското малцинство по черноморието ще стане мнозинство и ще дойдат "ихтамнети".
6. Ще се проведе референдум за присъединяване на българското черноморие към РФ.
Hartmann
Цитат(Дaни @ 16/04/2022, 10:03) <{POST_SNAPBACK}>
И като се отървеш кой ще защитава териториалната ти цялост - Русия!? Ще я защити така, както защити сърбите.
Или може би сами ще се защитаваме - ще върнем военната служба, ще създадем една многочислена войска, която може да даде отпор на всяка армия и изобщо ще си бъдем супер отървани. nerves.gif

Дани, човекът е напълно откровено и на пълните 100% алтернативник. smile.gif Да опитваш да разговаряш с подобно същество на сериозни теми е все едно да обсъждаш квантовата физика с 2-годишно дете. Приеми един съвет - с подобно същество с алтернативна интелигентност може само да се забавляваш. smile.gif
Хасан
Цитат(Питето @ 15/04/2022, 22:14) <{POST_SNAPBACK}>
Тея лакърдии са ги измислили кръчмарите, да прибират парите на баламите, а те пък са решили че са отлично оправдание...

За виното разбирам, но за останалото няма логика да е измислено от кръчмарите. sunbathing.gif
Thursday Next
А който работи най-цял ден? laugh.gif
Shade
Цитат(Дaни @ 16/04/2022, 00:07) <{POST_SNAPBACK}>
Това не е възможно, каквото и да направят, няма да се срутят, след като досега не са се срутили.

Жорето е дълбоко хипнотизиран от путинската (гьобелсов тип) пропаганда. Всичките му "въпроси", представени в синьо, са израз на подчертано отхвърляне на независимите източници на алтернативна информация. Досега не е поставил обективен "въпрос", представящ дори сянка на съмнение в предлаганото от руските медии.
Тук са представени някои анализи за възможните развития, ако разследванията потвърдят извършените масови сериозни военни престъпления от руските агресори в Украйна по време на войната на Путин, при положение, че Русия не признава Международния съд. Най-малкото това ще обезцени на 100% манипулационното аргументиране на руската страна чрез голосоловно отричане. И сламката на Жорето ще потъне.
viara
Цитат(Shade @ 16/04/2022, 17:40) <{POST_SNAPBACK}>
Жорето е дълбоко хипнотизиран от путинската (гьобелсов тип) пропаганда. Всичките му "въпроси", представени в синьо, са израз на подчертано отхвърляне на независимите източници на алтернативна информация. Досега не е поставил обективен "въпрос", представящ дори сянка на съмнение в предлаганото от руските медии.
Тук са представени някои анализи за възможните развития, ако разследванията потвърдят извършените масови сериозни военни престъпления от руските агресори в Украйна по време на войната на Путин, при положение, че Русия не признава Международния съд. Най-малкото това ще обезцени на 100% манипулационното аргументиране на руската страна чрез голосоловно отричане. И сламката на Жорето ще потъне.

Защо да било трудно да го осъдят, не ми стана ясно? След толкова престъпления и убийства на невинни граждани.
Ако няма кой да го осъди, Господ ще му бъде съдията.
Военните изпълняват заповеди.
А всички се подчиняват на главния, дори и генералите.
Такива са им били заповедите.
Даже обкръжението на този, дори всички са се страхували от него още преди войната.
Винаги са му казвали само хубави неща, за да не ги наказва.
Садам Хюсеин как са го осъдили?
Shade
Цитат(viara @ 16/04/2022, 07:49) <{POST_SNAPBACK}>
Защо да било трудно да го осъдят, не ми стана ясно? След толкова престъпления и убийства на невинни граждани.
Ако няма кой да го осъди, Господ ще му бъде съдията.
Военните изпълняват заповеди.
А всички се подчиняват на главния, дори и генералите.
Такива са им били заповедите.
Даже обкръжението на този, дори всички са се страхували от него още преди войната.
Винаги са му казвали само хубави неща, за да не ги наказва.
Садам Хюсеин как са го осъдили?

СССР (чийто приемник е Русия) е подписал Женевските споразумения за хуманно водене на война. Които Русия демонстративно потъпква със зверствата си към цивилното население в Украйна.
Обаче Русия отрича и настоява, че "няма дори един цивилен, пострадал от каквито и да е насилнически действия от страна на руската армия". В което вярват само нашенските русофили.
От друга страна Русия не е признала Международния Криминален съд, така че Путин не може да бъде директно призован като обвиняем.
Ако войната на Путин в Украйна завърши с победа за Русия, това ще е и руска победа над света. Победителите не ги съдят.
Завърши ли, обаче, тази авантюра с провал, това ще е разгром за Русия. Вероятно Путин ще бъде свален от власт и приемникът му, независимо дали е продължител на руската имперска традиция или с по-демократична насочност, ще предприеме стъпки срещу изолацията на Русия от цивилизования свят. При подобно развитие е много вероятно Путин да се яви в съда като обвиняем.
viara
Цитат(Shade @ 16/04/2022, 18:35) <{POST_SNAPBACK}>
СССР (чийто приемник е Русия) е подписал Женевските споразумения за хуманно водене на война. Които Русия демонстративно потъпква със зверствата си към цивилното население в Украйна.
Обаче Русия отрича и настоява, че "няма дори един цивилен, пострадал от каквито и да е насилнически действия от страна на руската армия". В което вярват само нашенските русофили.
От друга страна Русия не е признала Международния Криминален съд, така че Путин не може да бъде директно призован като обвиняем.
Ако войната на Путин в Украйна завърши с победа за Русия, това ще е и руска победа над света. Победителите не ги съдят.
Завърши ли, обаче, тази авантюра с провал, това ще е разгром за Русия. Вероятно Путин ще бъде свален от власт и приемникът му, независмо дали е продължител на руската имперска традиция или с по-демократична насочност, ще предприеме стъпки срещу изолацията на Русия от цивилизования свят. При подобно развитие е много вероятно Путин да се яви в съда като обвиняем.

Благодаря за отговора. hat.gif
Обикновено не ми отговарят другите щото се смятат за много по-висши или там нещо подобно.
Има винаги има решение и изход. Това съм разбрала от всички ситуации в които съм мислела, че няма изход и решение.
Винаги е имало. Просто да ни се открие.
Те смятат, че не могат да докажат, но камерите са доказателства, официално признати доколкото знам.
Благословения!

Alexfield
Аз силно се съмнявам, че след разгрома на Русия ще има жив Путин за съдене.
viara
Цитат(Alexfield @ 16/04/2022, 19:44) <{POST_SNAPBACK}>

Възможно е. То някои се съмняват, че и сега е жив.
Ето какво се случва. Колко възможности търси тази жена.
https://news.bg/int-politics/saprugata-na-m...-plennitsi.html
Швейк
Това ли са ти забавленията - да се сравняваш с 2гд. дете a4dff7b7.gif
Shade
Цитат(Alexfield @ 16/04/2022, 09:44) <{POST_SNAPBACK}>

Ако Русия не постигне бляскава победа, е по-вероятно да успее да го докара до някакви сепаратистки преговори (дали със заплахи и шантаж към Запада или поради изчерпване запасите и възможностите на Запада да поддържа военно Украйна). С отстъпки от страна на Украйна и Западна Европа. Където да запази лицето си с перспективата да крепи икономиката си благодарение на Китай и Индия, страните с най-голямо население в света и военни бюджети съответно на второ и трето място след САЩ. Които напират да развиват модерна икономика и се нуждаят от енергия и суровини. Демек многолюдна Азия срещу Америка, Европа, Япония, Южна Корея и Австралия.
Швейк
Русия разгромена ? - я посочи драги кога е било това
biggeorge
Трябва сами да защитаваме териториалната си цялост.
Армения беше разбита в Нагорни Карабах от азербайджанците с помощта на турските дронове "Байрактар".
Вместо да си купуваме американски самолети Фъ-16 от 1970 г., по-добре да си купим стотина "Байрактар"-а.
Или да си произведем сами дронове.
Или да си купим изтребители от Франция.
Нека да си купим каквито и да е самолети, само да не взимаме още техника, която я има само на чертежи. laugh.gif
biggeorge
Ти наистина ли мислиш, че Русия ще бъде разгромена?
Това кой ти го каза - британското разузнаване ли?
dry.gif
viara
Цитат(viara @ 16/04/2022, 20:24) <{POST_SNAPBACK}>
Възможно е. То някои се съмняват, че и сега е жив.
Ето какво се случва. Колко възможности търси тази жена.
https://news.bg/int-politics/saprugata-na-m...-plennitsi.html

Нещо тук аз ли не съм разбрала или? Приближенията на Путин пише в статията?!?
А жена му търси помощ от Ердуган, все едно Путин го няма да помага?
Нещо нелогично има тук ми се струва. Къде ли е истината?
Shade
Цитат(biggeorge @ 16/04/2022, 10:53) <{POST_SNAPBACK}>
Ти наистина ли мислиш, че Русия ще бъде разгромена?
Това кой ти го каза - британското разузнаване ли?
dry.gif

Това, което се мислеше някога, е "Союз нерушимый республик свободных сплотила навеки Великая Русь".
В последно време започва да се прокрадва и мисълта "Непобедимая и легендарная..."
Казва го руската пропаганда и зомбираните от нея, за които тя е израз на единствената и вечна истина.
Shade
Цитат(Швейк @ 16/04/2022, 10:33) <{POST_SNAPBACK}>
Русия разгромена ? - я посочи драги кога е било това

Набива се на очи нещо много показателно и символично, което може да бъде посочено. А именно съществуването на едни инфантили и едни алкохолици-псувачи, зомбирани със сляпа фанатична вяра.
А иначе руската армия действително доказва блестящи тактически умения да руши гражданска инфраструктура и да воюва победносно срещу цивилни граждани, най-вече срещу старци, жени и деца. В това отношение е наистина несравнима. Непобедима и легендарна.
biggeorge
Този сайт е пропаганден.
Не знам каква истина търсиш в него. dry.gif
biggeorge
Звучиш като развалена плоча.
Все едно и също повтаряш.
Имаш някаква обсесия към Русия и Съветския съюз. huh.gif
Питето
А този дето има пари, работи 24/365, иначе кинтите се стапят. Аха, имането често е по-кофти от нямането. Та както писах по-горе, тези лакърдии са измислени за оправдание.
Питето
Тц, все едно и също се случва, заради това ти се струва, че е като развалена плоча. Аха, мине се не мине, и из рускоговорящите я фалират икономиката си, я едва се спасят от някоя война, а после, като си поемат въздух пак почват да се правят на велики...
Shade
Цитат(biggeorge @ 16/04/2022, 12:11) <{POST_SNAPBACK}>
Звучиш като развалена плоча.
Все едно и също повтаряш.
Имаш някаква обсесия към Русия и Съветския съюз. huh.gif

Звучиш като руската пропаганда. Очевидно това е границата на възможностите ти.
Но няма лошо, след като само толкова умееш, жив и здрав да си и продължавай да забавляваш аудиторията!

Putin Blitzkrieg:

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.