А ако просто си искала да напишеш, че не си могла да пишеш в темата поради някаква причина, техническа или каквато и да е, защо споменаваш нищия и че са ти отнети правата на свободно слово
Нямам представа поради какви причини, просто компа не ми пускаше поста.
Аз точно си съм си го написала. Това че от предубеждение и суета друго си разчел, нямам вина
Ето пак чети:
щото в другия дет нищия писал нямам права на свободно слово.
Споменавам, че в другата тема не мога да пиша. Сега не видях как е.
Цитат
Пиши си колкото и каквото искаш, радвай се на този, който призна кой му е идола и чети неговите мнения, блокирай ме, за да не виждаш какво пиша, когато се логнеш, за да не се товариш излишно.
Ами обвиненията дет ги сипеш във всеки пост кат Трансалп просто са ми омръзнали.
Все някой обвиняваш или мен или Хартмен или някой друг.
Иначе не ми пречиш, но ми губиш времето, щото съм решила да не го пропилявам в разправии повече.
И няма да го правя. Предполагам, че няма да те чета, да.
На поста ти исках да отговаря
Цитат
не мога да разбера ти лично какво искаш от мен?
Честно казано като пиша от никой нищо не искам. Що си мислиш, че искам нещо. Просто си разменяме мислите.
Това е за мен.
Цитат
явно хората, които мразиш искаш да дразниш с най-разнопосочни мнения
.
Що си мислиш, че влагам подобни емоции? излишни ... Няма такова нещо.
Мисля, че ми преписваш собствени характеристики, но подобни неща в мен няма. Изследвай се откъде ти идват подобни зли мисли ... и защо... и как ... и кога ... предполагам, че като бившо ченге дет нямало такива си знаеш петте въпроса на ченгетата.
Хубава работа вършат в много случаи за изясняване на много неща.
Цитат
Аз мога без форума, ама ти не можеш.
Има хора, които пишат и които сме от различни страни, обаче има какво да научиш и дори да сме абсолютно различни пак бих ги чел, защото научавам и друго, което ме интересува, а Башар, Хей, Игорь и всички тия не ме вълнуват.
Не знам какво значи това - можеш или не можеш без форума. Определено мога.
Но не смятам, че има забрана. Макар че когато не пиша тук, не си пилея време и енергия излишно в излишни обяснения.
Ами аз когато пише, че не очаквам от хората да ми дават уроци или нещо си.
Просто казвам каквото знам, информирам за кой и колкото. Един вид давам каквото мога тук - инфо и не съм очаквала да ми се връща. Когато се връща добре дошло е.
Но предимно не се връща, щото интересите и разбиранията на болшинството тук са други, както сам твърдиш също.
Не се претеснявай. Аз задавах въпроси, щото исках да си изясня някои неща.
Повече въпроси нямам към теб. Ще гледам да не пиша повече тук. Да си спокоен и да не те притеснявам с излишни въпроси на които не ти се отговаря. Ок.