Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Швеция и Финландия - в НАТО
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
biggeorge
Напълно съм съгласен с теб. rolleyes.gif
Време е да бъда душевно разпънат, след като се срутят кумирите ми.
Аз толкова време се самозаблуждавам с вяра в химери.
Само да уточним:
Кои са кумирите ми?
И в какви химери вярвам?

Аз знам отговорите, но нека да осведомим широката, форумна публика. w00t2.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 16/04/2022, 12:07) <{POST_SNAPBACK}>
Този сайт е пропаганден.
Не знам каква истина търсиш в него. dry.gif

Защо не предложиш един непропаганден сайт, та да намерим истината там? smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 16/04/2022, 22:11) <{POST_SNAPBACK}>
А този дето има пари, работи 24/365,

В повечето случаи е така. Скъсват се от работа и нямат време да ги харчат. Отидат на една скъпа почивка веднъж в годината, която и аз мога да си позволя и толкоз... Не всичко е розово при богаташите.
Радио Ереван
Цитат(Хасан @ 11/04/2022, 22:24) <{POST_SNAPBACK}>
Какво са съгрешили тия Хасановци, Еревановци, Бигджорджита, Латита и Трансалпи… а, да и Потребители-Прогнозисти, че трябва да преживеят възмездие? neprichom.gif
Гласувах с не. Вярно, вноската не е малка, над милиард лева, но времената вече не са мирни.
За ЕС ако имаше въпрос дали да излезем, пак щях да гласувам с не. Време е да опитаме и от меда му, а и нямам нищо против джендърите.

Като се замисля, съгрешили сме.
Еснафи сме ние, егоисти, не мислим за братята украинци.
И аз ще гласувам с не, но въпреки това ме изкарват русофил.
biggeorge
Трудна работа.
Вече всичко е пропаганда.
Shade
Цитат(biggeorge @ 16/04/2022, 13:35) <{POST_SNAPBACK}>
Трудна работа.
Вече всичко е пропаганда.

100% руска пропаганда е, че Русия трупа оръжия за защита: през последните 80 години никой не е нападал Русия, която да се защитава. И никой не би нападнал държава, притежаваща ядрени оръжия.
От друга страна дори ти би могъл да провериш колко пъти за последните 80 години Русия е нападала суверенни държави. От което дори ти би могъл да направиш извода, че Русия произвежда оръжия, за да напада.
Следователно на нападаните държави близо до руските граници се налага да се защитават от Русия. Защита от Русия е и целта на отбранителния алианс НАТО. Отбранителен, след като досега не е нападал Русия. Въпреки че Русия си го търси много нагло.
На този фон дори ти би могъл да прецениш кое е пропаганда и кое не.
нищ по дух
Цитат(viara @ 16/04/2022, 21:06) <{POST_SNAPBACK}>
Нещо тук аз ли не съм разбрала или? Приближенията на Путин пише в статията?!?
А жена му търси помощ от Ердуган, все едно Путин го няма да помага?
Нещо нелогично има тук ми се струва. Къде ли е истината?

Shade
Цитат(biggeorge @ 16/04/2022, 12:22) <{POST_SNAPBACK}>
Кои са кумирите ми?
И в какви химери вярвам?

Аз знам отговорите, но нека да осведомим широката, форумна публика. w00t2.gif

За някого се съди не по каквото мисли за себе си, а с каквото се изявява.
От което следва, че отговорът на въпросите ти се съдържа в изчерпателното за теб словосъчетание русофил-антиваксър.
За протокола: широката форумна публика това слабо я вълнува, но ако се мислиш нещо друго или имаш какво да допълниш по същността си, микрофонът е твой. fool.gif
На терена останаха само още двама или трима представители от същата гилдия, но и те биха могли да се включат с "помощ от приятел", ако смятат, че има какво да се добави. wink.gif
Hartmann
Цитат(Швейк @ 16/04/2022, 20:25) <{POST_SNAPBACK}>
Това ли са ти забавленията - да се сравняваш с 2гд. дете a4dff7b7.gif

Кой ти е казал, че се сравнявам, Дубчик? Да сравнявам себе си с някой от вас е все едно да сравнявам Айнщайн с амеба. smile.gif
Shade
Цитат(Hartmann @ 16/04/2022, 14:05) <{POST_SNAPBACK}>
Кой ти е казал, че се сравнявам, Дубчик? Да сравнявам себе си с някой от вас е все едно да сравнявам Айнщайн с амеба. smile.gif

Това беше предизвикателство да излезеш срещу него. Много силен става, когато се натряска и започне да се аргументира изящни изискани псувни. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(biggeorge @ 16/04/2022, 02:25) <{POST_SNAPBACK}>
Освен този въпрос аз имам още два:
Аз искам да знам защо името ми се превръща в нарицателно за нещо лошо?
И за какво възмездие става въпрос?
dry.gif

Виж какво съм писал на Хасан.
biggeorge
Аз гласувах с "Да", защото поначало бях против да влизаме в НАТО.
Още 2004 г., когато Соломон Паси ревеше под българското знаме подозирах, че рано или късно членството в НАТО ще ни докара проблеми.
Членството във Варшавския договор ни е докарало проблеми, следователно и членството в НАТО би довело до същия резултат.
След 1991 г. националната доктрина на България беше:
1. Да няма чужди бази на територията на България.
2. Да няма чужди армии на територията на България.
3. Да не зависим военно от друга държава.
4. Да имаме достатъчно военни сили и средства, за да се справим сами с която и да е от съседните ни държави.
В последните 18 години българските политици целенасочено работеха срещу националните интереси на България.
Целенасочено беше унищожено това, което имахме и националната сигурност на България беше предадена на САЩ и съюзниците им.
Shade
Цитат(biggeorge @ 16/04/2022, 21:59) <{POST_SNAPBACK}>
Целенасочено беше унищожено това, което имахме и националната сигурност на България беше предадена на САЩ и съюзниците им.

Кажи си го изчерпателно. Цитат от комунистическата пропаганда: "Целенасочено беше унищожено това, което имахме. За 45 години с помощта на СССР бяха построени две Българии". wink.gif
Можеш да уточниш и за трите руски монопола, които контролират България: Газпром, Лукойл и Росатом.
biggeorge
Цитат(Shade @ 17/04/2022, 00:03) <{POST_SNAPBACK}>
От което следва, че отговорът на въпросите ти се съдържа в изчерпателното за теб словосъчетание русофил-антиваксър.

Мислиш с клишета.
Стереотипите в ума ти са неразрушими.
Но въпреки това ти не си толкова тежък случай, като Хайлмен.
Хайде сега да анализираме твърденията ти.
Антиваксърите са против всички ваксини.
Аз съм против коронавирусните ваксини, които както виждаме вече не са ни нужни.
Т.е. не съм антиваксър.
Русофили са Николай Малинов и членовете на Национално движение "Русофили".
Всички други набедени за "русофили" само симпатизират на Русия, но няма да хукнат да защитават Москва с пушка на рамо.
Т.е. не съм русофил.
Аз обичам всички добри хора по света, без значение на народност, раса и т.н.
Не харесвам диктаторски мислещите хора.
Така погледнато аз по-скоро съм хуманист-антифашист. w00tbrows.gif
viara
Цитат(biggeorge @ 17/04/2022, 09:02) <{POST_SNAPBACK}>
Мислиш с клишета.
Т.е. не съм антиваксър.
Всички други набедени за "русофили" само симпатизират на Русия, но няма да хукнат да защитават Москва с пушка на рамо.
Т.е. не съм русофил.

Много грешни изводи, както винаги.
Всеки, който те чете може да ти направи пълен анализ психологически, както и на всеки друг.
Не мисли, че никой не вижда, това което се вижда от всички.
Много грешки от предубеждение правиш.
На всички е ясно, че които се излъгаха за Ковид ваксините, се излъгаха и за война с малки изключения, но на лъжата краката са къси.
А и всеки си бере плодовете от лъжите в които е повярвал ... повярвай ми. От опит го споделям.
biggeorge
Прецених, че всичко, което си написал е антируска пропаганда. dry.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 16/04/2022, 23:02) <{POST_SNAPBACK}>
1. Аз съм против коронавирусните ваксини. Т.е. не съм антиваксър.
2. Aз съм хуманист-антифашист. w00tbrows.gif

1. Очевидно и от ваксини рабираш.
2. Така се самоопределят русофилите. С обявяване на всички останали за фашисти.
biggeorge
Тоест да не вярвам на нещата, които виждам и чувам, а да вярвам на нещата, които ти виждаш и чуваш. laugh.gif
Откога форума се напълни с дипломирани психолози и психиатри?!? korabche.gif
biggeorge
Аз дадох определение за себе си. laugh.gif
За теб нищо не съм казвал.
Но щом ти се определяш като фашист, аз нищо повече не мога да кажа. hat.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 16/04/2022, 23:13) <{POST_SNAPBACK}>
Прецених, че всичко, което си написал е антируска пропаганда. dry.gif

Това е похвално. Ето, както вече споменах, дори ти можеш.
biggeorge
Цитат(Shade @ 17/04/2022, 08:37) <{POST_SNAPBACK}>
"Целенасочено беше унищожено това, което имахме. За 45 години с помощта на СССР бяха построени две Българии"

Дори и да не беше СССР за 45 години пак щяха да бъдат построени две Българии.
И пак и САЩ, и Запада щяха да искат да разрушат това, което имаме, за да не сме им конкуренция.
Все си мислех, че свободен пазар означава и свободна конкурентна среда, а то се оказа, че от производител се превърнахме в консуматор.
И заменихме Дядо Иван с Чичо Сам. dry.gif
viara
Мислиш с клишета.
Т.е. не съм антиваксър.
Т.е. не съм русофил.

Нямаш квалификацията да определяш кой какъв е, но ... смятам, че това нарушава ФОРУМНИТЕ ПРАВИЛА!!! и се чете като обида на съфорумник!!!
Моля да направят проверка!

По-натам, щото явно не включи... Ти няма как да си против всички ваксини, щото всички останали ваксини са ви ВАКСИНИРАЛИ по времето на соца без да ви питат за мнение и това според мнението на обичния ви Мангъров е било фашизъм в чист вид ...
Ти можеш да си само против Ковид ваксините, щото за тях можеш сам да решаваш дали да се ваксинираш или не.

... И не ме карай да продължавам щото от твоите постове фермани може да се напише... А е хубаво и някой психолог да ги погледне ... Щото са много притеснителни в някои отношения... Благодаря за което! на Психолозите!
viara
Мислиш с клишета.
Т.е. не съм антиваксър.
Т.е. не съм русофил.

Подадах оплакване от теб за нарушаване на форумните правила и обиди срещу съфорумниците!
Shade
Цитат(biggeorge @ 16/04/2022, 23:28) <{POST_SNAPBACK}>
Дори и да не беше СССР, за 45 години пак щяха да бъдат построени две Българии.
Но САЩ и Западът щяха да искат да разрушат това, което имаме, за да не сме им конкуренция.

Ха-ха-ха! Наистина си забавен. Русия не може да е никаква конкуренция на Запада, а пък една русофилска държава с икономика, ориентирана към Изтока - хептен.
biggeorge
Леле, Айнщайн. tan.gif
Сега остава да кажеш, че си по-велик пълководец от Наполеон и си готов за изписване ... w00tbrows.gif
Цитат
Психиатър към пациент: - Поздравявам Ви! При Вас се забелязва голям напредък! - Какъв напредък? Преди половин година бях Наполеон, а сега кой съм? Никой!

laugh.gif
biggeorge
Добре де, по-спокойно. rolleyes.gif
Дишай дълбоко!
Излишно е да се изнервяш.
Ще ме накажат и форума ще миряса.
Но ... да ме наричате непрекъснато русофил и антиваксър не е обидно, а да нарека потребителя с ироничното име "Хайлмен" (при положение, че той е почитател на украинските нацисти и фашисти!) е обидно.
Нещо не я разбирам тази логика. misli.gif
Швейк
Май това са единсвените ти забавления...в сивия ти нещастен животец
biggeorge
Да, затова американците искат да унищожат и ЕС, и Китай, и Русия - защото не могат да им бъдат никаква конкуренция. good.gif
Швейк
Опааа ...поредния скучаещ многознайко - не пие , не пуши, жените са му '' тера инкогнита''
Hartmann
Цитат(Швейк @ 17/04/2022, 10:00) <{POST_SNAPBACK}>
Май това са единсвените ти забавления...в сивия ти нещастен животец

Само толкова ли можа да измислиш, Дубчик? smile.gif Напъни се малко, дай всичко от себе си, ако трябва - изпий още една стограмка над това, което обикновено пиеш, за вдъхновение един вид - и тогава напиши нещо. Опитай да видим какво ще се получи.
viara
Цитат(biggeorge @ 17/04/2022, 10:00) <{POST_SNAPBACK}>
Добре де, по-спокойно. rolleyes.gif
Дишай дълбоко!
Излишно е да се изнервяш.
Ще ме накажат и форума ще миряса.
Но ... да ме наричате непрекъснато русофил и антиваксър не е обидно, а да нарека потребителя с ироничното име "Хайлмен" (при положение, че той е почитател на украинските нацисти и фашисти!) е обидно.
Нещо не я разбирам тази логика. misli.gif

Много трябва да ти се обяснява.
Това, че някой те нарича това за което се определяш сам - не е обидно.
Ти си сложил ник - биггеорги и да те наричат така не е обида, щото ти искаш така.
Ти си против Ковид ваксините и да те наричат така - това не е обидно за теб, щото си анти ковид ваксър.
Също и ти сам се определяш за русофил, значи тази дума не е обидна за теб.
Ако някой се определя за християнин и го наричат така - това не е обида за него, а уважение.
Но когато ТИ СЛАГАШ КВАЛИФИКАЦИИ дет нямат нищо общо с другия човек - това вече е ОБИДА.
Ама вижте си значението на думичките в тълковен речник, да не пиша тук излишно. Имам си и друга работа за вършене.
Благодаря!
Един истински човек пише в тоз форум и не смей да го обиждаш повече!
Щото ще си имаш работа с мен, а на мен адвокатската професия много ми се отдава.
Като не знаеш какво има в сърцето на човека. Недей да говориш. Така говорехте и против мен, без да знаете нищо.
biggeorge
Цитат(viara @ 17/04/2022, 09:36) <{POST_SNAPBACK}>
Ти няма как да си против всички ваксини, щото всички останали ваксини са ви ВАКСИНИРАЛИ по времето на соца без да ви питат за мнение и това според мнението на обичния ви Мангъров е било фашизъм в чист вид ...
Ти можеш да си само против Ковид ваксините, щото за тях можеш сам да решаваш дали да се ваксинираш или не.

Това съждение не е вярно.
Аз мога да съм ваксиниран с всички ваксини, включително и коронавирусните, и пак да съм против ваксините.
Само че ако съм против ваксините, а напълно осъзнато, във възраст, в която мога да вземам самостоятелни решения, съм се ваксинирал срещу коронавирус, тогава това е лицемерие.
Аз съм само и единствено против коронавирусните ваксини и то защото не са докрай проверени и тествани, а ги прилагат масово.
Иначе съм си слагал антигрипна ваксина.
Всички други ваксини са ми поставени, когато трябва.
Така че не съм антиваксър. oops.gif
Цитат(viara @ 17/04/2022, 09:36) <{POST_SNAPBACK}>
... И не ме карай да продължавам щото от твоите постове фермани може да се напише... А е хубаво и някой психолог да ги погледне ... Щото са много притеснителни в някои отношения... Благодаря за което! на Психолозите!

Ако можем да поканим някоя секси психоложка, като Лилия Стефанова, във форума, ще съм много доволен.
Малко да ме полекува в Секс и еротика. az takovata.gif
biggeorge
Спирам до тук, че много нерви, много нещо.
Някои хора са се взели много на сериозно и това на мен ми идва малко в повече. wacko.gif
viara
Цитат(biggeorge @ 17/04/2022, 10:24) <{POST_SNAPBACK}>
Спирам до тук, че много нерви, много нещо.
Някои хора са се взели много на сериозно и това на мен ми идва малко в повече. wacko.gif

Ами що се нервиш?
Hartmann
Цитат(biggeorge @ 17/04/2022, 10:20) <{POST_SNAPBACK}>
Аз съм само и единствено против коронавирусните ваксини и то защото не са докрай проверени и тествани, а ги прилагат масово.

Тоя път изглежа да си прав, Жоржи, виж какво е станало с един друг умен и разумен человек:

-----------------------------------

Владимир Жириновский одним из первых привился русской вакциной «Спутник V»

Владимир Жириновский... 8 раз вакцинировался от коронавируса

Умер лидер ЛДПР Владимир Жириновский.

https://www.if24.ru/virusolog-otsenil-vakts...-zhirinovskogo/

https://www.bbc.com/russian/features-60873381
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.