Ти няма как да си против всички ваксини, щото всички останали ваксини са ви ВАКСИНИРАЛИ по времето на соца без да ви питат за мнение и това според мнението на обичния ви Мангъров е било фашизъм в чист вид ...
Ти можеш да си само против Ковид ваксините, щото за тях можеш сам да решаваш дали да се ваксинираш или не.
Това съждение не е вярно.
Аз мога да съм ваксиниран с всички ваксини, включително и коронавирусните, и пак да съм против ваксините.
Само че ако съм против ваксините, а напълно осъзнато, във възраст, в която мога да вземам самостоятелни решения, съм се ваксинирал срещу коронавирус, тогава това е лицемерие.
Аз съм само и единствено против коронавирусните ваксини и то защото не са докрай проверени и тествани, а ги прилагат масово.
Иначе съм си слагал антигрипна ваксина.
Всички други ваксини са ми поставени, когато трябва.
Така че не съм антиваксър.
... И не ме карай да продължавам щото от твоите постове фермани може да се напише... А е хубаво и някой психолог да ги погледне ... Щото са много притеснителни в някои отношения... Благодаря за което! на Психолозите!
Ако можем да поканим някоя секси психоложка, като Лилия Стефанова, във форума, ще съм много доволен.
Малко да ме полекува в Секс и еротика.