Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Не съм длъжен
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 20/05/2022, 11:09) <{POST_SNAPBACK}>
Аааа...солиден господин съм. laugh.gif

не и ако нямаш стилна верижка за талия, собствена персоналнос и си с рунтавясали вежди, скубете ги тее вежди бе, гледаш го на пазара солиден господин, викаш си тоа ше изкара още някоя и друга година, а веждите му като на озверяла баба laugh.gif
Quaker between your quarks
Понеже постваш снимки. Ето ми веждите. Преди три седмици, тук е ладно , Балкан е.

Дърт, но две торби цимент по 50 кила, от земята дигам, сто кила, и на триста метра търча с тях.

http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/klz1653331683h.jpg
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 23/05/2022, 21:54) <{POST_SNAPBACK}>
Понеже постваш снимки. Ето ми веждите. Преди три седмици, тук е ладно , Балкан е.

Дърт, но две торби цимент по 50 кила, от земята дигам, сто кила, и на триста метра търча с тях.

http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/klz1653331683h.jpg

wub.gif 245.gif заприличал си на моя приятел капитана отсреща, на 75 е! неска отварям прозореца да видя как върви ремонта на улицата и капитана отсреща на неговата тераса ми крещи - виж виж гларуса как отнесе гълъба да го яде, скоро и нас ше почнат да ни ядат laugh.gif настанало е някво време разделно с тее гларуси, предстои ни война съвсем скоро, ше се включа. няма как, на последен етаж съм тука, станаха милиони последните години wallbash.gif
Чуждата суета е първа. И питаш се, О ! Боже ! нима приличам на тях ! sad.gif
Аз съм ти приятел, обичлив съм понеже.
Тва с годините го забрави, и на осемдесе мога ти забия отвертка в окото, но самият факт, че си го мисля, и си я изпъждам таз мисла, щото по форумно,и по виртуално си те обичам, а обратното никак не е важно.
Ти, момченце, мож да помъдрееш, ама може би не. От теб си зависи.
Но ако отиваш там, там сме. laugh.gif
Thursday Next
Кефишмащизвънна. bwush.gif
Много мраза да не ми харесват постингите, или недай 8
Боже да не харесват мен.
Абе ей ! Кой не харесваш ти бее...
Човек за обичане съм, просто съм готин !
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 23/05/2022, 22:25) <{POST_SNAPBACK}>
Аз съм ти приятел, по форумно,и по виртуално си те обичам, а обратното никак не е важно.

лъжеш ме бееее, Благомире, лъжеш ме! докажи го! az takovata.gif Адмирала ме обича повече sunbathing.gif пускал ми е поне пет шес издирвателни теми през годините, хем и със снимки повечето, мили приятели, честит ви празник на македонската писменос и понеже е празник, нека се почерпим днес подобаващо и с благодарнос към братята македонци, единия ми прадядо е македонец, довтасал с една тенекия злато и отворил бардак в бургас, поне така разправя майка ми 292.gif
Glo
на човек да му се отще да се напука празнично, съсипаха ни улицата, изкъртиха тротоарите, бордюрите, изораха, почнаха да насипват чакъл и неска никви ги няма wallbash.gif навярно празнуват, че и колата си оставих отзад в двора, добре че на дъщерята е отвън, обаче за един ден прокопаха и прокараха кабели за видеонаблюдение да се наблюдаваме един друг b_046.gif искам асфаааааааалт, асфаааалт taz.gif

бъдете преблагословени,
о вий, асфалтажии родни
отци на българските друми
творци на пътя наш най- мил!
770d4fd976.gif
Glo
последните десетилетия едно и също всяка година, мери крисмас, весело прекарване на чнг, великден, христос возкресе, , като малък не вярвах в санта клаус, пораснах едва когато повярвах, а ходихте ли на море на олинклузив, ми не, няма да ходим повече, кафясало ни е, а нов телефон с петнайсе камери, моя е само с осем, самобръсначката ми с десет ножчета,а с коя марка си хидратирате кожата, хидратирам си само краката, че като пия вода ми стига само до кръста, оттам надолу се поливам с мобилен маркуч, ползвам само крем за деколте, че мноо мий увиснала фанелката на гърлото, свлякла се е вече до под пъпа, окосмяването ми отдолу се подава на ръба и ми придава вид уж съм с брада, долната час на фанелката ми е вече до глезените затова отдавна спрях да нося гащи 292.gif дванайсе година я нося и съм много доволен откъм разтягане, съвсем минимално е, беше черна в началото, сега не мога да преценя какъв цвят, май няма такъв в природата, пия наливна кока кола и не виждам къде е проблема, една ми се изсмя, хахаа, наливна кола, ма я пътя ма, миндил, аз съм изобретил Сайку, Шапката за Шофиране и Детектора за Дебили, sunbathing.gif любов няма, истинската любов се купува! безплатна е само лъжливата щото и без това не струва tan.gif баба й все кока кола в бутилка е пила, като са я черпили сигурно е пила, една майонеза не знае как да забърка , 2 яйца, 200 мл олио, сол и пасатор, баси чак аз го знам, но пием кола само от бутилка, голяма аристокрация, като нашта чистачка, все да те спре на стълбите, да те разпита, да ти мята едни кръшни въздишащи погледи wub.gif а се спъна в една буца и падна одеве на улицата, имах късмета да съм на прозореца и едва не паднах отгоре й от смях, laugh.gif кой ли ше я убие и нея някой ден, във всеки вход си има по един масов убиец, съмнявам се в една мома, може би ако пусна някои уловки да видим дали няма се издаде някой, все ми е едно, аз с чистачка никога няма се забъркам колкото и да е аристократична, предпочитам някоя по-проста но заможна, помните какво ви казах за любовта и парите, ако е бедна как да съм сигурен че наистина ме обича, мисля да си прекръстя ника на Nepoznat и да поразвием малко темата в другите форуми sram.gif
Thursday Next
Цитат
мисля да си прекръстя ника на Nepoznat и да поразвием малко темата в другите форуми

Аре, действай, шдода да те позаграждам малко. Аз съм сложна и заможна, ама се надявам тва да не ме дисквалифицира. a4dff7b7.gif
Правото е на страната на силния.
В казармата, даже нямаш право да говориш в строя. За кви права ще питаш !
Просто е. Четат ли ви се умни мисли, четете ми постингите, а не на Горския, ил, не дай Боже, на Гло !
Жена ! уж от мъже разбираш !

Ти ? мен, уважаваш ли ? мен ? sad.gif
Провокация е, намираш една умна жена, и почваш да я провокираш.
Жените имат слаби страни, особено ги е страх от други жени.
Жената обича да е харесвана, тоест комплиментът е оръжие.
Мила, дори на ниво постинги , си така красива,и прекрасна ! laugh.gif
Радио Ереван
Цитат(Thursday Next @ 15/05/2022, 10:43) <{POST_SNAPBACK}>
Тия дни някой (кой ли?) отсече, че не бил длъжен да знае чужд език, та се замислих: смятате ли, че човек е принципно длъжен да знае нещо? Какво? Кое според вас попада в задължителния минимум, който обикновено описваме като "обща култура"? Може и с примери от общообразователните предмети, за да ни е по-лесно да си сравним очакванията.
А забелязвали ли сте, че често сме склонни да очакваме от другите повече познания в "нашата" си област? Доколко успяваме да коригираме тези завишени очаквания и спокойно да обясним (според нас) очевидното?

Спомням си, че веднъж в автобус чужденец попита контрольорката нещо на английски. Тя не го разбра и един много възрастен господин (дали не е бил Горският) и се скара, че била длъжна да знае английски като е на такава работа. Само аз я защитих, като му казах, че работодателят й решава какво е длъжна да знае, а не той. Когато започне да й плаща заплата, тогава да има претенции.
Аз бях много разхайтен и мързелив ученик и не научих чужд език. Разчитах само на това, което съм запомнил в час. Въобще не учех вкъщи, а домашните ги преписвах в междучасията. Въпреки това, двойки и тройки никога не съм имал. След това ме приеха студент и ми се наложи да уча за да завърша успешно. Чужд език обаче не научих. Не ми се наложи. Е, като отивам на екскурзия в чужбина мога да кажа няколко изречения да попитам нещо. az takovata.gif
Дaни
Цитат(Радио Ереван @ 25/05/2022, 12:55) <{POST_SNAPBACK}>
Спомням си, че веднъж в автобус чужденец попита контрольорката нещо на английски. Тя не го разбра и един много възрастен господин (дали не е бил Горският) и се скара, че била длъжна да знае английски като е на такава работа. Само аз я защитих, като му казах, че работодателят й решава какво е длъжна да знае, а не той. Когато започне да й плаща заплата, тогава да има претенции.
Аз бях много разхайтен и мързелив ученик и не научих чужд език. Разчитах само на това, което съм запомнил в час. Въобще не учех вкъщи, а домашните ги преписвах в междучасията. Въпреки това, двойки и тройки никога не съм имал. След това ме приеха студент и ми се наложи да уча за да завърша успешно. Чужд език обаче не научих. Не ми се наложи. Е, като отивам на екскурзия в чужбина мога да кажа няколко изречения да попитам нещо.

Това не е за хвалба, но по-добре късно, отколкото никога - почвай да учиш английски веднага, защото ако реши някой да те асвабаждава и ти се наложи да се превъплътиш в амплоато на "гнида", ще трябва някак си да се разбираш с негнидите, живеещи на територията, на която си пропълзял. az takovata.gif

http://forumabv.eu/index.php?s=&showto...st&p=149396
ЕксГорски
Цитат(Радио Ереван @ 25/05/2022, 11:55) <{POST_SNAPBACK}>
Аз бях много разхайтен и мързелив ученик и не научих чужд език. Разчитах само на това, което съм запомнил в час. Въобще не учех вкъщи, а домашните ги преписвах в междучасията. Въпреки това, двойки и тройки никога не съм имал. След това ме приеха студент и ми се наложи да уча за да завърша успешно. Чужд език обаче не научих. Не ми се наложи. Е, като отивам на екскурзия в чужбина мога да кажа няколко изречения да попитам нещо. az takovata.gif

Комшийке, виж колко добре съм отговорил на питанката ти! no.gif
Thursday Next
Цитат(ЕксГорски @ 25/05/2022, 13:04) <{POST_SNAPBACK}>

Всеки сам си избира колко да е малък светът му, съседе.
Радио Ереван
Цитат(ЕксГорски @ 25/05/2022, 14:04) <{POST_SNAPBACK}>

Защо към мен се обръщаш тогава? neprichom.gif
Радио Ереван
Цитат(Дaни @ 25/05/2022, 14:01) <{POST_SNAPBACK}>
Това не е за хвалба, но по-добре късно, отколкото никога - почвай да учиш английски веднага, защото ако реши някой да те асвабаждава и ти се наложи да се превъплътиш в амплоато на "гнида", ще трябва някак си да се разбираш с негнидите, живеещи на територията, на която си пропълзял. az takovata.gif

http://forumabv.eu/index.php?s=&showto...st&p=149396

Аз живея в страна, която членува в НАТО и не ме е страх от освободители. sunbathing.gif
"Гниди" според мене са тези, които идват тук и искат да им се передоставя подслон и храна. Които работят, има и такива, не са "гниди". Нищо против тях нямам.

Ти как си мислиш, че се учи език когато си на 40+, а дори и ако си 30+, примерно бях започнал да го уча десет години по-рано. Учиш, учиш и като не го практикуваш, го забравяш. Вместо да се напъваш да го учиш, не е ли по-добре да тренираш? Така ще направиш нещо за здравето си.
Радио Ереван
Цитат(Дaни @ 20/05/2022, 07:51) <{POST_SNAPBACK}>
И къде е дозата истина в цялата тая работа!? 292.gif

Да, затова са им ампутирали крайниците без упойка и без лекарства са зараствали. nerves.gif

В повечето лъжи има и доза истина. Иначе кой ще им повярва? Това не ги прави истини разбира се.

Кога украинците са се грижили за теб, че ти си загрижена за тях? sunbathing.gif
Дaни
Цитат(Радио Ереван @ 25/05/2022, 15:18) <{POST_SNAPBACK}>
Кога украинците са се грижили за теб, че ти си загрижена за тях? sunbathing.gif

Аз, слава Богу не съм живяла по време на война, надявам се така и да си продължи, но на баба ми и на дядо ми като деца им се е наложило да бягат от Гръцка Македония, дядо ми, доколкото знам, го е приел леко, но баба ми, нейната майка и баща й, който е бил заплашван с убийство, ако не емигрира, са го преживели доста тежко и една братовчедка на баба ми, ми разказа подробно какво е било. Имали са много земи, къщи и т.н., които са били принудени да напуснат, в каруцата е имало място само за най-малките деца, останалите е трябвало да вървят пеша, страхували са се, не са знаели дали ще могат да запазят собствения си живот и този на децата си, деца са се губели по пътя и не можели да ги намерят, не са знаели кой де факто бяга заедно с тях - дали е добър човек или напротив и т.н. и т.н. Нито са искали да си тръгват, нито са можели да останат и в същото време изобщо не са знаели какво ще се случи, какво ги чака там, където отиват. Човек не става бежанец просто ей така и това е една огромна несправедливост, така, че аз в никакъв случай не мога да нарека "гнида" който и да било бежанец, независимо дали идва от Сирия или от Украйна, всички хора, които бягат от война, имат право да получат помощ и защита, доколкото това е възможно и е в силите на дадената страна и при никакви обстоятелства не е добре те да бъдат наричани "гниди", защото щяха да си стоят там, откъдето дойдоха, ако някой не беше почнал да им бомбардира домовете, в които живеят.
Радио Ереван
Цитат(Дaни @ 25/05/2022, 15:47) <{POST_SNAPBACK}>
Аз, слава Богу не съм живяла по време на война, надявам се така и да си продължи, но на баба ми и на дядо ми като деца им се е наложило да бягат от Гръцка Македония, дядо ми, доколкото знам, го е приел леко, но баба ми, нейната майка и баща й, който е бил заплашван с убийство, ако не емигрира, са го преживели доста тежко и са ми разказвали какво е било. Има ли са много земи, къща и т.н., които са били принудени да напуснат, в каруцата е имало място само за най-малките деца, останалите е трябвало да вървят пеша, страхували са се, не са знаели дали ще могат да запазят собствения си живот и този на децата си, деца са се губели по пътя и не можели да ги намерят, не са знаели кой де факто бяга заедно с тях - дали е добър човек или напротив и т.н. и т.н. Нито са искали да си тръгват, нито са можели да останат и в същото време изобщо не са знаели какво ще се случи, какво ги чака там, където отиват. Човек не става бежанец просто ей така и това е една огромна несправедливост, така, че аз в никакъв случай не мога да нарека "гнида" който и да било бежанец, независимо дали идва от Сирия или от Украйна, всички хора, които бягат от война, имат право да получат помощ и защита, доколкото това е възможно и е в силите на дадената страна и при никакви обстоятелства не е добре те да бъдат наричани "гниди", защото щяха да си стоят там, откъдето дойдоха, ако някой не беше почнал да им бомбардира домовете, в които живеят.

Да идват, не съм против. Нека сами да се изхранват обаче. Никой не им е длъжен. sunbathing.gif
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 25/05/2022, 16:10) <{POST_SNAPBACK}>
Да идват, не съм против. Нека сами да се изхранват обаче. Никой не им е длъжен. sunbathing.gif

Няма ли да е по-сгодно да засипем Украйна с оръжие, та да може да избият колкото се може повече орки, щото всички украинци да могат да се върнат откъдето са дошли? smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 25/05/2022, 20:16) <{POST_SNAPBACK}>
Няма ли да е по-сгодно да засипем Украйна с оръжие, та да може да избият колкото се може повече орки, щото всички украинци да могат да се върнат откъдето са дошли? smile.gif

Ами не, тези които работят, нека останат.
Това оръжие щом си го плащат, да го купуват. sunbathing.gif
Glo
ти ако имаше фейсбук щеше да се презентираш като завършил фпуткология в университета на живота, нали laugh.gif

по-добре си помисли що за човек си! добре си помисли!

помисли ли си svirkam si.gif
Glo
гледам тиви и тоя вика - пенционерите с тее цени на бензина кво им остава освен да налеят малко бензин в резервоара колкото да им стигне до гробищата, колата я оставят там някой ако възкръсне да я ползва да се прибере до вкъщи ако е останало малко гориво laugh.gif ама това е скандално, отде ги намират тее коментатори, искам и аз да коментирам разни неща по телевизията, ше ги побъркам пенсионерите b_046.gif
Питето
Тях ги поддържат почти побъркани, та ще ти е лесно. Ако искаш предизвикателство, опитай се да им сипеш по един черпак икономика в главата.
Радио Ереван
Цитат(Glo @ 15/05/2022, 13:42) <{POST_SNAPBACK}>
горски, правиш печетление на твърде възрастен човек надживял отдавна средната продължителнос на живот у мъжете, обаче досега не съм прочел нищо интересно от тебе, само бабешки клишета 292.gif

И ти като одъртееш, няма да пишеш интересни работи, а ще се чудиш дали си закусвал или е време да обядваш. smile.gif
avanor
Не е бил Горския!
1. Той не е "много възрастен господин".
2. Самият той не говори английски ( нали, Горски?).
3. Не съм забелязала у него твоя устрем да внасяш ред в обществения транспорт (нали ти вразумява някакви деца?)
4. Горският не мисля да се е отказал от шофирането (, като теб animatedwink.gif )
5. Не е толкова .....пристрастен svirkam si.gif

п.п.май няма чайки вече...По снимките виждам лебеди.

Хубав ден!

Да кажа нещо и по темата.
Съгласна съм с теб, относно задълженията свързани с работата. Но одобрявам желанието на хората да учат, усъвършенстват, знаят!
" колкото повече, толкова повече" beerchug.gif
Радио Ереван
1. Как да не е. Чух че бил набор на Кисинджър.
2. И кво от туй?
3. Той е скрита лимонка. Когато си е сменил памперсите е неудържим.
4. А може би не може да шофира до България по горните причини. animatedwink.gif
5. Ами не е. Фен е на ЦСКА. laughing.gif

Дупе те лъже, има. wavetowel2.gif

Благодаря! 770d4fd976.gif

Тук ме хвана, няма как да не се съглася. az takovata.gif
Alexfield
===
Ти обаче си удържим. След 5 дни заповядай пак да видим дали ще трябва пак да те удържаме.
avanor
1. Ти пък animatedwink.gif
2. Еми... Не върви да не знаеш нещо, пък да правиш забележка за него angel_not.gif
3. .....
4. Това: " може би" е много точно!!! Много! Защото са наши предположения .
5. Така е! Търсих ...възрастен футболист от любимият ти "Левски ", който още играе, но само за такъв на ЦСКА се сещам.

Относно последното ти изречение.
Няма как да скрия, че съм впечатлена !
Велик е този, който може да прочете, анализира, осъзнае и приеме ......грешката си не бих казала, но да осъзнае и приеме фактите.
Ти, като юрист, си наясно!
Оценявам го !

П.п. знам, че се майтапиш с възрастта на ...участник, но ...как да кажа ...
Бе...живи и здрави !
770d4fd976.gif
ByBa
Цитат(Hartmann @ 15/05/2022, 12:54) <{POST_SNAPBACK}>
Да, близки са по някои показатели. Пеньо са го наричали "поета с ватенката", а сега може би щяха да го наричат "поета на ватниците". 453.gif

"Човекът е човек тогава, когато е на път"

Аз мисля, че Пеньо е последовател на Керуак...тоест не е ватник, а битник.

ByBa
Цитат(Thursday Next @ 15/05/2022, 13:10) <{POST_SNAPBACK}>
Абсолютно. Прати ми снимка на краката си без да си длъжен. b_046.gif

Толкова ли ниско падаш - въпросът е принципен - кой би намерил красота в космати крака...ако ще и да са мускулести...само защото пише по твой образ и подобие ли го харесваш - риторичен въпрос

Моля, това е мое лично мнение и не държа да го защитавам на всяка цена !
ByBa
[quote name='Hartmann' date='15/05/2022, 13:57' post='148758']
според мен вече е задължително да се знае, да речем, че антибиотиците лекуват бактериални, но не и вирусни инфекции възможно вирусната инфекция понякога да предизвика и бактериална такава и затова превантивно трябва да се даде антибиотик, а не че антибиотика лекува вирусните заболявания.... И става още по-сложно smile.gif

....

Браво, с няколко изречения изчерпи несъстоялата се разяснителна кампания за Ковируса...в която някои лекарства трябва да се вземат в самото начало като разбереш колко ще си нещастен с КоВида...а не да го изкараш като едно вирусно заболяване

Превенция или лекуване всъщност - да, сложно е за разбиране.
ByBa
Цитат(Thursday Next @ 15/05/2022, 19:37) <{POST_SNAPBACK}>
Едно време си мислех, че познаването поне на основни положения от древногръцката митология е важно за разбирането на голяма част от западноевропейското изкуство и затова също би трябвало да се включи в този минимум, но сега вече съм съм махнала това от списъка.

Всички сме изучавали Илиадата и Одисеята в гимназията и другите произведения от древногръцката митология...но освен Агамемнон не си спомням друго име...

Незнам сега дали ги изучават в гимназията, но скоро бях почнала да чета едно произведение от древногръцката митология и се отвратих...отвратих се от дребните им страсти, то бива бива ревност, омраза, завист, мръсотия, сплетня, заговор, отмъщение, предателство, изневяра, престъпление и страст ...бива бива, ама не чак толкоз де...и ми се отщя да чета...такава литература...то добре, че гимназистите в тази си възраст много много не ги разбират тези работи...
ByBa
Цитат(Thursday Next @ 15/05/2022, 20:34) <{POST_SNAPBACK}>
Няма да ми го закачаш, освен ако не си готов ти да ми цитираш сър Тери на всеки втори пост, разбрахме ли се? dry.gif Аз как не ти закачам Верчето, ами даже ѝ помагам?

Да, винаги съм го писала, и сега ще го напиша - тук има лобизъм.

В този форум едни се изгонват, защото не са от "същата детска градина"

хаха
ByBa
Тi (си) (П)р(ос) таК

0 + (O) = ö_ö
Не мога да имам вфейсбук, баш па ас !
Ти искаш да съм като другите ли ! wacko.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 31/05/2022, 19:37) <{POST_SNAPBACK}>
Не мога да имам вфейсбук, баш па ас !
Ти искаш да съм като другите ли ! wacko.gif

искам просто да не пишеш нищо което аз самият не бих написал sunbathing.gif
Уж съм умен, а тоя постинг не ти го разбрах.

Абе, ти да не излезеш по умен и от мен бее.. sad.gif

Инак нямам нищо общо с постингите си, тва изобщо не съм аз.

Тук съм, заради литературата, която бих могъл да бъда, а не съм. laugh.gif
ByBa
Цитат(Бай Ганьо @ 18/05/2022, 14:55) <{POST_SNAPBACK}>
Очаквам от новите комсомолци с плам в очите да забраните със закон и Zorro. laughing.gif
A и имаше ли някой, които да се съмнявяше кой ще е победителят на евровизия!
Добре, че отпаднахме навреме. laughing.gif

Ма, Ганьо, взе ми думите от устата...няма съмнение...и това потвърждава всичките опасения на кой беше...вече забравих - за тоталитаризъм, една нова дума :-) със стар нюанс

а за Z

eми и аз се чудех защо и заради какво ги обвиняват хората за някаква си буква от латинската азбука - ами ако баба ти се е казвала Златинка и искаш да запазиш само първата й буква, но с латинско звучене...наистина ! чудех се тези защо обвиняват Зоро - доколкото ми е известно е носел маска /в това никой не се съмнява и няма да го глобява/ и е бил от положителните герои - какво точно е извършвал - незнам, отдавна съм го гледала тоя филм, но нещо ми звучи познато...дежа вю
ByBa
Цитат(Хасан @ 18/05/2022, 20:45) <{POST_SNAPBACK}>
Абе, те за знаме със сърп и чук няма да те накажат, а ти искаш да гонят хората за симпатии към руската армия и Путин. smile.gif
Ей за тези глупотии в които може би има и доза истина, трябва да съдят автора според теб? Обърни внимание на последното изречение, войникът застрелял пенсионер, тъй като оня се обаждал по телефона и можел да издаде локацията му. Сега го съдят в Киев. Ако не беше изпълнил заповедта можеше да отиде на руски военен съд. Той обаче я изпълнил и го съди украински.

https://topnovini.eu/dori-da-ne-si-rusofil-...yQ-fRI_2B1fGy78

Дори да не си русофил, а единствено съвестен човек, ще проумееш, че с руснаците се води безчестна война. Война без правила, без зачитане на международното право и на всички човешки ценности. Стана ясно, че тази война е била планирана от НАТО и че Пентагона е използвал Украйна за подготвителен полигон. Америка стреля по Русия от Украйна. На територията на САЩ никога до днес не е водена война, докато в същото време точно САЩ разруши половината свят.
Срина със земята древни държави и територии, разруши артефакти, съсипа и раздели народи по интригантски, войнствен и безотговорен начин, като навсякъде кръщаваше агресията си „въдворяване на демокрация“. Не ви ли стана ясно, че Путин „нападна“, за да предотврати тяхното нападение? Било е въпрос на дни!!! Искат Украйна, за да разширят НАТО до границата на Русия. Насъскват Полша, като й обещават част от територията на Украйна, но за свои цели.
скат нашето Черноморие, ще вкарат Финландия в Блока, за да вземат и Балтийско море. За разлика от тези агресори, които мразят целия свят, Путин иска само едно – да съхрани Русия – родината-майка на всички тези зомбирани хора, които днес използват за жив щит нацисти от цял свят. Под „Азовсталь“ има американски инструктори, арабски терористи, украински и полски нацисти. Откриха огромно количество храна и медикаменти, а лъжеха, че искат хуманитарна помощ, за да вкарат още оръжие.
Байдън е ментално увреден човек, Фон дер Лайен – алчна и безсъвестна жена. Следващата стъпка на тези международни престъпници, заедно с останалите купени ЕС лидери, е пак да ни вкарат в пандемия, за да ни държат на къса каишка. За да не протестираме, вторачени в био болестите им, произведени в Украйна. В Киев съдят буквално едно дете – руски танкист, като военнопрестъпник, за това, че е стрелял по врага, каквато е неговата работа.

Хасане, къде е истината всеки ще ти отговори, но тя е една.

а за това, което си написал най-отгоре - нямам думи!

За да разбереш...нещото...не трябва само да го виждаш...въпреки че Анщайн е казал, че хората мислим в картини, което мога да потвърдя.
ByBa
Цитат(Quaker between your quarks @ 19/05/2022, 22:26) <{POST_SNAPBACK}>
Мила, ти, знаеш ли, че имаш страшни очи !
Работи абсолютно това ! laugh.gif

navikvane.gif
абе такъв шамар ше ти отпера че главата ше ти се завърти като камертон

отде знае тоя кви очи имам... w00tbrows.gif
Glo
Цитат(ByBa @ 31/05/2022, 19:57) <{POST_SNAPBACK}>
За да разбереш...нещото...не трябва само да го виждаш...въпреки че Анщайн е казал, че хората мислим в картини, което мога да потвърдя.

айнщайн е тъпак, аз мисля в светлосенки, тъмно ли ми се види - седя си надалече, светло ли ми се стори - пускам се незабавно sunbathing.gif
Айнщайн не е тъп. Аз изпадам в духовно равновесие, кат кажа, че аз съм тъп, и си го чуя това казване. Смирение му викаме, ние, от руската православна църква. sad.gif
ByBa
Отговарям и на двамата - Гло и Квакера

Тъй като и двамата потвърдихте за Айнщайн, аз трябва да се коригирам /които не го направих, просто ме мързеше/, защото мисълта, че мислим в картини не го е казАл 1щайн , а един български учен /забравих му името/, написал книгата Мозъкът изучава мозъкът...навремето...преди 1984

770d4fd976.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 31/05/2022, 20:24) <{POST_SNAPBACK}>
Айнщайн не е тъп. Аз изпадам в духовно равновесие, кат кажа, че аз съм тъп, и си го чуя това казване. Смирение му викаме, ние, от руската православна църква. sad.gif

ти си еретик, айнщайн цял живот се мъчи да се докопа до неща които са дадени по дифолт на хора като мене, той теоритизира нещица които маса народ го знаят по рождение но никак не се натискат да влезнат под светлината на прожектера, безинтересно ни е, алчен е бил за пари подобно на всеки недошибан евреин, тее убиха божия син sunbathing.gif
Glo
Цитат(ByBa @ 31/05/2022, 20:29) <{POST_SNAPBACK}>
Отговарям и на двамата - Гло и Квакера

Тъй като и двамата потвърдихте за Айнщайн, аз трябва да се коригирам /които не го направих, просто ме мързеше/, защото мисълта, че мислим в картини не го е казАл 1щайн , а един български учен /забравих му името/, написал книгата Мозъкът изучава мозъкът...навремето...преди 1984

770d4fd976.gif

хък как идиотски се хвана laugh.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.