последните десетилетия едно и също всяка година, мери крисмас, весело прекарване на чнг, великден, христос возкресе, , като малък не вярвах в санта клаус, пораснах едва когато повярвах, а ходихте ли на море на олинклузив, ми не, няма да ходим повече, кафясало ни е, а нов телефон с петнайсе камери, моя е само с осем, самобръсначката ми с десет ножчета,а с коя марка си хидратирате кожата, хидратирам си само краката, че като пия вода ми стига само до кръста, оттам надолу се поливам с мобилен маркуч, ползвам само крем за деколте, че мноо мий увиснала фанелката на гърлото, свлякла се е вече до под пъпа, окосмяването ми отдолу се подава на ръба и ми придава вид уж съм с брада, долната час на фанелката ми е вече до глезените затова отдавна спрях да нося гащи

дванайсе година я нося и съм много доволен откъм разтягане, съвсем минимално е, беше черна в началото, сега не мога да преценя какъв цвят, май няма такъв в природата, пия наливна кока кола и не виждам къде е проблема, една ми се изсмя, хахаа, наливна кола, ма я пътя ма, миндил, аз съм изобретил Сайку, Шапката за Шофиране и Детектора за Дебили,

любов няма, истинската любов се купува! безплатна е само лъжливата щото и без това не струва

баба й все кока кола в бутилка е пила, като са я черпили сигурно е пила, една майонеза не знае как да забърка , 2 яйца, 200 мл олио, сол и пасатор, баси чак аз го знам, но пием кола само от бутилка, голяма аристокрация, като нашта чистачка, все да те спре на стълбите, да те разпита, да ти мята едни кръшни въздишащи погледи

а се спъна в една буца и падна одеве на улицата, имах късмета да съм на прозореца и едва не паднах отгоре й от смях,

кой ли ше я убие и нея някой ден, във всеки вход си има по един масов убиец, съмнявам се в една мома, може би ако пусна някои уловки да видим дали няма се издаде някой, все ми е едно, аз с чистачка никога няма се забъркам колкото и да е аристократична, предпочитам някоя по-проста но заможна, помните какво ви казах за любовта и парите, ако е бедна как да съм сигурен че наистина ме обича, мисля да си прекръстя ника на Nepoznat и да поразвием малко темата в другите форуми