Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Не съм длъжен
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Thursday Next
Цитат
Да не ме цакат умните

Двата изконни страха на българина: да не простине и да се не мине. laughing.gif

За любов към познанието и любопитство към вселената ми се говореше, ама кат си рекъл ...
Quaker between your quarks
Ама аз не съм длъжен, да съм изграден от положителни качества, нее....! animatedwink.gif
Hartmann
Цитат(Хасан @ 15/05/2022, 15:40) <{POST_SNAPBACK}>
Ей, ама аз съм ставал за русофил. w00tbrows.gif
Владея прилично руски, чел съм всичко изброено без Майстора и Маргарита, даже Евгений Онегин съм чел в оригинал. Според теб съм и алтернативник, който кой знае защо има знания повече от теб. neprichom.gif Може би защото съм завършил с отличие през далечната 1984 година, когато шестиците се изкарваха трудно.

Според мен куме Иване, от теб може да излезе чудесен русофил. Ти си русофоб, което е от другата страна на монетата. Ако русофилите оправдават всичко лошо направено от Русия , ти като русофоб ще очерниш всичко добро направено от нея. Започваш да разсъждаваш наопаки и си готов за русофил.

За да съм честен признавам, че лошото направено от Русия и СССР е много повече от доброто. Ама има и добро куме Иване. sunbathing.gif

Брех, ти да видиш. Чел бил Онегин в оригинал. Какви са душите на Татяна и Ленский тогава (без да ровичкаааш smile.gif )

лошото направено от Русия и СССР е много повече от доброто. Ама има и добро - а Третия райх не е ли направил цяла купчина добрини, голубчик? Германците не са ли още благодарни за прекрасните пътища, изградени по време на Хитлер? Човечеството не е ли благодарно за германските ракети, без които днес нямаше да съществуват Роскосмос и НАСА? Ние българите лично също - не получихме ли нашата Добруджа благодарение именно на нацистка Германия и на личните усилия на фюрера? И още хиляди, които няма време и място тук - ако това не са добрини, то не знам какво са.
Glo
Цитат(Thursday Next @ 15/05/2022, 19:30) <{POST_SNAPBACK}>
Ти имаш дроб колко Майбах, бе душа. w00tbrows.gif

мани, яко омешах кило и триста ракия и узо и вината е ваша тука на целия форум wallbash.gif заседиш се малко оттука да прочетеш, ха оттам малко, да напишеш и ти някоя глупос като хората, да се позаядеш малко за кеф, малко гърмящ метъл през цялото време и човек неусетно вземе та се пропие sram.gif
Glo
готов съм и за други специални операции във форума ако бъде издадена заповед от ръководството, някви хибридни атаки примерно, имам устрема на борис джонсън laugh.gif
Thursday Next
Цитат(Glo @ 16/05/2022, 11:15) <{POST_SNAPBACK}>
имам устрема на борис джонсън laugh.gif

Муахахаха, той верно има устрем, ама откъм аеродинамичност и насочване много го е закъсал. Участва активно в Брауновото движение, където и да се появи.
Leon
Кво е милион, квое милиард? Само спомена остава, тъкмо искарах някой лев и се оказа, че един близък почина и ся кво? пие ми се и доста пих вече, и още ще пия, .........................................., не че това ще помогне
Хасан
Цитат(Hartmann @ 16/05/2022, 10:44) <{POST_SNAPBACK}>
Брех, ти да видиш. Чел бил Онегин в оригинал. Какви са душите на Татяна и Ленский тогава (без да ровичкаааш smile.gif )

лошото направено от Русия и СССР е много повече от доброто. Ама има и добро - а Третия райх не е ли направил цяла купчина добрини, голубчик? Германците не са ли още благодарни за прекрасните пътища, изградени по време на Хитлер? Човечеството не е ли благодарно за германските ракети, без които днес нямаше да съществуват Роскосмос и НАСА? Ние българите лично също - не получихме ли нашата Добруджа благодарение именно на нацистка Германия и на личните усилия на фюрера? И още хиляди, които няма време и място тук - ако това не са добрини, то не знам какво са.

Навремето някои хора четяха...Я не ме връщай повече от 40 г. назад.

Кво става с тебе куме Иване? Нямаш пари за пиене и взе, че написа нещо вярно. w00tbrows.gif
Ами да Нацистка Германия е направила и много добрини. Защо да ги отричаме?
Glo
Хасане, тебе си те преставям как седите на сладък конушмак с Радио Ереван и Питето и изведнъж нахлувам в кафенето и ви наритвам жестоко с най-запазените си цвички от едно време laugh.gif
Ще ме разплачеш. Цвичките, и гащетата по физическо, това е стагнация на пространствено- временният континиум, първа ерекция, първа мисъл за тежестта на една относителна мисъл. sad.gif
Hartmann
Цитат(Хасан @ 16/05/2022, 18:58) <{POST_SNAPBACK}>
Навремето някои хора четяха...Я не ме връщай повече от 40 г. назад.

Кво става с тебе куме Иване? Нямаш пари за пиене и взе, че написа нещо вярно. w00tbrows.gif
Ами да Нацистка Германия е направила и много добрини. Защо да ги отричаме?

Нацистка Германия е направила и много добрини. Защо да ги отричаме?

Именно, Хасанчик, именно. Така, виждаш ли, че имаме консенсус. Сега обаче трябва да направиш и следващата стъпка.

Аз ще си туря тениска със Сталин и ще взема в ръка червено знаме със сърп и чук и ще се разходя часове из София. Ти, голубчик, трябва да си туриш тениска с Хитлер, да вземеш знаме с пречупен кръст и да сториш същото. Кога си навит да направим тоя интересен експеримент - само ми кажи дата и ще се чакаме на някое централно място в столицата, примерно пред парламента - и тръгваме на обиколка. Имаме ли сделка?
Хасан
Цитат(Hartmann @ 17/05/2022, 00:41) <{POST_SNAPBACK}>
Нацистка Германия е направила и много добрини. Защо да ги отричаме?

Именно, Хасанчик, именно. Така, виждаш ли, че имаме консенсус. Сега обаче трябва да направиш и следващата стъпка.

Аз ще си туря тениска със Сталин и ще взема в ръка червено знаме със сърп и чук и ще се разходя часове из София. Ти, голубчик, трябва да си туриш тениска с Хитлер, да вземеш знаме с пречупен кръст и да сториш същото. Кога си навит да направим тоя интересен експеримент - само ми кажи дата и ще се чакаме на някое централно място в столицата, примерно пред парламента - и тръгваме на обиколка. Имаме ли сделка?

Куме Иване, имаш голям мерак да те бият, щом искаш да носиш такова знаме и такава тениска в центъра на София, а мен искаш да ме съдят на основание чл. 108 от НК? Това ли са ти желанията?
Или може би сега ще ме попиташ защо мен ще ме съдят, а теб само ще те бият? По принцип би трябвало и теб да съдят, защото комунистическата идеология също е антидемократична. Не знам да има такава съдебна практика обаче. Ама ти пробвай, разходи се по този начин в София.
Чл. 108. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 1985 г., изм. - ДВ, бр. 99 от 1989 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.
Отиваш в друг форум ?
Да нямаш връзка с женен мъж ?

Абе, гледам, порция цаца в Несебър, по скъпа от Цюрих. cool.gif
Hartmann
Цитат(Хасан @ 17/05/2022, 11:12) <{POST_SNAPBACK}>
Куме Иване, имаш голям мерак да те бият, щом искаш да носиш такова знаме и такава тениска в центъра на София, а мен искаш да ме съдят на основание чл. 108 от НК? Това ли са ти желанията?
Или може би сега ще ме попиташ защо мен ще ме съдят, а теб само ще те бият? По принцип би трябвало и теб да съдят, защото комунистическата идеология също е антидемократична. Не знам да има такава съдебна практика обаче. Ама ти пробвай, разходи се по този начин в София.
Чл. 108. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 1985 г., изм. - ДВ, бр. 99 от 1989 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.

ще ме попиташ защо мен ще ме съдят, а теб само ще те бият

Вече не се правиш на толкова луд, Хасанчик. Гледам, че и нещастните орки в Русия вече усещат накъде отиват нещата. smile.gif

Германците минаха през ада на тоталното поражение и пълното покаяние. На орките им предстои да минат по тоя път. Това косвено ще се отрази много ярко и в страни, пълни с русофилска паплач, като България например. Ще дойде момент, когато за знаме със сърп и чук, както и за знака Z с георгиевска лентичка, реално ще се завеждат съдебни дела и нещастни алтернативници ще бъдат мъкнати с години по съдилища, а някои ще влязат и в затвора реално. И ще дойде време когато дори по интернет форуми и социални мрежи вече няма да е безопасно да си развявате русофилската малоумщина. Запомни добре какво казвам, Хасанчик. smile.gif
Хасан
Цитат(Hartmann @ 17/05/2022, 14:44) <{POST_SNAPBACK}>
ще ме попиташ защо мен ще ме съдят, а теб само ще те бият

Вече не се правиш на толкова луд, Хасанчик. Гледам, че и нещастните орки в Русия вече усещат накъде отиват нещата. smile.gif

Германците минаха през ада на тоталното поражение и пълното покаяние. На орките им предстои да минат по тоя път. Това косвено ще се отрази много ярко и в страни, пълни с русофилска паплач, като България например. Ще дойде момент, когато за знаме със сърп и чук, както и за знака Z с георгиевска лентичка, реално ще се завеждат съдебни дела и нещастни алтернативници ще бъдат мъкнати с години по съдилища, а някои ще влязат и в затвора реално. И ще дойде време когато дори по интернет форуми и социални мрежи вече няма да е безопасно да си развявате русофилската малоумщина. Запомни добре какво казвам, Хасанчик. smile.gif

Аз за разлика от теб куме Иване съм безпристрастен в повечето случаи. Всъщност съм пристрастен само когато става въпрос за интересите на страната и за моите собствени.
Ами да, аз писах за такова знаме със сърп и чук също трябва да се носи наказателна отговорност. Каквото е за едните, това трябва и да е за другите. За знакa Z за каква идеология става на въпрос? Това са агресори без определена идеология. Путиноидеология все още няма поне официално. Много хора в България подкрепят руската армия и не го крият. Да ги арестуват ли? Всеки си има право на мнение. Другото е цензура. Виж, ако започнат да насаждат омраза към украинците, това е друг въпрос. Русофилите си мислят, че руската армия в Украйна е освободителка. Демек прави добро на Украйна. Нещо като руската армия през 1877 г.. Лошите украинци и Запад били виновни за войната. Да ги затворят затова ли? w00tbrows.gif
Да вземат да показват по телевизията по-често как украински граждани разказват за добрите пияни руски войници в Буча. Да покажат обаче и украинците какви са ги вършели в "републиките" и в Одеса.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 17/05/2022, 15:13) <{POST_SNAPBACK}>
Аз за разлика от теб куме Иване съм безпристрастен в повечето случаи. Всъщност съм пристрастен само когато става въпрос за интересите на страната и за моите собствени.
Ами да, аз писах за такова знаме със сърп и чук също трябва да се носи наказателна отговорност. Каквото е за едните, това трябва и да е за другите. За знакa Z за каква идеология става на въпрос? Това са агресори без определена идеология. Путиноидеология все още няма поне официално. Много хора в България подкрепят руската армия и не го крият. Да ги арестуват ли? Всеки си има право на мнение. Другото е цензура. Виж, ако започнат да насаждат омраза към украинците, това е друг въпрос. Русофилите си мислят, че руската армия в Украйна е освободителка. Демек прави добро на Украйна. Нещо като руската армия през 1877 г.. Лошите украинци и Запад били виновни за войната. Да ги затворят затова ли? w00tbrows.gif
Да вземат да показват по телевизията по-често как украински граждани разказват за добрите пияни руски войници в Буча. Да покажат обаче и украинците какви са ги вършели в "републиките" и в Одеса.

Това са агресори без определена идеология. - напротив, това е ясен като юлско утро фашизъм. Руски фашизъм, някои го наричат с неологизма "рашизъм".

Много хора в България подкрепят руската армия и не го крият. Да ги арестуват ли? Всеки си има право на мнение. - не си мисли, че когато времето настъпи, някой ще се опитва нещо да ви обяснява или да ви превъзпитава. Не, директно ще се пристъпи към изпълнение на закона. smile.gif
Хасан
Цитат(Hartmann @ 17/05/2022, 16:07) <{POST_SNAPBACK}>
Това са агресори без определена идеология. - напротив, това е ясен като юлско утро фашизъм. Руски фашизъм, някои го наричат с неологизма "рашизъм".

Много хора в България подкрепят руската армия и не го крият. Да ги арестуват ли? Всеки си има право на мнение. - не си мисли, че когато времето настъпи, някой ще се опитва нещо да ви обяснява или да ви превъзпитава. Не, директно ще се пристъпи към изпълнение на закона. smile.gif

Това е твое мнение. Те пък наричат украинците фашисти и нацисти.

Ами да, може би си прав. Започнаха да забраняват излъчването на телевизионни програми, конфискуват яхти в Европа защото собствениците им имали връзка с Путин. Задава се диктатура куме Иване. От теб би станал чудесен комунист, фашист или нацист. animatedwink.gif
Само не знам дали левите партии няма да спечелят следващите избори куме Иване. Тук в България русофилите са много.
wal
Цитат
А забелязвали ли сте, че често сме склонни да очакваме от другите повече познания в "нашата" си област?

И при мен я имаше тази клинична картина, но я преодолях след ковидлудницата в мрежата.
Когато обаче трябва да знаем нещо, много важно е да можем да изберем верния източник на инфо.Учудващо е, че толкова много хора се връзват на фалшиво инфо.Резултатът понякога е летален от това неможене.Склонен съм да очаквам, че трябва да се учим.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 17/05/2022, 18:32) <{POST_SNAPBACK}>
Това е твое мнение. Те пък наричат украинците фашисти и нацисти.

Ами да, може би си прав. Започнаха да забраняват излъчването на телевизионни програми, конфискуват яхти в Европа защото собствениците им имали връзка с Путин. Задава се диктатура куме Иване. От теб би станал чудесен комунист, фашист или нацист. animatedwink.gif
Само не знам дали левите партии няма да спечелят следващите избори куме Иване. Тук в България русофилите са много.

Задава се диктатура куме Иване. - както казах, от мнението ви вече никой не се и няма да се интересува. smile.gif Точно както и от мнението на членовете и симпатизантите на НСДАП през 1945 никой не се е интересувал.

Тук в България русофилите са много - това е вярно, затова ще има много работа. smile.gif
Shade
Цитат(Hartmann @ 17/05/2022, 09:52) <{POST_SNAPBACK}>
Тук в България русофилите са много - това е вярно, затова ще има много работа. smile.gif

Тая работа звучи малко като оная работа... wink.gif
В казармата имаше един лаф (е, за ротния се отнасяше): "Заслужава на уй да го носиш".
Питето
Кво му е лошото на естествения подбор? Е, освен че действа бавно и трябва да пресява всяко ново поколение...
Когато си убеден, че носиш на другите Светлина, ние учените, наричаме това "Синдром на Прометей " Гло, читешли ? laugh.gif
От три седмици разсъждавам връз тезата , че електронът е само един ! sad.gif
Shade
Цитат(Quaker between your quarks @ 17/05/2022, 12:59) <{POST_SNAPBACK}>
От три седмици разсъждавам връз тезата , че електронът е само един ! sad.gif

Да, във водородния атом.
Обаче изтопите притежават различен брой неутрони. Разсъждавай връз тезата за протий, деутерий, тритий.
Thursday Next
Той имаше предвид тезата на Уийлър, мисля - че в цялата вселена има само един електрон, който пътува насам-натам из времето и пространството. Кво го занимаваш с изотопи, наш Хък мисли мащабно, вселенски. animatedwink.gif
Той не може да мисли с моите мисли, то и аз не мога. laugh.gif
Хасан
Цитат(Hartmann @ 17/05/2022, 19:52) <{POST_SNAPBACK}>
Задава се диктатура куме Иване. - както казах, от мнението ви вече никой не се и няма да се интересува. smile.gif Точно както и от мнението на членовете и симпатизантите на НСДАП през 1945 никой не се е интересувал.

Куме Иване, опитай се да разсъждаваш с пияната си глава. Знам, че ти е трудно, но опитай. Как в момента нашето НС ще приеме такива разпоредби в НК без да наруши Конституцията? И кое мнозинство ще е достатъчно лудо да ги направи. Ако това все пак стане, кой мислиш, че ще спечели следващите избори?
Има война между две страни. Всеки има право да изпитва симпатия към една от двете. Малко хора са като мен, които не харесват нито едната, нито другата страна. А може би трябва и аз трябва да бъда подложен на наказателно преследване, защото не ме кефят украинците? w00tbrows.gif
Hartmann
Цитат(Хасан @ 18/05/2022, 13:15) <{POST_SNAPBACK}>
Куме Иване, опитай се да разсъждаваш с пияната си глава. Знам, че ти е трудно, но опитай. Как в момента нашето НС ще приеме такива разпоредби в НК без да наруши Конституцията? И кое мнозинство ще е достатъчно лудо да ги направи. Ако това все пак стане, кой мислиш, че ще спечели следващите избори?
Има война между две страни. Всеки има право да изпитва симпатия към една от двете. Малко хора са като мен, които не харесват нито едната, нито другата страна. А може би трябва и аз трябва да бъда подложен на наказателно преследване, защото не ме кефят украинците? w00tbrows.gif

кое мнозинство ще е достатъчно лудо да ги направи - Хасанчик, все едно да питаш - абе кой ще е толкова луд, че да вкара в НК съдебно преследване за демонстрация на национал-социалистическа символика и разпространяване на национал-социалистически идеи. smile.gif
Glo
братлета, по-тихичко моля ви, хрумна ми гениалната мисъл, че всеки компромис е временен, а всяка интрига вечна sunbathing.gif на тая почва трябва да се търси решението, котката си остава винаги котка, дори приспана и със завързани очи rolleyes.gif
Бай Ганьо
Очаквам от новите комсомолци с плам в очите да забраните със закон и Zorro. laughing.gif
A и имаше ли някой, които да се съмнявяше кой ще е победителят на евровизия!
Добре, че отпаднахме навреме. laughing.gif
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 18/05/2022, 14:55) <{POST_SNAPBACK}>
Очаквам от новите комсомолци с плам в очите да забраните със закон и Zorro. laughing.gif
A и имаше ли някой, които да се съмнявяше кой ще е победителят на евровизия!
Добре, че отпаднахме навреме. laughing.gif

Разбирам, че те боли. Помисли - НСДАП не ги ли е боляло? smile.gif Но ето, преглътнали са го.
Бай Ганьо
Сбъркал си адресанта. Не мен, а Зоро ще го заболи.
Но какво ли тук значи някаква си личност! laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 18/05/2022, 06:17) <{POST_SNAPBACK}>
Не мен, а Зоро ще го заболи.

Зоро? А нещо за Заратустра да споделиш?
Hartmann
Цитат(Shade @ 18/05/2022, 16:49) <{POST_SNAPBACK}>
Зоро? А нещо за Заратустра да споделиш?

А за горкото Зимбабве? Някой поинтересува ли се тях как ще ги заболи? smile.gif
Хасан
Цитат(Hartmann @ 18/05/2022, 13:30) <{POST_SNAPBACK}>
кое мнозинство ще е достатъчно лудо да ги направи - Хасанчик, все едно да питаш - абе кой ще е толкова луд, че да вкара в НК съдебно преследване за демонстрация на национал-социалистическа символика и разпространяване на национал-социалистически идеи. smile.gif

Абе, те за знаме със сърп и чук няма да те накажат, а ти искаш да гонят хората за симпатии към руската армия и Путин. smile.gif
Ей за тези глупотии в които може би има и доза истина, трябва да съдят автора според теб? Обърни внимание на последното изречение, войникът застрелял пенсионер, тъй като оня се обаждал по телефона и можел да издаде локацията му. Сега го съдят в Киев. Ако не беше изпълнил заповедта можеше да отиде на руски военен съд. Той обаче я изпълнил и го съди украински.

https://topnovini.eu/dori-da-ne-si-rusofil-...yQ-fRI_2B1fGy78

Дори да не си русофил, а единствено съвестен човек, ще проумееш, че с руснаците се води безчестна война. Война без правила, без зачитане на международното право и на всички човешки ценности. Стана ясно, че тази война е била планирана от НАТО и че Пентагона е използвал Украйна за подготвителен полигон. Америка стреля по Русия от Украйна. На територията на САЩ никога до днес не е водена война, докато в същото време точно САЩ разруши половината свят.
Срина със земята древни държави и територии, разруши артефакти, съсипа и раздели народи по интригантски, войнствен и безотговорен начин, като навсякъде кръщаваше агресията си „въдворяване на демокрация“. Не ви ли стана ясно, че Путин „нападна“, за да предотврати тяхното нападение? Било е въпрос на дни!!! Искат Украйна, за да разширят НАТО до границата на Русия. Насъскват Полша, като й обещават част от територията на Украйна, но за свои цели.
скат нашето Черноморие, ще вкарат Финландия в Блока, за да вземат и Балтийско море. За разлика от тези агресори, които мразят целия свят, Путин иска само едно – да съхрани Русия – родината-майка на всички тези зомбирани хора, които днес използват за жив щит нацисти от цял свят. Под „Азовсталь“ има американски инструктори, арабски терористи, украински и полски нацисти. Откриха огромно количество храна и медикаменти, а лъжеха, че искат хуманитарна помощ, за да вкарат още оръжие.
Байдън е ментално увреден човек, Фон дер Лайен – алчна и безсъвестна жена. Следващата стъпка на тези международни престъпници, заедно с останалите купени ЕС лидери, е пак да ни вкарат в пандемия, за да ни държат на къса каишка. За да не протестираме, вторачени в био болестите им, произведени в Украйна. В Киев съдят буквално едно дете – руски танкист, като военнопрестъпник, за това, че е стрелял по врага, каквато е неговата работа.
Мъск не знае руски. Аз Бородино съм рецитирал до последна стофа, на една олигархка. Бързо се напиваше. Три седмици живя вкъщи. Все гледах да изпъкна, тва адмирали, на Жуков книгата три пъти съм чел, тва Шолохов....падежи не знам, но то и не трябваха. Само да не паднем по стълбите, заобича ме тая жена, снимки на голи мъже ми показва, дето приятелки и пращат.
Да , ама паднахме на стълбите.
Аз руско - българската дружба, не ми е била лека.
В Израел, руснак ме покани на гости , гречка и водка.

Пич, у нас, черният дроб ний по голям от къщата.
Карловска анасонлийка, 120 градуса ако ти сипа, ти почернеят токовете на обувките, кво праим ? sad.gif
Красив ум !
Но, не си ли поне малко глупава? sad.gif
Glo
Кептън Казармен Манталитетус, мислиш ли Тъй мистър Евтин Шпек laugh.gif че това е най-великото парче на Мотърхед за всички времена rolleyes.gif

https://www.youtube.com/watch?v=eBIa0o36pPo
На тия години слушаш рок ? Ти как се изживяваш бее..
Опиши се ! laugh.gif
Шса ожена за теб, дай gps кординати. laugh.gif
Жината, не искА да гледа Иво Сиромахов. Вика, имам граница, която не мога да премина.
Да, границата на хумора.
Аз, сериозен човек, солиден господин. И да се лигавя , гледам да е в разумни широти, все пак, жени четат. Жените, лигави мъже не обичат. Очакват, един господин, да е солиден господин. sad.gif
Ще ми се, умна жена, да ми каже че съм прос. Тва му се вика, обратна връзка. Адмирала не ще обратна връзка, Гло не ще. Тия губят координати. Мен ми е важно, колко точно съм прос, но те губят паралакс, жалони, координатна система, губят тригонометрични функции, тангенс, котангенс...
Как се омагьосва стара мома, коя чувства че изтървя и последния влак ?
Мила, ти, знаеш ли, че имаш страшни очи !
Работи абсолютно това ! laugh.gif
Ъъ..това е хумор. Междуполовите неща не са ми важни.

М теорията не струва.

Хелиосферата ни пази, а магнитното поле, пази от хилиосферата, слънчевият вятър.
Но, уморих се, искам си умра като пич, кал съм, и на кал да стана,и в никви форуми да не пиша ! sad.gif
Ше се разделяме, щото се уморих. Уморих се собствената си суета да изследвам, наблюдавам, да я подигравам....
В тая Вселена, нищо по стойностно, и стабилно, не срещнах.
Извинявай, всичко бе експеримент, малък съм за заключения .
Живеем нечий сън, материята е спуснат сюжет, уморих се да съм театрал. rolleyes.gif
Дaни
Цитат(Хасан @ 18/05/2022, 20:45) <{POST_SNAPBACK}>
Ей за тези глупотии в които може би има и доза истина, трябва да съдят автора според теб?.

И къде е дозата истина в цялата тая работа!? 292.gif

Цитат
Дори да не си русофил, а единствено съвестен човек, ще проумееш, че с руснаците се води безчестна война. Война без правила, без зачитане на международното право и на всички човешки ценности.

Руснаците водят безчестна война, при това я водят още от завземането на Крим и оттогава я водят безчестно, крадливо и подмолно - тук си вземат нещо, там си вземат нещо - парче по парче...

Цитат
Стана ясно, че тази война е била планирана от НАТО и че Пентагона е използвал Украйна за подготвителен полигон. Америка стреля по Русия от Украйна. На територията на САЩ никога до днес не е водена война, докато в същото време точно САЩ разруши половината свят
.

САЩ разбира се не са светци, но дори и ти, надявам се, не можеш да отречеш, че украинците отдавна мечтаят да се измъкнат от лапите на Русия и за тази цел са готови да се възползват от помощта на САЩ. Теоретически имат право ,справедливо е, но дали ще успеят да го осъществят това, ще видим занапред. Не са само Щатите, Русия също не е цвете, нито жертва, нито държава, на която трябва да се съчувства, поне не и във военно-политически аспект, в икономически може, но това не е щото нямат ресурси, а защото властите им са крадливи и корумпирани, затова.
Цитат
Насъскват Полша, като й обещават част от територията на Украйна, но за свои цели.

Никой не насъсква Полша, Полша от край време не харесва Русия, поляците знаят много добре руски, но не искат да го говорят, защото много пъти са били заробвани от Русия. Затова сигурна съм напълно искрено и чистосърдечно съчувстват на украинците и се страхуват те да не са следващите. Западна Украйна едва ли я искат, предвид икономическото състояние на тази страна в момента, допускам, че не им се занимава да стабилизират икономиката на Украйна, още повече, че тежката индустрия се намира в източната част на Украйна, към която отдавна точи лиги Путин и до която няма шансове да припарят. Така че това са глупости на руската пропаганда, които ти повтаряш в случая - Русия иска да си крадне част от Украйна или цялата, ако може, Полша, вероятно се надява на някакво влияние, участие в следвоенното възстановяване на Украйна и т.н. и Бога ми, напълно си го заслужават, защото основния поток от бежанци отиде основно там.

Цитат
За разлика от тези агресори, които мразят целия свят, Путин иска само едно – да съхрани Русия – родината-майка на всички тези зомбирани хора

Единственото, което Путин иска е да не позволи на бившите си сателити да бъдат независими, иска да си ги използва докато свят светува. Ем, това няма как да стане. Рано или късно всяка велика империя се разпада от самосебе си, особено, когато грижата за хората е една от най-последните грижи на властимащите.

Цитат
които днес използват за жив щит нацисти от цял свят. Под „Азовсталь“ има американски инструктори, арабски терористи, украински и полски нацисти.

Нацистите са другаде, ама нейсе. Това, което стана в Азовстал е отвратително, тези хора бяха подведени и изиграни, не е ясно какво се случва сега с тях. Дано Господ се смили и им помогне.

Цитат
Откриха огромно количество храна и медикаменти, а лъжеха, че искат хуманитарна помощ, за да вкарат още оръжие.

Да, затова са им ампутирали крайниците без упойка и без лекарства са зараствали. nerves.gif
Thursday Next
Чак да го съдят - не, но да го освидетелстват е задължително. И да му вземат химикалката.
Glo
ой завалията, дегизирай се бе, аз така правя от време на време, обикалям напълно анонимно пазари, молове, никой не може ме разпознае, но и аз не виждам да познавам някого и ми става едно леко на душата, не бързам заникъде но гледам че самия живот бърза 292.gif отстрани мога да наблюдавам необезпокояван от никого работата на правителството, службите и контролните органи, такава обърквация и суматоха настъпва като им изчезна изведнъж от обхвата и се хиля хиля хиля b_046.gif , верно малко налудничаво но го правя нарочно ако все още съм прихванат от нечии обективи, да им покажа какво мисля, после като сваля дегизировката, дрехите де, им помахвам и им пращам въздушни целувки и така до следващия път, петата поправка трябва да бъде подменена със шеста както подмениха и джитата, татуирах си го на челото като седя срещу камерата на монитора да се вижда добре, разчитам на някой по-високопоставен служител да се самосезира, някой който наистина си разбира от работата, тая държава само аз знам как да я оправя и мога да го направя, малко неудобства ше има в началото, малко прочистваници, сметнал съм ги къмто 3,5 милиона народ с нулева циганизация! а корупцията няма как да е нулева, тва не е човешко koketka.gif
Аааа...солиден господин съм. laugh.gif
Thursday Next
Поизследвай малко чуждата, пиле, разтоварващо е, отморяващо. animatedwink.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.