Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Не съм длъжен
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
ByBa
Цитат(Glo @ 31/05/2022, 19:37) <{POST_SNAPBACK}>
хък как идиотски се хвана laugh.gif

А ти бе, Шаране шарени :-)
Glo
Цитат(ByBa @ 31/05/2022, 20:42) <{POST_SNAPBACK}>
А ти бе, Шаране шарени :-)

аз не! казах ти че айнщай е тъпак, демек няма как да ме повлияе подобна юда с касичката си sunbathing.gif
ByBa
Цитат(Glo @ 31/05/2022, 19:34) <{POST_SNAPBACK}>
ти си еретик, айнщайн цял живот се мъчи да се докопа до неща които са дадени по дифолт на хора като мене, той теоритизира нещица които маса народ го знаят по рождение но никак не се натискат да влезнат под светлината на прожектера, безинтересно ни е, алчен е бил за пари подобно на всеки недошибан евреин, тее убиха божия син sunbathing.gif

В грешка си, Айн щайн не е бил алчен, имАл е само една яхта...и не е получил пари от Манхатъновия прожект, защото не е участвал в него
ByBa
Цитат(Glo @ 18/05/2022, 12:47) <{POST_SNAPBACK}>
братлета, по-тихичко моля ви, хрумна ми гениалната мисъл, че всеки компромис е временен, а всяка интрига вечна sunbathing.gif на тая почва трябва да се търси решението, котката си остава винаги котка, дори приспана и със завързани очи rolleyes.gif

оня ден видях две в клетка, но клетката беше поставена навън...да подишат малко чист въздух ::-)
Glo
Цитат(ByBa @ 31/05/2022, 20:45) <{POST_SNAPBACK}>
В грешка си, Айн щайн не е бил алчен, имАл е само една яхта...и не е получил пари от Манхатъновия прожект, защото не е участвал в него

кака, радвам се кога съм в грешка, дано не греша, че не си кака, днешните грешки са утрешна мъдрос, утрешната мъдрос е вчерашна мечта, а накрая все не ни остава време да наредим пъзела, кака, няма ни един досега наредил правилно пъзела на живота sunbathing.gif
Quaker between your quarks
Еластичната отбрана, е като асиметричният подход ,към хибридното подхождане.
Врагът е важен, той рита, той се бори неистово, но нашите части са се предислоциирали, и не приличат на нищо познато. laugh.gif
Cayen
Длъжни сме да знаем много неща. Нали затова ни е даден "отгоре" разсъдък, по дяволите?!

Но! Нямам склонност да очаквам от другите нещо, което имам в повече.
От друга страна се примирявам с моята липса на знания и способности.
Това ми спестява разочарования.

Колкото до владеенето на чужди езици мисля, че в днешно време това е примерно като да можеш да шофираш, някак няма да се чувстваш пълноценен без това.
Макар че и за двете дейности се иска талант, едната изисква много, много повече усилия да успееш да я овладееш, усилията са несъпоставими.
И затова когото не го бива в нещо го обявява за незначително, неважно, дори започва да се подиграва с него и да го отрича тотално.

По критериите за обща култура не мога да се произнеса.
Мисля, че по-важна е културата на поведение.
Но май това не се преподава никъде у нас, за съжаление.
Ако греша, моля за извинение.

Glo
пишеш умни постинги като на шега, а? tongue.gif laugh.gif
Cayen
Цитат(ByBa @ 31/05/2022, 19:07) <{POST_SNAPBACK}>
Толкова ли ниско падаш - въпросът е принципен - кой би намерил красота в космати крака...ако ще и да са мускулести...само защото пише по твой образ и подобие ли го харесваш - риторичен въпрос

Моля, това е мое лично мнение и не държа да го защитавам на всяка цена !

Разликата е в културата на поведение. Личната.
Косматите крака можеш да епилираш, но чорлавите неумити думи вонят.
Glo
остави литературата, тъпа е, музиката е тая която е тая sunbathing.gif пробвам се напрая на Сабрие Кадирова на седем водки sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=gxU0jDdYUS8
ByBa
Браво!
Направо съм изненадана - мелодията се откроява от китарата, а гласът ти нищо че се губи от време на време - това допринася за настроението - направо много добре за непрофесионалист - продължавай в тази насока! все някое женско сърце ще се поддаде - желая ти успех, е да, ако вече не е ангажирано 770d4fd976.gif
ByBa
Цитат(Glo @ 31/05/2022, 20:53) <{POST_SNAPBACK}>
кака, радвам се кога съм в грешка, дано не греша, че не си кака, днешните грешки са утрешна мъдрос, утрешната мъдрос е вчерашна мечта, а накрая все не ни остава време да наредим пъзела, кака, няма ни един досега наредил правилно пъзела на живота sunbathing.gif

аз вече написах, не помня на кого, че съм баба...и на теб ще напиша същото, особено след като те чух да пееш, така носталгично 770d4fd976.gif
не обичам, когато се обръщат към мен с някакво роднинско име...спомням си една сестра, медицинска, която наричаше всичките си пациентки мама
...затова и не се научих да казвам на свекърва ми мама
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 25/05/2022, 00:25) <{POST_SNAPBACK}>
Просто е. Четат ли ви се умни мисли, четете ми постингите, а не на Горския, ил, не дай Боже, на Гло ! sad.gif

мисли изразени с думи престават да бъдат мисли rolleyes.gif поради тази причина мислите си остават неизразими завинаги в главата на мислителя biggrin.gif отворете капака на главата на някой да му разгледате мислите ако искате да му прочетете мислите, друг начин няма sunbathing.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.