29mСтараЗагора
18/08/2023, 15:59
Това е продължение по темата. Защо заключихте "силни емоции"?
Тарабас
18/08/2023, 18:24
Ами като се напълни темата, пуска се нова.
Какви са ти силните емоции тези дни. Ебна ли нещо?
Ами като се напълни темата, пуска се нова.
Какви са ти силните емоции тези дни. Ебна ли нещо?
Да ебне? Едва ли, това е половин стремеж, вероятно вече се е осъзнал:
Цитат
...осъзнаеш че целите ти стремежи са всъщност илюзия... чикия за мозъка ти
29mСтараЗагора
18/08/2023, 19:59
29mСтараЗагора
18/08/2023, 20:02
Но за сметка на това, ме блокира една приятелка на бившата. И една друга само ми сийна и не ми отговори.
Тарабас
18/08/2023, 20:55
Е бива ли така?! Летно време се тебе някоя да клъвне. Нещо моренце не направи ли? Там се въртят гладни чайки.
Но за сметка на това, ме блокира една приятелка на бившата. И една друга само ми сийна и не ми отговори.
Едната те блокира, а другата не ти отговори? Ти с каква сентенция им излезе преди това? Сподели, аудиторията ще го обсъди и ще ти съдейства в посока към утихване, уталожване на емоциите.
Thursday Next
18/08/2023, 21:50
Защото когато една тема достигне определен брой постове, се заключва, както ти обясних вече предния път, когато заключих твоя тема и ти попита същото. Ако мислиш, че е останало нещо недообсъдено от предната, можеш да си пуснеш нова. Не два пъти, разбира се.
Та какво точно предлагаш да обсъждаме в тази тема? Щото в предната предложи едно голямо нищо.
Thursday Next
18/08/2023, 21:53
И една друга само ми сийна и не ми отговори.
Ега ти силната емоция, човече! Разтърсващо!
29mСтараЗагора
19/08/2023, 17:24
Ставаме ли по - чувствителни към различията?
Виждаме ли различията?
Опитваме ли се да смекчим различията?
Да нахвърлим малко материал...
Тарабас
19/08/2023, 19:55
За да станеш по-чувствителен към различията, бе да ги забелязваш. Ако ги забелязваш, може да не те интересуват. Мое да ти дреме на ушите за различията.
29mСтараЗагора
19/08/2023, 20:44
Евала! Явно ти си човек който има всичко в живота си. Нямаш нужда от нищо, балансирал си. Щото обикновенно ние се сещаме за тия неща, когато имаме няква крещяща нужда. Липса. И видим, че другите го имат, пък ние го нямаме.
Тарабас
23/08/2023, 09:25
Абсолютно! Така е. Когато животът е песе няма нужда да сам да си търсиш проблемите.
agrippa
24/08/2023, 04:19
Евала! Явно ти си човек който има всичко в живота си. Нямаш нужда от нищо, балансирал си. Щото обикновенно ние се сещаме за тия неща, когато имаме няква крещяща нужда. Липса. И видим, че другите го имат, пък ние го нямаме.
Нямаш ли някоя съученичка от гимназията или интерната да ѝ звъннеш? Колежка от йогата или клуба...
В някои култури родителите уреждат бъдещето на децата си, за добре или лошо. Ние като искаме всичко сами, та докъде я докарахме... да ни отсвирват и във виртуала.
29mСтараЗагора
26/08/2023, 10:58
Нагледахме се на женски крака през лятото! Красиво е не отричам. Ама едно ме притеснява. То в Стара Загора като са все малки момичета. Дали ще се педофилирам?
Тарабас
26/08/2023, 13:23
Е кво ом гледаш краката на жените, пача ли ще вариш? Гледай им е вулвите.
ЕксГорски
26/08/2023, 14:35
Е кво ом гледаш краката на жените,
Ми те се виждат!
Макар че вече и ... "другото" често почти се вижда!
Тарабас
26/08/2023, 14:39
Полите станаха дълги колкото ширината на един колан. Администрации за което!
ЕксГорски
26/08/2023, 15:29
Полите станаха дълги колкото ширината на един колан.
Един хуморист (Popeck) казваше;
"Едно време гащите скриваха дупето, сега дупето скрива кащите!"
29mСтараЗагора
30/08/2023, 14:20
Задавам различни въпроси. И гледам да ги слагам в една тема, защото иначе ще станат прекалено много теми.
Искам да ви питам, защо жените не си четат съобщенията в месенджер? При положение, че с въпросната жена съм си писал. Но в един момент спира да ми вижда съобщенията.
Някакво обяснение?
Не съм я обидил. Нормален разговор. Не сме се скарали за нещо. Ние с нея сме си на приятелски отношения. Още повече, че се познаваме на живо. Не само от чата.
Някакво обяснение? А някакво обяснение ?!?!?!?!
А КАЖЕТЕ ДЕЕЕЕЕЕ , НЯКАКВО ****** ОБЯСНЕНИЕ !?!?!!?!??!?!
...Не съм я обидил. Нормален разговор.
Някакво обяснение? А някакво обяснение ?!?!?!?!
А КАЖЕТЕ ДЕЕЕЕЕЕ , НЯКАКВО ****** ОБЯСНЕНИЕ !?!?!!?!??!?!
Подозирам, че си отегчителен и досаден. Приложи тук запис на "нормалния разговор", тогава ще бъда по-конкретен.
29mСтараЗагора
30/08/2023, 14:56
Ок
Тарабас
30/08/2023, 19:37
Телефонът е попаднал в ръцете на мъжа и и той сега ти гледа сеира?
29mСтараЗагора
24/09/2023, 00:55
Здравейте,
тези дни аз умрях...Сега се съживих, за да умра пак...
Ще чупиш рекорд на 2000 годин ли, бива...
Тарабас
24/09/2023, 20:05
Разкажи за този смъртен случай. Надявам се да те е уморила някоя дива кучка, а да не си утрепан от работа.
29mСтараЗагора
27/09/2023, 15:46
Имам един приятел болен от шизофрения. Той ми сподели, че се познавал с една жена, но тя като научила, че той е болен и спряла да му отговаря.
Сега искам да попитам кога ние се изгубихме като хора и се превърнахме в безчувствени животни. Жени никога не правете така! Това е абсолютно аморално поведение.
Момчето си е абсолютно нормално като поведение, просто от време на време му става лошо. През останалото време си е абсолютно нормален човек.
Тарабас
27/09/2023, 21:02
Жената мисли за бъдещето. За децата, за тяхното бъдеще. Мъжът трябва да е физически и психически здрав.
Куцо магаре мале лееее, куцо магаре мале лее с четири краченце и едно резервно. Така се пее е в една потурджанска песен.
Thursday Next
28/09/2023, 17:30
Имам един приятел болен от шизофрения. Той ми сподели, че се познавал с една жена, но тя като научила, че той е болен и спряла да му отговаря.
Сега искам да попитам кога ние се изгубихме като хора и се превърнахме в безчувствени животни. Жени никога не правете така! Това е абсолютно аморално поведение.
Момчето си е абсолютно нормално като поведение, просто от време на време му става лошо. През останалото време си е абсолютно нормален човек.
Понеже забелязвам, че и ти редовно плачеш тука, че тая или оная спряла да ти отговаря, налага се да ти съобщя в прав текст: никой не е длъжен да ти отговаря. Всеки може да спре по всяко време да ти отговаря, без това да го прави аморален или безчувствен. Не знам защо ти е толкова трудно да го схванеш - никой не ти дължи нито обич, нито внимание, нито компания. Същото се отнася за всичките ти приятели, били те истински и измислени.
Това "тя като научила" някакси ме навежда на мисълта, че е научила от някой друг, не от твоя приятел. Така ли е? И ако да, според теб колко е морално това - да прикриваш такова сериозно заболяване пред човек, с когото очевидно имаш намерение да влезеш в по-сериозни отношения?
Как по-точно "му става лошо"? Защото пристъпите са различни по тежест и проявления при различните хора и е съвсем обяснимо околните да се притесняват, особено пък когато истината се крие от тях.
29mСтараЗагора
01/10/2023, 00:54
Ето точно за това говоря . Ти казваш че плача. Егото ви гелпи. Защото смятате че е срамно мъж да се оплаква в прав текст че няма жена или секс. Нека да си го кажем. Затова сега ще напиша в прав тескт следноо иречение :
Не съм правил секс и много ми е криво от това , моля ви жени дайте ми секс!
Как е грозно ли изглежда? Всеки от нас има задръжка да напише това знам. Нормално е. И аз имам. Но го написах. И какво от това. Пак съм си същия нали. 90% от мъжете си го мислят но не могат да го кажат. И това нормално ли е бе хора. Щом си го мислите то е факт. Какво променя това че не го казвате? Нищо .
29mСтараЗагора
01/10/2023, 01:10
А за другото което казваш, че никой не ми е длъжен ще ти кажа :
Ние живеем в общество и сме зависими един от друг. Когато човек изпадне в нужда, само тогава осъзнава колко е важно да помага на другите.
Искам само да ти каже едно : Цивилизацията се мери от тези хора които са с най-малко късмет. А не от тези които са с най-голям. Това го знаят умните хора. И знаят, че те са длъжници точно на тези хора. Защото в една система най-важно е най-слабото звено.
Alexfield
01/10/2023, 09:04
Неправилно разбираш значението на думата "помощ". Ти искаш някой без психически проблеми да жертва съществуването си за да може някой с психически проблеми да има кой да му помага ежедневно.
За целта има специализирани заведения, които трябва да оказват необходимата помощ на психично болните. Може да се сърдиш на държавата, че си пренебрегва задълженията, но не може да искаш здрав човек да се затрие, за да не се чувстваш самотен.
Thursday Next
01/10/2023, 09:15
Ето точно за това говоря . Ти казваш че плача. Егото ви гелпи. Защото смятате че е срамно мъж да се оплаква в прав текст че няма жена или секс. Нека да си го кажем. Затова сега ще напиша в прав тескт следноо иречение :
Не съм правил секс и много ми е криво от това , моля ви жени дайте ми секс!
Как е грозно ли изглежда? Всеки от нас има задръжка да напише това знам. Нормално е. И аз имам. Но го написах. И какво от това. Пак съм си същия нали. 90% от мъжете си го мислят но не могат да го кажат. И това нормално ли е бе хора. Щом си го мислите то е факт. Какво променя това че не го казвате? Нищо .
Не ме разбра. Плачи си, никога не съм била против, твърд поддръжник съм на мнението, че и за мъжете понякога е полезно да плачат. Въпросът е, че не може
само да плачеш, да не правиш нищо друго, и да чакаш проблемите да се решат с тоя рев. Не става, пробвала съм.
Не, не изглежда грозно, независимо дали го прави мъж или жена - сексът е нужен по сто и една причини и аз специално винаги съм смятала, че колкото по-отркрито, спокойно и без предразсъдъци се обсъжда, толкова по-добре. Обаче:
никой не ни дължи секс. Най-яките пичове, които познавам, са тези, които като получат отказ, са достатъчно силни да кажат "Окей, не искаш секс, няма проблем, айде да пием по бира" (например), а не лекенцата, които като им откажат, почват да сипят отрова и обиди по адрес на конкретната жена, а после - и на всички жени.
Thursday Next
01/10/2023, 09:30
А за другото което казваш, че никой не ми е длъжен ще ти кажа :
Ние живеем в общество и сме зависими един от друг. Когато човек изпадне в нужда, само тогава осъзнава колко е важно да помага на другите.
Искам само да ти каже едно : Цивилизацията се мери от тези хора които са с най-малко късмет. А не от тези които са с най-голям. Това го знаят умните хора. И знаят, че те са длъжници точно на тези хора. Защото в една система най-важно е най-слабото звено.
Безебието не е "изпадане в нужда", нито пък е животозастрашаващо. Затова и хуманитарните организации помагат на страдащите с подслон, храна, топлина, но не и със секс. Поради тази причина крайно нуждаещите се не разчитат на благотворителност, а на платени услуги. Предлагам и ти да го направиш.
Не, няма такова нещо, че най-важно е най-слабото звено. Ако системата иска да оцелее, слабите звена постепенно отпадат в името на нейната цялостна стабилност.
Тарабас
01/10/2023, 10:39
Съвсем прагматичен въпрос. Какво предлагаш? Някоя доброволка да се запише, да бъде наебана, за да не страдат недоебалите?
ЕксГорски
01/10/2023, 11:37
Какво предлагаш? Някоя доброволка да се запише, да бъде наебана, за да не страдат недоебалите?
Защо не, ако плаща добре!
Може и по синдикални тарифи, но тогава качеството не е сигурно!
Thursday Next
01/10/2023, 14:27
но тогава качеството не е сигурно!

Хората се борят за наличност, ти па и за качество придиряш!
Искам само да ти каже едно: Цивилизацията се мери от тези хора които са с най-малко късмет. Това го знаят умните хора.
Защото в една система най-важно е най-слабото звено.
Добре го каза. С изпадането в сексуална нужда осъзна колко сме зависими един от друг (за изпадането в голяма нужда не си споделил).
Значи трябва да се помага на безебните. Цивилизационен избор, така да се каже.
И след проникновението ти как в една система най-важно е най-слабото звено, предлагам да се обърнеш за съдействие към форумия Бай Ганьо. Който сподели веднъж, че продава надуваеми кукли. Най-важно е най-слабите звена да си помагат.
Тц. Хората се борят да влЕзНат в по-горна група, ама от горната група ги отрязват и ей ти "дилемата с дефицита". Ако погледне към нЕкоя група, по-надолу от неговата висота, със сигурност има наличност, ама...
Добре го каза. С изпадането в сексуална нужда осъзна колко сме зависими един от друг (за изпадането в голяма нужда не си споделил).
Значи трябва да се помага на безебните. Цивилизационен избор, така да се каже.
И след проникновението ти как в една система най-важно е най-слабото звено, предлагам да се обърнеш за съдействие към форумия Бай Ганьо. Който сподели веднъж, че продава надуваеми кукли. Най-важно е най-слабите звена да си помагат.
Точно преди седмица един 50 годишен юнак изказа благодарност към "елмаз" и други подобни сайтове. Каза, че след десетата вече и чаршафите не сменял. И не е само той, но е най-пресният. И от двата пола има страшно нуждаещи и готови.
Сега, ако търсиш истински човек за доверена връзка, ето тук е голямото дърво. Учим се от Америка. И виждам, че се учим добре.
Точно преди седмица един 50 годишен юнак изказа благодарност към "елмаз" и други подобни сайтове. Каза, че след десетата вече и чаршафите не сменял. И не е само той, но е най-пресният. И от двата пола има страшно нуждаещи и готови.
Сега, ако търсиш истински човек за доверена връзка, ето тук е голямото дърво. Учим се от Америка. И виждам, че се учим добре.
Не се разбира какво точно се опитваш да кажеш. Някакъв 50 годишен юнак, някакъв сапфир, смяна на чаршафи... На какво се учиш от Америка и какво точно научи оттам?
Очевидно всички представители на безебните имате склонността да се изразявате несвързано. Старозагорецът е един безебен страдалец, ти определено звучиш като безебна страдалка. Истински хора за доверена връзка сте, а колко е голямо дървото, нямам представа.
Бай Ганьо
03/10/2023, 14:49
Не се разбира какво точно се опитваш да кажеш. Някакъв 50 годишен юнак, някакъв сапфир, смяна на чаршафи... На какво се учиш от Америка и какво точно научи оттам?
Кажи си направо, че не разбираш.
Не можеш да вникнеш-демек да проникнеш в смисъла.
Буквалист си.
Комсек.
Като надуваемите ми кукли.
Буквалист си.
Комсек.

Остави ме мен. Време е да се очовечиш. Двама безебни страдалци се нуждаят от услугите ти на амбулантен търговец. Като изтрезнееш, опитай да вникнеш в смисъла и им предложи оферта за науваеми кукли с отстъпка и ДДС, включено в цената.
Ще извиняваш, ама ти си този дето е на друга честота. Тея двамата (дано и третия) са си синхронизирали не само честотите ами и фазите, и си разбират дори ненаписаното. Което е чудесно — върви комуникация без да си пречим и нервим излишно.
Ще извиняваш, ама ти си този дето е на друга честота. Тея двамата (дано и третия) са си синхронизирали не само честотите ами и фазите, и си разбират дори ненаписаното. Което е чудесно — върви комуникация без да си пречим и нервим излишно.
Е, Ганев поначало се изживява като изключително дълбокомислен. Това му е утехата, понеже на практика се набива на очи, че дори "
на две магарета сламата не може да раздели", както казваше някога дядо ми.
Тарабас
03/10/2023, 21:51
А е добре, човек да се учи от майка си и от баща си, не от Континенти или Съюзи. Но когато Чибурашка и крокодила Гена са на човека родители...няма спасение.
Буквалист си.
Комсек.

В грешка си. Шейд няма проблеми с проникването. Никога и през ума му не е минавало, че е имал.
В грешка си. Шейд няма проблеми с проникването. Никога и през ума му не е минавало, че е имал.
Позна. За разлика от безебните, Шейд няма проблеми с проникването.
И след ти, като в качеството си на безебна, търсиш "
истински човек за доверена връзка с голямо дърво", като се заглеждаш по някакви си "
50-годишни юнаци", поправи грешката си. Поръчай от Ганев, селския търговец с правилен политичеси мироглед, надуваема кукла с голям. След което музиката свири туш и следват силни емоции без край.
29mСтараЗагора
05/10/2023, 17:47
Само че на повечето страдащи хора , родителите им са свестни хора.
29mСтараЗагора
05/10/2023, 17:49
Когато едно общество стигне до състояние на омраза един към друг, то е обречено. Дори България да се оправи икономически, социално нещата са излезли извън контрол . Това го знаят разбира се господа управляващите и се стремят (по закона за инстинкта за самосъхранение) да осигурят нормалното си съществуване в капсулата.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.