Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Силни емоции - 2
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
29mСтараЗагора
Моля оправете форума. Излиза в олекотена версия
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 20/11/2023, 13:28) <{POST_SNAPBACK}>
Времето захладня. Тук в Стара Загора е студ, а в София не ми се мисли. Да кажа само, че в студените дни никакви печки. Най доброто средство е женски кълки.
Между другото излезна един филм, българско производство - Диада. По кината е. Може да го гледате. Там ще видите накрая какво казва момичето, не го казвам аз. Понеже ме обвинявата в постоянен песимизъм.

При мен температурата днес почти достигна 28 °C, така че не го мисля.

Как го установи наяве това с женските кълки, след като имаш достъп до тях само в сънищата си?

Между другото си смешен с този филм. Едва ли 16-годишната тийнейджърка има само една реплика. Кой би могъл да познае коя точно фраза те е впечатлила. Нищо чудно да си впечатлен само от женски кълки... Аре кажи я тази мъдрост, та да я оценим по стойност.
29mСтараЗагора
16-годишната тинейджърка ми е изключително интересна, защото показва момент от живота ми който аз пропуснах. Като малък аз бях плашливо момченце което беше тормозено от съучениците си.

Тя го казва накрая на филма като заключение и поука на целия филм. Не искам да казвам какво казва защото някои хора ще искат да го гледат. Нека да им е интересно .
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 20/11/2023, 23:25) <{POST_SNAPBACK}>
Като малък аз бях плашливо момченце...
Тя го казва накрая на филма като заключение и поука...

А като поотрасна, се превърна в млад храбрец и вече не се боиш от водата, така ли? И това благодарение на малки момиченца, които не ти обръщат внимание, обаче казват разни поуки...
29mСтараЗагора
Тези които са смели в момента са с кредити и безработни. Но поне жените ги обичат
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.