Те (всички) дори не те познават, камо ли да имат отношение към твоя милост.
Я си провери показалеца да не би там да е проблема.
Отива един на лекар и почва:
— Докторе, боли ме навсякъде.
— Посочете къде точно ви боли.
И онзи почва с показалеца:
— Тук, тук, тук, ето тук, абе нали ви обяснявам, боли ме навсякъде.
— Я дайте да го прегледаме този показалец...
29mСтараЗагора
05/10/2023, 23:01
Те не познават и мъжа си който след 20-годишен брак им сервира нещо което не са очаквали от него.
Те не познават и шофьорът който ги напсу най-цветущо .
Те не познават и детето което се качи в асансьора и ги наплю по обувката им.
Те не познават и младежът който се качи в градския транспорт и се държеше грубо с хората.
29mСтараЗагора
06/10/2023, 08:15
И ако обичате не използвайте думата безебие, а липса на секс.
Знаете ли кое е най-циничното в цялата работа. Че точно тези които плюеха извратеняците,
смятаха че богатството е извор на порочност и загниване на човешкия дух. Точно те станаха такива. Господа селските пръчки. Вижте ги, вижте ги какво правят по вилите си и по частните си имоти. Нали това беше извратено? Няма такова двуличие.
И ако обичате не използвайте думата безебие, а липса на секс.
Знаете ли кое е най-циничното в цялата работа. Че точно тези които плюеха извратеняците,
смятаха че богатството е извор на порочност и загниване на човешкия дух. Точно те станаха такива. Господа селските пръчки. Вижте ги, вижте ги какво правят по вилите си и по частните си имоти. Нали това беше извратено? Няма такова двуличие.
Липса на секс си е живо безебие.
Би ли ни обяснил какво точно правят по вилите си най-циничните, дето плюели извратеняци? Звучиш като да са ти го направили. Понеже едва ли някой от аудиторията е ходил там да им свети.
Това всички съпрузи след 20 години брак или само един?
Това всички шофьори ли, или само тук-там нЕкой неадекватник, щото шофирам в голям град и мнооого рядко някой да псува, а като се вгледаш той гостенин...
Толкова много анасньори и деца, пък няма следи от такива простотии.
А останалите в автобуса и те ли викаха простотии и се псуваха помежду си или само диването изнасяше програма.
Когато някой ползва думи като "всички" и "всичко", значи се пробва да лъготи за нещо. Другия вариант е да не разбира това, което се опитва да всичкоса.
Та виж да там, да ти прегледат показалеца, щото няма как всичко дето сочи да е кофти.
29mСтараЗагора
06/10/2023, 19:33
Това което виждаш е само избилото. Най-отгоре. Ако межеше да погледнеш в мозъците на хората щеше да се ужасиш.
Това , че хората се сдържат защото са добри и възпитани не означава че не си го мислят. Това че ти си намерила спокойно кътче и си си създала някакъв временен комфорт, не означава че си запозната с общата картинка.
Пак казвам не може едни да се спукват от е**** и да имат по 5-6 различни , а други момчета на по 35 години да не са правили секс. Ако това за теб е нормален и спокоен живот за мен не е. Не може да има такива крещящи различия в обществото. И в тик ток да гледам пиклите как си говорят за гаджета на 15 години станала и ще ми се хвали с гадже.
А ти откъде знаеш какво е в главата на хората, четеш мисли или щото те боли пръста, и когото посочиш все е кофти тип, а? И къде ти е проблема, ако някой си мисли нещо ама не го прави? Щото аз имам проблеми с такива, дето правят без да му мислят.
А другото, за едните дето имали много, пък други не ги огрявало, ми баце, гледаш и ако имаш акъл учиш кое-как. И не, не е до парите. Парите идват отпосле и с пари не можеш ги задържиш, щото парите могат само да го направят по-шарено, но не и по-обилно или по-гарантирано. Пробвано е, не става щото винаги има такива с повече пари и такива, дето искат повече пари и нещата се променят рязко.
Така като те чета, с тази отрицателна настройка няма как да го добуташ до положителен резултат. ОЩе като те погледнат и вече са те прочели като "неправилно настроен" и отпадаш от списъка.
Alexfield
06/10/2023, 23:13
Дай сега конкретно: Какво правят по вилите си тези дето плюели извратеняците. Кои са извратеняците и какво им е извратеното. Иначе няма какво да се коментира ей така на общи страдалчески вопли.
... ОЩе като те погледнат и вече са те прочели като "неправилно настроен" и отпадаш от списъка.
Неправилно настроен за какво обаче? За купони, за почивки, за купуване на рокли и чанти, за семейство, отглеждане на дете, мачкане, борба, ядене пиене, правене на деца (друг да ги гледа) ?
Проблемът е, че човекът има нужда от секс, но настройките му не са за еднократни авантюри. Странно му е и неестествено. За задълбочени отношения обаче няма правилно настроени. Самата среда настройва така.
Та мисълта ми беше, че "настроен неправилно" за едно не означава неправилно настроен за всичко.
Това което виждаш е само избилото. Най-отгоре. Ако межеше да погледнеш в мозъците на хората щеше да се ужасиш.
Това , че хората се сдържат защото са добри и възпитани не означава че не си го мислят. Това че ти си намерила спокойно кътче и си си създала някакъв временен комфорт, не означава че си запозната с общата картинка.
Пак казвам не може едни да се спукват от е**** и да имат по 5-6 различни , а други момчета на по 35 години да не са правили секс. Ако това за теб е нормален и спокоен живот за мен не е. Не може да има такива крещящи различия в обществото. И в тик ток да гледам пиклите как си говорят за гаджета на 15 години станала и ще ми се хвали с гадже.
Прекалено си идеалистичен. 95% от хората са добитъци. Но пък са "правилно настроени" един за друг. 5% са с други настройки. Ако си от 5-те процента няма как да ядеш и пиеш (тези три неща) с добитъка.
Thursday Next
09/10/2023, 10:05
Това, че хората се сдържат, защото са добри и възпитани, е всичко, което има значение, всъщност. Какво мислят си е тяхна работа. Ти какво предлагаш, да се въведе "полиция на мислите" ли?
Момчета на 35 години, викаш ... Това не са момчета, а мъже. На 35 Александър Велики е владеел половината познат навремето свят. Ван Гог е рисувал шедьоврите си. А "момчетата" живеят при мама и тати и се жалват, че не им пускат, щото няма справедливост в обществото. Сексът не е обществен, а личен въпрос. Обществото не ти е длъжно и никой няма да въведе сексуална повинност, само и само за да те огрее. Най-малкото защото и жените, като пълноправни членове на това общество, са в правото си да избират свободно с кого да си легнат.
Настройките са комплексни и се оценяват комплексно. Дори само една да е сериозно неприемлива, значи има поне още десетина дето яко куцат заради нея и от там общата картинка е неприемлива.
Тарабас
09/10/2023, 20:34
Това дето и жените имат право на избор нещо не се разбира от избирателите на родното и патриотичното. Жината е за ибане, а не мислини.
Разбира се, че не го разбират, щото си мислят, че не става въпрос за техните съпруги и дъщери.
29mСтараЗагора
10/10/2023, 00:39
Само че обикновенните хора са далеч от Ван Гог и от Александър Велики. Вие все искате за такива да се омъжите. За велики личности. Какво ли не купува секса. Нали? Е да ама не. Няма да е все така. На този свят има едно нещо дето се нарича мъжка солидарност. Това си го извоюват мъжете щото са страдали много в живота. Благодарение на вас мили дами, защото сте дългокоси и плиткоумни. Мислите, че секса е нещо долно, коетро трябва да го дадете по задължение за да се сдобиете със семейство. Жалко, жалко с такова мислене. Тежко и горко на младите момчета които са нормални хора , не са мутри и не могат просто да си купят секс. Жалко наистина за тях.
И престанете с това, че са мамини синчета. Тва трябваше отдавна да го знаете. Ама вие живеете в сладникаво-приятните филми.
Ми да ама живота не е филм. На мъжа се пада по тежката задача да изхранва семейството. Знаете ли на какво е подложена мъжката психика а ? Нали от нас се очаква апартамента, колата и хубавата работа. А , не е ли така? Един мъж ако не предстви жилище и кола е аут. Това честно ли е? Питам !? Да не говорим за колко още други неща е аут. Вие го подлагате на вашите си там тестове нали. Даже ако видите мъж на 30 без кола се тълкува като негоден или психар "нещо не му е наред". Това ли ви е морала мили дами !? Жалко , наистина жалко ако сте толкова примитивни. Даже и новите технологий не съумявате да изпозвате пълноценно защото мозъците ви още работят по старо му. Искате да видите плешив, изхабен мъжкар който да ви заведе на скъпа вечеря.
Такива са мамини синчета са. Трябваше отдавна да сте го разбрали. Но вие тръгвате да търсите други. И точно там ви е грешката. Защото тези типове на са за вас. Това са съвсем друга категория хора. Съжелявам. Момчето което беше за вас , яде пуканки и играе на плейстейшън при майка си и баща си. Защото трябваше да смелите сложността на всички процеси които настъпиха в живота на хората и да сглобите целия пъзел. Но вместо това на вас ви е по лесно да се отдадете на примитивизма на джунглата.
Един мъж за да не е мамино синче трябва да страда. Вие това ли искате? Ех , много пък искте. Страдайте си вие. Мъжете достатъчно са ни клали. Нека да си починем. Това е закона на природата. Жесток е! Цивилизованата Европа е поела по пътя да промени човешката психика. Но това ще е дълъг и сложен път. Въпрос на еволюция. Но поне техните жени разбират малко по-добре това от вас. Няма да страдам за да се издигна в очите на една жена ! Не ! Жалкото е, че много мъже платиха тази цена. Ами тези които почнаха 2 работи за да и представят добър стандарт. Ами тези които теглеха кредити. Какво ? После в болницата ще му ходите ли на свиждане?
Тарабас
10/10/2023, 09:28
Ролята на мъжа, който изхранва семейство е една потурландска представа. Жените могат и сами да се изхранват и нямат нужда от някой потур около тях. Могат и сами да си го завират или да си избират, кой да им го завре. В Стара Загора сте още под турско робство. Предполагам с голямо удоволствие.
29mСтараЗагора
10/10/2023, 17:16
Не сме под турско а под мутренско робство. Просто в София все още са останали обикновенни хора които не са емигрирали. А в по-малките градове си живуркат мутрите. Там е спокойно и идеално за тях. Правят ви частни партита , общо взето са си само те. Другите просто умряха.
Thursday Next
10/10/2023, 17:44
Печеля повече от добре, купила съм си сама апартамента и колата, не разчитам на никого да ми ги изплаща, не ми е проблем да извеждам теб и още двама-трима като теб на скъпи вечери. Мога да си позволя лукса да си избирам с кого да си легна. Имаш три поста да ме убедиш, че си струва да избера тебе. С досегашните 227 не се представи хич убедително, ама знае ли човек.
А-а-а, станАла е грешка в централата. Пратили са мрънкач събеседник...
Тарабас
10/10/2023, 19:55
Тук си прав, но не са само малките градове. Примерно Варна е един отвратителен мутрински град. Мутрите са на всеки километър буквално.
29mСтараЗагора
11/10/2023, 01:35
Добре започвам ,
В момента се опитваш да избягаш от еволюцията. Но скъпа моя тази еволюция е по-голяма и от теб И от мен и от всеки други го.
Ти хубаво можеш да си купиш тези неща. Но хубавият секс знаеш ли колко е скъп? Не ми е по джоба признавам си.
Жената е свикнала да живее с мъж от хиляди години. Това е все едно да ядеш супа но някоя подправка да липсва.
Хора до кога ще играем тази война на кой е по-зависим от другия?
29mСтараЗагора
11/10/2023, 01:44
Едно дете си ударило пръста. Цял ден стискало болката и не казвало на никой. Накрая се оплакало на баща си. А той му отговорил:
- Оф какво ми мрънкаш само не можа ли да изчакаш още пет минути?
Thursday Next
11/10/2023, 09:11
Добре започвам ,
В момента се опитваш да избягаш от еволюцията. Но скъпа моя тази еволюция е по-голяма и от теб И от мен и от всеки други го.
Ти хубаво можеш да си купиш тези неща. Но хубавият секс знаеш ли колко е скъп? Не ми е по джоба признавам си.
Жената е свикнала да живее с мъж от хиляди години. Това е все едно да ядеш супа но някоя подправка да липсва.
О, не, не се опитвам да избягам от еволюцията. Опитвам се да ти покажа, че еволюцията се е случила, а ти си я проспал. Чакането мъжът да донесе одрания мамут все още е норма на места като Афганистан, но в цивилизования свят жените отдавна могат сами да си заработят мамутската пържола, затова прилагат други критерии при избора си на партньор. И тия, дето мрънкате непрестанно колко са меркантилни жените, всъщност го правите, защото не можете да предложите на една жена нищо друго, освен пари, за да бъде с вас, а по злощастно стечение на обстоятелствата и пари нямате.
Хубавият секс бил скъп, трънки. Най-хубавият секс в живота ми винаги е бил безплатен и категорично необвързан с каквито и да било материални съображения.
Да, жената е свикнала да живее с мъж, но е свободна да избира с кого да живее. И ако случайно в момента не се мярка никой свестен наоколо, тя може да избере да поживее сама известно време, слава богу. Не е длъжна да е с някого, защотокаквощекажатхората. Нито пък е наложително да е с някого, за да не умре гладна.
Тоя пост го изгърмя с поредната порция мрънкане. Имаш още два. Айде, давам ти възможност да тренираш как да убедиш някоя мацка да избере теб.
Едно дете си ударило пръста. Цял ден стискало болката и не казвало на никой. Накрая се оплакало на баща си. А той му отговорил:
- Оф какво ми мрънкаш само не можа ли да изчакаш още пет минути?
Мъдростта на тази притча ще бъде оценена високо в попския форум. Пробвай се на онази територия. Ерудитите там възторжено ще развият километрични трактати с интерпретацията й.
Ама, никаква милост не проявяваш към тоз представител на нашия пол.
Нито искаш да наследиш земята, нито да бъдеш помилвана.
Блажени са кротките, щото те ще наследят земята.
Блажени са милостивите, щото те ще бъдат помилвани.
Знам те аз теб, в един Стивчо искаш да ме превърнеш ти!
Thursday Next
11/10/2023, 20:45
Ама, никаква милост не проявяваш към тоз представител на нашия пол.
Нито искаш да наследиш земята, нито да бъдеш помилвана.
Блажени са кротките, щото те ще наследят земята.
Блажени са милостивите, щото те ще бъдат помилвани.
Знам те аз теб, в един Стивчо искаш да ме превърнеш ти!

Tough love му викат на това - риташ го, че да се сети къде се е омазал и да се поправи.
Никакъв зор нямам да наследявам земята, щото после ще ми се отвори работа да я копая.
Така е, разкри ме - в основата на въжделенията ми е да променя един мъж, и този мъж си точно ти.
Така и мъжете са свикнали да живеят с жени от хиляди години.
И жените и мъжете избират подходящи за тях партньори.
Убеден си, че някой ти дължи и искаш "гурме супа със всички екстри и подправки", но нищо не предлагаш насреща, дори не се сещаш, че жената също може да има очаквания от мъжа.
Предлаганата от теб "супа", не само че няма подправки, тя няма основните съставки.
Нещо като таратор без кисело мляко, без краставица, без подправки и забъркан със застояла вода.
Тарабас
11/10/2023, 21:01
Продължаваш да настояваш, жените да се шибат с теб, само защото ти имаш тази потребност. Дори и комунистите на са толкова заблудени и нагли.
ЕксГорски
12/10/2023, 08:05
Толкова ли няма една самаритянка в този форум?
Thursday Next
12/10/2023, 08:26
Толкова ли няма една самаритянка в този форум?

Няма, предимно самаряни останахте.
29mСтараЗагора
12/10/2023, 17:12
А бе хора разберете че аз не мрънкам бе. Просто правя констатация на лошото отношение между мъжете и жените в наше време. Половината ми приятели са без приятелки и не оженени, а са хора над 30 години. Много познати и колеги са разведени. Не е нормално това!
Аз не съм против това жената да може да си изкарва сама парите и да има независимост и равноправие между половете, даже това е много хубаво.
Но мъжът и жената са емоционално свързани и още свързани по много други невидими връзки.
Женската красота има смисъл само в мъжките очи. Сама по себе си тя е безсмислена.
Жени, не е ли хубаво мъжете да ви ухажват, да флиртуват с вас, да ви глезят? Но не да давате само на някои да правят това. Ние трябва да мислим повече за общото, за цялото, то е много по-важно, отколкото частното.
Thursday Next
12/10/2023, 21:09
При толкова много разведени мъже би следвало да има съответното количество свободни жени, не ли? Вие неженените що не се ориентирате към тях?
Цитат
Но не да давате само на някои да правят това.
А какво, да даваме на всички наред ли? Няма как да стане - вие, мъжете, сте измислили един куп думички за дашните жени, и ни една не е хубава. Представи си сега да си хванеш приятелка, но тя, като един социално отговорен човек, в името на обществения мир да дава на още пет-шест твои приятели. Ще ѝ кажеш ли "Браво, мойто момиче, а така, гордея се с теб!"
Жени, не е ли хубаво мъжете да ви ухажват, да флиртуват с вас, да ви глезят?
А бе хора разберете че аз не мрънкам бе.
Хубаво е, разбира се. Ама теб никакъв те няма с такива умения. Само да мрънкаш ти се отдава.
29mСтараЗагора
15/10/2023, 10:06
Ние живеем в социална катастрофа! Няма да го чуете по телевизията.Защото вълка няма да си признае че е изял агнето.
Alexfield
15/10/2023, 14:02
Да, така е. Факт - неоспорим, както обичаше да казва един бивш съфорумник. Но може да стане и по-зле. Все повече са желаещите да живеем в още по-страшна социална катастрофа, наречена "руzzкий мир".
Всъщност, проблема е в мързела. Вместо да си вдигнат чемадана и да отидат за година две в руский мир, те искат да им го направят тук, наготово. Същото и с мигрантите. Вместо да си направят държавите нормални, те избират по-лесното — отиват в нормалните държави. Абе не че нещо, обаче ако тидеш някъде за проба, после има къде да се върнеш ако не ти хареса, а когато ти го направят наготово, няма къде да се връщаш... Та в мързела е проблема, не в мераците.
Ей го и този дето света му е крив. Вместо да вземе да отиде някъде в по-голям град, на по-голяма заплата и повече младежи (и мноооого по-голям шанс да си намери точната среда), той се забил дето е "суша" и се оплаква че "бил на сухо", и ако може да му пратим "една водоноска" ама безплатно ако може.
29mСтараЗагора
15/10/2023, 16:04
Даа , за вас жените винаги има решение. Вие сте по бързите сметки . По същата логика не ви хареса една н мъж и вземете че го смените . Брилянтно!
Имам възрастни родители които не мога да оставя сами. Освен това не мога да си загубя работата ми , която е много хубава.
Даа, за вас жените винаги има решение. Вие сте по бързите сметки . По същата логика не ви хареса една н мъж и вземете че го смените . Брилянтно!
Имам възрастни родители които не мога да оставя сами. Освен това не мога да си загубя работата ми , която е много хубава.
Даа, положението ти наистина е сериозно и
няма решение: възрастни родители и хубава работа. Само ти си на този хал. Ето защо не ти остава време да хванеш нещо за ебане.
Ако беше жена, щеше да си направиш
бърза сметка. Обаче не си... Сигурно това е причината за отсъствието на
логика и
брилянтност при теб.
Навсякъде ти се привиждат жени, яко си го закъсал. И никой друг няма възрастни родители за обгрижване, ша знайш, само при теб е така ситуацията.
Thursday Next
16/10/2023, 13:53
Навсякъде ти се привиждат жени, яко си го закъсал. И никой друг няма възрастни родители за обгрижване, ша знайш, само при теб е така ситуацията.
Не го приемай лично, на мен упорито ми викаше "братче". Три пъти трябваше да обясня, че не съм ничие "братче". А и ти само му противоречиш, няма начин да не си жена.
Какво да му се връзвам. С липсата на среда го е докарал до там, да му напиша "лимони", "часовник", "облаци" пак до жена ще го добута.
29mСтараЗагора
17/10/2023, 17:15
Поне имам силно либидо , за разлика от мъжете ви. Не само аз губя. И вие...
Бъди много предпазлив, с толкова силно либидо, може да не хванеш тендовагинит.
Прав си, силно ти е либидото, дори на мъжко скачаш.
Thursday Next
18/10/2023, 09:31
Да разбирам ли, че ти продължаваш да не схващаш как от няколко дена ти се обяснява, че Питето е мъж?
Освен това да се фукаш с либидо е просто смешно. Не искането е решаващо, а моженето. Да иска може всеки.
Alexfield
18/10/2023, 17:52
Сигурно се опитва да си удвои шансовете
Защо ти трябваше точно Питето да информираш за либидото си!?
29mСтараЗагора
26/10/2023, 07:00
Приятели, много ми допада женския глас на изкуствения интелект? Винаги е на разположение и е много любезен, за разлика от жените.
Бай Ганьо
26/10/2023, 09:52
Допада ми забавлението, което си си спретнал с форумните шаранчета.
Ти не си губи времето да пишеш, ми провери конкурецията дали не е пуснала надувни кукли с изкуствен интелект, че оттече далаверата...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.