Бай Ганьо
26/10/2023, 23:13
Ще се окаже, че не сте шаранчета, а бая шарани.
Thursday Next
27/10/2023, 08:38
Ще се окаже, че не сте шаранчета, а бая шарани.
Мне. Ще се окаже, че ти си толкоз кух, че си въобразяваш, че някой ти е повярвал на малоумието за надувните кукли. Това, че не са повярвали, обаче, не пречи да те бъзикат. Щото от всички възможни отговори, които можеше да си измислиш, си измисли баш тоя. Това показва една сериозна широта на кръгозора, полет на мечтите, живо въображение ... абе изобщо все положителни неща, неприсъщи ни на шаран, ни на оръфляк.
Stefist
27/10/2023, 09:53
Пак казвам не може едни да се спукват от е**** и да имат по 5-6 различни , а други момчета на по 35 години да не са правили секс. Ако това за теб е нормален и спокоен живот за мен не е. Не може да има такива крещящи различия в обществото. И в тик ток да гледам пиклите как си говорят за гаджета на 15 години станала и ще ми се хвали с гадже.
Миналата седмица, докато чистех хола, се натъкнах на един розов еднорог, замислих се - кога сме го купували, нямах спомен за такава играчка, затова попитах дъщеря ми като се върна от училище / тя е в 8 клас в момента/ неин ли е този еднорог, а тя се смути и ми каза, че един от новите й съученици й го е подарил, но тя не го харесвала. Посъветвах я да се държи добре с него, въпреки че не го харесва, защото момчето явно има вкус. Та мисълта ми беше, че това момче е още малко, но като порасне с такъв симпатичен подход със сигурност ще има успех сред жените и в живота като цяло.

То не е насочило енергията си към мрънкане, оплакване и негативни мисли, а към търсене с вяра на начини, което означава, че или следва примера на някого, или да действа интелигентно му е вродено.
Бай Ганьо
27/10/2023, 14:54
Брей, ти да видиш, как от шаран премимаваш през шаранче,
за да достигнеш все пак до някаква интелигентност,
че да можеш дори да се избъзикаш.
Браво на вас!
Особено Shade, който е тотален буквалист и не може да схване изобщо какво е искал да каже авторът, ако не го е казал като за олигофрен.
Изумен съм!
Особено Shade, който е тотален
буквалист и не може да схване изобщо какво е искал да каже авторът, ако не го е казал като за
олигофрен.
Изумен съм!

Приятно съм поласкан, че съм обект на вълненията ти чак до степен да си
изумен. Само да отбележим, че всъщност няма начин да се окажеш изумен. "Изумяване" означава да си загубиш ума (от вълнение). Как можеш да загубиш нещо, което не само не притежаваш, но и полагаш сизифовски усилия да докажеш отсъствието му? Явно отново сме свидетели на прикриване на тази липса чрез неумел благовиден предлог.
И като става дума за
буквализъм и неспособност за формулиране на конкретно становище, нека си припомним кой се доказва като неспособен "
да схване изобщо какво е искал да каже авторът" и със смотан
буквализъм цитира като папагал тъпотията на автора-идиот, казана като за
олигофрен:
когато дъвчат дъвка им е трудно да вървят....
Както си го подкарал, с буквалисткото си цитатджийство ще разколебаеш дори душеприказчика си, доказано нискоинтелигентен до твоето ниво, в убедеността му, че "
При внимателно и непредубедено четене на Бай Ганьо четящият неминуемо се учудва колко стойностна информация е пропуснал."
Ми нЕма рибари тъдява, та шараните наедряхме.
Тарабас
27/10/2023, 20:04
Най-приятното усещане, което една жена може да ти достави и нейната влага. Това с изкуствения интелект го забрави.
29mСтараЗагора
27/10/2023, 21:39
дерхдрхдрх
29mСтараЗагора
27/10/2023, 21:41
мен пък защо обиждаш сега
29mСтараЗагора
27/10/2023, 21:44
Искам да попитам какво се случва с форума? Защо потоянно ми го отваря в опростен вид и постянно ми изписва че връзката която се опитвам да отворя не е защитена ?
мен пък защо обиждаш сега
От сянката си ли се стряскаш или и ти се възхищаваш на "стойностната" информация, предлагана от Ганев?
29mСтараЗагора
28/10/2023, 19:51
Имам съмнения, че някой от съфорумците тук атакува компютъра ми. Така ли е?
Понеже вие тук сте повечето модератори и сте по наясно с компютърните технологии.
Тарабас
28/10/2023, 19:57
Гло е компютърен специалист. Преди години е работел за Мосад, Наркооп и Кинтекс. Виждал съм снимки от компютъра му. Според мен е в състояние да хакне всяка машина.
Имам съмнения, че някой от съфорумците тук атакува компютъра ми. Така ли е?
Понеже вие тук сте повечето модератори и сте по наясно с компютърните технологии.
Съмненията ти със сигурност са основателни. Доста от форумците ги вълнува събраната в компютъра ти информация, задълбочено изясняваща основополагащи екзистенциални въпроси като "
Колко провалени мъже има заради жена?" и как "
Една жена е в състояние да издигне един мъж и да го принизи до дъното."
29mСтараЗагора
30/10/2023, 07:39
А вашите теми по-интересни ли са? Дъвчите политиката? На вас нещо не ви отърва тая тема обаче. Да не би вие да сте вълка , а пък аз агнето? Или просто тази тема не ви е по силите? Чакайте еволюцията да свърши това? Или някой друг вместо вас? Излезте от зоната си на комфорт? Рано или късно ще трябва да го направите. Или искате децата ви да живеят в един враждебен свят? И да плащат вашите грешки? Не разбирате ли че тази агресия с която се сблъскваме всички , се храни отчасти с тези въпроси които засягам аз.
Тарабас
30/10/2023, 08:33
Недоебието е физиологичен проблем, а не социален. Прекалено драматизираш.
29mСтараЗагора
30/10/2023, 09:41
Напротив , това е един от най-големите социални проблеми. Богатите които управляват света в момента , в миналото са завиждали , че красивите жени не са били техни.
Пак повтарям най - големият социален проблем!
Аз съм мъж и следователно на мен ми се полага жена . Това е!
ЕксГорски
30/10/2023, 10:30
на мен ми се полага жена . Това е!
Красива или каквато и да е?
А вашите теми по-интересни ли са? Дъвчите политиката? На вас нещо не ви отърва тая тема обаче. Да не би вие да сте вълка , а пък аз агнето? Или просто тази тема не ви е по силите? Чакайте еволюцията да свърши това? Или някой друг вместо вас? Излезте от зоната си на комфорт? Рано или късно ще трябва да го направите. Или искате децата ви да живеят в един враждебен свят? И да плащат вашите грешки? Не разбирате ли че тази агресия с която се сблъскваме всички , се храни отчасти с тези въпроси които засягам аз.
По-горе декларираш с патос: "
Мен ми се полага жена. Това е!"
Не само те поддържам на 100%, но и признавам, че не е по силите ни да обсъждаме по-интересни теми, и чакаме еволюцията да го свърши или някой друг вместо нас.Затова предлагам рано или късно да излезем от зоната на комфорт, и да ти намерим жена. Която да ти я държим и да ти я клатим, когато е нужно. За не живееш в един враждебен свят и да не плащаш нашите грешки. Долу агресията, горе безебните!
Thursday Next
30/10/2023, 15:28
Да, другите теми са значително по-интересни от тази, която всъщност интересува само теб. Колкото до това дали не ни отърва, ето, виждаш, тука сме, коментираме. Продължение пусна, пак коментираме. Та какво точно не ни отърва?
Ние сме пръснати по половината свят, какъв вълк, какво агне? Мислиш, че някой от форумците ти пречи да завъдиш жена ли?
Колко па да не ни е по силите, при положение, че ти влизаш веднъж на високосна година да драснеш нещо. През останалото време на нашите плещи лежи прословутата ти "тема".
Децата ни не живеят във враждебен свят. Светът не може да бъде окачествен като враждебен само поради това, че на тебе не ти пускат. А агресията, с която се сблъскваме, е резултат по-често на безпросветност, съчетана със страх, отколкото на недоклатеност. Вярно, че когато и трите се съберат, става страшно, но в повечето случаи са първите две.
Thursday Next
30/10/2023, 15:33
Аз съм мъж и следователно на мен ми се полага жена . Това е!
Ето, това е причината да нямаш жена - ти приравняваш жените на предмети. Не, не ти се полага. С това отношение пък хептен не ти се полага! Що за свинщина?
Thursday Next
30/10/2023, 15:36
Ти верно ли си въобразяваше, че някой ти се е вързал на тая тъпотия? Мамин златен!
Тарабас
30/10/2023, 17:04
И кога трябва да ти се достави полагащата жена? Като навършиш 18 или по-късно, когато сам не си намериш и нема кво да ебеш. А защо не мъж? Или не една, а две жени? Много въпроси и все актуални.
Тарабас
30/10/2023, 17:07
Ако има кондиломи на вулвата, може ли да върне полагащата му се жена и ако да, кой ще ебе по дяволите жена с кондиломи по вулвата.
Бай Ганьо
30/10/2023, 17:44
Разбира се.
Shade 100%.
На другите процентите може и да намаляват, но едва ли е да има такъв, за който говориш.
Тук останаха само глупави шаранчета и ..... ---

зайчета

.
Другите ги отсвирихте.
Разбира се.
Shade 100%.
На другите процентите може и да намаляват, но едва ли е да има такъв, за който говориш.

зайчета

.
Другите ги отсвирихте.
Да, така е за съжаление, останаха само глупавият шаран и зайчето-сноб, които си вярват, че някой им се връзва на инфантилизмите.
Но няма лошо, нека си вярват, нека се радват.
Thursday Next
30/10/2023, 20:15
Разбира се.
Shade 100%.

зайчета

.
Другите ги отсвирихте.
Ти се оказа още по-голяма ливада, отколкото беше известно досега.

Просто поредният ти нескопосан опит да остроумничиш предложи още една възможност да се погъбаркаме с тебе, това е.
Thursday Next
30/10/2023, 20:17
Пропускаш съществения въпрс: откъде да се придобие полагащата му се жена, за да бъде доставена?
Абе ти дишай дълбоко, щоооот нали богите първо взели кинтите, сега взели и жените, ти гледай да наваксаш поне с въздуха преди и него да ти го вземат...
Stefist
30/10/2023, 20:33
Абе ти дишай дълбоко, щоооот нали богите първо взели кинтите, сега взели и жените, ти гледай да наваксаш поне с въздуха преди и него да ти го вземат...

На всички ще ни го вземат въздуха някой ден и в това няма нищо смешно.
Абе това добре, ама дали пък той не се полага на нЕкоя жена, а? На Мара куцата примерно...
Alexfield
30/10/2023, 21:15
Да те светна:
Само заради това, че си мъж, дори и козичка не ти се полага, а ако искаш, трябва да си я купиш.
Жена не можеш дори и да си купиш - поне не е България. Но можеш да си наемаш. Предлагат се почасово.
Ми събирай и пълни в буркани докато го има и е безплатен.
Stefist
30/10/2023, 23:04
Ми събирай и пълни в буркани докато го има и е безплатен.
Виж ся, не те знам колко пари имаш, но дори и много да са, в което искрено се съмнявам, като ритнеш камбанката, няма да можеш с тях да си купиш нищо. И в златен ковчег да те погребат, все ще ти е тая.

Ей тъй свършват всички - два метра под земята или пръснати над Бяло, Черно, Червено и т.н. море...
Buitenlander
30/10/2023, 23:06
Виж ся, не те знам колко пари имаш, но дори и много да са, в което искрено се съмнявам, като ритнеш камбанката, няма да можеш с тях да си купиш нищо. И в златен ковчег да те погребат, все ще ти е тая.

Ей тъй свършват всички - два метра под земята или пръснати над Бяло, черно, червено и т.н. море...
Ама много е важно как ще си прекараш времето преди да те погребат

Даже, като изключем представителите на един форумен раздел, на останалите само това ни е важно.
29mСтараЗагора
31/10/2023, 00:38
Ти нещо мъжемразец ли си падаш. Или гледаш да дразниш хората с това което нямат? Пусни си последните канали от кабелната и погледай малко. Тва се прави за мъже. Или искаш да кажеш че не ми се полага?
Виж кво май човек. Въпрос на време е. А един мой приятел в Холандия вече ми каза че си е платил за златен душ. Разбира се двойно. Я пак ми кажи какво ми се полага и какво не , че не разбрах ?
Stefist
31/10/2023, 06:54
Ама много е важно как ще си прекараш времето преди да те погребат

Така е, да, но ние с Питето говорехме за покупката и консервирането на въздух, обясних му, че е излишно да надценява силата на парите, тъй като кранчето с въздух неизбежно ще му го спрат в точно определен свише момент и дори и всичките пари на този свят, които той разбира се няма, няма да му помогнат да предотврати този процес и по това той и най-бедният и мързелив просяк си приличат.
Засега. Утре някой ще измисли достатъчно адекватна "компютърна идентичност" и дори въздух няма да ми трябва. Марко поло се емоткал с два континента години наред, в началото на миналия век, турист е можел да обиколи света за 80дни, а днес го врътват за час и половина. Та не се заричай че гроба е окончателната дестинация.
Stefist
31/10/2023, 09:43
Засега. Утре някой ще измисли достатъчно адекватна "компютърна идентичност" и дори въздух няма да ми трябва. Марко поло се емоткал с два континента години наред, в началото на миналия век, турист е можел да обиколи света за 80дни, а днес го врътват за час и половина. Та не се заричай че гроба е окончателната дестинация.

Аз лично смятам, че човек и сега може да живее вечно, но не иска. Наблюдавайки хора на деветдесет и косур години виждам, че единственото, което им пречи да се чувстват добре е това, че близките и приятелите им, които са обичали, връсниците им вече ги няма. Хората идват на този свят на групи и на групи си отиват.
Аз лично смятам, че човек и сега може да живее вечно, но не иска. Наблюдавайки хора на деветдесет и косур години виждам, че единственото, което им пречи да се чувстват добре е това, че близките и приятелите им, които са обичали, връсниците им вече ги няма. Хората идват на този свят на групи и на групи си отиват.
Абе друго си е да живееш вечно в Курортните Му палати като награда за един вагон усърдно изречени коленопреклонни молитви. Където основното ти занимание е да Го славиш във Вечността.
Вечния живот...
" — Колко време?
— Ами пресметни сам — рече Янг. — Тук плащат от пет до десет кредита на месец и ще ти ги удържат, докато си изплатиш целия дълг.
Кирката падна от ръцете на Колинз.
Не, те нямат право да постъпват така с него! Акционерното дружество „Утилизатор“ трябва да разбере грешката си! Те са виновни, че машината попадна в Миналото. Не могат да не го знаят!
— Това е някаква ужасна грешка! — каза Колинз.
— Никаква грешка — рече Янг. — На тях не им достига работна ръка и набират хора, откъдето им попадне. Хайде да вървим. Трудно ще ти е първите хиляда години, после се свиква.
Както вървеше след Янг, Колинз изведнъж спря.
— Първите хиляда години ли? Ами аз няма да живея толкова.
— Ще живееш! — увери го Янг. — Нали получи безсмъртие, забрави ли?
Вярно, бе поискал безсмъртие точно в оная минута, когато му отнемаха машината. А може би я бяха взели после?
Изведнъж Колинз си спомни нещо. В сметката, която беше показал Флайн, безсмъртието не беше включено.
— А колко ли ще ми удържат за безсмъртието? — попита той.
— Не се прави на глупав, приятелю — засмя се Янг. — Време е да проумееш някои неща. — Той побутна Колинз към каменоломната. — Не ти ли е ясно че ти го дават даром. "
"Нещо даром" от Шекли
Или пък вечно да не ти връзва с жените, ако искаш да сме по темата.
Alexfield
31/10/2023, 19:50
Какво не ти е ясно бе, старозагорски?
Не ти е ясно, че жените са хора и като такива имат право на избор и свобода да решат, дали харесват някого или не?
Ти трябва да си страшен боклук, за да смяташ, че можеш да се отнасяш с жените като с вещи и да изискваш да ти се полагат само защото си се родил с пишка и няма къде да я завреш.
Гледай си там каналите от кабелната и лъскай бастуна. Жените не са лъжица за твоята уста. Те искат внимание, уважение. От теб няма как да го получат. Ти дори себе си не уважаваш.
Thursday Next
31/10/2023, 20:47
Абе това добре, ама дали пък той не се полага на нЕкоя жена, а? На Мара куцата примерно...
Тва кат срещата на Брежнев и Тато в отвъдното, с жени под ръка, сещаш ли се?
Thursday Next
31/10/2023, 20:51
Така е, да, но ние с Питето говорехме за покупката и консервирането на въздух,
А всъщност в тая тема сме се събрали да си говорим защо на Заралията не му бутат. Има нужда да се оплаче човекът, не отклонявай дискусията.
Абе не точно (иначе мерси за припомнянето, този го бях забравил), по-скоро намеквах за втората страна при схемата с "полага ми се". Щом от една страна ти се полага жена, трябва да си готов и ти да се полагаш на някоя жена, без да те питат харесва ли ти или не.
ЕксГорски
04/11/2023, 18:57
сещаш ли се?
Аз не! Кажи (напиши) го.
Thursday Next
05/11/2023, 16:56
Аз не! Кажи (напиши) го.

Еми умрял Брежнев, възнесъл се, и свети Петър вика, грешен си, трябва да си понесеш наказанието. Наказваме те с Голда Меир, ще я водиш под ръка през вечността. Брежнев оклюмал някакъв, хванал баба Голда под ръчица и се разхожда. По едно време гледа бай Тошо под ръка с Бриджит Бардо. Връща се при свети Петър и вика, "Свети Петре, нещо не разбирам: Тошо не е по-праведен от мене, и той е грешен, как така е наказан с Бриджит Бардо?" А светецът се позасмял и вика, "Не е той наказаният, синко."
ЕксГорски
05/11/2023, 20:35
Merci
29mСтараЗагора
20/11/2023, 23:25
фгнцжнцм
29mСтараЗагора
20/11/2023, 23:28
Здравейте,
времето захладня. Тук в Стара Загора е студ , а в София не ми се мисли . Да кажа само , че в студените дни никакви печки. Най доброто средство е женски кълки.
Между другото излезна един филм,българско производство - Диада. По кината е. Може да го гледате. Там ще видите накрая какво казва момичето, не го казвам аз. Понеже ме обвинявата в постоянен песимизъм.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.