бе ше ме търпят бееее, фърлям четри-пестин кинта само при тях всеки месец, да ги поизмъчвам лекинко е само заради малкото удовлетворение което ми доставят за парите които ми заграбват,
Питееее, няма да повярваш, баси майката, страшно сутрешно приключение, беше отчавайщо по едно време, към седем по тъмно още, тряас – климатика ми спря и умря, подова мидея, перфектна 5 години досега, тъмноооооо, отивам на бушоните, изглеждат добре, няма ток в целия ап, проверих – другите апове имат, стълбището свети, хрумна ми да тичам долу да проверя в централното табло предпазителите, добре че имам ключе, един предпазител паднал – урааааа, вдигнах го, пак падна, и така няколко пъти и накрая се закрепи – пак урааааааа, тичам нагоре – имам ток вече, ама климатика ми умрял, стреоуредбата ми също, първо почнах да мисля за малко самоубийство, после отидох в стаята на дъщерята – и нейния климатик умрял и всичко това в неделя сутринта! и се замислих за някво по-голямо грандиозно публично самоубийство, ю ноу там – той беше изключително добро момче, но се самоуби за да спаси тоя изгнил свят! от себе си, защото той не беше от тоя свят! таака и така се бях предал вече на скръбта и разочарованието от тъжната ми действителнос и отвратителната ми съдба, с какво боже я заслужих?
тръгнах да проверявам разклонителите – та –даааан! изгорял кабела на климатика на дъщерята, а тоя кабел минава през мойта стая през една дупка в стената, и двата климатика са вънка пред мойта стая щото, на косъм бех от пожар, отрязах го до здраво, сложих един разклонител и всичко тръгна да бачка, Питеееее, голям съм бе, нищо изгоряло няма, освен тоя шибан кабел, обаче не мога да го местя щото минава през стената, тряя му сложи нова женскоконтактна джаджа, паля болида – напрао в мосю бриколаж, купих такова нещо, обаче не мога сам да си го свържа към кабеляците, май са три кабелчета вътре, Питееее, даже мислех да ти се обадя да дойдеш да ги свържеш щото то неделя сутрин, на кой друг да се обадя,? пуснах си нета и гледах картинки и клипове за свързване на жици щото нищо не разбирам от електричество, аз съм писател, пиша сценарии за холивудски комедии, много добре го знаете това

, почнах да режа кабели, да ги оголвам, син в единия край ръгам, после кафяв в другия край, и един жълтозелен, бил маса ли, заземяване ли, за кво ли? наръгах го и него в средата, и тръгнах да включвам, спрях бойлери, мойлери, компютри, телевизори, очаквах, че може и да изгърми всичко, включих го и ооооо боже мой, всичко заработи идеално

, шес часа мъки и гърчове, усилено бачкане, страшни неизвестности, но го преодолях това ужасно изпитание, колкото бях нещастен, толкова съм щаслив сега, ше се почерпя яко дееба