Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: NoFake
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Glo
Пите, абсолютно одобрявам политическата ти насоченос, на едно мнение сме, обаче точно в ума е силата, за такива сили хортувам аз sunbathing.gif а за бога и ангелите не си прав! аз нали съм спец по библията, съвсем добронамерено ти отварям очите - ПИСАНО Е - че бог е на небето, а не в космоса където няма въздух, затова със сигурнос има крила, Баа Ванга ги е видяла на границата на стратосферата - разните му там ангели, архангели и херувими как се носят приплясквайки с крила, и бог е видяла, но не е умряла начаса щото е сляпа и изобщо не го е забелязала sunbathing.gif
Glo
аз затова ги редувам профилите, ту с истинския, ту с фалшивия, ей няма отърване от баннове и предупреждения, пък аз като се гледам съм най- възпитания и културен фейсаджия, просто ми се лепят и беснеят дебилите, най-прости са дъртаците 292.gif не ми дреме, тее пишат за рубли, аз пиша за забавление щото съм богат и на мене рубли не ми трябват, покрай тее кризи и инфлации и поскъпването двойно на имотите и наемите до германско ниво - направо се преродих b_046.gif почнах да плюскам само дубайски шоколади, никви евтини милки цвилки, само гурмета и соев сос от скъпия wavetowel2.gif

цък rolleyes.gif
Glo
добра нош. тъпчовци biggrin.gif мисля си, че ги няма вече смелите благородни рицари, няма ги истинските православни христяни, няма ги заклетите чобани, няма ги пиперливите свати, нито всеотдайните труженици, няма ги майсторите шивачи. няма ги борците за свобода, няма ги верните евнуси, няма ги виртуозните певци на селото, нито великите мореплаватели и автори на изкусни сонети, няма ги и великите географски открития, няма ги смайващите революционери и успешните гаулайтери, а какво има питам аз? 292.gif

бате ви Славчо как са го окрали успешно кримските руснаци biggrin.gif

Питето
Мен ако питаш, съществува голЕмо объркване кое за какво се ползва. Крилете са за по-ниските слоеве въздух, щото са по-плътни и стават номерата с аеродинамиката и обтичането. Примерно като те изритат от Офиса (за Онзи Офис говоря) със Специално Съобщение за Повярвалите, да не се размажеш като паднеш, и са ги снабдили с криле. За стратосферата сигурно има отношение ореола, примерно като вид сгъваем скафандър, щото дишането там било тегаво. Аз да бъркам, ама стажантите-светии често нямат криле, обаче задължително имат ореоли... То и при космонафтите е така — нямат криле, обаче прозрачния ореол е задължителен.
Glo
Пите, на Небето никой не може да влезе без да мине през Контрол на Достъпа! ду ю ноу какво е Контрол на Достъпа? rolleyes.gif това е когато някой тъп софийски селенин продава разбита лайняна панелка с блажно боядисана баня от 68 а година и като няма каква друга екстра да посочи, пише, че входа е с контрол на достъпа cry.gif някъв си там чип за пет кинта на апартамент дето са си го турнали за вратата на входа, така че дори пощальона не може да влезе да ти остави писмата за сметките, затова ги мята отпреде сред фасовете и празните бутилки от ракия дето населението ги фърля от терасите след като си изпуши цигарата и си изпие пиенето no1.gif
Питето
Точно така. Някаква си дърта 4 милиардногодишна съборетина, сложили и гравитация и нямаш ли първа космическа нЕмаш достъп до небесата. Не като онези плагиати с панелката и чипа...
Glo
всеки христянин знае, че земята е само на 6000 години, ПИСАНО Е! 4000 години до Исуската и после още 2000 години в Очакване да долети, както знаем от христяните, досега са се сбъднали стотици пророчества от библията, същевременно всичките ше случат някъде в близко бъдеще, още само две-три години и ше видите sunbathing.gif

съвсем скоро ше долетят извънземни пратени от Сатаната за да имитират второто пришествие на Христос за да измамят христяните да си загубят вечния живот, щото ако се окажело, че има извънземени - значи няма Бог laugh.gif ама и логика, а?! ако в квартала няма читалище, значи няма и книжарници laugh.gif

приятели, фенове и последователи, днеска е голям български празник - Бойкоявление! по случая са пуснали по радиото да пее Веселин Маринов, ю ноу, най-големия български възрожденски певец, бързам за шопинг, затова му написах набързо един нов текс за великата му песен за черната рокля!

с малка черна рокля – приличам на пингвин
с малка черна рокля – толкова съм фин

с малка жълта рокля – тичам по снега
с малка жълта рокля танцувам из града

с малка шведска рокля – а съм със брада
малка шведска рокля – влезна ми в газа
406.gif
Thursday Next
Цитат(Glo @ 30/12/2024, 12:33) <{POST_SNAPBACK}>
както кажеш , кака 770d4fd976.gif обаче спешно да ти кажа, че майка ми е научила за нас с тебе и е бясна w00tbrows.gif някой й е казал, не знам кой 292.gif трябва да се дистанцираме публично за извесно време и да се чуваме по други канали az takovata.gif

Боскодижобемой! strah.gif Как така е научила? Кой ни предаде? Ей, ного завис, ного нещо!

Дистанцирам се публично от теб! Пу! Пу! Пу!
(щи пиша по топлия водомер, докато утихне бурята)
Питето
Цитат(Glo @ 06/01/2025, 13:18) <{POST_SNAPBACK}>
...
съвсем скоро ше долетят извънземни пратени от Сатаната за да имитират второто пришествие на Христос за да измамят христяните да си загубят вечния живот, щото ако се окажело, че има извънземени - значи няма Бог ...

Пак не си вникнал в същността, а тя е: "на който има, ще му се даде и преумножи...". Първоначално папата ще се озори, докато намери в библията къде, кога и как точно е кръшнала Ева. От там насетне по досегашната схема: покръстване, пращане на проповедници по места (планетите или там където живеят новопокръстените), затриване на тамошните религии и неверници, десятък, а накрая яки пазарлъци с евреите за въздушни паркинги за летящите чинии на новите хаджии.
Glo
мрътви сте без мене, тъпчовциииииииииииииииИИИ wiggle.gif

днеска мноо хубав ден, деееба, пуснах няколко документа насам натам, приеха ми ги всичките без забележки, щото ме връщаха три пъти преди това, знаете какво е документалното положение в българия, а тъпачката от ОББ си нямаше престава как да ми изкара удостоверение за номер на банковата ми сметка w00tbrows.gif наложи се да звънят на президента на банката да дойде от софия с електрическия си автомобил да й обясни, и стана работата sunbathing.gif

ако не ви идва на акъла какво да пишете както на мене ми идва примерно, дори и сам да си говоря, пишете сайкута и ги пускайте тука, пека маринован преден джолан на фурна под фолио да видим какво ше излезне като резултат sunbathing.gif

NoFake сайку

един леден зимен ден, намерих пред вратата ми замръзнала пираня
съседите всички до един ми даваха шумни съвети как да я спася
аз мълчах естетично като хиляди Джоконди защото ше заминавам на почивка в Хаити за Великден
biggrin.gif

Glo
добър ден, форумисти, имам си една оптимистична теория за погиването на тоя форум, ма ме мързи сега да я споделям с вас chef.gif дъждъ някси леко преминава в сняг, ама тука сняг няма от години, иначе е прекрасен мрачен дарк норвежки ден за поркане, съответно! отивам в магазина на ъгъла за пиене, срешнах някво младо момче с чадър което ме поздрави със ''За Много Години,''' не го познавам, иначе мене тука всички ме знаят, знаят ми даже името, нещо като квартална легенда съм от едно време от мутренските времена, а нямам нищо общо с никви мутри 292.gif бе по-добре така, отколкото да ми минават връз мене без да ме забележат, и влизам знаете къде – в Магазина На Ъгъла! и викам на малкия Цахалчо дето прай кафе: - ''''уат а лавли дей''''! тоа ме погледна и пак зе си ръчка в телефона, викам – какъв прекрасен ден, а? за пиене! щото го усетих , че не знае английски тъпчото, взе да се черви, викам – как е, лайкове има ли? вика – аааа неее, аз неее! викам – аз имам стотици хиляди лайкове и във фейса и в инстаграм, ииии имаше двама младежи преди мене, и като се извърнаха да ме зяпат, ама аз с дълбоко нахлупена инкогнита черна маркова шапка, не можаха да ме разпознаят кой съм и като че малко се разочароваха, не знам кого толкова са очаквали да видят rolleyes.gif поръчах си водката и викам на сестра му – ми той Цахалчо май не знае английски, май воъбще не ме разбира като му говоря, и веднага я разбрах по реакцията, че и тя не знае англйиски, navikvane.gif хора от старо време, разбираш ли 292.gif

а тее Iron Abyss верно мноо ме кефят, малко на Гоуст се правят като че ли sunbathing.gif

Питето
Хем са ти взели парите, хем са те разкарали да не им надуваш главата с щуротии, хем са го направили така, че да си мислиш че ти си ги отсвирил и утре пак да отидеш. Абе търговията на дребно си е жесток спорт...
Glo
бе ше ме търпят бееее, фърлям четри-пестин кинта само при тях всеки месец, да ги поизмъчвам лекинко е само заради малкото удовлетворение което ми доставят за парите които ми заграбват,

Питееее, няма да повярваш, баси майката, страшно сутрешно приключение, беше отчавайщо по едно време, към седем по тъмно още, тряас – климатика ми спря и умря, подова мидея, перфектна 5 години досега, тъмноооооо, отивам на бушоните, изглеждат добре, няма ток в целия ап, проверих – другите апове имат, стълбището свети, хрумна ми да тичам долу да проверя в централното табло предпазителите, добре че имам ключе, един предпазител паднал – урааааа, вдигнах го, пак падна, и така няколко пъти и накрая се закрепи – пак урааааааа, тичам нагоре – имам ток вече, ама климатика ми умрял, стреоуредбата ми също, първо почнах да мисля за малко самоубийство, после отидох в стаята на дъщерята – и нейния климатик умрял и всичко това в неделя сутринта! и се замислих за някво по-голямо грандиозно публично самоубийство, ю ноу там – той беше изключително добро момче, но се самоуби за да спаси тоя изгнил свят! от себе си, защото той не беше от тоя свят! таака и така се бях предал вече на скръбта и разочарованието от тъжната ми действителнос и отвратителната ми съдба, с какво боже я заслужих? sad.gif

тръгнах да проверявам разклонителите – та –даааан! изгорял кабела на климатика на дъщерята, а тоя кабел минава през мойта стая през една дупка в стената, и двата климатика са вънка пред мойта стая щото, на косъм бех от пожар, отрязах го до здраво, сложих един разклонител и всичко тръгна да бачка, Питеееее, голям съм бе, нищо изгоряло няма, освен тоя шибан кабел, обаче не мога да го местя щото минава през стената, тряя му сложи нова женскоконтактна джаджа, паля болида – напрао в мосю бриколаж, купих такова нещо, обаче не мога сам да си го свържа към кабеляците, май са три кабелчета вътре, Питееее, даже мислех да ти се обадя да дойдеш да ги свържеш щото то неделя сутрин, на кой друг да се обадя,? пуснах си нета и гледах картинки и клипове за свързване на жици щото нищо не разбирам от електричество, аз съм писател, пиша сценарии за холивудски комедии, много добре го знаете това az takovata.gif , почнах да режа кабели, да ги оголвам, син в единия край ръгам, после кафяв в другия край, и един жълтозелен, бил маса ли, заземяване ли, за кво ли? наръгах го и него в средата, и тръгнах да включвам, спрях бойлери, мойлери, компютри, телевизори, очаквах, че може и да изгърми всичко, включих го и ооооо боже мой, всичко заработи идеално b_046.gif , шес часа мъки и гърчове, усилено бачкане, страшни неизвестности, но го преодолях това ужасно изпитание, колкото бях нещастен, толкова съм щаслив сега, ше се почерпя яко дееба punk.gif
Leon
Цитат(Glo @ 12/01/2025, 13:29) <{POST_SNAPBACK}>
...
тръгнах да проверявам разклонителите – та –даааан! изгорял кабела на климатика на дъщерята, а тоя кабел минава през мойта стая през една дупка в стената, и двата климатика са вънка пред мойта стая щото, на косъм бех от пожар, отрязах го до здраво, сложих един разклонител и всичко тръгна да бачка, Питеееее, голям съм бе, нищо изгоряло няма, освен тоя шибан кабел, обаче не мога да го местя щото минава през стената, тряя му сложи нова женскоконтактна джаджа, паля болида – напрао в мосю бриколаж, купих такова нещо, обаче не мога сам да си го свържа към кабеляците, май са три кабелчета вътре, Питееее, даже мислех да ти се обадя да дойдеш да ги свържеш щото то неделя сутрин, на кой друг да се обадя,? пуснах си нета и гледах картинки и клипове за свързване на жици щото нищо не разбирам от електричество, аз съм писател, пиша сценарии за холивудски комедии, много добре го знаете това az takovata.gif , почнах да режа кабели, да ги оголвам, син в единия край ръгам, после кафяв в другия край, и един жълтозелен, бил маса ли, заземяване ли, за кво ли? наръгах го и него в средата, и тръгнах да включвам, спрях бойлери, мойлери, компютри, телевизори, очаквах, че може и да изгърми всичко, включих го и ооооо боже мой, всичко заработи идеално ...

Нещо се обърках от това обяснение!
Кви са тези разклонители от стая в стая, че и на тях включен климатик? Внимавай, Glo, така не се прави!
Помисли, защо се е запалил кабела? И дали няма да се запали пак? Опасна работа е това, най-добре викни елтехник.
Или пусни някаква снимка тук, все ще можем да помогнем.
А за пиене винаги ще намерим време ...
Питето
Абе българина от всичко разбира, ти що го подценяваш? А и за какъв да вика електротехник, нали точно такъв е набутал разклонителя през стената, при това със слабичък кабел... cheers1.gif
Glo
ейй Леон, ай наздраве, имам повод все пак cheers1.gif я вам сейчас обясню, както вика другаря Лукашенко laugh.gif

двете външни тела са под мойте прозорци, нейния Панасоник захранването му , щепсела, идва от външното тяло през една дупка от външната стена към мойта стая, мойта Мидеа захранването си е от вътрешното тяло, там няма проблем, нейния Панасоник включвам кабел от нейната стая и за да направи връзка с външното му тяло, съм пробил една дупка между стаите ни колкото да влезне кабела и съм го пуснал да влезне в мойта стая, най-краткия път, и включвам женския щепсел на Панасоника идващ от нейната стая в мъжкия щепсел който идва отвън от Панасоника, кабела е достатъчно дебел, нямам грижа осем девет години, та връзката става в мойта стая,

изгоря точно тоя женския щепсел, от разследването което направих, някой път местя там разклонители и установих, че недоглеждайки съм ги включил и двата климатика общо в един разклонител, сутринта са се натоварили и нейния кабел сдава багажа, трябвало е да сработи защитата на елтаблото в коридора, все се каня да го сменям, че главния бушон е самоизключващ се ,а другите четри са обикновени бушони и през години съм им навивал при изгаряне вероятно доста дебели жички, но пък таблото долу във входа среагира отлично и изключило тока, разделих им пак на двата климатика разклонителите, нейния да бачка само от нейния контакт, справих се учудващо добре с изгорелия женски щепсел и накрая и нейния климатик тръгна, батка, 18 годишен Панасоник дванайска, чудо на чудесата, бичи като нов, викам й напоследък, дай го сменим с нов, че тоя мноо стар, ма си го харесва, вика – като се скапе, тогава navikvane.gif

а Питето само се заяжда, ама аз минах с разход за женски щепсел само 8 кинта и успях да си оправя сам всичко, реших ,че е поради емоционалната ми интелигентнос az takovata.gif , въпреки че не съм електричар като Питето, сам си намерих повредата, в началото реших, че са ми изгорели климатиците баш посред зима което беше ужасно преживяване, даже се сетих за твойте проблеми с енергото 292.gif
Glo
Цитат(Питето @ 12/01/2025, 16:18) <{POST_SNAPBACK}>
Абе българина от всичко разбира, ти що го подценяваш? А и за какъв да вика електротехник, нали точно такъв е набутал разклонителя през стената, при това със слабичък кабел... cheers1.gif

laugh.gif

всичко съм направил перфектно мааа, даже проектите за стаите, невидима тераса вляво с метър дълбочина и покривите, щото заграбих малко излишна площ, дето на никой отдолу не му влиза в работа sunbathing.gif

ето снимка biggrin.gif
Glo
а-хааа, напрайх проверка, погледнах долу под подовата ми Мидеа, и нейното захранване идва от външното тяло, хе 328.gif
Glo
и ква дебела външна изолация съм си сложил, а?! hypocrite.gif
Glo
Цитат(Glo @ 12/01/2025, 18:21) <{POST_SNAPBACK}>
и ква дебела външна изолация съм си сложил, а?! hypocrite.gif

цяла зима съм бос и по къси гащи b_046.gif
Питето
Малеее, тези от бургаското енерго и дрехите от гърба са ти свалили, бос и по потник... или е от онези питиета.
Leon
А, бе ти хубаво си се оправил с тези разклонители, женски щепсели wavetowel2.gif , мъжки щепсели и пр., ама си е опасно. Най-добре си е твърда връзка, ю ноу "вся дела в кантакте". А и тези башони с жички, че и неизвестно колко, ней добре, ша знайш.
Наистина по-добре инвестирай няколко стотачки да ти пооправят инсталацията, включително ново табло с предпазители.

Аз акъл давам, ама да ти кажа на Васильовден пристигам в селското ми имение, включвам бойлера и отивам на гробища да запаля ена свещичка и като се върнах ... а, кво, в банята пожар, пушеци, кабели горят ... страшна работа.
Ами ако бях излязъл да празнувам с кумеца и да се върна почерпен, пък да включа бойлера и да се тръшна да спя. Санта Мария щеше да е положението. 770d4fd976.gif
Наздраве, много здраве и късмет желая, щото и прасето било здраво, ама ... w00tbrows.gif
Glo
ох, Леон, големи перипетии ние с тебе с тоя шибан ток wallbash.gif ше викна скоро моя елтехник който е велик , да ми сложи ново табло, по принцип не пипам нищо в къщи, викам само професионалисти, с изключение на вчерашния случай в който трябваше да действам бързо, но то е защото получих уверение от Исуската от небето, че мога да се справя kelner.gif и се справих блестящо, и с колите съм така, нищо не пипам по тях, има си майстори за тях, Питето ме има за няква пинтия, а това е щото нарочно се прая на Арпагон az takovata.gif всъшнос съм ебати развейпраха, но е форум, трябва да се пише нещо 292.gif
Питето
Само да питам, това с пушеците в банята, да не би бушона в имението да от старите, кръглите, подсилен с пиронче (по староелектричаскобългарски обичай)?
Leon
Питето, не позна.
Аз не съм мерил нищо, нямаше време, ама имам нещо наум.
Жокер, долният капак на бойлера се беше запалил, паднал в леген с вода, който бе под бойлера и си гореше и димеше яко както си е във водата.
Следващият път като отида ще сложа нов бойлер, няма да си играя да възстановявам този, все пак е на около 25 години.
Макар да имам всякакви чаркалъци, нагреватели, термостати и пр., а и балона му е здрав, все още.

Ай ся, дай предположение защо е станало.
Glo
ми Леон, аз нищо не разбирам от токове, но като се напъна да вкарам няква лаишка логика, щом балона на бойлера е здрав, значи не е протекла вода върху кабелите, но все пак са гръмнали и са избили долния капак, единия вариант е някво пренапрежение на електричеството щото тока по наште села все е проблемен, но най-често е с по ниско напрежение, ако това е правилната дума! не знам дали при по-ниско такова може да изгорят кабели, или па клемите им там да са заминали от старос, другия вариант - няква буболечка да се е заселила и докато е нямало ток си е живеела добре, като си пуснал тока, таа смръдла се е затюхкала и е направила някъде късо съединение, за толкоз ми стига акъла на мене sunbathing.gif
Glo
или па там релето дето трябва да изключи при достигането на зададената температура да не е сработило от старос и бойлера да е продължил да нагрява, ма пък трябваше да избухне в такъв случай holloween.gif оф, не знам, ти кажи каква ти е идеята, аз съм сменил много бойлери, карат по пет шес години и накрая се разтичат, веднъж един ми се разтече отгоре, изби отгоре и отсякъде се стичаше вода, беше много красива гледка wavetowel2.gif
Glo
вкъщи бойлера никога не го изключвам, кара си години наред постоянно включен rolleyes.gif
Glo
та като се заговорихме за изгорели джаджи, гледам днеска, изгорял ми единия къс фар, купих две нови крушки, няма да сменям само едната я! бош - най-обикновени H7..старите ми бяха осрам някви супер мощни синкавобели и все ми пресвяткаха нощно време, мислят си явно че съм на дълги, и аз все пресвяткам да покажа, че съм на къси, ай да видим сега sunbathing.gif
Glo
иииии пича автоелтехника, дето ми смени крушките, докато да ми каже НЕЕЕЕЕЕ, вече бях хванал извадената здрава вряла крушка , щото изобщо не бях изгасил колата и фаровете докато ги сменяше и се сдобих с такива големи болезнени пришки на палеца и показалеца, че заприличаха на агнешки шишчета сготвени в чайник shutup2.gif
Питето
Ми кво да познавам, набутали са пластмаса дето не трябва и са спестили от кабелите... Жалко че изхвърлих един стар социалистически елпромски бойлер. Отвън ламарина, капака и той метална тавичка. Изолацията от стъклена вата, кабелите на нагревателя дебели и със синци. Ако стане сакатлък, по-скоро ще нагрее водата в легена под бойлера, отколкото да се запали нещо. Вътре нямаше нищо за горене. Е, имаше ама беше мнооооого трудно да постигнеш такъв сакатлък.
Шегувам се, бе, хич не съжалявам че го изхвърлих.
Leon
Правилно, че не пипаш, все пак ние заможните сиромаси w00tbrows.gif трябва да даваме хляб и на другите, даже и в Библията е писано. Ти това мноо добре го знаеш, все пак си спец в материята, макар и да не те пускат да пишеш там. angel_not.gif
Leon
Цитат(Питето @ 14/01/2025, 21:43) <{POST_SNAPBACK}>
Ми кво да познавам, набутали са пластмаса дето не трябва и са спестили от кабелите...

Питето, не се прави на луд w00tbrows.gif
Въпросът не е защо са сложили пластмаса (която може да гори), а защо се е запалила?
Ти нали си спец по всичко, та затова те подбазиквам.
Питето
Сигурен съм, че реалността е била по-интересна. Почти винаги е така. Иначе наистина има икономии в неправилна посока. Виж ключ за бойлер от едновремешните, керамични с четири степени и го сравни със сегашните ключета по 1,50лв с обикновените кабелни обувки. А ако в бойлера са се заселили оси (или други гадинки, нали не си го ползвал почти година) ей ти го и материала за лесно запалване (отделно, пластмасата която гори). Или гадинките да са окъсили някъде системата...
Glo
NoFake - новия ни премиер е доста музикален и това ми допада, китариста вляво е Росен Желязков, че и пее даже 501.gif

а Питето не умее нито да свири на китара, нито да пее, може само да пече живи морски твари на тенекия sunbathing.gif

Glo
и като се заговорихме за политика, да попитам - къде е сега дебелата комунистическа хурва Корнелия rolleyes.gif

да си припомним великия хит на вашия мил рус ангел Glo който възпя мръсницата Корнелия с надеждата да се пръждоса форевър анд евър завинаги от политическия живот на дебилна българия sunbathing.gif

https://youtube.com/shorts/Fjpzq_3rvyU?si=z6_wbfHm4_ZDGmW_

Leon
Тези двамата ги гледах с кухи китари преди няколко години в един сутрешен уикенд блок. Много са готини!
Дано най-накрая да имаме интелигентен, възпитан и образован министър председател, че аман от кирчовци, асковци и пр дебили.
Ей, Glo, мисля по този повод да си налея ено хубаво питие.
Наздраве! drunk.gif
Glo
добрутро братлета 770d4fd976.gif добре, че не пих таа сутрин, че държавата ми се обади , иска да ме види по някое време на живо замалко, неска ми се падна ден за решаване на важни държавни въпроси, тъкмо им пуснах на дебилите във фейса новината за бракуването и нарязването на скрап на панагюрското златно съкровище laugh.gif ииии като скочиха едни злобни патриотични лелеки и чичковци да псуват държавата и крадливите политици, пак намерили вратичка да откраднат милиарди от бедния народ 406.gif абе народе тъп, излъгах ви бе, ма не им го казвам, ми си мълча, що за дебил трябва да си за да повярваш на мига на подобна новина и да почнеш да беснееш и да се псувослюнчиш като градинска пръскачка, нарочиха новото правителство на Бойко за таа грандиозна кражба 453.gif
Shade
Цитат(Glo @ 17/01/2025, 00:20) <{POST_SNAPBACK}>
...що за дебил трябва да си за да повярваш на мига на подобна новина и да почнеш да беснееш и да се псувослюнчиш като градинска пръскачка

Нали знаеш, че вярващите алтернативници поначало са гласовити, гуповати и ограничени индивиди. Ако не бяха гуповати и ограничени, нямаше да са алтернативници, разчитащи на вяра.
За тази категория люде, аксиоматичен сертификат за истина е партенка, пусната от комшия на пейката пред входа на блока или другар по пиене в кръчмата. На простите не им трябва факт-чек. Безрезервно попиват на вяра и предават нататък под формата на блянове и въжделения. В представите на простите, споменатите субекти-вестители са престижни разбирачи. Питай Баето и Попето.

Ако трябва да се изолира и дефинира интелектуалният профил на представителите на колегията на алтернативниците, е достатъчно примерно да се разровят купищата техни писания във форума по време на епидемията от ковид-19. Като се тръгне от самоувереното "Времето ще покаже кой е прав!", та се стигне до пълното им онемяване по въпроса в крайна сметка. Което онемяване е трудно да се представи за страничен ефект от вируса. Точно както (бидейки явни или неявни наведени русофилистици: "Така правят империите!"), няма да успеят да представят предстоящото в недалечно бъдеще онемяване пред провала на Путин да възстанови империята Царска Русия за негативен резултат от Западната пропаганда.
Питето
Цитат(Glo @ 16/01/2025, 14:56) <{POST_SNAPBACK}>
...
а Питето не умее нито да свири на китара, нито да пее, може само да пече живи морски твари на тенекия sunbathing.gif
...

Идея си нямаш, колко се разминаваш със ситуацията. Отделно, че си опрегнал коньо наопаки — започва се от тенекията...

Обаче се сещам, че ако министъра е започнал от китарата, кой накрая ще свърши върху тенекията. g.gif
Glo
NoFake

айде истинските христяни да почерпят! Патриарха ( не му знам името) е избран единодушно за главен прокурор, вече ше имаме една чесна и почтена прокуратура под юрисдикцията на самия Исус pop.gif

цък

laugh.gif

ВСС - Новият главен прокурор на България ще бъде негово светейшество патриарх български и митрополит софийски Даниил.

Членовете на ВСС са стигнали до това решение, след като през последните две седмици са гледали с изумление рейда на главата на БПЦ из всякакви държавни институции, за да организира съпротива на решението на ВКС за регистриране на старостилната църква.

"Прокуратурата има нужда от енергичен човек, който може да пледира. Освен това с неговия избор се запазва принципът, че над главния прокурор е само Господ. Освен това, няма по-сигурно доказателство, за това, че Даниил е инструмент на Господ, от избора му за патриарх и затова трябва да бъде избран и за главен прокурор" - сподели увяхнал член на ВСС с проблеми с простатата.
След избора на ВСС целокупното българско паство очаква да получи правосъдие ако не на този, то поне на онзи свят.

​​​​​​ От Българския Хелзински Комитет излязоха с позиция, че изборът на Даниил за патриарх и главен прокурор е конфликт на интереси, тъй като в качеството си на ръководител на свещениците ще може да узнава доверените им по време на изповед грехове, които в последствие да превръща в обвинителни актове.

"Дай, Боже, всеки му да премине през Страшния съд" - бе лаконичния коментар на Даниил.
Shade
Цитат(Glo @ 17/01/2025, 18:37) <{POST_SNAPBACK}>
айде истинските христяни да почерпят! Патриарха ( не му знам името) е избран единодушно за главен прокурор, вече ше имаме една чесна и почтена прокуратура под юрисдикцията на самия Исус pop.gif

цък

laugh.gif

ВСС - Новият главен прокурор на България ще бъде негово светейшество патриарх български и митрополит софийски Даниил.

Членовете на ВСС са стигнали до това решение, след като през последните две седмици са гледали с изумление рейда на главата на БПЦ из всякакви държавни институции, за да организира съпротива на решението на ВКС за регистриране на старостилната църква.

"Прокуратурата има нужда от енергичен човек, който може да пледира. Освен това с неговия избор се запазва принципът, че над главния прокурор е само Господ. Освен това, няма по-сигурно доказателство, за това, че Даниил е инструмент на Господ, от избора му за патриарх и затова трябва да бъде избран и за главен прокурор" - сподели увяхнал член на ВСС с проблеми с простатата.
След избора на ВСС целокупното българско паство очаква да получи правосъдие ако не на този, то поне на онзи свят.

​​​​​​ От Българския Хелзински Комитет излязоха с позиция, че изборът на Даниил за патриарх и главен прокурор е конфликт на интереси, тъй като в качеството си на ръководител на свещениците ще може да узнава доверените им по време на изповед грехове, които в последствие да превръща в обвинителни актове.

"Дай, Боже, всеки му да премине през Страшния съд" - бе лаконичния коментар на Даниил.

Сбъдва се мечтата на Стиви църквата да властва в българската политика. И то представена не от кого да е, а от Патриарх Данаил, най-успешния рашистки проект за проводник на путлеристкото влияние в България.
Неслучайно "евроатлантикът" Росен Желязков от партията на руския орденоносец Бойко Борисов се преклони пред про-рашисткия поп и му целуна ръка, преди да положи клетва като премиер.
Хората се чудеха защо в деня на своята интронизация като патриарх, Данаил не се усмихна нито веднъж. Изясни се, че той се усмихва само в скута на дипломатушка Митрофанова.
Питето
Това българите, нямате угодия, само мрънкате.
Ми ако утре се окаже деня на страшния съд, буташ на този свети-прокурор едни кинти (или нЕкой "Ролекс") и господ няма да те съди, щото делото ще се загуби някъде из архивите...
Аре, да не свършва света, ама ако работата опре до съд, рушвета ще си го внасяш като дарение за църквата. Хем ще оттървеш съда, хем официално ще си дарител с кетап и не могат да те пипнат за корупция. И хич няма да ти подсказвам колко адвокати ще се запопят и защо. svirkam si.gif

Glo
аз като ти казвам, че тоя форум без тебе е една нула, глей кво става тука laugh.gif

Питето се събуди постепенно в ранното светло утро и си разтвори един мечкопляскач в чаша вода, изпи го и изведнъж установи, че всички хора на света бяха измрели, най-вероятно от няква скоротечна пандемия която той беше успешно проспал, зарадва се неимоверно и си разтвори още един мечкопляскач да се балансира , макар да му беше все едно! излезна на терасата и точно в тоя момент над главата му в синьото небе избухна току що долетяла свръхнова звезда, разлетяха се изрязани хартиени фигурки на извънземни и изпопадаха необезпкоявани от никого на полянката пред блока,- Фак – измърмори незаинтересовано Питето и се замисли дали да не изпие още един мечкопсляскач, - кво толкова повече мое да се случи? и го изпи...

та-даааан... от небето грандиозно се задаваше на бял кон Исуската обкръжен от шайка ангели, всичките бяха обгърнати от огромна слава, ангелите пееха – свят, свят господ саваот! достоен, достоен!
Питето тоя път зяпна като слисан капуцин!

Пите, кво си ме зяпнал като слисан капуцин – лаксативно го попита Исуската след като с цялата конница се приземиха успешно на терасата му! Питето разбра, че страшния съд беше дошъл!
- Пите, гледаш, страшния съд дойде, ако минеш успешно ше те грабна тутакси на небето да те спася, ше стане бързо щото си само ти, гледам, че всички останали са измрели, ше те питам три въпроса и ако отговориш правилно, се смятай за спасен! и така – първи въпрос? - гледаш ли порно, ама чесно?

Господи, ти нали и без това всичко знаеш, недей сега да ме унижаваш тука пред ангелите, отказвам да отговарям с думи!

- добре Пите, верно че знам всичко, ама такъв е реда, съдъ се случва пред свидетели, да е ясно на всички колко е справедлив бог, нал тъй пичове! - тъй, тъй - закимаха радосно ангелите! втори въпрос – обиждал ли си някога мойте войни на светлината – дебилите поп никодим и лати1690 или поне да си си мислил на ум , че са пълни мизерабъли? laugh.gif - ами, господи, ако се е случвало някога – се покайвам! – ооо, брао, брао, много добре Пите, и трети последен въпрос – един милион морски твари дето си ги изпекъл на ламарината с крайна нечовешка жестокос, сега са на небето и искат справедливос – искат да те пратя в ада, ама ги няма вече щото ги изядохме с ангелите, тъй че вече няма кой да свидетелства колко лош си бил, гимви файв, бате, айде мятай се отзаде на коня.. navikvane.gif
.Питето скочи да се метне зад Исус и............... се свести след малко гол долу в големия храсталак , явно Исуската не го беше изчакал достатъчно, Питето се заогледа с надежда поне да види някъде наоколо Утешителя, Светия Дух, но като не го видя се сети че за разлика от Исус, тоа е невидим prashchai grigorii.gif
Питето
Кореняк българин си ти, нЕма лабаво. Скапа целия свят, само за да му е кофти на Вуте (на Питето в случая)...
Glo
laugh.gif

Пите, недей така де, знам те че обичаш сатирични произведение и те набутах съвсем безобидно за герой в едно такова 770d4fd976.gif хора сме все пак, не сме животни, знаеш ли каква е разликата между човек и животно? svirkam si.gif хората сме грешни, животните не са! ПИСАНО Е! sunbathing.gif само човека може да пише, затова и пишем, и Чудомир е писал, и Тери Пратчет и кой ли още не, очаквах да се похилиш, пък ти ме обвиняваш в грях като да си самия Главен Обвинител в деня на страшния съд tongue.gif laugh.gif
Питето
Само един ред мрънкане си е чиста похвала, бе, нали и аз съм от местното население.
Тарабас
Аз съм милионер и правя хората около мен милионери.
Glo
тарабас, брат ми, ти наистина ли си умрял, би az takovata.gif човек като се види с много пари като тебе и вземе, че отебе бедняците тука като нас prashchai grigorii.gif и Питето ме отеба, откак не пиша по форуми, гледам че и той спрял, с кого да си говоря? prashchai grigorii.gif дъщерята заминава за Ландън за извесно време, хем служебно , хем малко за разпускане, купил съм и неска чист турски пуешки салам от един турскки магазин да не заминава, щото аз на кого ше готвя разни турски манджи ? ами няма да ям през това време,даже обмислям самоубийство, и без това го обмислям години наред wavetowel2.gif ела, подай ми бате пистолета и се нареди в редица, а спусъка аз сам ше го натисна и ше стана на мекица! четри кила партакали си купих днеска само за 5,5о- лв, страшна далавера, ама не ми се лети заникъде вече, мечтата ми отдавна е да не полетя заникъде, стига ми че разгледах света през гугъл мапс, едно и също навсякъде, и без това съм с единия крак в гроба, почти с двата даже, годините ми са бая напреднали, най-интересното е че, никога не съм допускал , че някое старо гаже мое да долети дотука и да ме убие, с нож, то с какво друго?! ю ноу там, понеже уж точно аз съм и съсипал уредения живот в чужбина, снощи взех че се притесних докато спях, с оглед на туй там дето лудата украинка си уби децата оня ден с нож, същите признаци се сетих и аз, ами да дойде и да ме убие, ебаси! поне няма да съм се самоубил да стана за ташак на хората! една поморийска спецялна гроздова с участието на едно кафенце ми дадоха извесно спокойствие az takovata.gif писна ми от всичко, и от живота, и от смъртта и от тръмп, най-вече от путин, и от еленът мъск ми писна, тъпанар, няма да изпратиш никого на марс в следващите двайсе години, то ако беше толкова лесно - и аз щях да изпратя хора още преди ковид вълната! деееба тоя хурвенски свят, поне съседката ми отсреща още продължава да е влюбена в мене, ю ноу, то това се усеща през кожата и погледите, прибрах се и надух слушалките,!Тарабас, ти кво надуваш като се прибереш би? birthday.gif

чъкс

аиии!
Thursday Next
Да те питам аз що си виснал като цифка в пусти Бургас, ми не вземеш и ти да си дигнеш шилявото четирибуквие и да се развееш до Лондон, хем малко да нагледаш щерката, хем да се поразнообразиш, да им пресушиш два-три пъба, да видят те кога Гло им е бил на гости. plezz.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.