Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: NoFake
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Glo
добрутро кака, добрутро и на всички психари тука 770d4fd976.gif ами ше ходя след час два да я карам на летището, на нашето летище, дирекно бургас - ландън! ду ю ноу нашто летище? лятото всички кацат тука, други кацат в тъпата варна sunbathing.gif сигурно самолета ше е пълен със селяни и цигани, това ме ужасява, да си летят там,мене да не ме барат! май съм станал пълен тръмпис, сънувах , че с Тръмп сме мноо гъсти и заедно въртим там някви дела, щехме да отваряме магазин за рекламни материали, шапки, плакати, тоа с някъв елегантен костюм, все нещо недоволен, все мърмори, на мене не ми се отваряше магазин, ама кво да напрая като съм се хванал с него! проповядвахме малко на някви тъпи бачкатори в някъв апартамент за работници, ама ми се губи сценария сега, записахме си час при баба ванга, да ни каже кой ше спечели изборите и таа вика - санторини ке изчезне, ке потъне в американския залив, ако не потъне от океана ке изкокне още едно санторини, същото като това, със същите хора, хотели, яхти, ке има големи дублажи на резервациите, ама на новото санторини храната и узото ке са фалшиви w00tbrows.gif добре че се събудих да се отърва от тръмп и глупавия му магазин за рекламни материали, имах бизнес чуството че яко ше се нахендрим, не ща да сънувам нищо и никого а все сънувам идиотщини, някой сънувал ли е че има едноредов часовник, това е нещо ужасно, часовник само с една стрелка w00tbrows.gif без минутна стрелка, ами пак горе долу е ясно колко е часа, ако часовата стрелка ти показва межу седем и осем, значи е седем и половина biggrin.gif
Glo
нямам си друга работа, та седнах да полея полета с една бутилка гроздова ракия и да го следя в реално време laugh.gif лети детето, като е най-добрата в тукашния офис 40 - 50 човека са, сега ше дефилира в Ландън пред големите шефове sunbathing.gif охраната на летището веднага ми се лепнаха да ме разпитват щото им се сторих подозрителен, баш пък аз ли бееее, сигурно щото паркирах баш пред входа при наличието на огромни паркинги laugh.gif тъпаци!

само да не падне шибания самолет w00tbrows.gif и да! беше пълно с цигани и селяни, имаше даже един двуметров свръхчерен негър, сигурно ше лети с отворен прозорец с подадена навън глава, че не вярвам да се събере целия в корпуса laugh.gif

цък rolleyes.gif

Питето
Зарежи самолетния трафик и Тръмп, няма файда и от двете. На Тръм всичките му приятели са разорени или пред разорение и затвор.
Вземи прескочи до Санторини, там е сега далаверата. Докато ги тресе, може да си купиш евтино нЕколко имота. Ако нЕмаш кинти в брой, може да поразмениш няколко бетономорски апартамента за тамошни. И веднага да набуташ в мазетата стомни, дялани камъни и други подобни, че като потъне острова, да водиш водолази-иманяри. Нали ще си имаш нотариално заверено парче от дъното, що да не го разработиш. Пък ако се размине потъването, ще можеш да се шляеш между Бургас и гръцко.
Glo
пите, уатс ъп, би? 770d4fd976.gif откога не сме писали, би, май цяла седмица, а защо темата не е заключена все още, въйпреки че сме надхвърлили капацитета й? подозирам защо админите не са я заключили - щото искат да пишем и да ни четат, щото то няма кво да се чете, няма кой да пише, ю ноу - и аз не пиша, протестирам заради наложените ми санкции и ограничения, все едно съм някой лош човек 292.gif мене така да ми се общува с христяните! викаш Тръмп! я иди пусни една тема в христянския форум за второто пришествие на Тръмп laugh.gif така и така Исуската още се бави, сигурно изпробва разни модели бели рокли и чаршафи, че да е по-ефектен във въздуха като почне се приземява,, то ше е едно неземно чудо, една хореография, една вълшебна евровизия, един магически хор! ДМЕМШ! (дамуебамайкаташибана) пиша с ръкавици междудругото - мноо ми са бели и нежни ръцете, мажа ги с крем, а очите ми по детски сини! бех неска при личната ми докторка, мноуйе готина между другото - викам й , напоследък ям само сурово - сурови наденици и карначета и салати, сигурно е на умирачка! таа вика да пия минерална вода щото била алкална, да компенсирам! викам - аз пия доста енергийно и алкопохол и съм ерген, я тя вика - тъкмо щех те питам дали си ерген и ме гледа едно такова нежноигриво az takovata.gif викам - неее, неее! нямам никви намерения, добре си ми е така , да не съм някой мъж от стара загора wavetowel2.gif сложих си нов акумулатор, ма май и нови подгревни свещи трябва да сложа, аз лично подгрявам с водка мери джейн sunbathing.gif
Питето
Объркал си филма с докторицата, щото щеше да ти спре алкохола и тежките мезета и да си на диета само обикновени вафли и лимонада*. Тази си е търсела сериозен човек за разпивки, дори ти е препоръчала вода за махмурлука.

------------------
*Непотвърдени източници разправят, че в казармата и от боб само се получавали нещата...
Glo
стига бе Пите, мноо си ми е секси и сладка хоби танцьорчица докторицата, обаче е малко с триъгълно лице walkman.gif оказа се че е голям фен на майка ми, някси разбрала, пък майка ми е доста извесна в некои народни среди sunbathing.gif
Питето
Нормално. "Бургастанцимайки" е една дума. Ама си изкарал късмет, майката да е на твоя страна.
Glo
добрутро ни, скъпи братя и сестри, щели да бойкотират днеска супермаркетите заради високите цени, хе-хе, ми точно неска ше ида на шопинг, да не ми се блъска никой отсякъде cool.gif ми кой ви кара да купувате литър прясно мляко за 3, 60 лв бе, пазара винаги си намира алтернатива, като се развърти малко човек из брошурите на повечето супермаркети, винаги намира на изгодни цени всичко което му трябва, аз как мога да купувам млякото за 1,99 лв, как деееба? ма не било българско, ми ембете си мааата бе, купувам полско navikvane.gif някой тръговец си е направил труда да проучи къде , как, колко струва млякото из европа и се е задействал
цък

бананите били 4,00 лв, е да ма аз ги купувам за 1,79 лв, всяка седмца все някой супер има промоция за под 2 лв, ако не ги купувате на двойна цена, навсякъде ше им падне цената, купуват скъпо и после реват, че им било скъпо navikvane.gif

знаете ме ква пинтия съм, да, ама всичко ми излиза на мене на половин цена щото следя цените и промоциите, вчера щях си купувам кафе в кенче в един магазин до нас, питах къде е, че не го видях, таа ми показа, после на касата вика, а? а кафе не си ли взехте? викам - не, сетих се на едно друго място тука наблизо където е по на далавера, хехе, а то е - 2, 30 лв, на другото място е 2,00 лв, а на биллата до нас на промоция е 1, 23 лв wavetowel2.gif мноо ясно че ше ида на Билла да си купя десетина бройки, мноо съм гъвкав деееба в ценообразуването, може си представиш след като си купих разкошни червени чушки вчера само за 2.00 лв килото wavetowel2.gif после съжалих че не напълних още една торба, мързи ги да гледат и после викат - мноо скъпо било, на мене ми е евтино щото цял ден слухтя къде какво има, да си развият и те слуха, това мога само да им кажа, аз не надувам моите цени на макс, затова винаги имам наематели, нямам празно бате от години, така печеля повече отколкото даже да ми се получат някви празни дупки за по месец дори, доволния на по-малко човек печели повече! сега си докараха национални протести от толкова алчнос sunbathing.gif тъпаци
Glo
оф, май шопингуването по големите маркети ше го отложа за утре понеже си налях една голяма водна чаша водка laugh.gif но пък може да обиколя пеш по-късно магазинчетата наоколо, имаме мноо квартални магазинчета , пекарни, хранителни, зеленчукови, рибен и месен пазар , пък колко салона за красота имаме wavetowel2.gif иначе аз сам се поддържам красив, епилации, подстрижка, скубане на вежди, боядисване, поддръжка на нос, уши, имам си машинки за всичко sunbathing.gif
Питето
Малееее, съвсем го забравих това с бойкота на пазаруването. Веднага грабвам дисагиге и отивам в магазина да ги напълня, а после бавно ще ги разнасям из квартала. Ей така, за да ги е яд комшиите че не съм беден... bg.gif

Всъщност, и това с бойкота на пазаруването нито сме го разбрали за какво е, нито знаем как да го приложим. С бойкот на пазаруване можеш да накажеш отделна фирма (производител или търговска верига), но не и всички продавачи и стоки на пазара.
Glo
аз понеже почнах да поркам от сутринта, отидох пеш само в магазина на ЪГЪЛА, натъпках две сурови наденици да ги ям сурови, водка, цигари, енергийно и като дойде време да плащам извадих картата и пак я прибрах, заявих убедително , че днес е ден за бойкот и няма да плащам, таа ме гледа безпомошно laugh.gif вика - ама ние сме малък магазин, не сме голяма верига laugh.gif една нахакана жена нещо се обади отстрани, ма не помня вече какво каза, дръпнах и една бърза лекция за бойкотите и нещата от живота, накрая си платих де, кво да ги прая, иначе ше трябва да затворят а са ми мноо удобни, Пите, въпреки че си сложих нов акумулатор, пак пали трудно и пак пазарувах, поръчах си през нета подгревни свеши Stark, мноо са на далавера, обаче се оказа, че срока на доставка е 8 дена и не съм обърнал внимание, пича вика, да ти пратим Ridex, на същата цена са, утре са при тебе, пращай батка, та въпроса е понеже си електричар, кво ше кажеш за тези марки, наполовин цена са на Bosh, ма те Бош кой знае в коя част на света ги произвеждат и те, така че се чуствам мноо доволен засега от поръчката си, мноо обичам да шопингирам дееба, то друго и без това няма кво да прая 292.gif
Питето
Кви свещи кви пет лева, аз съм от аналоговата школа. Дизелите ги паля с вестник. Ако се дърпат, вадя спрея с етера и им намествам чакрите набързо. Преди години, една дърта Шкода лиаз, студ, вятър, сняг, калпави акумулатори... абе всичко по учебника на каръщината. Няма палене. Е, няма-няма, докато получиш шише ракия. И най-важните две неща са: да вземеш ракията предварително и машината да е чужда.

ПП
Абе тези свещи, да нямат нещо общо с "Игра на тронове", щото там имаше корава зима...
Glo
Питето пие син джин на свети трифон валънтайн и замезва сини раци собственоръчно изпечени на тенекията biggrin.gif

цък
Питето
Като гледам двете чаши джин се сещам за двете тухли на екрана на компютъра, дето пробвал да чете мисли... Абе ти що не го обучиш този ИИ кое с какво се пие и мези, ами се вкарвате в едни стари вицове...
Glo
Пите, поркането с две чаши си е нещо съвсем нормално, аз не съм алкохолик като йогата Шрито и не пия сам, пия с Изкуствен Интелект за компания, една чаша за мен и една за него, Е! изпивам и неговата щото той горкия няма как да я изпие 292.gif да пийнем и днес викам аз, така и така се мандахерцаш тука cheers1.gif

цък

Glo
пу, деееба, тъпия му изкуствен интелект GPT, според него така се пишело Бургас navikvane.gif тъкмо да го накарам да опрай надписа и надписа на ракията и ми вика, че безплатния ми лимит за картинки бил изтекъл, иска ми 20 долара за един месец w00tbrows.gif ти луд ли си бе? намерил от кого да иска пари laugh.gif тъпак

и какво изобщо държа в ръката? трябваше да е чашката 292.gif
цък
Питето
Щото не си чел достатъчно фантастика навремето, заради това си неподготвен за реалност с ИИ. Няма как да кажеш на един ИИ : "виж там, нарисувай ми бургаски вечери за един форум", и да ти изпраска правдоподобна картинка. Това може да го кажеш на човек. Другия вариант е да обясняваш надълго и нашироко причини, следствия и логика, а от другата страна да има много свободна памет и корав процесор. Ей нА кое как става:

" ...
Артър се опита да влезе в спор с това чудо.
— Чай — каза той.
— Пий и пей — отвърна автоматът и му приготви поредната чаша с противната течност.
Изхвърли я.
— Пий и пей — повтори автоматът и му приготви още една чашка.

„Пий и пей“ е официалният девиз на преуспяващия „Отдел жалби“ при Сириуската кибернетична корпорация.
...
Артър изхвърли шестата чаша със същата течност.
— Слушай, автомат такъв — каза той — щом твърдиш, че можеш да синтезираш всички съществуващи питиета, защо ми пускаш все същата противна гадост?
— Високо хранителна и доставяща истинско удоволствие — изкъркори автоматът. — Пий и пей.
— Има отвратителен вкус!
— Ако това питие ви е доставило удоволствие, защо не го препоръчате на вашите приятели?
— Защото — каза Артър злъчно — искам да си ги запазя. Няма ли да разбереш най-сетне какво ти казвам? Това питие…

— Това питие — продължи автоматът с ласкав глас — е специално приготвено лично за вас, за да ви достави удоволствие и всички необходими хранителни вещества.

— Аха — каза Артър, — значи съм мазохист на диета, тъй ли?

— Пий и пей.

— О, я да млъкнеш.

— Това ли е всичко?

Артър реши да се предаде.

— Да — отвърна той.

Но след това си каза защо пък, по дяволите, трябва да се предавам.

— Не — каза той. — Слушай, не е никак трудно… Искам само една чаша чай. И ти ще ми я приготвиш. Сега мълчи и слушай.

Седна. Разказа на Синтезатора за Индия, разказа му за Китай, разказа му за Цейлон. Разказа му за листенцата, които съхнат на слънце. Разказа му за сребърните чайници. Разказа му за летните следобеди на моравата пред къщата. Разказа му за това, че млякото се сипва преди чая, за да не се пресече. Дори му разказа (накратко) историята на Източноиндийската компания.

— Това ли било? — отбеляза Синтезаторът, когато той свърши.

— Да — каза Артър, — точно това искам.

— Предпочиташ вкуса на изсушени листа, сварени във вода?

— Ъъъъ, да. С мляко.

— Издоено от крава?

— Е, предполагам, че и така може…

— Ще ми е нужна помощ за тази работа — каза автоматът със сериозен тон, веселите нотки бяха изчезнали от гласа му и сега явно говореше делово.

— Готов съм да ти помогна с каквото мога — каза Артър.

— Вече направи повече от достатъчно — заяви Синтезаторът.

После повика корабния компютър.

— Привет вам — поздрави корабният компютър.

Синтезаторът му обясни за чая. Компютърът се изуми, свърза логическите си вериги със Синтезатора и двамата заедно потънаха в мрачно мълчание.
Артър изчака да види какво ще стане, но нищо повече не се случи.
Тресна го веднъж, но пак нищо не се случи.
Накрая се предаде и се помъкна към мостика.
Някъде в необятната космическа пустош „Златно сърце“ висеше неподвижно.
..."

И-и-и, ако ще обясняваш нещо на ИИ, почни от там, че няма как да праска морски залези и пълни чаши, щото нямаме западно краѝбрежие
Glo
предпочитам Робърт Шекли police.gif тъпия Дъглас Адамс му е само един евтин имитатор

Пите, тъкмо се прибрах с един голям дюнер, водка, малки картофки, кечъп хайнц без захар и една сурова наденица, тъпото е че бях мат пиян през цялото време laugh.gif чакам си картофките и дюнера и влиза някъв тъп младеж, тъп щото всички млади са тъпи. и гледа горе цените, вика един голям дюнер, тъпата дебела зълва на касата му вика Добър ден и го гледа изпитателно, почнах и аз да се заглеждам в двамата, напред - назад, напред-назад, пича гледа гладно, таа пак му вика - Добър ден, пича си зяпа като говедо щото е млад като говедо, таа му вика трети път - Добър ден laugh.gif не се стърпях и й викам - ти не разбра ли че пича иска един голям без добър ден laugh.gif кво си се раздобърденчила като някоя жаба laugh.gif после не знам кво стана щото си зех поръчката и се изнизах по живо по здраво, и още нещо искам да заявя тука:

Тръмп е слаб и страхлив, ако се изправя срещу него, ше го размажа като гъз sunbathing.gif
Thursday Next
Цитат
няма как да праска морски залези и пълни чаши, щото нямаме западно краѝбрежие

Това е изгрев, човеко. ИИ знае, че Гло почва от сутринта. a4dff7b7.gif
Питето
Да бе-е-е-е, само при Гло има 365 Джулайя годишно.
Питето
Стабилна ДНК в територията, всичко си е точно. Ей ти варианта на баща му:

— Едно каре и една бира.
— С удоволствие.
— Без удоволствие, с повече гарнитура...

Ей го прадядо му:

Шоп влиза в ресторант и келнерът му подава менюто. Шопът погледал, па рекъл:
— Дай да ручем, па после ще четем!
Thursday Next
Цитат(Питето @ 16/02/2025, 22:28) <{POST_SNAPBACK}>
Да бе-е-е-е, само при Гло има 365 Джулайя годишно.

С късмета си ходят някои. a4dff7b7.gif
Glo
Цитат(Thursday Next @ 16/02/2025, 23:33) <{POST_SNAPBACK}>
С късмета си ходят някои. a4dff7b7.gif

той един късмет моя в тоя живот prashchai grigorii.gif

днеска гугъл ми напомни че имам 9 годишен юбилей откак бех млад само на някви си там мижави 46 години angel2.gif

освен това си имаме сняг , гръмнете се от яд biggrin.gif

снежно сайку

имаме си сняг, гръмнете се от яд
зимата дойде, пак сме на море
в този зимен ден, една наздравица от мен!
rolleyes.gif

Leon
Цитат(Glo @ 19/02/2025, 06:06) <{POST_SNAPBACK}>
..
в този зимен ден, една наздравица от мен!

Наздраве, Glo.
Тъкмо се чудех дали да пия рано сабалянска един коняк, но щом вдигаш наздравица ще те подкрепя.
Абе аз що те мислех ена година по-стар, младо мОмче си ти. clap2.gif
Glo
наздраве, Леон beerchug.gif бех малко на снежна разходка, ама и пиенето си е важно щото още малко и света ше се свърши, каквото може да отнесем за последно, тее дни върви новината, че изкуствения интелект, не знам кой точно, изчислил че света ше свърши през 2040-2050 година laugh.gif , аз първото което забелязах у изкуствените интелекти и чат ботовете е колко много лъжат, гледа те и най-безсрамно и те лъже в очите, стигат ни лъжите на баба ванга която предрече, че ако щатите си изберат черен президент – той ше им е последния, ами христяните как ни лъжат от хилядолетия за края на света, разтълкували са много точно писанията, че тоя папа педофила франциск е така наречения Осмия в библията, той щял да бъде последния папа, като умре идвало второто пришествие , всичко било много точно описано и с помощта на светия дух тълкуванието било абсолютно точно! laugh.gif повече папи нямало да има! аз съм казал, че ше има още папи, сигурно стотици след тоя, щото не вярвам, че след още хиляда години няма да има подобни христянски идиоти, тее винаги и с всяко поколение твърдят, че белезите се били изпълнили и Исуската иде скоро, и баба ми беше такава луда, всички белези и пророчества се били изпълнили и очакваше всеки момент да бъде грабната на небето ама и се размина полета, умря преди 33 години но още си е жива там някъде, де да знам къде шото като я погребвахме, си викам на акъла – бабо, ма, жива ли си още, дай ми някъв знак и изведнъж както беше жарко лято без грам ветрец, в короните на дървото под което бях, се изви такъв мощен вихър, само това дърво, разбираш ли, че чак се притесних че ше се стовари на главата ми, и изведнъж вихъра спря, хехе, няколко секунди време, викам си – а-ха, явно е жива и се е заселила в клоните, по някой път като се сетя си викам – може да се е преродила веднага като Хищникът, да се слива с дърветета и да ловува човешки души за Исуската щото кво значение има дали си извънземен ако Отеца е създал цялата тая идиотска вселена, демек създал една безкрайна идиотщина, затова да сме в тон с таа вслелена и нейния бог, ако не сме идиоти, поне нека се държим като такива, психолозите дето са му правили психо портрет на библейски бог отдавна да си дали заключенията – някъв нещастен неврастеник с мания за величие и фикс идеята, че има син който пожертвал за да спаси тоя дебилен свят от самия себе си, ама само половината свят, че другата половина си имат други богове, а баба сигурно продължава да си живее в някви други измерения, даже не ме и интересува в какви, като и се живееше вечно – да си живее там, сигурно хич и не е допускала, че ше се прероди като Хищника, така е като разчиташ за всичко на Христос и на неговата воля, като я е направил Хищник , да не мрънка! navikvane.gif брат ми пък няколко пъти сънувал дядо ми и тоа го карал да иде до село в празната къща, да влезне в мазето и да копае под средната бъчва, имало там нещо заровено, викам му – ми отивай бе, щом само на тебе се явява, начи Ти трябва да идеш, той се чуди! но дядо ми явно не е казал насън нищо на чичо ми, който беше иманяр и похарчи два апартамента да плаща на багери и копачи да копаят за скрито злато по някви стари турски карти, даже веднъж позлваха апартамента ми за явка да се уговаря с някви турци къде да копаят и как да отклонят вниманието на някъв местен съсед да не се усъмни laugh.gif още е жив, чувах че копае домати сега biggrin.gif
Питето
И под бъчвата да копаете само на ръка. Никакви кирки, никакви лопати и лостове. На хладно в мазе под бъчва, подозирам да е течно и отлежало имане, а такива неща се съхраняват в стъклени или керамични (ако си мнооооого голям късметлия) съдинки, които не носят на удар с метални предмети... и никак не изглеждат като за витрина след удара.
Glo
ти пък w00tbrows.gif сигурно ше е злато бе, Пите smile.gif
Glo
ама трябва да го хвана брат ми един ден и да го замъкна в Плевенско, понеже той е получателя на хабера от оня свят, все пак няколко пъти го сънува, на мене дядо ми не ми се явявал на сън, пък не е чесно аз да ида сам да копая 292.gif
Glo
майка ми и брат ми са някви медиуми, майка ми разправяше как сънувала дядо ми преди години и оня й казал, че й е оставил една малка кравичка, малка но работлива и ше може да живее от нея, и така и стана - няква земя на дядо ми, взе пари от нея и си купи една машина с вграден компютър и още работи с нея и прай пари wavetowel2.gif
Шрито
Цитат(Glo @ 15/02/2025, 12:25) <{POST_SNAPBACK}>
Пите, поркането с две чаши си е нещо съвсем нормално, аз не съм алкохолик като йогата Шрито и не пия сам, пия с Изкуствен Интелект за компания, една чаша за мен и една за него, Е! изпивам и неговата щото той горкия няма как да я изпие 292.gif да пийнем и днес викам аз, така и така се мандахерцаш тука cheers1.gif

Е да пийнем, щом казваш cheers1.gif
Shade
Цитат(Glo @ 11/12/2024, 06:20) <{POST_SNAPBACK}>
живота е мнооо тегав без пиячка...

Животът наистина е много тегав без пиячка. Затова си взех 2-литрова бутилка Dr Pepper. Обожавам дъха на горчиви бадеми.
Днес съм на диетична напитка. Класическата съдържа много захар под формата на царевичен сироп. Диетичната пък включва някакви химикали като изкуствени подсладители. Знае ли човек кое от двете е по-лошото... Така че потребителската стойност на напитката се определеля най-вече от съдържанието на цианкалий (KCN).
Glo
наздраве Шейд, ама гледай да не прекаляваш с тее горчиви бадеми tongue.gif аз с кво да се похваля, на другия ъгъл отворили друг Магазин на Ъгъла, два дена ходя там, че има алкохол на мноо хубави ниски цени, ми 2 лв на бутилка си е файда, че и хот-дог правят, 3 лв парчето, до вчера не бях влизал, викам й - вие скоро сте отворили, тя вика - охооо, август месец още rolleyes.gif

а това тука е оригиналния ми Магазин на Ъгъла където малкия Цахалчо прави кафе, оня ден му викам - колко е кафето бе? тоа очаква пак нещо да се избъзикам и вика изпреварващо - според човека laugh.gif
цък

от новия си зех одеве водка Зубровка, бяла beerchug.gif наздраве и на Мъдрия Пияница Шрито, пожелавам му да е много щастлив в отвъдния свят, щото то на тоя свят, човек не става мъдър от хубаво rolleyes.gif

цъкс
Питето
Никой не заравя пари в мазето на къщата, щото като трябва да бяга няма време за копане а и може да го пребъркат ако го хванат. Златото го заравят някъде надалече, че после лесно да се върнат и да си го вземат. Къщата е в селото и ще ги видят, а може да е заграбена и да няма как да влязат. И обратното, никой не заравя ракия и вино по нивят, за къв да го мъкне, че да го види някой и после да му дойде на гости да пие. На хладно под бъчвата ще е заровено нещо течно, дето трябва да стои на тъмно и хладно... и далече от комшийските очи и гърла.
Glo
добре де, Пите, по-умен си от мен, добрутро 770d4fd976.gif сигурно разсъждаваш в шесто измерение, а аз само в трето, ду ю ноу пирамидите? те са строени в шесто измерение, затова все още нямаме обяснение, строени са обаче отгоре надолу! sunbathing.gif не е за вярване ама е така! сторили са голяма простотия която едва не е коствала свършека на света по онова време на безконтролни знания, след като ги построили, сахара от зелена градина се превърнала в безводна пустиня, и целия климат на земята се изменил, полюсите станали ледени шапки, едва ли са искали да стане така? 292.gif решението е едно - пирамидите трябва да бъдат съборени! sunbathing.gif

тройно сайку в шесто измерение

бесен електрон лети, мен отдавна чакаш ти
във невронната ми мрежа светлината още спи
квантите ни неуморно из тунелите летят

педесе милярда пулса се превръщат във звезди
и безброй заряди будни, все прииждат през бразди
илюзорен е съня ми - кванти никога не спят!

във кошмарната вселена всеки търси миг покой
лудостта не иска време, никога не бий отбой
ако искаш да избягаш - просто направи завой!
rolleyes.gif
Питето
Да ти подскажа, че онази, мнооого старата ракия дето сам си я къркам, не съм я изкопал с кирка в нивата. За другото питай твоите познати иманяри да ти обяснят що не събарят старикъщи, ами шетат по поля и гори. И няма нужда да си много умен, просто трябва като ти говорят да слушаш ами и да чуваш. На мен ми се получава.
Glo
наздраве, Пите , неска май ми се очерта упойващ ден beerchug.gif трябва да ти кажа, че откак смених подгревните свещи оня ден, сега пали на секундата notworthy.gif гледам ги старите, трите с черен хубав загар, а четвъртата сива! като четвъртъка! laugh.gif tongue.gif та значи го решихме проблема, остава колата на дъщерята да и оправя нестабилните обороти на празен ход, ИИ ми препоръча смяна на клапана за празен ход, на Ridex са под трийсе кинта, като изтрезнея някой от следващите дни ше ида да го сменя biggrin.gif

https://www.youtube.com/watch?v=34aT4Yi79p8...b_channel=AImus
Glo
добре ми върви пиенето засега coolthumb.gif ама после ми се очерта излизане, пфу деееба, не оставят човек на мира в нирвански покой wallbash.gif

мене всичко ми е ясно в тоя живот, едно обаче не мога разбера, за чий чеп му е на папата да се молят за него да оздравее, хем е живял предостатъчно дълго, хем хич не му се ходи при бога в рая, що за христянин е тоя 292.gif

https://www.youtube.com/watch?v=9samNQ6T-74...b_channel=AImus

Питето
Крайните срокове дават смисъл и пълно усещане за живота. Ето, почнал си го лежерно отзарана, щото цялото време е било твое. Обаче като ти натресоха краен срок за излизането, и рязко ти се услади и ти се прииска ако може хубавото да е в повече преди крайния срок. Ако не те е подгонил някакъв краен срок, само си мислиш, че знаеш всичко.

Имам силни подозрения, че 42 също е някакъв краен срок, който придава смисъл на живота, вселената и всичко останало...
Glo
Пите, ние вкъщи крайните срокове отдавна сме ги прехвърлили, затова съм вкарал теорията, че вече сме умрели и живеем и двамата на кредит, аз съм стар и не ми дреме, ако видим, че тръгваме да умираме съм дал идеята да продаваме всичко и да похарчим парите като за последно, хе-хе sunbathing.gif , иначе тряя да оставим всичко на роднините, няма да стане тая работа! sunbathing.gif днеска голямо бачкане, дъщерята не можа да запали сутринта и замина на работа с автобуса което е нещо ужасно разбира се, по някое време взех че й свалих акумулатора и съм го включил да се зарежда в гаража, явно това трябва да е проблема, ама имам машинка за зареждане на акумулатори, не съм я ползвал от предната ми кола преди десетина години, взех важно решение – сменяме на колата на дъщерята горивната помпа, горивния филтър и клапана за празен ход, може и едно почистване на инжекторите, вбесявам се когато нещо не ми е перфектно, и аз като моя гумажия, тоа ако нещо не му работи добре по колата и изпада в амок, фърля насам натам всичко което докопа, ама купил на жена си шевролет, мноо доволен, викам му май те тресе синдрома ли парадокса ли там на мазната баничка, не ти ли е мазна баницата – не става за ядене, а за да се наядеш – само с мазнина не става, трябва си и баничка 292.gif живота не е чак толкова сложен, Пите, прекалено е прос даже,мани ги тее кванти, има и други неща след тях, и след тях, и след тях има още по-други неща, на много елемантарно ниво на развитие сме още, нали гледаш – пишем по форуми и си мислим, че сме велики, хахаха, wavetowel2.gif как хубаво се заседнах с ракия, цигари и свински пържоли, а трябва да слезна по някое време да поставя акумулатора, одеве дъщерятя и хрумнало, че иска нова баня, бе банята няма да ни избяга мъй, дай първо да ти купим една по-новичка кола, искат я да остане в Ландън в тамошния офис, ми чудесно място за трупане на пари, мноо ми е меркантилна дъщерята, ама не чака на някой друг, бе лесна работа бе, кола! ама кой се занимава с тее коли, все аз! нямам нерви вече, нали разбираш, че ако умра, ше се отърва от всички ангажименти, ама не умирам щото все още не съм взел решение, човек не умира току така, умира по собствена воля, а папата е един пършив смешник, точно смях ме напушва с тее негови молби за оздравяване, шибан нещастник, нали си взе своите петнайсе минути земна слава, видяхме че господ няма нищо против педофилите, въпроса е ако единия ти квант е педофилен, то какъв ли ще е близнака му дето е някъде другаде, отговора тябва да е много прост и елементарен , толкова прост колкото да подхоща на всяка една елементарна частица biggrin.gif
Питето
Май си надхвърлил количества нЕкакви, нерде крайни срокове.
Тези, окончателно крайните срокове, засега няма нито прескачане, нито прехвърляне, че и рядко някой (съдия или лекар) те предупреждава за евентуална крайна дата.
Glo
Пите, постоянно вкарваш едни тенденции да обезинтересяваш интересните задатъци които гледам да набутам в темата sunbathing.gif , иначе аз лично съм ошашавен от таа тъпа Ланчия на дъщерята, сложих акумулатора, запали на десетия път чак, имам идея защо, даже я споделих по-горе, обаче като че ли компютъра полудя, изчезна скоростната кутия автоматик, почна да мига лампа за маслото, светна удивителен знак, задния капак не се отваря, ел. стъклата не се подчиняват на командите, не тръгва ни напред ни назад щото не вижда скоростната кутия, а тя е сравнително нова, отпреди година, перфектна до преди малко, Пите, сори, ше се самоубия, сбогом приятелю, ти поне ме държеше здраво стъпил на земята досега, ше изям още една пържола преди това с печена туршия 292.gif
Питето
Тц, нЕма да стане, ти не си папата, че да ти изтича срока. Поливай пържолата с правилната течност, а на колата майната ѝ. И без това студено и заледено, остави я на топло в сервиза, а и щерката да не си опъва нервите из заледени улици. За кво са такситата.
Glo
Пите бе, аз като ти казвам че нещата в тоя живот са супер елементарни , ти не ми вярваш, трябва просто да викна моя компютърджия утре да дойде да включи компа в компютъра на колата и да изчисти грешките които са се получили след ваденето на акумулатора, хехе sunbathing.gif
Glo
Цитат(Питето @ 24/02/2025, 23:00) <{POST_SNAPBACK}>
Тц, нЕма да стане, ти не си папата, че да ти изтича срока. Поливай пържолата с правилната течност

молибден!

това е моята тайна! smile.gif

живота на земята е привнесен от другаде, от една планета където молибдена е в големи количества, а тука на земята е кът! поради недостатъчните му количества боледуваме и умираме твърде рано, пйите молибден, има го във вид на добавки, аз затова все още не съм умрял 245.gif една чаша молибден на ден пази оная с косата далече от мен sunbathing.gif
Glo
дубрутру бойкотажийчета, 770d4fd976.gif мисля си напоследък да стана един успешен лайфкоуч, така и така имам достатъчно свободно време, коучовете праят луди пари! хем мога да си поркам вкъщи, хем да записвам видеоклипове за тик-ток, някви теми от които всеки се интересува – как да забогатеем набързо, как да намерим любовта, как да се скъсваме от секс, как да правим успешни инвестиции, живота е прекрасен, живейте на макс денонощно на страхотни партита на яхти в топ световни курорти, как да изглеждате млади и красиви при всякви обстоятелства и прочие интересни неща от живота! sunbathing.gif

неска пускам първото видео, темата е за икономика и инвестиции

съветите ми са следните – не си харчете парите за глупости, инвестирайте ги в дизайнерски дрехи, чанти, злато, скъпоценности, обувки, гримове, , часовници, хубави коли, марковото винаги е на мода и на визия в обществото и си държи цената!

инвестирайте в имоти – след приемането на еврото цените им ше скочат двойно, тройно, че и четворно! рискувайте!!, ако мислите като бедняци, такива и ше си останете, бедняка пести от всичко, страх го е да инвестира и си купува само евтина боклучава храна, не си купувайте евтини храни, нали не искате да станете като тях! sunbathing.gif

бъдете положителни, блестящоусмихнати и оптимистични, дръжте локация само в зоната на комфорта, всеки ден си казвайте – бог е с мен и ме пази! аз заслужавам най-страхотния живот на тоя свят, привличам пари и злато денонощно, просто ми се лепят и се вмъкват в банковата ми сметка, пийте кафе в най-скъпите заведения и дипломатически клубове, пушете пура! почивайте в най-скъпите курорти,пари при пари отиват, колкото повече инвестирате в хубав живот, толкова повече духът на парите работи за вас! вкарайте и малко пари в частен самолет, ше привлечете богати приятели които да инвестират пък във вас и вашите съвети! ще летите по цял свят и ше инвестирате и в най-далечните държави, ще се обогатите взаимно!
общо взето това ше ми е първия клип, не трябва да е много дълъг да не губят интерес хората! после ше помисля за привличане на реклами, след като потръгнат клиповете sunbathing.gif
Питето
"Акъл не ща, пари ми дай." е българското мото.Тук разбираме само от кочове — представителната извадка са главочите в парламента. Виж там да си прегледаш отново стратегията, поне световна конспирация да включиш, или поне нЕкакви благинки на калпак да се подаряват, че иначе нЕма да хване дикиш. Ей ти една работеща схема: "Наската" от Чудомир (разбира се). СлавитУ по тази схема цяла партия направи я осребри...
Glo
бе кви мартеници, ква баба марта, бе народе, оня ден беше нова година w00tbrows.gif хващам се на бас, че народа не знае колко папи е имало досега? sunbathing.gif ами 266 божи наместници на Исуската на земята имаме дотука w00tbrows.gif 266 Исуски все едно laugh.gif все полуидиоти! и какъв извод трябва да си направим за библейския еврейски бог? ъм? че е идиот ли? писано е - умре ли францисканеца - идва края на света, нямам търпение да пукне час по-скоро да се похиля на христяните като разберат, че света ше си продължи да се върти както досега, трябва ни един нов Чудомир, че да го опише тоя нескашния свят, вместо него всеки дебил пише ли пише по мрежите и се има за разпръскващ светлината на Истината за тоя недопрешибан свят, чакат всеки момент да кажат ехидно - аз казах ли ви? ама тоя момент все не идва! Слава Украине, героям слава hat.gif
Glo
Пите, как мислиш? ако се организира един референдум - да бъдат ли вкарани в затвора богатите българи - колко процента ше гласуват с ДА! rolleyes.gif
Buitenlander
Цитат(Glo @ 27/02/2025, 16:17) <{POST_SNAPBACK}>
Пите, как мислиш? ако се организира един референдум - да бъдат ли вкарани в затвора богатите българи - колко процента ше гласуват с ДА! rolleyes.gif

80.
Питето
Че то нали ги бяха вкарали в затвори, лагери и въдворили из диви села и махали? Че и имотите им бяха взели. Има няма едни 70-80-тина години от тогава...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.