наздраве, Леон

бех малко на снежна разходка, ама и пиенето си е важно щото още малко и света ше се свърши, каквото може да отнесем за последно, тее дни върви новината, че изкуствения интелект, не знам кой точно, изчислил че света ше свърши през 2040-2050 година

, аз първото което забелязах у изкуствените интелекти и чат ботовете е колко много лъжат, гледа те и най-безсрамно и те лъже в очите, стигат ни лъжите на баба ванга която предрече, че ако щатите си изберат черен президент – той ше им е последния, ами христяните как ни лъжат от хилядолетия за края на света, разтълкували са много точно писанията, че тоя папа педофила франциск е така наречения Осмия в библията, той щял да бъде последния папа, като умре идвало второто пришествие , всичко било много точно описано и с помощта на светия дух тълкуванието било абсолютно точно!

повече папи нямало да има! аз съм казал, че ше има още папи, сигурно стотици след тоя, щото не вярвам, че след още хиляда години няма да има подобни христянски идиоти, тее винаги и с всяко поколение твърдят, че белезите се били изпълнили и Исуската иде скоро, и баба ми беше такава луда, всички белези и пророчества се били изпълнили и очакваше всеки момент да бъде грабната на небето ама и се размина полета, умря преди 33 години но още си е жива там някъде, де да знам къде шото като я погребвахме, си викам на акъла – бабо, ма, жива ли си още, дай ми някъв знак и изведнъж както беше жарко лято без грам ветрец, в короните на дървото под което бях, се изви такъв мощен вихър, само това дърво, разбираш ли, че чак се притесних че ше се стовари на главата ми, и изведнъж вихъра спря, хехе, няколко секунди време, викам си – а-ха, явно е жива и се е заселила в клоните, по някой път като се сетя си викам – може да се е преродила веднага като Хищникът, да се слива с дърветета и да ловува човешки души за Исуската щото кво значение има дали си извънземен ако Отеца е създал цялата тая идиотска вселена, демек създал една безкрайна идиотщина, затова да сме в тон с таа вслелена и нейния бог, ако не сме идиоти, поне нека се държим като такива, психолозите дето са му правили психо портрет на библейски бог отдавна да си дали заключенията – някъв нещастен неврастеник с мания за величие и фикс идеята, че има син който пожертвал за да спаси тоя дебилен свят от самия себе си, ама само половината свят, че другата половина си имат други богове, а баба сигурно продължава да си живее в някви други измерения, даже не ме и интересува в какви, като и се живееше вечно – да си живее там, сигурно хич и не е допускала, че ше се прероди като Хищника, така е като разчиташ за всичко на Христос и на неговата воля, като я е направил Хищник , да не мрънка!

брат ми пък няколко пъти сънувал дядо ми и тоа го карал да иде до село в празната къща, да влезне в мазето и да копае под средната бъчва, имало там нещо заровено, викам му – ми отивай бе, щом само на тебе се явява, начи Ти трябва да идеш, той се чуди! но дядо ми явно не е казал насън нищо на чичо ми, който беше иманяр и похарчи два апартамента да плаща на багери и копачи да копаят за скрито злато по някви стари турски карти, даже веднъж позлваха апартамента ми за явка да се уговаря с някви турци къде да копаят и как да отклонят вниманието на някъв местен съсед да не се усъмни

още е жив, чувах че копае домати сега