Пите, Исуската си прави ужасни шеги с мене, също и някой от оня свят си прави шеги с мен в кухнята, все нещо ше изтърва, ше оплескам, я няма да уцеля кофата за боклук, я ше ми падне нож на крака и тем подобни,

та какво се случи вчера, отиваме с дъщерята до поморие, всичко точно дотука, тя си взема ремонтираната кола, кутията си работи идеално , викам дай да карам след тебе, тя вика – ти заминавай се прибирай и аз газ тъкмо доближавам сарафово, тя ми звъни, скоростната кутия се скапала 5 км след поморие, едвам успяла да спре в страни, : полудях батка!

звъня на монтьора, вика ела ми остави ключа, аз ше я прибера в сервиза, тръгвам обратно да взема дъщерята и да му закараме ключа, дъщерята пак звъни, кутията пак заработила,

намерих я къде седи на пътя, викам дай обратен завой докато работи кутията и обратно в сервиза, успя да стигне до сервиза, след нея ида и аз, майстора го няма викат там двама клиенти, отишъл за малко донякъде, след малко майстора идва с огромен джип, вика – взех джипа да ида да издърпам колата

, евала бе пич, много отговорен, кефи ме ужасно!, ми оставихмя я там колата да я изследва основно, вика може да е там няква бобина ли, сензор ли, не ги разбирам нещата, нещо електрическо трябва да се смени според мене, нещо дето ту губи контакт, ту пак се включва, побеля ми косата с тая кола, аз затова се изрусявам