Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: NoFake
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Glo
оу, Пите, гледам че си тука, вчера към 200 бг интелектуалци, днес вече станали към 1800, се подписали в защита на Украйна и за справедлив мир! викам им - байове, вие сте без всякво значение! и отворих подписка за подписване на вечен мир между Исуската и Сатаната, съответно между овцете и козите на тоя свят laugh.gif
Glo
да се спасяват бе, моята политика е - аз на първо място! sunbathing.gif не участвам в никви подписки, демонстрации, протести, шествия и прочие организирани събития, нито пък съм от ония дето скачат с два парашута за по-сигурно! сигурното е че ако се отворят и двата ше се оплетат от толкова много предпазливос и ше се убиеш безнадежно ,или пък съвсем надеждно, надеждата убивала последна , са казали мъдрите хора biggrin.gif

да пийнем дееба, щях да блъсна одеве с колата малкия цахалчо дето прави кафе на ъгъла, гледам го пресича улица в другия край на града току пред мене и аз гааааааз да го уплаша и почнах му бибиткам, тоа скача както коза да избяга, измъкна се де laugh.gif

цък
Glo
Цитат(Glo @ 24/02/2025, 23:15) <{POST_SNAPBACK}>
Пите бе, аз като ти казвам че нещата в тоя живот са супер елементарни , ти не ми вярваш, трябва просто да викна моя компютърджия утре да дойде да включи компа в компютъра на колата и да изчисти грешките които са се получили след ваденето на акумулатора, хехе sunbathing.gif

да, ама не стана така, компа не показа никви грешки, викнах един евтинджос репатрак дето ми го препоръча един майстор на автоматици от поморие, щото тука никой не разбира от таа материя, пращат ги на ремонт във варна, възмутително е! баси некадърните бургаски батки! майстора ми се обади, зачистил кабелните връзки и скоростната кутия си заработила идеално, отиваме след малко в поморие да я приберем таа шибана ланчия, и аз си мислех че само нещо по токовете ще да е, щото механиката й беше сменена с нови части от същия тоя майстор пред две години и си работеше отлично coolthumb.gif знаеш ли че тъпите бургазлии не разбират и не могат да ремонтират електрички w00tbrows.gif пича с репатрака ми каза, че скоро закарал една електричка до варна, щото тука никой не знае как да я ремонтира, баси тъпанарите : navikvane.gif
Питето
Не опира до Бургас-Варна, ами до майсторите. Онзи в Поморие иска да види що машинката работи, човърка я и от там знае за лесните проблеми. Онези в Бургас ги кефи само да вземат процент от поръчката, но не и от работата...
Glo
Пите, Исуската си прави ужасни шеги с мене, също и някой от оня свят си прави шеги с мен в кухнята, все нещо ше изтърва, ше оплескам, я няма да уцеля кофата за боклук, я ше ми падне нож на крака и тем подобни, frusty2.gif та какво се случи вчера, отиваме с дъщерята до поморие, всичко точно дотука, тя си взема ремонтираната кола, кутията си работи идеално , викам дай да карам след тебе, тя вика – ти заминавай се прибирай и аз газ тъкмо доближавам сарафово, тя ми звъни, скоростната кутия се скапала 5 км след поморие, едвам успяла да спре в страни, : полудях батка! crash.gif звъня на монтьора, вика ела ми остави ключа, аз ше я прибера в сервиза, тръгвам обратно да взема дъщерята и да му закараме ключа, дъщерята пак звъни, кутията пак заработила, w00tbrows.gif намерих я къде седи на пътя, викам дай обратен завой докато работи кутията и обратно в сервиза, успя да стигне до сервиза, след нея ида и аз, майстора го няма викат там двама клиенти, отишъл за малко донякъде, след малко майстора идва с огромен джип, вика – взех джипа да ида да издърпам колата svirkam si.gif , евала бе пич, много отговорен, кефи ме ужасно!, ми оставихмя я там колата да я изследва основно, вика може да е там няква бобина ли, сензор ли, не ги разбирам нещата, нещо електрическо трябва да се смени според мене, нещо дето ту губи контакт, ту пак се включва, побеля ми косата с тая кола, аз затова се изрусявам 292.gif
Shade
Цитат(Glo @ 07/03/2025, 23:14) <{POST_SNAPBACK}>
Пите, Исуската си прави ужасни шеги с мене, също и някой от оня свят си прави шеги с мен в кухнята, все нещо ше изтърва, ше оплескам, я няма да уцеля кофата за боклук, я ше ми падне нож на крака и тем подобни, frusty2.gif та какво се случи вчера, отиваме с дъщерята до поморие, всичко точно дотука, тя си взема ремонтираната кола, кутията си работи идеално , викам дай да карам след тебе, тя вика – ти заминавай се прибирай и аз газ тъкмо доближавам сарафово, тя ми звъни, скоростната кутия се скапала 5 км след поморие, едвам успяла да спре в страни, : полудях батка! crash.gif звъня на монтьора, вика ела ми остави ключа, аз ше я прибера в сервиза, тръгвам обратно да взема дъщерята и да му закараме ключа, дъщерята пак звъни, кутията пак заработила, w00tbrows.gif намерих я къде седи на пътя, викам дай обратен завой докато работи кутията и обратно в сервиза, успя да стигне до сервиза, след нея ида и аз, майстора го няма викат там двама клиенти, отишъл за малко донякъде, след малко майстора идва с огромен джип, вика – взех джипа да ида да издърпам колата svirkam si.gif , евала бе пич, много отговорен, кефи ме ужасно!, ми оставихмя я там колата да я изследва основно, вика може да е там няква бобина ли, сензор ли, не ги разбирам нещата, нещо електрическо трябва да се смени според мене, нещо дето ту губи контакт, ту пак се включва, побеля ми косата с тая кола, аз затова се изрусявам 292.gif

Лесно сте се оправили.
Но тази случка ми припомни една сага отпреди години.
А като стана дума за коли, сетих се и за едно забавно преживяване, описано в архива на форума. Там се споменава и една кръчма, която отдавна не съществува.
Питето
Късметлия си ти, ами ако я беше ремонтирал във Варна... w00tbrows.gif
Лошото е, че за кушиите нямаш коне, нали са в сервиза, ама я напиши нещо за другия празник.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.