Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: NoFake
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Glo
много съм объркан, тъста ми викаше - хората няма кво да ядат! баща ми вика оня ден - в българия бедни няма! laughbounce2.gif

на кой да вярвам?! 292.gif
Glo
лелеееее, Макарена се е появил w00tbrows.gif аз наистина изчезвам форевъ, появи ли се Макарена - следва моментално поредния ми банн w00tbrows.gif или видя, че се изнасям завинаги от форума и избърза да се появи за да ме банкира, да стане на неговата laugh.gif
Питето
И двамата са прави — гладуващите са на диета, а не че нямат кинти за папо...
Glo
Пите, да си вземем сбогом doofywave.gif вече го отказах тоя форум, мойта дума е като царската - на две не става, пък и Макарена сигурно ше ме избамка всеки момент, ду ю ноу кой е Макарена? най-главния тука! Кака и Алекс са само нещо като Адам и Ева дето обработват градината му, я виж долу бе, Макарена дето е с един червен ник изчезна, нали, оф, пак дигнах кръвно, тоя е безмилостен, Кака и Алекс нищо не са колкото и да ги имаш за гадняри, тоя направо ти тегли банна без право на обяснение, мчи той Исуската в деня на страшния съд дава думата на грешника да се оправдае, бе мани, не ми се говори повече щото съм си напълнил устата с едни джелибони coolthumb.gif
Питето
Цар си, ама на артистите. "Ама Макарена това, онова"... ха се появи някой, ха си го вписал в пиесата. А и къде ще ходиш да пишеш и да ти уйдисват (стара френска дума) на акъла, във фейса ли?
Buitenlander
Цитат(Glo @ 13/12/2024, 17:03) <{POST_SNAPBACK}>
скъпи верни приятели, обявявам официално оттеглянето си,….

Това значи ли че се отказваш от опитите си да спечелиш оная специалната бутилка? cool.gif
Glo
мани, брат, безнадежно е! но не мога да ти отговоря щото вече не пиша в тоя форум 292.gif

подариха ми говорещ папагал, смея се вече половин час с него laugh.gif

https://www.youtube.com/shorts/FPfKhqoKB4I
Glo
сетих се за мъжа от стара загора дето си търсеше жена и дето администрацията го изтри laugh.gif ако все още е в процес на търсене и се навърта наоколо - малко уроци за сгодни женици, с кои да внимава най-много laugh.gif

Glo
Цитат(Shade @ 11/12/2024, 02:42) <{POST_SNAPBACK}>
Като е така, и предвид слабостта ти към философско-религиозни концепции, можеш например да изплющиш становище по тема кое е близо до истината: историята или предсказанията.

ееее, брат, наздраве, честита нова година, се подкарах тука с едно уиски от сутринта, вече съм в новата година beerchug.gif и на всички братлета наздраве tan.gif Шейд, сега разбрах това болднатото понеже почнах да гледам сериала Дюн, от там е нали biggrin.gif първата серия! хем и попаднах на тоя образ wavetowel2.gif голям зевзек, от всичко разбира, даже повече от Питето и от Солулу, дето и от танкове разбираше повече от Папата laugh.gif липсва ми prashchai grigorii.gif

Shade
Цитат(Glo @ 23/12/2024, 00:13) <{POST_SNAPBACK}>
ееее, брат, наздраве, честита нова година, се подкарах тука с едно уиски от сутринта, вече съм в новата година beerchug.gif и на всички братлета наздраве tan.gif Шейд, сега разбрах това болднатото понеже почнах да гледам сериала Дюн, от там е нали biggrin.gif първата серия! хем и попаднах на тоя образ wavetowel2.gif голям зевзек, от всичко разбира, даже повече от Питето и от Солулу, дето и от танкове разбираше повече от Папата laugh.gif липсва ми prashchai grigorii.gif

За Нова Година е още раничко, но Коледа тропа на вратата. И като така, една гатанка: Какво се получава при кръстоска на снежен човек с вампир?

На двусерийния Dune ли си заложил или на Dune Prophecy?
Но след като по Коледа си на вълна Харконенска агресия и ужасии, може би ще ти допадне една коледна интерпретация на агресията на барон Харконен на днешния ден: Carry-On.
Glo
снежен вампир rolleyes.gif

Dune Prophecy по HBO_MAX, шест серии дотука, хареса ми повече от DUNE notworthy.gif Кери Он го следах, и той мноо як coolthumb.gif

то всеки ден все нова година за мене, все наздравици, все съм във ваканции wavetowel2.gif неска понеже мисля да пошофирам малко, няма да пия алкохол, но за всеки случай вече си капнах по две три капки водка в очите, фина работа, дрегера нищо не отчита tongue.gif laugh.gif
Питето
За мезето няма да питам... az takovata.gif

Glo
Пите, наздраве бе, сладур beerchug.gif ей не мое се спра покрай тее празници,коледа лий нова година лий не съм мноо наясно, но са празници, всичко ми се слива през годината всеки ден, няма край тва живуркане, канят ме на кафе, бе кво кафе бе, тъкмо заседнах, ю ноу тва дето политиците му викат уседналос! кафетата са до едно време като бех младеж, ходенето на кафе беше нещо крайно мечтано, нямаше нет, в кафето моеше да срешнеш и завържеш контакти, нямаше нет, тиндър, бабълс, инстаграм, нооо... и мечтите имат срок на годнос и те като шибания безкраен живот и безкрайните всекидневни празници, кво да си пожелаем ние българите и тая година, хората си пожелават да живеят мноо години, знаете моите приоритети, на мене много години хич не са притрябвали, всичко ми се слива в едно щото! освен по - лошо друго не виждам какво може да последва 292.gif реалис съм, и чудеса знам, че не се случват, е! случват се ама в границите на реално възможното! свалила килограми една женица тука, чудо в рамките на възможното, обаче! не ги свалила по правилния начин и като резултат се състарила външно с двайстина години w00tbrows.gif единствения правилен начин за сваляне на кила е без участието на мазнини! свалят се красиво само с плодове и зеленчуци, никви мазнини, спец съм понеже в тая материя, иначе следва сбръчкване и увисваници! 292.gif ми да си пожелаем за коледа и нова година не тее отдавна втръснали клишета, ами нещо по - така, знаете ме мене че съм новатор и не понасям нищо от миналото, нищо старо и отминало ; пожелавам на българите смела, мъжествена ,патриотичнотържествена, националноосовободителна манастирскохайдушка коледа, антиеврогейска, антинатовска, свинска антикраварска такава каквато заслужава целокупния ни героичен български народ, спецялно за Тарабас под елхата го очаква мил подарък – едни чисто нови реновирани автентични български потури и рециклиран юлар за магаре sunbathing.gif

относно противопоставянето между истинските христяни и традиционното христянство, кво да им пожелая и на едните и на другите - освен нов световен ред, щото все го чакат и никак не забелязват, че той се мени всеки ден, та нека през тая година да я забележат тая промяна , но нека и те самите да бъдат дейни и да допринесат нещо и те, не само да висят и да чакат отстрани щото бездейстивето им се пише в небесното досие

Пите , оня ден минах следобед на рибния пазар и явно следобед падат цените, гледам едни големи риби Платика, те като шарани, по два лв килото, викам на пича, ква е измамата сега тука? не съм виждал такива риби! няма никва измама, шарани са, малко по сплескани и с по-малки глави, даже са по-вкусни от шараните, рискувах и купих две огромни Платики по къмто две кила всяка, и ей верно - напрайх едната за проба на шайби, другата у фризера, изпържих шайбите - чисти шарани, супер вкусни, баси далаверата b_046.gif

Glo
скъпи приятели, днеска освен коледа- моледа, рождество-божество, е и ден за почитание на светеца великомъченик Свети Пидер Недоклатений, той бил роден в осми век преди Христа и извършил ужасно много чудеса, излекувал хиляди от бяс, зли духове, настинки, червен вятър, гръдна жаба и от свинска чума, проповядвал с голямо усърдие в своята епархия Светото Клатене 328.gif , никой мирянин не трябвало да остава недоклатен, най-вече самия той, затова братолюбивия народ всеки ден го клател яко и постоянно за прослава на божията любов, милос и благодат, също и за здраве и берекет, един ден разярения Сатана изпратил срещу милата им църква в градчето армиите на няколко велики империи които адски завиждали на благополучието стоварено им от небето от Отец...

- нам все завидуют на наший мир! – казал светията на своето паство – затова и нападают на нас ети сатанинские сили! - щото сме първа икономика в европа и в света, защото Бог е с нас и кой може да е против нас! оставете на мене и на небесните сили да се опрая с враговете на бога! чака ни голяма слава на земята и на небето! войната ни няма дори да е шесдневна, а еднодневна, всьо идьот по божий план, така каза Адонай! pop.gif

хората викнали Урааааа, с какво ше се бием, о пресвяти Пидер? ше се дуелираме със златни кръстове ли? – не деца мои, това са огромни армии, руската империя от запад, колективния запад от изток, юдеоафриканския корпус от север, китайскоамериканския съветски съюз, шведите с големите волва и германоукраинските нацисти, стойте тихо и се молете и гледайте как ше ги сразя сам с помощта на живия бох! хе=хе – изхихикал за последно и излязъл предизивикателно извън стените на града на бойното поле.. boxing.gif

дръпнал им една велика проповед за клатенето и недоклатването, онее му скочили вкупом от всички страни и го клатили яко чак до залез слънце, bottom.gif милиони войни на Сатаната се изредили да го клатят, а той стоял стоически стабилен като слон, след като го изклатил, на всеки войник му се отваряли духовните сетива, просветлявал се и се пробуждал от сатанинските заблуди и станало както и пророкувал светеца – след като прогледнали за истината и за единствения истински бог на небето, те се отказали да завоюват защитения с божествен купол град и си тръгнали завкъщи олекнали и засрамени от случилото се на бойното поле! а Свети Пидер Недоклатений в този ден получил и титлата Великомъченик! angel_not.gif щото яко се измъчил за да спаси шепата богоизбран божи народ, амин деева, досадна и тъпа коледа както обикновено, истинската весела коледа ше е на оня свят, тая тука е само бледа самодейна репетиция за истинската грандиозна наслада на небето, но това е Велика тайна, хо-хо-хо xmas2.gif
Питето
И-и-и падна ли ти се парчето риба с пръстена? Класика от приказките, не че е задължително. Това, кулинарната лотария е голяма работа. Я монета от питка ще ти се падне, я късмет от баница, дори ми се е падала сачма.
Ей ти тука един с джакпот:
цък
Shade
Цитат(Glo @ 23/12/2024, 00:13) <{POST_SNAPBACK}>
...Солулу разбира от всичко, и от танкове разбира повече от Папата.

В уводната полюция на блога си, Solulu разкрива защо разбира от всичко. Това е така, понеже тя представя висшето общество. Буквално е меценат на висшето общество. Дори е посочила какви са критериите да бъдеш част от висшето бщество. Те са:
- Умение да се държи правилно чаша с вино,
- Преследване на Високи цели,
- Избори, които имат ефект върху света,
- Изключване на всичко, което започва с "втора употреба",
- Ниво на комуникация, изключващо всичко, което не е свързано с наличието на възпитание, емоционална интелигентност и морал,
- Който не е носител на тези критерии вкупом, е цървул.

Моето редакторско допълнение към изтънчения снобизъм на "висшето общество", описано чрез високо-интелигентните епистоларни напъни на високо-обществената, е пропускът да се отбележи, че задължително потвърждение на възпитанието и емоционалната интелигентност на представителите на висшето общество е аргументацията с епитети и сравнения от категориите "гнусни лайняни морди", "пърдене", "вонящи ануси", "говна", "диария", "запек" и т.н. Тези категории са застъпени като единствените аргументи, предложени в останалите авторски полюции в блога.

И една малка подробност, важна за онези, които не притежават финеса на изтънчени сноби и не знаят как се държи правилно чаша вино. Балансираният отговор при получаване на такова порицание следва да бъде: "Остави чашата с вино, дето я държиш правилно, и ме хвани за оная работа. Та да видим колко правилно го държиш. Може да го направиш и на четири очи, ако възразиш, че вие във висшето общество изобщо не серете и не пърдите или серете, пърдите и го държите в дискретна обстановка. Но така или иначе, само една изтъкната цървулана не преследва високата цел, която има ефект върху света. А именно, да знае как да го държи правилно".

Glo
laugh.gif

добрутро големци, признавам си, че напрайхте възхитително шоу, донесохте ми много радос и забава в скучното ми ежедневие, аз гледам да се старая да стоя настрана когато атовете се ритат, все пак съм само един беден необразован среднис, пък и наистина не разбирам чак пък от всичко 292.gif нещо съм като равноотдалечения премиер търсен и предлаган от кирчовците последните месеци, фърлих едно око, ама и кака админа как е увековечена вече и тя453.gif 406.gif по едно време преди години си направих и аз един блог само от люопиство и да видя кво пишат хората, имам там някви дребни зачатъци на любознателнос, обаче не ми дойде нищо на акъла да напиша, поогледах да видя за кво пишат хората и ми омръзна, секи дебил се блогувал и бълва ли бълва собствена важна медийна инаформация и анализи, лабораторничат в дълбини, аз нямам какво важно да кажа на хората и го зайбах тоя блог с нулеви послания, кво ше им отварам очите за нещата, на кво основание? една облас няма в която да съм спец, иначе нямам нищо против да черпя инфо по всички въпроси когато ми потрябва нещо в ежедневието, знаете ме мене - само взимам, няма какво да дам на тоя кривогъз свят, и ракия не знам как да си сваря, ама как само я пия tongue.gif laugh.gif
Glo
Пите, вчера взех , че се отбих в един ритейл парк между съни битч и равда, да огледам магазините, ю ноу, знаеш какъв съм шопинг маняк и се сетих, че бях решил да си купя готварско сатърче, че нямам, пък напоследък с тее големи риби гледайки клипове китайците как кълцат рибени шайби точно със сатъри, шат! и шайбата готова! пък аз стържа с ножове и се обзаведох със сатър, ,после се сетих, че трябваше и едни готварски ножици за рязане на твърди перки трябваше да си купя, че нямам, но нищо, следващия път, иначе си купих изкуствени цветя за най - новата ми кристална ваза, изпросих си и два безплатни големи яки календара за новата 2025 и се прибрах супер щаслив b_046.gif

отивам към касата със сатъра да го платя, а на касата някъв едър младеж с дядоколедовска шапка, замахнах със жестока физиономия с театрален жест уж искам да му отсека главата и тоя като изкряка - аааааааааАААА 406.gif

цък
Питето
Ми китайското е заразно. От щанда до касата и започна да налиташ на всичко, дето не е жълто и дребно, и може да се яде. Май ще трябва да ти пратя една "варненска ламарина за миди" да си балансираш чакрите...
Shade
Цитат(Glo @ 25/12/2024, 23:24) <{POST_SNAPBACK}>
laugh.gif

добрутро големци, признавам си, че напрайхте възхитително шоу, донесохте ми много радос и забава в скучното ми ежедневие, аз гледам да се старая да стоя настрана когато атовете се ритат, все пак съм само един беден необразован среднис, пък и наистина не разбирам чак пък от всичко 292.gif нещо съм като равноотдалечения премиер търсен и предлаган от кирчовците последните месеци, фърлих едно око, ама и кака админа как е увековечена вече и тя453.gif 406.gif по едно време преди години си направих и аз един блог само от люопиство и да видя кво пишат хората, имам там някви дребни зачатъци на любознателнос, обаче не ми дойде нищо на акъла да напиша, поогледах да видя за кво пишат хората и ми омръзна, секи дебил се блогувал и бълва ли бълва собствена важна медийна инаформация и анализи, лабораторничат в дълбини, аз нямам какво важно да кажа на хората и го зайбах тоя блог с нулеви послания, кво ше им отварам очите за нещата, на кво основание? една облас няма в която да съм спец, иначе нямам нищо против да черпя инфо по всички въпроси когато ми потрябва нещо в ежедневието, знаете ме мене - само взимам, няма какво да дам на тоя кривогъз свят, и ракия не знам как да си сваря, ама как само я пия tongue.gif laugh.gif

Отчитам един свой голям пропуск в описването на високите трайбалистки критерии за принадлежност към висшето общество на изящния снобизъм, описано от Solulu. А именно слушането на класическа музика.
Така се получава, след като предавам критериите по смисъл, без склонност към висшата форма на цитатаджийство, практикувано в набожния форум.
Но не възразявам Solulu да пусне класическа музика, докато го държи правилно.
Glo
Цитат(Питето @ 26/12/2024, 10:27) <{POST_SNAPBACK}>
Ми китайското е заразно. От щанда до касата и започна да налиташ на всичко, дето не е жълто и дребно, и може да се яде. Май ще трябва да ти пратя една "варненска ламарина за миди" да си балансираш чакрите...

прати ми Пите, за мене е съвсем нормално всички приятели и гажета да ми пращат подаръци, особено тее дето с тях сме в идеален диалектически синхрон 770d4fd976.gif
Glo
абе жена е! има купища входни точки! требе си малко снизхождение! ми и ний слушаме класическа музика и ний имаме реди академика режими clown2.gif

Shade
Цитат(Glo @ 28/12/2024, 01:12) <{POST_SNAPBACK}>
абе жена е! има купища входни точки! требе си малко снизхождение!

Е, не всички еврейски жени са груби недодялани лайнянословни прости селяндурски стрини със снобски претенции за принадлежност към "висше общество". Намират се и сериозни талантливи еврейки:

Glo
да, ама защо еврейката е скрита на клипа за разлика от българските хубавелки? то се иска и визия, не само голо припяване sunbathing.gif

ами щото еврейките са грозни, черни и с големи носове laugh.gif и са дърти на всичкото отгоре, затова ги женят принудително с уредени бракове, щото смотаните евреи и те не са първи хубавци rolleyes.gif

млада хубава еврейка според местната диаспора, предлагана от спецялна еврейска сватовница на световния еврейски пазар за булки,не без участието на тлъсти суми подобно на циганските бракове, тя солулу закво не пусна снимка,и нея така са я омъжили на стари години за възрастен що годе заможен мъж в щатите idea.gif

цък
Glo
хич и не си измислям, гледайте тоя филм по МАХ, тъп дебел грозен евреин дава 5000 долара на друг грозен хитър евреин да му докара от Украйна сестрата на жена си, да се ожени за нея,, щото еврейките не искат да се омъжват за подобни тъпи грозни дебели смотани евреи, и смята, че след като е платил, следва че булката трябва да му е нещо като робиня, и когато тя след като го видя, отказа да се омъжи за него, тоя грозник изпадна в амок, полудя просто, почна да циври като малко дете laugh.gif ох, отвратителни са тее евреи 292.gif

и накрая сватовника отказа да му върне петте хиляди долара и стана тя еднаааа laugh.gif

https://www.max.com/bg/bg/movies/valeria-is...73-47ae0251aa17
Shade
Цитат(Glo @ 28/12/2024, 08:22) <{POST_SNAPBACK}>
еврейките са грозни, черни и с големи носове laugh.gif и са дърти на всичкото отгоре, затова ги женят принудително с уредени бракове, щото смотаните евреи и те не са първи хубавци тя солулу закво не пусна снимка, и нея така са я омъжили на стари години за възрастен що годе заможен мъж в щатите idea.gif

А бе не са всички еврейки грозни, черни и с големи носове.
Одеве ти пуснах линк към Gladiator II. Филмът започва с тази еврейка. Както виждаш, няма нищо общо с гамбестия нос на Solulu.
Glo
Цитат(Shade @ 28/12/2024, 18:44) <{POST_SNAPBACK}>
гамбестия нос на Solulu.

laugh.gif тъй де !

струва ли си да го гледам Гладиатора, че четох кофти мнения?

шейд, изгледа ли сезон 2 на Скуид Гейм wavetowel2.gif аз го изгледах, засега са 7 серии, тряа да има още, че спря доникъде, ама не ми подейства шоково като първия сезон, щото то позната работа вече, пък и по-залюхан 292.gif
Buitenlander
Цитат(Glo @ 28/12/2024, 17:22) <{POST_SNAPBACK}>
да, ама защо еврейката е скрита на клипа за разлика от българските хубавелки? то се иска и визия, не само голо припяване sunbathing.gif

ами щото еврейките са грозни, черни и с големи носове laugh.gif и са дърти на всичкото отгоре, затова ги женят принудително с уредени бракове, щото смотаните евреи и те не са първи хубавци rolleyes.gif

млада хубава еврейка според местната диаспора, предлагана от спецялна еврейска сватовница на световния еврейски пазар за булки,не без участието на тлъсти суми подобно на циганските бракове, тя солулу закво не пусна снимка,и нея така са я омъжили на стари години за възрастен що годе заможен мъж в щатите idea.gif

цък

Брат, на тая със сигурност не и се затваря паспорта от снимката laugh.gif
Glo
моя приятел Марянчо от христянския форум смята, че човек не трябва да усъвършенства плътта си както го учи другия мой приятел Търсача biggrin.gif

Сахаджа прокламира, усъвършенстване в плътта, ала плътта е просто, пръст.

значи следва, ако не плътта, то следва човек да усъвършенства духа си даден му от бога, който божи дух явно не е достатъчно съвършен laugh.gif

ебаси богохулството laugh.gif
Glo
Цитат(Buitenlander @ 28/12/2024, 19:05) <{POST_SNAPBACK}>
Брат, на тая със сигурност не и се затваря паспорта от снимката laugh.gif

затваря се той, те еврейските паспорти нали затова са два пъти по - широки отколкото високи laugh.gif
Glo
да ви плясна една прясна снимка от тъпата Жеравна, където освен да се пие яко по цял ден, друго няма кво beerchug.gif

добре, че не съм там в момента biggrin.gif

Glo
ето, ноуфейк, да не каже някой , че лъжа за еврейските паспорти cool.gif

Shade
Цитат(Glo @ 28/12/2024, 08:22) <{POST_SNAPBACK}>
да, ама защо еврейката е скрита на клипа за разлика от българските хубавелки? то се иска и визия, не само голо припяване :

Ето ти я еврейката разкрита: https://www.youtube.com/watch?v=yGOrpLX-u8U

Както виждаш, няма нищо общо с излъчването на озлобената и вулгарна Solulu. Която прави и пуска снимки на разни вратички, печки и грънци, обаче не смее да си покаже грамадния клюн в художествена композиция "Лешояд ръфа мърша".
Shade
Цитат(Glo @ 28/12/2024, 08:50) <{POST_SNAPBACK}>
струва ли си да го гледам Гладиатора, че четох кофти мнения?

шейд, изгледа ли сезон 2 на Скуид Гейм wavetowel2.gif аз го изгледах, засега са 7 серии, тряа да има още, че спря доникъде, ама не ми подейства шоково като първия сезон, щото то позната работа вече, пък и по-залюхан 292.gif

Струва си да гледаш Гладиатора дори само заради епизодичната роля на Arishat като антитеза на Solulu. Така ще си утвърдиш кофти мнението (кофти мнение не за филма).

Не съм гледал Скуид Гейм 2. Ще го изгледам, когато намеря време.
Glo
добрутро, колеги вещери, сега ше напрая една черна магия за завръщането на Солулу, хо-хо-хо wiggle.gif

магия

абракадабра, сим салабим!
мосад, цахали, халали и дим
жертвено куче, руини и огън
гробници в пламъци, дявол под одър

албинос в бастион, баритон в коридора,
икономът угасва навън в карфиола
брадици и шапчици, виж Кикимора
чатка по токчета, носеста, гола

иде но всеки й вика – иди си!
чувалче със грошове кътам - вземи си! az takovata.gif
под кръстове алени в мрачната нощ
Солулу, заклевам те! тука върни се!
b_046.gif

ей сега ше довтаса след малко sunbathing.gif
Buitenlander
Цитат(Glo @ 29/12/2024, 07:06) <{POST_SNAPBACK}>
добрутро, колеги вещери, сега ше напрая една черна магия за завръщането на Солулу, хо-хо-хо wiggle.gif

магия

абракадабра, сим салабим!
мосад, цахали, халали и дим
жертвено куче, руини и огън
гробници в пламъци, дявол под одър

албинос в бастион, баритон в коридора,
икономът угасва навън в карфиола
брадици и шапчици, виж Кикимора
чатка по токчета, носеста, гола

иде но всеки й вика – иди си!
чувалче със грошове кътам - вземи си! az takovata.gif
под кръстове алени в мрачната нощ
Солулу, заклевам те! тука върни се!
b_046.gif

ей сега ше довтаса след малко sunbathing.gif

Оценям че даваш всичко от себе си за отлежалия Джак, ако не ти върже, ще обмисля въпроса лятото да дойда да изпием едно шише в Бургас wink.gif
Thursday Next
Цитат
аз нямам какво важно да кажа на хората и го зайбах тоя блог с нулеви послания

Аналогичен случай у наше село. a4dff7b7.gif Сигурно затва си ми симпатичен.
Thursday Next
Айде да не се връща, а? Още не се е измирисало след последния ѝ изблик.
Glo
както кажеш , кака 770d4fd976.gif обаче спешно да ти кажа, че майка ми е научила за нас с тебе и е бясна w00tbrows.gif някой й е казал, не знам кой 292.gif трябва да се дистанцираме публично за извесно време и да се чуваме по други канали az takovata.gif
Glo
що не пишете бе, глупотъпчовци laughing.gif аз се превърнах в куче, туй от мноо праене на черни магии, сега не знам как да се възстановя 292.gif

кучешко сайку

аз съм куче с влажен нос
вдигам джин със кола тост
никодим е страшно прос
biggrin.gif

ето, да не каже Питето, че си измислям, цък

Glo
хо-хо-хо

кой роди дявола, дееева? някой смотан девственик ще да е devil.png

Glo
скоро христянския свят празнува какво? раждането на незаконния божи син, роден от плътската страс на бога и законно омъжена жена еврейка прелюбодейка! и по какво се различава бог от своите паднали ангели, които си харесвали земни жени, изчуквали ги и им се раждали деца?! ами по нищо biggrin.gif
Glo
то ясно че сам ше си разговарам със себе си, свикнал съм sunbathing.gif

мустаклъ сайку biggrin.gif

недей се бара за мустака
недей се има за чевръст
мустак си има и котака и лелки зли околовръст
wiggle.gif
Питето
"Богове не може, а ангели и гларуси може..." svirkam si.gif
Абе, боговете по-калпави ли са че да не им връзва, или щото си нЕмат криле и ги отсвирвате. az takovata.gif
Glo
добрутро лакомии 770d4fd976.gif бог не е без крила, Пите, бог е с крила подобно на всеки небесен обитател, но никой досега не го е видял за да го нарисува, защото ако някой го види непременно ще умре в големи мъки, на небето не може да се живее без крила, нямаш ли крила да трептиш постоянно с тях подобно на колибри, за да не паднеш на земята си загубен,
Исуската го рисуват без крила защото е човек и се мандахераца спокойно по земята, земните обитатели не се нуждаят от крила, но интересно защо не го рисуват с еврейска задтилна мънинка шапчица и джапанки, щото в онее ширини е топло и всички евреи са ходили по джапанки, рисуват го бос, хе-хе, щото е богочовек, кви джапанки, все пак е и отчасти бог а боговете няма как да са обути подобно на човек, те и от човешки дрехи нямат нужда но от кумова срама го рисуват и с дрехи, щото нали телата създадени ни от бога са нещо срамно, най-срамни са половите органи, Исус е имал член щото хората са божи образ и подобие, да, но какъв член да му нарисуват, голям, малък? пълен ступор, обидно е да го нарисуват с малък член, с прекалено голям е извънмерно, затова все е надянат с голям бял еврейски чаршаф и останалото е загадка, велика тайна!

има и художници очевидци които са го рисували как се възнася, там пак вместо да е гол и с крила е нарисуван с надянат голям еврейски чаршаф под който може и да имало крила все пак и бос без джапанки и шапчица, то е поради криворазбран морал съществуващ по онее времена затова никои художник не го нарисвал как се издигнал на по-голяма височина, щото да не му се виждат гащите или ако е бил без бельо – оная му работа, джапанките му ако е бил с джапанки може и да си били изпаднали от краката му, също и еврейската шапчица но не и оная му работа, както стана ясно от земно-небесната ни логика – на небето всички са голи щото дрехи не им трябват, нито шапчици и джапанки, щото не стъпват с крака а пърхат с крила от което пък не става ясно защо изобщо са им нужни крака, ама нА! божи образ и подобие! затова е сигурно, че имат и крака, и полови органи, вероятно и джапанки и шапчици на главите, просто не се женят, в света на любовта всеки се люби със всеки, на земята това е забранено за да му е тъпо и гадно на човек заради божииите наказания, на земята само мъки, грехове, изобличения, страдания и наказания, тръни и бодили и страшни съдове, нищо че божия син пое върху себе си греховете ни, ама избяга позорно на небето вместо както е писано да поеме цялата власт,

бог се разгневил на страхливия си син и го унищожил, затова Исуската никога няма да долети отново, колко пъти да долита и да се излага, че и отеца си да излага също?! , бог ше прати нов син скоро, но не някой привидно послушен, а ше прати някой блуден син с голям опит в доброто и злото, някой като делян пеевски да се слави името му на небето и на земята, някой дето го е грижа за народа, затова на следващите избори ше гласувам за него щото е брутален и мачка наред, бог казва за себе си, че бог на силите и доколкото може да му се вярва, макар и никой да не му вярва вече, все пак идеята за силата не е умряла все още, без сила нищо не става, дори да си дигнеш чашата с ракията, ю ноу там - центростремителна сила, центробежна сила, еластична сила, сили на опъване и триене, на усукване, ти си вишисче и си наясно, и изобщо защо по дяволите, точно аз трябва да си губя ценното време и да ти ги обяснявам тези неща, защо? wallbash.gif
cath_y
ЧНГ Гло.
Не мога да чета всичко, много си ми сложен w00tbrows.gif
Изразявай се лаконично и не губи хумора.
Фейк, н'ам к'во, не ви разбрах темата.
Но съм ти вечен фен.
Glo
чнг Кати 770d4fd976.gif wub.gif бе ше ги побъркам всичките бееее, само да не бях толкова ограничен 292.gif ето, вчера например получих предупреждение лично от Марк Цукербургер на истинския ми профил, някъв православен взе да ме кълне и да иска да се видим на живо да ме бие задето не съм православен и щото съм бил изрусен пейрас, уж пазех език, някси без да искам съм го нарекъл Лайноуст Циганин laugh.gif обещах на Марк повече да не прая така, ама яко го наритах тоя де tooth.gif
Glo
и изобщо защо фейса тълкува Циганин като обидна дума? 292.gif
Alexfield
Защото Цуки е спукан балон.
Вижте прикачените файлове
Питето
Цитат(Glo @ 02/01/2025, 08:53) <{POST_SNAPBACK}>
добрутро лакомии 770d4fd976.gif бог не е без крила, Пите, бог е с крила подобно на всеки небесен обитател, ... на небето не може да се живее без крила, нямаш ли крила да трептиш постоянно с тях подобно на колибри, за да не паднеш на земята си загубен,
...

Глупости на търкалета. Сума ти космонавти ти обикалят над главата, и нито един няма криле. За къв са му на бог криле, като горе няма въздух и нЕма файда от пърхане.

И за чашата с ракия и силата бъркаш, щото горе (при космонавтите и по-нагоре дето са боговете) нЕма гравитация. Колкото и силно да вдигаш шишето с ракията, тя си стои вътре и не се излива в чашата. Тарикатлък трябва за да докопаш огнената вода, със сила не става. То, заради това гърците ситуирали Зевс на Олимп, да му помага гравитацията да си пие виното и да не им прави сечено с бедствия и кофти късмет. Аз да греша, обаче боговете на динозаврите със сигурност са били най-яките и корави богове. Поне аз не си представям тиранозавър, който да се кланя на нещо меко, лигаво и подобно на бозайник. Е, тези коравите, не успели да спасят многотонажния електорат от затриване. Меките бозайници обаче оцелели. Дори на два пъти, като втория път спасили куп животни от удавяне... с технология за плаване, а не с яко плуване.
И в политиката същото. СССР го кара само на диктатура на пролетариата и големи чистки, и загуби СИВ барабар с всичките братски васали. БКП загуби цялата власт въпреки трите армии и милицията дето командваше. Баце и той загуби мнозинството в парламента въпреки вота на държавните служители. Силничкото момче... не успя да размаже вътрешната конкуренция със сила, а го прецака с акъл при подаване на документите.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.