Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Евро
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Glo
аллаху акбар, скъпи приятели, позволявам си да ви дам следните препоръки за днес, туй е спецялно за объркани хора в живота, за потресените от световното положение, за падналите духом, за малките хора от които нищо не зависи в таа държава - на който не му харесват управляващите, да почне сам да се управлява, малко ше е трудно в началото, особено когато цял живот си разчитал на управляващите navikvane.gif който призовава за бунт, но не знае откъде да почне и пита за това дебилния народ който също не знае откъде да се почне, нека си потърсят няква начална литература с инструкции за започване на бунтове, има и бързи съкратени курсове за хора в неотложно положение, не са скъпи, изкарайте ги и смело вече добре обучени, почнете бунта от самото начало, технологично стъпка по стъпка както е описано в упътването! за по-издигнатите в духовно отношение --- духовността няма степени, дебилчовци! или си духовен или си бездуховен, туй е по рождение, затова търсещите духовнос са бездуховните хора, духовните не я търсят защото си я имат! ако си се родил Куче - си умираш Куче, нали го проумявате това biggrin.gif и няколко думи за бедните да ги успокоя малко и тях - бедните са бедни защото ако заслужаваха да са богати шяха да са! кратко, точно и ясно! преди да седнете да си мечтаете за яхти и самолети, си помечтайте първо да си замените скъсаното бельо с ново, не е задължително да е марково, и стига се обвинявали все управляващите, те не ходят прокъсани като вас, нито са ви откраднали парите поради което сте бедни! колко пари сте имали, че са ви ги били откраднали, нали сте бедни, деееба дебилите грозни tooth.gif
Питето
Мноооого поучително, обаче ми изскочи едно дребно проблемче в цялото това упътване за потръгване в живота. Някак си, очакваш от хора, които ги влече четенето, нито го правят с разбиране (когато им се наложи да го прилагат) сами да се сетят че трябва да четът, при това и сами да открият правилното книжле. Нещо, като да хвърлияш ези-тура, а монетата три пъти подред да падне на калъч.
Glo
и каква стана тя, скъпи приятели? коя сега е най-тъпата страна в ЕУ? Унгария на тъпия Орбан laugh.gif нашата мила родина вече дели предпоследното място с тъпата Естония biggrin.gif

няма да се примиря докато не изпреварим тъпата Гърция, пророкувах го преди години, но нещо ми се бави пророчеството, с тее земетресения вече никой не ще да ходи да ваканцува там sunbathing.gif тъпаци

хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи, очаквате скоро Исуската да слезе от небето и да се намеси във войната между тъпите евреи и тъпите аятоласи, както слезе да се намеси и във войната в Украйна! иде двойна заплаха, хем от трета световна, хем Исуската като слезе и развърти светлинния меч на справедливостта, хем нефта ше стане 1000 дойлера барела, хем тъпите индия и пакистан ше метнат и те скоро по една ядерка, хем и Путин няма да остане по назад, хем Баа Ванга каза, че тая година Европа ше изгори в ядрен апокалипсис, единствено звездата на Русия ше грее необезпокоявана от никого на небосклона, лично Исуската ше поеме поста началник на генералния щаб, директно подчинен на бункерния старец 501.gif очаквайте очакваното! тъпчовци клети, време е за нова партия ППЕ -Продължаваме с Плашенето Ежечасно sunbathing.gif
Тарабас
Категорично съм против бедните да стават богати. Това е възмутително! Какво казва учителят по въпроса. Ако ти изплющят един шамар, дай другата буза за втори. Ако не си ял цял ден, не яж и утре. Ще има повече за богатите. Това племе се напълни с безверници. Някой не си припомня думите на учителя. А трябва. Наскоро ходих с роднина на гробищата. Спря се човекът пред един гроб около 4 метра висок, три метра широк и дебел като ирански бункер за обогатяване на уран. Вика, ще се поклоня пред учителя, сенсей един кой си. Бил основателят на школата по карате киукушинкай във Варна. Поклони се и си продължи по пътя. Ся друг е въпросът, всички каратисти са мафиьоти, биячи, изнасилвачи, рекетьори и т.н. Но Вярата е важна! Е няма вяра това племе! Дай му шопска салата, шкембе и православни кючеци, там сме шпитце, както казват германците.
Наздраве! Господ само платежоспособни наематели да ти дава!
admiral
Цитат(Glo @ 17/06/2025, 14:20) <{POST_SNAPBACK}>
за по-издигнатите в духовно отношение --- духовността няма степени...

Така си мислиш ти и група съвецки учени. biggrin.gif
Там е като в армията — има си чинове и длъжности, само няма пагони, което от една страна е затрудняващо, понеже не виждаш веднага, кой е по-издигнат, от друга страна си е предимство, понеже не могат да те разжалват...
Питето
Цитат(Glo @ 19/06/2025, 18:59) <{POST_SNAPBACK}>
и каква стана тя, скъпи приятели? коя сега е най-тъпата страна в ЕУ? Унгария на тъпия Орбан laugh.gif нашата мила родина вече дели предпоследното място с тъпата Естония biggrin.gif

няма да се примиря докато не изпреварим тъпата Гърция, пророкувах го преди години, но нещо ми се бави пророчеството, с тее земетресения вече никой не ще да ходи да ваканцува там sunbathing.gif тъпаци

...

Ми бартер имоти, бре. Даваш апартамент на бетономорието (корава работа, не земетресения, ми дори свлачища вече няма) и насреща получаваш цяла къща на три ката в гръцко. А апартаменти в бетономорието с багер да ги ринеш. Набързо ще прилапаш цели острови. Е, щели леко да се поклащат от време на време, ама с правилното количество правилни течности това не се усеща...
Alexfield
Еврото още само загрява на тъч-линията, но Шенген работи с пълна сила. Днес цял ден трафикът към "гръцкото черноморие" е бил много интензивен. Докладват за тапи в Кресна. Вече на границата тапа няма, но пък мераклиите са се увеличили, защо ли... misli.gif
А пък в същото време в посока Бургас интензивен трафик не е бил наблюдаван svirkam si.gif Лайноморието, също така известно като Бетономорие вече не е чак толкова актуално.
Питето
Споко, просто европейците наказват гърците и мутрите едновременно. То, всъщност мутрите се самонаказха, щото крадоха от магистрали вместо да опнат една ЖП-линия до морето, за скорост 150-170км/час.
Потребител

... здравейте приятели! ... и добър вечер! :.) ...

... виждам, че когато става дума да съдействате за изпълнението на духа и буквата на инструкцията, където в параграф девети, глава първа, част шеста по този повод е казано… /уот евър/ ... гласът ви се извисява и става тържествуващо звънлив :.) ...

... изумително! :.) ...

- - -

... Горски, респект! :.) ...

Shade
Цитат(Потребител @ 21/06/2025, 17:01) <{POST_SNAPBACK}>
...виждам, че когато става дума да съдействате за изпълнението на духа и буквата на инструкцията

Виждаш духа и буквата в инструкциите на любимия креслив про-рашистки и неонацистки фюрер Костадин Костадинов, нали?
На когото простите вярват безрезезервно. Интересно дали му вярват снобите, дето се правят на непрости чрез превзето изкуствено интелектуалничене...
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 22/06/2025, 02:13) <{POST_SNAPBACK}>
Виждаш духа и буквата в инструкциите на любимия креслив про-рашистки и неонацистки фюрер Костадин Костадинов, нали?

Вече съм сигурен, че всяка вечер преди лягане проверяваш какво има под леглото! laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 22/06/2025, 04:16) <{POST_SNAPBACK}>
Вече съм сигурен, че всяка вечер преди лягане проверяваш какво има под леглото! laughing.gif

Проницателността на поклонниците на Киро Брйка и Костя Копейкин в действие. good.gif
Glo
ах, духовността, като нея няма друга на света biggrin.gif тее претендентите за голямата духнос се избиха деееба, евреи, мюсюлмани, Исуската пък лично натиска православна Русия да бомби сатанинска Украйна, ета духовная скрепа, товарищи laugh.gif земеш прочетеш една книжка и ставаш една степен по-духовен, изведнъж разбираш, че трява да принесеш няква жертва на бога, освен това бог има врагове които трябва лично да избиеш за да заслужиш любовта му! заповедите трябва да се спазват! абе не убивай, ама щом бог те кара значи няма ти го сметне за грях и ше идеш в рая, онее другите и те ше идат в рая при девиците и ше пият вино от близката река в която ше тече вино, нищо че е забранено пиенета на алкохол, в рая може! то май ше е безалкохолно със сигурнос, сещате се че и Исуската е превърнал водата във вино но Търсача твърди, че било гроздов сок, нищо, че е ПИСАНО, че е вино, хехе, пък ние сме седнали сме се загрижили за някви бомби, ама умни бомби, направо духовни като духовниците и духовните дебили, виж го пияния йога Шрито, не знам на коя степен е, ма му личи, че прочел много духовни книги, библията, корана, брхмапутра, шива, шри шри рави шапкар, даже и ошо е прочел но е разбрал, че учението на ошо е от сатаната, нищо че ошо е милярд пъти по-умен от Шрито, има едно нещо наречено капацитет, като го запълниш с що годе разбираемото и за неразбиремото не остава място!

никва духовнос не ме интересува мене, земен знак съм, искам си удобствата в тоя живот и не виждам нищо лошо в това, нито пък грешно, не искам да страдам, че да се издигна духовно, както казах - не ме интерва тая тема, това не значи, че не мисля, че няма нещо зад целия тоя всемир, ако беше създаден случайно без никва идея, но е създал случайно разум, е, доколкото това нашето е разум, то това би била разумна случайнос, но щом е разумна значи не е случайнос sunbathing.gif

понеже се напуках от ранни зори, дъщерятя ме кара на шопинг, бехме на църква колкото заради ритуала със свещите, ритуалите са много важни, даже са най-важното нещо ако искаш бог да ти обърне внимание, няма значение ква вяра си, даже бих заколил и аз животно, агне, но може би ако се наложи ше викна циганина Паско да го заколи, ше му дам един бут примерно, купих на връщане пържоли и дъщерята ги опече с лук и чушки, ужасна вкуснотия ти казвам chef.gif

дъшерята си мие колата, аз си седях на плоско шишенце водка с кола angel2.gif
цък

Питето
Аз много уважавам тортените ритуали със свещи. Е, може и без свещи, обаче тортеното в ритуала е задължително. И едни други ритуали уважавам, включват поемане на специфични течности, които ритуали и течности се менят според сезона. cheers1.gif
Питето
О-о-о, ...---... пак ли ти потъват гемиите? Сигурно от мъка, че сега правим нещата щото така ни се иска, а не щото червената армия е дошла да ни го нареди...---...
Glo
добрутро скъпи ми еврогеюве, анархисти, заклети фундаменталисти и прочие пропагандисти, снощи водих голяма и кървава битка с българските брюкселисти пазители на вечния български лев, невероятни малоумници кака, като ги бъзикнеш, че Левски който затова ли бил умрял!? че левски е бил твърдо за еврото, тее хора не вдяват от майтап, викат абе рапан, по това време не е имало евро, ааа, така ли, начи само лев е имало, rolleyes.gif помитах ги персонално по петнайсе двайсе наведнъж, беше голяма веселба чак взеха да ползват опцията анонимен за да ме обиждат на въшляк, еврогей, педал и Башар Асад w00tbrows.gif Башар Асад :щото съм бил имал красива брадичка като неговата laugh.gif , инфантилна работа, което си е напълно нормално като за по-голямата тежко дебилна част от народа ни!

повечето продължават да не разбират като пияния Шрито, че еврото няма да намали заплатите и пенсиите наполовина и да повиши двойно цените, чесно да ви кажа пичове, няма смисъл, положението е безкрайно безнадеждно и крайно шритовско, толкова ли не съм разбирал как съм щял да си изгубя свободата с това евро! ама тее минаха свободно през шенген като у тях си, плащаха из европа с евро и накрая се вбесиха, че в новинарския поток пишеше, че българите дошли чак до Брюксел да отпразнуват влизането ни в еврозоната laugh.gif , зафърчаха бесни слюнки, голяма забава ви казвам, тъпчовци, успях между паузите да напиша и едно прекрасно сайку, знаете ме, че съм истинския и жив бог на сайкутата, пиша ги с лекотата с която сърбам попара със сирене за закуска, но не ги пускам там, пускам ги тука, че там недай си боже да ме четат роднини, ше ми тръгне име, че съвсем съм изперкал, хората не разбират от ивзкувство, пък и да имат претенциите, че разбират – имат лоши вкусове cool.gif

какво е лукс в днешно време

сайку за плюсовете и минусите в живота и смъртта

спокойна нощ, излязох на балкона гол като картоф обелен
висях в средата на всемира и бавно нещо си планирах
а тъмнината беше ясно осветена от уличните лампи изумена
rolleyes.gif
Glo
народа се оплаква, че в европа ги гледали накриво заради български управници - мафията rolleyes.gif ами не ви гледат накриво заради българските управници, гледат ви накриво за това което представлявате, дебили laugh.gif
Питето
"Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира! "
Виж, инвестиции, програми разни за финансови "вливания", парични помощи и други подобни приемаме... bg.gif

Ставам ли за родолюбна партия или още да се напъна?
admiral
Цитат(Питето @ 27/06/2025, 20:28) <{POST_SNAPBACK}>
Ставам ли за родолюбна партия или още да се напъна?

Тц, само с широко отворено дупе не става, налага се да намериш и по кого да пцуеш. bleh.gif
Shade
Цитат(Glo @ 27/06/2025, 00:43) <{POST_SNAPBACK}>
добрутро скъпи ми еврогеюве, анархисти, заклети фундаменталисти и прочие пропагандисти, снощи водих голяма и кървава битка с българските брюкселисти пазители на вечния български лев, невероятни малоумници кака, като ги бъзикнеш, че Левски който затова ли бил умрял!? че левски е бил твърдо за еврото, тее хора не вдяват от майтап, викат абе рапан, по това време не е имало евро, ааа, така ли, начи само лев е имало, rolleyes.gif помитах ги персонално по петнайсе двайсе наведнъж, беше голяма веселба чак взеха да ползват опцията анонимен за да ме обиждат на въшляк, еврогей, педал и Башар Асад w00tbrows.gif Башар Асад :щото съм бил имал красива брадичка като неговата laugh.gif , инфантилна работа, което си е напълно нормално като за по-голямата тежко дебилна част от народа ни!

повечето продължават да не разбират като пияния Шрито, че еврото няма да намали заплатите и пенсиите наполовина и да повиши двойно цените, чесно да ви кажа пичове, няма смисъл, положението е безкрайно безнадеждно и крайно шритовско, толкова ли не съм разбирал как съм щял да си изгубя свободата с това евро! ама тее минаха свободно през шенген като у тях си, плащаха из европа с евро и накрая се вбесиха, че в новинарския поток пишеше, че българите дошли чак до Брюксел да отпразнуват влизането ни в еврозоната laugh.gif , зафърчаха бесни слюнки, голяма забава ви казвам, тъпчовци, успях между паузите да напиша и едно прекрасно сайку, знаете ме, че съм истинския и жив бог на сайкутата, пиша ги с лекотата с която сърбам попара със сирене за закуска, но не ги пускам там, пускам ги тука, че там недай си боже да ме четат роднини, ше ми тръгне име, че съвсем съм изперкал, хората не разбират от ивзкувство, пък и да имат претенциите, че разбират – имат лоши вкусове cool.gif

какво е лукс в днешно време

сайку за плюсовете и минусите в живота и смъртта

спокойна нощ, излязох на балкона гол като картоф обелен
висях в средата на всемира и бавно нещо си планирах
а тъмнината беше ясно осветена от уличните лампи изумена
rolleyes.gif

Лишените от умение да разсъждават разчитат на вяра и като така залагат на конспиративни теории, доказуеми с вяра. Благодарение на което простите люде се изживяват за носители на тънка проницателност и разбиране.
Форумното простолюдие потвърждава това правило.
Потребител

... здравейте приятели! :.) ...

... Сенкин и сър Тери, радвам се да ви видя в добро здраве и състояние на духа!

... във връзка с обработката на бази данни с приблизителен резултат, прави впечатление известна еволюцията на наратива ...

... налага се своеобразна троична ритмика: последователност от три елемента, които се усилват или допълват ... три кратки фрази или градация в три стъпки към по-интензивна идея: "система, която ограничава, която засилва, която заключва" ...

да я наречем "ритмичен триптих"

... функцията имитира логически прогрес - трите стъпки създават илюзия за неизбежност [Това → Онова → Следователно]

... пример "Вие искате сигурност. Ние я осигуряваме. Затова ни се доверете!"

... бих добавил и западното - "Платете сега!" :.) ...

... като ефект върху AI - понеже това е любимият инструмент на корпоративните PR - AI ще го реплицира, защото е емоционално ефективен ...

... но, какво следва? - експоненциална стилистична ерозия ...

... текстовете стават все по-шаблонни и комбинации от "триптихи" ще доминират, защото са лесни за генериране и "статистически убедителни" ...

... политическата реторика ще стане още по-цинична - AI-генерираните речи ще "оптимизират" тези фигури:

- "Не разрушаваме държави… ние ги освобождаваме от тяхното минало"

... юзерите загубили способността си да разпознават празни формули създават още по-дълбоки филтър-балони, където AI механизми засилват ехо-камерите, защото "ритмичните триптихи" са идеални за "емоционално и вирално съдържание" ...

- "Тези хора /по избор - българите, вярващите, иранците/ са опасни. Те са невежи. Те заслужават да бъдат спрени."

- - -

щампите на рекламата приятели, са дълбоко нарязани в мозъците на буратиновците ...

:.)

Shade
Цитат(Потребител @ 28/06/2025, 02:56) <{POST_SNAPBACK}>
... здравейте приятели! :.) ...

... Сенкин и сър Тери, радвам се да ви видя в добро здраве и състояние на духа!

... във връзка с обработката на бази данни с приблизителен резултат, прави впечатление известна еволюцията на наратива ...

... налага се своеобразна троична ритмика: последователност от три елемента, които се усилват или допълват ... три кратки фрази или градация в три стъпки към по-интензивна идея: "система, която ограничава, която засилва, която заключва" ...

да я наречем "ритмичен триптих"

... функцията имитира логически прогрес - трите стъпки създават илюзия за неизбежност [Това → Онова → Следователно]

... пример "Вие искате сигурност. Ние я осигуряваме. Затова ни се доверете!"

... бих добавил и западното - "Платете сега!" :.) ...

... като ефект върху AI - понеже това е любимият инструмент на корпоративните PR - AI ще го реплицира, защото е емоционално ефективен ...

... но, какво следва? - експоненциална стилистична ерозия ...

... текстовете стават все по-шаблонни и комбинации от "триптихи" ще доминират, защото са лесни за генериране и "статистически убедителни" ...

... политическата реторика ще стане още по-цинична - AI-генерираните речи ще "оптимизират" тези фигури:

- "Не разрушаваме държави… ние ги освобождаваме от тяхното минало"

... юзерите загубили способността си да разпознават празни формули създават още по-дълбоки филтър-балони, където AI механизми засилват ехо-камерите, защото "ритмичните триптихи" са идеални за "емоционално и вирално съдържание" ...

- "Тези хора /по избор - българите, вярващите, иранците/ са опасни. Те са невежи. Те заслужават да бъдат спрени."

- - -

щампите на рекламата приятели, са дълбоко нарязани в мозъците на буратиновците ...

В допълнение към ритмичия триптих, аудиторията би оценила и едно проницателно вайкане за неизбежното обедняване на простичките люде като последица от въвеждането на еврото.
Питето
Още на първия ред съм посочил кого ще псувам. Хем и пари имат, хем живеят добре, значи са изедници по народния стандарт.
Озадачи ме, къде видя отворено дупе в цялата схема. Всичките подобни партии искат да са "златния пръст", щото точно тогава парите (и другите облаги) са най-много. Нищо де, всеки вижда нещата от неговата си гледна точка.
Glo
добрутро май пийпъл Потребител 770d4fd976.gif , работата е там, че до сегашното ни идиотско състояние са ни довели куп причини развивани в продължение на хилядолетия, и които продължаваме неспирно да развиваме и усложняваме... страх, депресии, тежест, нервност, недоволство, притеснения, тревожност и прочие състояния на духа,

ше ви открехна отде иде всичко това.. от религиите и налагането на моралните им ценности под страх от божествени наказания.. не убивай, не кради, не изнасилвай, не отвличай не пожелавай , не се гордей, смири се, покай се, не завиждай, не изневерявай, не преяждай,, не изпитвай наслада, не пий алкохол, моли се постоянно за прошка понеже си тъп зъл грешник и те чакат вечни мъки, те щото тее тука са ни малко, налееее.. че какво друго ми остава по дяволите, една голяма вина за всичко което представляваме като биологичен вид,

разкарайте ги тее шибани религии от главите си, искам да убия някой и отивам и го убивам, ебаси кефа 264.gif , харесвам си някоя мома, отвличам я и я изнасилвам, гот! az takovata.gif чустваш се шастлив и удовлетворен от себе си! само че без религията набита в главата ти!! с религията се чустваш зле, шото чакаш някой да дойде да те убие и изнасили тебе понеже нали око за око зъб за зъб, религията отдавна ни е унищожила в духовно отношение, направила ни е само едни бледи сенки на самите себе си, унищожила е истинската ни същност!

огледайте се наоколо, всичко останало живо убива и плюска! животни птици се изнасилват и не се чустват виновни, крадат си яйцата и ги изяждат и са толкова шастливи, и не зачекват времето назад преди милиони години, убийства, плюскане и разврат, красота братче!, войни, шастливи войници герои, пирати и разбойници, отровители и отровителки, курви на почит и уважение, отравяш колиш царя и сам ставаш цар, докато на свой ред тебе те отровят, ама през цялото това време си щастлив , душата ти ликува, сърцето ти пее, живота ти се струва приказка, 501.gif не ти и идва на ум, че вършиш грях и че тряя се заключиш в някой манастир да ревеш по цял ден, да се самобичуваш и да се молиш на чичото в небето,

абеее дебили, щом оня горе не е предотвратил убийството на врага ти, значи всичко е точно както трябва да бъде, ако си бил възпрепятстван да го сториш си е пак съдба, динозврите как така не са били грешни, никой не ги смята за грешни и не ги съди за нищо, ние с какво сме по-различни? ми в нищо, аааа били сме нещо друго, били сме образ и подобие на бога, а по динозавърско време тее чий образ и подобие са били/ все тряя да са били , щото стигаме пак до яйцето и динавъра, седи си бог милиарди години на небето търпеливо и чакал да дойде днешното време когато еволюцията най-накрая да успее да докара някъв вид и тяло подобни на небесния творец! хехе, и откъде го разбрахме това, от някво човешко писание,

всъшнос идеята ми беше да ви кажа само едно, отървете се от тия идиотски драсканици на надрусани пророци и апостоли и си изживейте останалия живот както ви диктува истинската ви същност, избийте се един друг ако трябва но умрете шастливи и доволни от себе си и от предоставения ви живот, шото все пак не знаете причината за пораждането му, отдайте се на голямото удовлетворително безчинство скрито дълбоко във вас, ако ли не, пийте си тогава ксанакса и антидепресантите и си блъскайте главата в стената на плача, мене ако питате това е жалка работа, най-големите и славни герои в историята са най големите разбойници и кръволоци, жестоки тирани и завоеватели, царе, ханове, владетели, фараони, хектори, мектори ахиловциа александровци и прочие путинсти, хитлеристи, наполеоновци, сталинисти и чекисти, почетени с милиони паметници! rolleyes.gif гняв и ярост, подлост и коварство, бъди винаги себе си, остави светците да си седят в приказките и писанията и без това не са съшествествували, най малкото са на небето да лижат вечно трите гъза на бога, само те знаят дали божиите задници имат различен вкус, но от умрял писма няма,, тоест няма писания исках да кажа, всичките са дращили дивотиите си приживе, един няма да ни е писал от духовния свят, надеждата ми дори не е в изкуствения интелект днес, той ше изчезне набързо като първите телефони нокия, и ше бъде заменен от квантовия интелект, Потребител, много добре го знаеш това, отдавна си се устремил натам, надскочили сме времето двамата с тебе biggrin.gif

-
Glo
и да се допълня в какво се състои разликата между изкуствен и квантов интелект

изкуствения го програмираш и го учиш да папагалства квото си му турнал и квото инфо си му вкарал, квантовия интелект мое го задвижиш да ти служи, оттам нататък той сам си решава какво да ти снесе, при него нулите са хем нули, хем единици, най-верояно ше е биполярен лесбогей, и ше още по-голям лъжльо от изкуствения, и ше дигне нивото на играта на живота на още по-високо ниво, хехе biggrin.gif но няма да и сложи край, знаете че квантите са безсмъртни, кръга ни на знание ше се увеличи но подобно на оня по-голям кръг на знание ше ни доведе до още по-големи незнания, вие така наречения бог за къв го мислите бе? туй като да ти светне лампите в киносалона на живота още преди да е свършил филма и да ти съсипе изживяванията за които си си платил предварително, бог може да е всичко, но не е сделконарушител, като си изгледаш филма докрай, като си изпиеш цялото скъпоплатено питие в бара, тогава може да си ходиш, Е! може и да е със шут ако си се заседял прекалено много и до късно laugh.gif
Питето
Мнооооооого гот, нЕма правила, нЕма закони, всеки прави квотот си иска, като животните... обаче гледам, живееш дето има закони и милиционери, а не си отишъл в гората при мечките и черните пуми да правиши квото си искаш. Или май подозираш, че мечката ще ти направи каквото тя си поиска и може да се наложи да ѝ носиш мед... az takovata.gif

Представяш ли си, нЕма кинти за пазаруване на алкохол, не че ще има откъде да го купиш. Религиите поне това са осигурили навремето.
Shade
Разсъжденията ти са стойностни, но трябва да има канализираност на посланието, да бъде разбираемо (научният термин е "храносмилателно") за всички представители на аудиоторията. И за простичките, и за здравомислещите, Демек, да има "за всеки по нещо".

- Макар и простички, религиозните фанатици са лесни. Написал си го ("Написано, е значи е истина"). Остава им само да четат, да цитират, да препрочитат и да цитират отново.

- Простичките алтернативници са малко по-проблематични в нацелване на съдържанието им. Като игла в купа сено е. Например Баето ще рече: "Пишеш фермани, вероятно знаеш и руски, значи си бивш комсомолски секретар, и съответно комунистически доносник. Като източник на познание за нас, простите, е достатъчен линк без коментар към послание на месия, на когото вярваме. Дори един хилещ се емотикон ни дава предостатъчна инфомация".

- Нужно е и лесносмилаемо послание и за доайена на алтернативниците, онзи с хаотичната снобска мисъл. За него нещо от тази категория:
... Знаеш ли защо никой не стъпва в една и съща река два пъти, защото реката не е същата. Само фотонът стъпва в два процепа едновременно. Не съм благодетел по призвание, но смятам за свой дълг в тези смутни времена да поясня, че да предлагаш някому една вяра, път към свръхестественото, е като "Гравитацията убива котката" по Пенроуз или "Съзнанието като квантов оператор" по Нойман-Уигнър. Защото нестабилността на суперпозицията в мащабите на ефекта на гравитацията колапсира реалността ...
Потребител

... Сенкин, приятелю, виждам че се затрудняваш и понеже не бих искал да развяваш още бутони през годините [Господ здраве да ти дава!], ще се опитам да обясня :.) ...

... между вас светлите хора от бъдещето и останалите се простира титаничната психологическата пропаст, която не ви позволява да си изградите вярна представа за целите на вашето появяване тук ... обитавайки битие на непрекъснати войни, от света на кръвопролитията и насилието, от света на лъжата, подлостта и користолюбието, не сте измили от себе си мръсотията на този свят и когато се сблъсквате с явления, чиято същност разумът ви не е способен да разкрие, не ви остава нищо друго, освен да се осланяте само на вашия огромен, но все още неовладян опит, вашата психика ви подтиква да градите модел на явленията по ваш образ и подобие ...

... грубо казано, виждате света не каквото е, а каквито сте вие - не се доверявате, така както не се доверявате и на самите себе си ... вашата масова психология се основава на егоизма, утилитаризма и мистиката ... вашият егоизъм, вашият антропоцентризъм, възпитаван с помощта на наивни философски системи, вашата увереност в изначалното ви превъзходство, във вашата изключителност и в това, че сте избраници - всичко това поражда чудовищен психологически шок, изблик на ирационална ненавист към останалите и на истеричен страх и чувството за огромно унижение, че царят на либералната природа внезапно се е строполил от трона в калта ... вашият утилитаризъм поражда стремеж лекомислено да се възползувате от материалните блага на прогреса, паднали едва ли не от небето чрез просто географско преместване, безвъзвратно ви пристрастява към безсмислен хедонизъм и потребителство :.) ...

... що се отнася до вашия закоравял мистицизъм, до тази обратна страна на вашия егоизъм - неизлечимата ви слабост да се надявате на изначално добрите намерения, на добрите корпорации, на добрите герои, до вечната ви надежда, че ще се намеси авторитетната личност, която ще дойде, ще ви отърве от всички грижи и ще свали от вас цялата отговорност ...

... надявам се, че сега вече сам виждаш, че когато донасяш сводки, би било редно да цитираш без излишна проява на творчество :.) ...

- - -

Гло?

.)

Shade
Не намерих търпение да прочета целия чаршаф, но с прехвърляне по диагонал става ясно, че се имаш за високоинтелектуален и велик.
Величието ти не ме интересува, но след като си го представил с такъв ферман, значи ти е важно. Като е така, радвай му се на това величие и на рамо да си го носиш.
Бай Ганьо
Явно яко си се засегнал по диагонала,
след като виждаш само величие, а не себе си в огледалото... laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 30/06/2025, 03:17) <{POST_SNAPBACK}>
Явно яко си се засегнал по диагонала,
след като виждаш само величие, а не себе си в огледалото... laughing.gif

Някои сноби имитират величие, а такива като теб дори за чеп за зеле не стават.
Или, викаш, със сигурност ставаш за чеп за зеле, въпреки умствените ти способности на хванат от гората. laughing.gif
Glo
Цитат(Потребител @ 30/06/2025, 01:44) <{POST_SNAPBACK}>
Гло?

.)

е НЕ! Лавър Федотович, това си е чис психологически садизъм w00tbrows.gif аз такива сложни четива ги избягвам, доста посредствена личнос съм, иначе добре си окрал братя стругацки, но все пак си чел, аз не съм, подобно творчество ми звучи твърде неразбирамо, Потребител, верно си голям интелектуалец worshippy.gif

цък

Потребител

... прочети още веднъж последното изречение ...

Поздрави! и приятен ден ...

Glo
мирси! последна дрога и от утре съм нов човек, няма да ме познаете, сигурен съм biggrin.gif

цък
Питето
Кефиш със скритата реклама на АБВ-то зад водката. worshippy.gif
Тарабас
С тази камила си ми клиент biggrin.gif
Alexfield
Аз на камилите само копитото им гледам svirkam si.gif
Бай Ганьо
Айде пак червената армия ви виновна.
Тогава освен руски филми имаше и други, от оная страна на завесата.
Ся сме свободни, ама няма руски.
Скоро и езикът ще забраните.
Нещастници,
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 01/07/2025, 14:32) <{POST_SNAPBACK}>
Айде пак червената армия ви виновна.
Тогава освен руски филми имаше и други, от оная страна на завесата.
Ся сме свободни, ама няма руски.
Скоро и езикът ще забраните.
Нещастници,

Толко си смотан, че сигурно и ти не искаш да е така… Това е само от програмата на една телевизия, за тази седмица. 4 руски филма, даже единия е с тоя педал Никита Михалков дето сега пропагандира Специалната операция при Соловьов.
Shade
Цитат(Buitenlander @ 01/07/2025, 08:49) <{POST_SNAPBACK}>

Толко си смотан, че сигурно и ти не искаш да е така… Това е само от програмата на една телевизия, за тази седмица. 4 руски филма, даже единия е с тоя педал Никита Михалков дето сега пропагандира Специалната операция при Соловьов.

На Ганьо му липсват не само руски филми. Липсва му най-вече безхаберието на времената, когато с доноси си е докарвал лесни приходи "за пиячка". Демек "висок жизнен стандарт". Това е в основата на желанието му за връщане в евразийското блато на безвремието.
Жалък нещастник, като той самият се определя.
Преди повече от 150 години Левски е предупреждавал да не се даваме на Русия, за да не ни пороби. Днес умопомрачените пълзящи български патриотари начело с психически непълноценния русофилистик Румен Радев пледират за обратното.
Buitenlander
Цитат(Shade @ 01/07/2025, 18:27) <{POST_SNAPBACK}>
На Ганьо му липсват не само руски филми. Липсва му най-вече безхаберието на времената, когато с доноси си е докарвал лесни приходи "за пиячка". Демек "висок жизнен стандарт". Това е в основата на желанието му за връщане в евразийското блато на безвремието.
Жалък нещастник, като той самият се определя.
Преди повече от 150 години Левски е предупреждавал да не се даваме на Русия, за да не ни пороби. Днес умопомрачените пълзящи български патриотари начело с психически непълноценния русофилистик Румен Радев пледират за обратното.

Това е ясно, но причина ли е да лъже като разпран? Току що Гугъл ми каза че в България има над 250 курса по руски език. Извънучилищни, отделно сума ти училища с преподаване на руски език.
Shade
Цитат(Buitenlander @ 01/07/2025, 09:36) <{POST_SNAPBACK}>
Това е ясно, но причина ли е да лъже като разпран? Току що Гугъл ми каза че в България има над 250 курса по руски език. Извънучилищни, отделно сума ти училища с преподаване на руски език.

"Вярваш на Гугъл" - ще ти възрази тук Ганев.
И в качеството си на типичен Бай Ганьо и защитник на “възрожденския” екстремизъм на фюрера Копейкин, ще добави "всички са маскари". Омаскаряване чрез оприличаване всички на себе си.
За простичките необразовани хорица истината е изключителен монопол на любимите идиоти като Карбовски и Киро Брейка, и на конспиративните теории, в които вярват.
Thursday Next
Цитат(Buitenlander @ 01/07/2025, 18:36) <{POST_SNAPBACK}>

Така е, и в моята гимназия се преподава руски като втори или трети език. Просто вече е избираем, а не задължителен.
Бай Ганьо
И що не кажеш коя е телевизията!
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 01/07/2025, 21:14) <{POST_SNAPBACK}>

За да ти гледа сеира как не можеш да си я намериш сам, вероятно. a4dff7b7.gif Добре си беше едно време - първа програма, втора програма и руската, и стига толкоз. А сега канали, канали, не може да ги изръшка човек.
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 01/07/2025, 21:14) <{POST_SNAPBACK}>

Казвам веднага - Носталгия ТВ. Ти по новините ли искаш да дават руски филми?

Предлагам да спреш да се излагаш.

“ Проверих какви възможности предоставя VIVACOM TV за гледане на съдържание с произход Русия или СССР:

???? 1. Тематичен пакет “Руски канали”

VIVACOM предлага допълнителен тематичен пакет с 6 руски канала, включително новинарски, развлекателни и филмови предавания — цена около 3.40 лв/месец при 12–24 месечен договор (или 5.70 лв/месец безсрочно)

Виж кво разправя изкуствения интелект. Ако искяш го попитай колко предавания и филми с произход СССР или Русия са излъчени в България последните 6 месеца. Май бройката им по-голяма от на негрите в квартала ти. Смешко…
Buitenlander
Цитат(Thursday Next @ 01/07/2025, 21:27) <{POST_SNAPBACK}>
За да ти гледа сеира как не можеш да си я намериш сам, вероятно. a4dff7b7.gif Добре си беше едно време - първа програма, втора програма и руската, и стига толкоз. А сега канали, канали, не може да ги изръшка човек.

Така де, трудна е сега. Ка̀жи му на Ганьо колко руски канала имам, че няма да повярва. Аре, оставям на снимката няколко шишета Джак Даниелс, да си личи че е моя телевизор smile.gif .

com/
Buitenlander
Цитат(Thursday Next @ 01/07/2025, 21:09) <{POST_SNAPBACK}>
Просто вече е избираем, а не задължителен.

Което някакси ми се струва по-редно.
Бай Ганьо
Другарю, тук говорим за гледаемите телевизии в българия.
Колкото да казвате, че не сте като родителите си, толкоз сте по-зле от тях.
Бай Ганьо
Права си.
90% от населението в българия са на вашето високоинтелектуално ниво и щъкат по цял ден по каналите, за да не им пада интелектуалния заряд.
Капсулирали сте се и излизане от там няма.
Белобрадки...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.