Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Евро
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Шрито
Цитат(Glo @ 12/06/2025, 05:44) <{POST_SNAPBACK}>
аз като доста по-мъдър човек от тебе ти казвам – търси все по-новата мъдрос, щото оная за която претендираш да я познаваш те прави от глупав по- глупав Сега, пък си хубаво момче иначе, деееба navikvane.gif

Търся, братле, не съм спрял. Постоянно ги сравнявам, стари - нови, полезни - вредни. wink.gif
Шрито
Не е по-вярващ. Тяхната Жива вода ги прави зависими от тоя, който им я осигурява.
Шрито
Като узреят плодовете, адаш.
Шрито
Всяко време си има както плюсове, така и минуси.

https://youtu.be/qd0hZOvn3zo?si=-XAC0qYoainzphev
Шрито
Ти мене ли питаш?!
Бухалите и бухалиците са мъдри, защото разнасят пощата на Хари Потър!

П.П. Мишки ядат и гаргите. И хитрите свраки също. wink.gif
Шрито
Все забравям, че задаваш въпроси, чиито отговори не те вълнуват. Извинявай, че попитах.
Поне не отговорих ненужно.
Shade
Цитат(Шрито @ 13/06/2025, 02:22) <{POST_SNAPBACK}>
Все забравям, че задаваш въпроси, чиито отговори не те вълнуват. Извинявай, че попитах.
Поне не отговорих ненужно.

Най-напред те извинявам, както настояваш.
След което ти припомням, че поставям въпроси, които вълнуват теб. За да си ги дискутираш или да се изповядаш. Набожниците са убедени, че изповедта, наред с молитвата, отприщват механизма на Божията милост и подкрепа.
Шрито
Разбрах и ти благодаря. Питаш ме, за да се сетя за Бога, да се изповядам и да Му се помоля. Похвално! hat.gif
Питето
Цитат(Шрито @ 13/06/2025, 09:28) <{POST_SNAPBACK}>
Съвсем буквално. Днес получавам 2000 лв., от утре те стават 1000... златни лева.... Докато цените в магазините непрекъснато нарастват и то скокообразно. И не само в магазините, но и на недвижимите имоти, и на всичко....

Мда, вземаш заплата 2000лв, с която купуваш 1000 хляба по 2лв бройката. След преминаване към евро, получаваш 1000Е, и с тях купуваш пак 1000 хляба само дето са по 1Е бройката. Та как точно се получава "заплатат на половина" като със същата заплата купуваш пак толкова стока?
А за недвижимите имоти, цените винаги са в долари, немски марки или евро. Въобще всичко по-ценно в мамковината от десетилетия се търгува в "тваръда валута", щото лева винаги е мек...
Вдигането и свалянето на цените си е на пазарна основа и няма значение дали получаваш заплата в лева, в евро или в монголски тугрици. По жанвиденово време, като беше чист, роден български лев що цените на хляба скачаха ЕЖЕДНЕВНО, а заплати и пенсии не стигаха за нищо в края на месеца, а?

Ей, това повярващите само плашите с "небето ще падне", а накрая който ви се хване на въдицата осиромашава, щото само такива можете да управлявате.
Питето
Кво сочиш 1976-та, като те питат за жанвиденово време и инфлацията на чисто българския лев, управляван от родни политици и банкери?
Всъщност, точно по тези години дето ги сочиш (около 1976 до разпада на СССР), хубавите електроуреди баха в долари, в корекома. Сега си ги купуваме с левове, щото лева е евро и върви по света.
Shade
Цитат(Шрито @ 13/06/2025, 01:55) <{POST_SNAPBACK}>
Ти мене ли питаш?!
Бухалите и бухалиците са мъдри, защото разнасят пощата на Хари Потър!

П.П. Мишки ядат и гаргите. И хитрите свраки също. wink.gif

Вижда се, че знаеш много. Кажи тогава кой лапа мухите.
Shade
Цитат(Шрито @ 12/06/2025, 23:40) <{POST_SNAPBACK}>
Като узреят плодовете, адаш.

Плодове, зеленчуци - вятър. Всичко е насочено към десятъка. С който набожниците изхранват попската пасмина. Представена от такива като форумния поп.
Шрито
Хората по форумите? Или, може би, всеки потребител на интернет? Трудно ми е да отгатна какво ти се върти в главата.
Шрито
Финансовата част също, но и нали религиите бяха „опиум за народите”?
Шрито
Парите не са всичко, Пите.
Шрито
Цените за последната година /или година и нещо, но няма две години/ скочиха двойно. Тъй че вече сме на моята истина, а не на твоята. Ще следим и занапред какво ще покаже свободният пазар. Да гадаем отсега няма смисъл. Ако цените се кротнат, добре, българинът ще повярва, че от ЕС ще дойде нещо добро.
Shade
Цитат(Шрито @ 13/06/2025, 13:12) <{POST_SNAPBACK}>
Хората по форумите? Или, може би, всеки потребител на интернет? Трудно ми е да отгатна какво ти се върти в главата.

Търсачът е по отгатването, тъй като откак е пил Жива вода от цукалото на циганката, е получил достъп до всички познания във Вселена. Обаче той нищо не успя да отгатне. Измъкна се достойното за детската градина и за смях оправдание за достъпността до тези познания само в Духовния свят, както той нарича Оня свят.

Очевидно и ти, въпреки самопрокламираната ти мъдрост, си се оплел като пиле в кълчища в циганска терминология: гуни, пракрити, гита, брахман, ишвара, параматма, пуруша и каквото там още беше. С което си го докарал дотам, да не можеш да отгатнеш дори това, че в главата ми не се върти нищо от предназначено за теб и очаквано от теб.

Ето я концепцията ти: "Цените за последната година скочиха двойно. Като влезе еврото, отново ще се удвоят". Става ясно, че днес-утре цените ще се учетворят. Което, разбира се, може да бъде предотвратено само със запазване на лева като национална валута.

Лобираш ли за допълнителна стабилизация на лева чрез връзването му към рублата? За последните години рублата на "добродушните братушки" поддържа главозамайващо стабилен курс от 80 рубли за долар.
Shade
Цитат(Шрито @ 13/06/2025, 13:19) <{POST_SNAPBACK}>
Парите не са всичко.

Това се знае. Питието прави съзнанието.
Шрито
Дори храната не е всичко. Подслонът, животът... - и те не струват много в наши дни. Тоест не са гарантирани. Съвременният човек е точно една овца на заколение. Напълно безпомощен.
Шрито
Няма какво да отговоря. Сам си го написал. Човек отговаря, като го питат.
Тарабас
Чудесно развитие! Тези дни ватниците отнесоха много бахур, което е много добра новина за демокрацията у нас.
Alexfield
Минусите в откъса, който си дал, се виждат ясно. За плюсовете, които може би имаш предвид, ще трябва да предоставиш нещо повече от просто линк. Този (уж) метод на водене на дискусии чрез замеряне с линкове за гледане може да са много популярни в религиозния раздел, където всеки е свободен да вярва каквото си поиска и да тълкува както му изнася. В политическия раздел, ще трябва и да напишеш нещо като аргументи. Само Баето участва тук с линкове. Ама това е защото не е в състояние да напише свързано изречение. Не падай на неговото ниво. Участвай с аргументи.
Alexfield
Каква е разликата между "сега" и "преди една година"? И сега и преди сме си с българския лев. Този ти аргумент е несъстоятелен относно твърдението ти, че с въвеждането на еврото като разплащателно средство, българите ще станат 2 пъти по-бедни.

П.П. Ако по твоите критерии да си богат означава да притежаваш валута с много нули, купи си рубли. Курсът лев-рубла е много подходящ за такива като теб, които искат да имат хиляди и милиони хартийки в джоба си. А пък ако си купиш венецуелски боливари, направо ще станеш милиардер. Дори може да задминеш най-богатия човек на планетата - Мъск.
Shade
Цитат(Шрито @ 13/06/2025, 13:15) <{POST_SNAPBACK}>
Финансовата част също, но и нали религиите бяха „опиум за народите”?

Наистина ли питаш това?
Ти, богопомазаният издигнат мъдрец, схванал в дълбочина Божията същност и милост чрез цитиране и повтаряне на циганска религиозна терминология, изразяваш с риторични въпроси желание някой средностатистически да ти обясни потребността от религия?

Какво ново, което не знаеш, би могъл да научиш тук? Всички в детскоградинския форум сте наясно с основополагащата нужда от вяра в Бог. Милостив Бог, който те обича персонално и ако му се молиш достътачно усърдно, изпълнява молитвите ти. Прави го заради изключителната ти важност и принос. Поради които безусловно ще те награжди персонално със Спасение. Под формата на Вечен живот. Мечтата на набожника е да живее вечно, за да има възможност да слави Бога вечно.
А когато не слушкаш, Бог, метафорично казано, те налага по задничето с каиша като един истински любящ баща. По логиката на касическото "Бие ме, защото ме обича и иска да ме спаси. Ако не му пукаше за мен, щеше да ме остави да се нося по течението и да си остана неспасяем"

Обаче мястото за възхвала на Бог е попският форум на невежите вярващи. В настоящия форум би могло да се развие философско-научен трактат за времето, пространството, материята и съзнанието, но тези категории са далеч от теб. След като чрез вяра доказваш как българското простолюдие ще обеднее с въвждането на евро, значи само в попския фоум си в свои води.
Shade
Цитат(Шрито @ 14/06/2025, 02:52) <{POST_SNAPBACK}>
Няма какво да отговоря. Сам си го написал. Човек отговаря, като го питат.

Човек отговаря, само като го питат? Нищо такова не съм написал. Лесно мога да ти посоча колко пъти си ми отговорил без да съм те питал, припсвайки ми свои въпроси по тематика, която не ме вълнува.
Така че в случая или блъфираш, или не си човек (след като човек отговаря, като го питат). Сам си избери какъв е случаят.
Shade
Цитат(Шрито @ 14/06/2025, 02:46) <{POST_SNAPBACK}>
Дори храната не е всичко. Подслонът, животът... - и те не струват много в наши дни. Тоест не са гарантирани. Съвременният човек е точно една овца на заколение. Напълно безпомощен.

Ти май се отмяташ от вярата и от собствените си думи.
Какви са тези безпомощни овче на заколение? Нали уж Истината беше, че Съвременният човек е познал Бога и си е осигурил Вечен живот в скута му?
Вече бяхме информирани от теб, че Съвременният човек е представен от простолюдието. Простите виждали най-ясно нещата, понеже били узрял плод.
Следователно интелигентните са зелени плодове. Това е развит от теб и добре обоснован трактат за силата на вярата срещу ненужното образвание.

Питето
Не са, обаче изваждат почти всичко от психиката на човека и... който разбира си прави изводите. Примерно ти избягваш да даваш свързани обяснения или поне някакви извинения като те хванат в лъжа. Вместо това се опитваш да насочваш темата в друга посока, което си е похват на пропагандата и религията, които неща са кофти за нормалния живот на нормалните хора. Сега, защо си дошъл да буташ темата в тази посока, значи си имаш някакви задни мисли, които на мен не ми пасват.
Та защо не напишеш как по жанвиденово време, българския лев управляван от български политици СПОРЕТ ТЕБ НЕ правел заплатите в пъти по-малки (като покупателна спобоност), като никой нещеше да пипа лева, дори българите. И как така когато делиш две числа (заплатите и цените) с един и същ делител (курса на еврото), получаваш коренно различни отговори от рода "цените нагоре, заплатите надолу"?
Питето
Някои неща са сложни, но основните им ги има в учебниците и хич не е толкова трудно да ги прочетеш и схванеш. Все пак днес има повече живи грамотни хора и учени отколкото са били общо за цялата останала човешка история. Сега защо някои стоят жадни като водата ще ги удави, ти си знаеш.
Shade
Цитат(Питето @ 14/06/2025, 09:52) <{POST_SNAPBACK}>
Някои неща са сложни, но основните им ги има в учебниците и хич не е толкова трудно да ги прочетеш и схванеш. Все пак днес има повече живи грамотни хора и учени отколкото са били общо за цялата останала човешка история. Сега защо някои стоят жадни като водата ще ги удави, ти си знаеш.

Ти пък. Седнал си да обясняваш за учебници на някой, чиито лозунги са "Простите виждат най-ясно нещата" и "С вяра, не с образование, печелим здрав разум".

Thursday Next
Цитат(Шрито @ 13/06/2025, 22:19) <{POST_SNAPBACK}>
Парите не са всичко, Пите.

Е ако парите не са всичко, защо ревеш тогава как българинът щял да обеднее двойно? Не е ли по-важно да сме духовно богати? svirkam si.gif
Thursday Next
Цитат
Намалят заплатите на българите наполовина.

Я пак? Ще обясниш ли как така ги намаляват наполовина? Преди да започнеш да обясняваш, обаче, трябва да си отговориш сам на някои въпроси. Например:

1. Дали си наясно с разликата между "намаляване наполовина" и "превалутиране".
2. Дали разбираш, че богатството не се определя от това колко нули има във фиша на заплатата ти, а какво можеш да си купиш с цифрата под чертата.
3. Дали си спомняш времето, когато имаше банкноти по 50 000 лева, които бяха на практика 50 марки. И защо хората като получеха тая с четирите нули, тичаха да я обменят за тая с едната нула.

Помисли спокойно, не бързам.
Питето
" `секи сам си преценя." Той така си е преценил, така си дейсва. Няма да го променя. Който го чете, също сам да си прецени доколко сериозно да го приеме при тези пропуски в основни и елементарни аритметични дейсвия, които се учат във втори клас.
Питето
Я да ги видим религиозните плодове? Посочи някакъв религиозен плод, който утолява някаква истинска нужда, нещо , което да прави живота лесен, изобилен, дълъг.
Питето
И как така нЕма "вълци и касапи" да редуцират тези 8 млрда "овце за заколение", ми продължават да се множат, да живеят все по-добре и по-дълго? Дори в Африка, глада не взема процентно жертви както преди 40 години...
Glo
Шрито е мъдър, в тая държава има много мъдреци, един такъв вчера твърдеше във фейса, че ако сме си запазили лева, сме можели да си нагласяме курса му както си искаме спрямо останалите валути laugh.gif
Тарабас

Мен много ме е срам да си го призная, но този ми е наемателя в апартамента във Варна. Като го видях и почнах да се моля на богородицата с младенеца, да се отвори земята и да се случи нещо. Кадър на ИТН. Не знам, не знам къде сбърках?
Тарабас
Даже писах на брат ми, да ми даде съвет. Той е швед и ги разбира много компутрите. Исках да го хакна този финансив специалист, но и от Швеция нямат идея.

Гло, ти си голям, известен в цяла Европа реститут. Имаш ли идея? Ако ми помогнеш, ще ти посветя цяла песен!
Glo
не съм реститут , би Тарабас.. сам съм си ги купувал имотите, заклевам се 770d4fd976.gif

те зеха, че поскъпнаха повече от двойно в евро последните няколко години, па наемите как скочиха в София b_046.gif

дигай му смело наема на тоя отворко и дай после линк да го видим как пищи да се посмеем laugh.gif

Тарабас
Не само че му го вдигнах, но е и в Евро!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Glo
laugh.gif

мноо съм доволен от европа и еврото sunbathing.gif

направо зех да зимам половин норвежка заплата на българска територия докато най-неебателно се шмиткам напълно безработен насам-натам по морето b_046.gif

разбира се ако не съм пиян-залян в момента като Шрито! ако ме хванат пил, ше ми конфискуват колата 292.gif

като чета пресата май кажи речи половината народ шофира пиян и надрусан, видяха се с пари хората а и имат по две три коли, като му земат едната се мята на другата navikvane.gif
Glo
и понеже пих от сутрина две ракии грозден и опънах една лапша, как беше на български бе - едно пакетче китайски спагетки az takovata.gif та затова дъщерята ше ме кара на шопинг с нейната кола, имам идея за един турски магазин за таблетки за миялна, били много добри, някви чехли за вкъщи, чудя се дали някои скъпарски маркови или китайски, имам идея за картофи и прошуто, някой дюнер може би, бе има бая работа за днес, но аз не се оплаквам, трудностите трябва да се преодоляват, иначе по-добре да земат да ме захвърлят и оставят да се рея в дълбокия космос 292.gif
Alexfield
В "наши дни", казваш, а?
Хайде тогава кажи, в кои дни подслонът и животът са били гарантирани.
Тарабас
Аз бех на работа и там имах много приятен разговор с един клиент на 89 години, който ми пя немски жп песни и като ме пита от къде идвам и разбра, че съм роднина на хан Аспарух и ми каза, че имал едно куче от София, но то умряло, щото било по-дърто и от него. И после ми вика, абе аз съм си от малък веселяк. И се смяхме яко с клиента. И ми вика, утре ви очаквам с нетърпени, пак да си пеем. biggrin.gif
Ако изобщо доживея то тея години, обещавам и аз така да зареждам хората, на които ще съм клиент.
Питето
По-хубавото е, че сега им се налага да купуват еврото по-скъпо от обикновения българин. Аха, откак имат краен срок за обръщане на левовете от рушвети в евро, чейнчаджиите вдигнаха курса. При 30,3млрд лева в обръщение (банкноти и монети) и при 36% сива икономика, сещай се колко "трудни за деклариране" левове ще трябва да минат през чейнча по по-високия курс. Тези налети пари в протестите за пазене на лева си имат цел, при това не само политическа...
Thursday Next
Цитат(Питето @ 15/06/2025, 20:12) <{POST_SNAPBACK}>
По-хубавото е, че сега им се налага да купуват еврото по-скъпо от обикновения българин. Аха, откак имат краен срок за обръщане на левовете от рушвети в евро, чейнчаджиите вдигнаха курса. При 30,3млрд лева в обръщение (банкноти и монети) и при 36% сива икономика, сещай се колко "трудни за деклариране" левове ще трябва да минат през чейнча по по-високия курс. Тези налети пари в протестите за пазене на лева си имат цел, при това не само политическа...

Дано поне част от тия, дето се дерат сега за лева, забележат това и успеят да съберат две и две.
Glo
Цитат(Alexfield @ 15/06/2025, 11:27) <{POST_SNAPBACK}>
В "наши дни", казваш, а?
Хайде тогава кажи, в кои дни подслонът и животът са били гарантирани.

Шрито е мъдър! Шрито знае, че едно време живота беше по-хубав и спокоен, не като сега, хората бяха добри, помагаха си, увжаваха се , човек за човек не беше вълк, данъците бяха ниски, имаше правилен морал, даже всички хора бяха много морални, имаше и национални герои, сега няма, сега всички са продажници, и храната беше истинска, сега е пълно менте, в лидл сега продавали само развалени храни , така ме информира един тип, ама всичко било развалено svirkam si.gif и хората бяха истински христяни, нямаше джендъри, нито един джендър нямаше даже, и никой не си сменяше пола, сега всички си го сменят и изобщо тоя космос откъде се появи w00tbrows.gif преди земята беше в центъра на вселената, над нея небето в което седеше бог, сега кво се оказа? че сме само една от трилионите планети , звезди, галактики w00tbrows.gif това е толкова неприемливо, от сатаната е! пълни лъжи, едно време мъдростта беше истинска мъдрос, дойде науката, скапа всичко и мъдростта стана неприложима, а всичко си беше много добре описано в древните книги барабар с там всичките му пророчества.. и Исуската все не идва щото знаете ли защо? за да изпита вярата ни щото в днешно време може да извърти следната врътка, ше допусне два варианта - първия е - от земята сатанистите насочват към небето кино лъчи със син лъч как уж Исуската се появява в небето, който повярва в тая лъжа, ше загуби спасението си! и втория вариант - Исуската действително се появява в небето, но който повярва, че това е само едно представление излъчено със син лъч от земята - също ше си загуби спасението w00tbrows.gif целта е бройката на спасените да остане на максималния минимум, спасението ше е само за най-верните които действително имат способността чрез силата на светия дух да разпознаят истинското пришествие, затова Бог изчака толкова дълго равитието на науката, едно време нямаше да може да приложи тоя трик със синия лъч, абе господ си знае работата бееее и няма нищо невъзможно за него sunbathing.gif
Shade
Цитат(Glo @ 15/06/2025, 22:48) <{POST_SNAPBACK}>
Шрито е мъдър! Шрито знае, че едно време живота беше по-хубав и спокоен, не като сега, хората бяха добри, помагаха си, увжаваха се , човек за човек не беше вълк, данъците бяха ниски, имаше правилен морал, даже всички хора бяха много морални, имаше и национални герои, сега няма, сега всички са продажници, и храната беше истинска, сега е пълно менте, в лидл сега продавали само развалени храни , така ме информира един тип, ама всичко било развалено svirkam si.gif и хората бяха истински христяни, нямаше джендъри, нито един джендър нямаше даже, и никой не си сменяше пола, сега всички си го сменят и изобщо тоя космос откъде се появи w00tbrows.gif преди земята беше в центъра на вселената, над нея небето в което седеше бог, сега кво се оказа? че сме само една от трилионите планети , звезди, галактики w00tbrows.gif това е толкова неприемливо, от сатаната е! пълни лъжи, едно време мъдростта беше истинска мъдрос, дойде науката, скапа всичко и мъдростта стана неприложима, а всичко си беше много добре описано в древните книги барабар с там всичките му пророчества.. и Исуската все не идва щото знаете ли защо? за да изпита вярата ни щото в днешно време може да извърти следната врътка, ше допусне два варианта - първия е - от земята сатанистите насочват към небето кино лъчи със син лъч как уж Исуската се появява в небето, който повярва в тая лъжа, ше загуби спасението си! и втория вариант - Исуската действително се появява в небето, но който повярва, че това е само едно представление излъчено със син лъч от земята - също ше си загуби спасението w00tbrows.gif целта е бройката на спасените да остане на максималния минимум, спасението ше е само за най-верните които действително имат способността чрез силата на светия дух да разпознаят истинското пришествие, затова Бог изчака толкова дълго равитието на науката, едно време нямаше да може да приложи тоя трик със синия лъч, абе господ си знае работата бееее и няма нищо невъзможно за него sunbathing.gif

Ти току-що постави основите на ново учение (учение - така набожниците наричат любимата религия, която им е промила мозъка). Можеш да дадеш на това встъпление в новото учение с работно заглавие "Основи на Глоизма".
Без съмнение става въпрос за съвременно учение, което взема предвид най-новите развития в набожната мисъл. А именно, че науката е дадена от дявола с цел разклащане вярата на набожниците. Но дяволът е безсилен пред простите, защото те са по-умни от образваните и (ясно)виждат дори без да си напрягат вярата. Наскоро простите видяха как лошите овластени тарикати в сянка се канят да им вдигнат цените с въвеждане на еврото и да им вземат парите. Също както преди четири години простите прозряха, че ковид-ваксините са пуснати да прибират пари. И не се поддадоха на изкушението на лукавия. Тогава непрозорливите и глупави умни се подложиха на боцкане.
Знаем, че само най-мъдрите измежду простите имат нужда от вяра, независимо от това че като прости са и (ясно)виждащи. Вярват, че с проста мъдрост са си осигурили Спасението чрез Вечен живот.
Glo
laugh.gif

някакси ми се струва, като че ли дискусията се насочва към Шрито rolleyes.gif

и така, при Шрито се забелязва едно стъпаловидно натрупване на няколко да речем проблема които го правят това което е сега на тее му години! най-ранния е че като дете и юноша е приел , че всичко което са му наливали в главата е Истина, и вследствие поради липса на критическо мислене никога не го е поставял под съмнение до сих пор!, а и поради живота му там в неговите ширини не му се е налагало,! обкръжението от застаряло население не му е давало и мотивация, макар и да е направил опити за някво духовно израстване и търсене на духовност която според него се намира единствено в древните писания! щото откъде другаде?! направил си е труда да попрочете някои текстове оттука оттам, христянство, индуизъм, понатрупал малко каша за маса, отбрал уж истината от лъжовните предания които както се досетил със собствения си акъл били привнесени от сатаната и спрял дотам!

решил че вече е достатъчно духовен и мъдър и няма повече накъде.. svirkam si.gif обаче с таа духовност и тая мъдрос не може да вдене как съотнесена към днешните дни, как така младите и необременени с подобни писания и комунистическа пропаганда за Братството и Равенството са по-умни, практични и оправни от него, Шрито недоумява- че кога е било така? w00tbrows.gif как така се е случило, че един възрастен. мъдър и духовен човек като него не е на почит и уважение, та той е живял и чел много повече от тях, дори правописа му е по-сносен от техния!,

в днешно време ги има много такива като Шрито, хубууто е че Шрито не е озлобясал като тях, и все пак продължава да има ентусиазма да дискутира нешата от живота с други хора да им помогне да си сверят часовниците с неговия! да ама май често другите хора си се движат по собственото си време и календар и хич и не ги интересува Шритовия, но Шрито няма да се предаде защото Вярва че е в Истината, Шрито знае че другите хора са манипулирани от Сатаната, Писано е! те не знаят как стоят нещата! обаче, Шрито няма да спре да им отваря очите, защото Шрито е мъдър, духовен и е в Познанието, и не с оная Сатанинска псевдодуховнос с която Сатаната мами света а с тая спуснатата му от Небето! пък тежкия му алкохолизъм лично на мене ми е твърде разбираем,когато никой не те разбира, кво друго му остава на човек освен да се надере като свиня laugh.gif

иначе Шрито си е много хубаво момче и аз никога няма да тръгна да го съдя какъв е що е? малко е скаран с финансите и икономиката , стоково паричните отношения, но то какво да се очаква от човек който е наблегнал повече на духовното в тоя живот? духовните хора не са от тоя свят а лукавите и нечестивите ше бъдат осъдени на погибел! за когото няма нищо по-важно от Спасението и Вечния Живот - Писанията са достатъчни 328.gif
Питето
Абе почти. Забравил е да обмисли как точно да издои и остриже повЕрвалите. Много важно е за една партия или религия да дои и стриже повярвалите. worshippy.gif
Питето
Абсурд. Тези ако можеха да събират 2+2 и да го докарат до 4, сега щяха да накупили евра и да ги предлагат...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.