мога цял живот да карам на шкембе чорба, чесно,

в турция в шкембеджийницитв има по средата на масите едни големи прозрачни кутии пълни с безплатен нарязан хляб, ама много хляб, пък той къв е вкусеееен.. поръчваш си една шкембе чорба и ако можеш да я изядеш с два хляба, нямаш проблем

Пите бесен съм изкарах два дена без дрога и неска както си бях на пенсионерска разходка на пазара и взех че си купих една бутилка водка и една бутилка мастика

и цигари! прибрах се супер ядосан, метнах се на колата и запраших на лидл, там па пак вредни храни и един пъпеш за 1,57 килото, ти знаеш ли тука из квартала по сергиите че ги продават пъпешите по 4 -5 лв килото

били български щото! да бе, да! бе ти на колко време си сменяш спирачната течнос на колата, аз нямам спомен да съм я сменял на таа мойта, па я карам 9 години вече, Копайлота вика на 2-4 години трябвало! че и ангренажен ремък не съм сменял вече седма година, трябва и него да сменям, само разходи деееба, минах да видя мойто зъболекарско гаже, и тя тъкмо излиза и се цункахме на входа хехе, вика кво стана с с тебе беее, здравната ти книжка е при мене и час по час си я гледам с мисли за тебе, ойе! викам, аз пак мислех че съм я загубил някъде, никога не е в къщи, ами бях умрял кака за известно време, вие знаете че почти бях умрял на операционната маса по едно време, викам изпаднах в дълга депресия задето ми спасиха живота, пих една година денонощно алкохол и се самосъжалявах, отдавна съм се отписал от тоя живот ама не умирам, нА! няма и да умра скоро, много добре го знам това, завиждам на хората, че не знаят кога ше умрат и го карат много весело тоя живот, пих сега една две мастики, все някви самоубийствени мисли ми се въртят в главата, влезнах във фейса да наритам някой, нямаше подходящи случаи, в сряда почвам ремонт който надявам се да продължи само един ден, за мене времето няма никакво значение, все си представям, че вече съм умрял и никой не ми идва на погребението, не искам никой да идва, мразя да си празнувам рожденните дни и погребението, и все се опитват да ме спипат, че съм имал имен ден някой ден през годината и аз винаги отричам, че имам, правят си устата за почерпка, айдееее мекееее...намерили от кого да чакат почерпки, тъпаци