Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Евро
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 01/07/2025, 22:48) <{POST_SNAPBACK}>
Другарю, тук говорим за гледаемите телевизии в българия.
Колкото да казвате, че не сте като родителите си, толкоз сте по-зле от тях.

Гледаемите телевизии в България, другарю, затова са гледаеми - щото не дават руски помии.
Другото за родителите не го разбирам.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 01/07/2025, 13:48) <{POST_SNAPBACK}>
Колкото да казвате, че не сте като родителите си, толкоз сте по-зле от тях.

Само да отбележим, че ти си единствения тук, който казва нещо за родители. С което косвено признаваш, че си по-зле от родителите си. Тъй като е ясно, че ничии други родители не познаваш.
Бай Ганьо
Цитат(Buitenlander @ 01/07/2025, 23:01) <{POST_SNAPBACK}>
Гледаемите телевизии в България, другарю, затова са гледаеми - щото не дават руски помии.

Само за едно съжалявам, че половината ми живот премина в съжителство с такива чугунени кратуни.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 01/07/2025, 22:42) <{POST_SNAPBACK}>
Само за едно съжалявам, че половината ми живот премина в съжителство с такива чугунени кратуни.

Дреме му на някого за какво съжаляваш. Особено пък на фона на празнодумието ти. Простотия в действие.

Празнословните ти "проницателни" безмозъчни изхвърляния, представени със самонадеян тон, напомнят интервюто на един самонадеян изтъкнат слабоумник от тръмпликанския MAGA-култ (на който клуб се явявате поддръжници ти и останалите алтернативници), който се беше изтъпанчил да лее безумството си публично по телевизията.
- Уж сме били на Луната, а никой не задава въпроса защо не сме били там отново в продължение на повече от половин век. Ще ви кажа защо. Някой чувал ли е за радиационния пояс на Ван Алън? Никой не може да премине жив през него. Значи кацане на човек на Луната е невъзможно никога не сме били там.
- Всеки знае за пояса на Ван Алън - възрази водещият. - А в уеб сайта на НАСА е дадено много ясно обяснение за безопасното му преминаване от астронавите по време на полетите до Луната.
- Наистина "много ясно" обяснение. Обяснение на една лъжа с друга лъжа. Безопасно било премнаването, ама повече не сме ходили до Луната. Остава въпросът защо.
- Причината за това е добре известна: орязване бюджета на НАСА от Конгреса.
- Това са клеветите на демократите. Спекулации с обстоятелството, че Никсън беше републикански президент по онова време. А истината е, че НАСА постигна целта си с материализирането на голямата лъжа и нямаше какво повече да търси и доказва.

Водещият предложи някакви изчисления за обсъждане, но идиотът го прекъсна просташки:
- Вие сигурно сте с GED (това е General Education Diploma, демек си нискобразован среднист). Не са ни необходими цифри.
След което продължи:
- Аз обичам да изучавам разлчини неща. Нали знаете, че по едно време Тъкър Карлсън мислеше, че Сграда 7 в СТЦ в Манхатън просто се е срутила. Сега той твърди категорично, че това беше част от пропагандата, която доведе до войната в Ирак и Афганистан. Както знаете, нещата се променят, фактите се променят. Затова аз обичам Исус. Обичам Библията. Защото това е истина, вечна истина, и няма да се промени никога. Бог не е лъжец. Знае се кой е баща на лъжите и Библията казва всичко за него. За съжаление, виждаме отново и отново как политиците заблуждават американското общество. Така че не зная дали някога сме били отвъд радиационния пояс на Ван Алън. Може би. Ако е така, бих желал да зная защо толкова време не сме го преминали отново. Но, както знаете, това е положението и ще видим какво ще правят ракетата Артемис и космическата капсула Орион, когато опитат да прекарат пилотируем космически полет оттам след година или две.

Водещият смени темата, като разбра безпредметността на доказването на невеж глупак, че единствената причина Луната да е забравена за толкова дълъг период от време е, че идиоти в Конгреса отрязаха финансирането на Космическите програми. Необразваните задници като този знаят само: "Не ми трябва Космос, имам Библията. Няма Библия в Космоса, нали?" (подобно на нашенските необразовани невежи "Защо ми е образование? И без образование си имам пиячка").
Всички тези са некадърни да вденат, че науката е приоритетна необходимост за добър живот. Нужни са образовани умни хора. Хора, които са противоположност на тръмпликанеца от интервюто и на ограничените форумни алтернативници като Бай Ганьо, които не притежават дори две мозъчни клетки в главите си.
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 02/07/2025, 07:42) <{POST_SNAPBACK}>

Мда, с прискърбие трябва да призная че Шейда беше прав от самото начало - безнадежден си. Начи, ревеш че няма руски филми и забраняват руския език, показва ти се че филми има по 10-тина на седмица и през две пресечки има езикови центрове с курсове по руски, и ти решаваш че сме чугунени кратуни? Добре smile.gif
Бай Ганьо
Да беше казал: аз съм умният, а ти си простия и да приключиш!
Ама не, требе а са пОтиш... laughing.gif
Alexfield
При всяка комуникация с Бай Ганьо усещането е едно и също.

Да спориш с глупав човек е като да играеш шах с гълъб:
Ще разбута фигурите, ще осере дъската и след това ще обикаля наоколо перчейки се сякаш е спечелил.
Бай Ганьо
Все повече започвам да уважавам комунистите.
Те поне бяха ясни.
Това може, онова не може.

Докато вие сте лицемери.
Вашата доктрина е: можете да правите всичко, но...
Затова футболистите ви коленичат преди мач.
Затова си закриват устата, когато си говорят.
Затова неудобните не ги допускате до състезания.
И имате право да НЕ се ваксинирате, но ще напуснете работа, ако НЕ си се ваксинирал.
Имате право да пътувате където си поискате, но ние ще решим къде.
Имате право, но...

Ленчета, менчета
Кирчета, мирчета
И тям подобна сган.
...
И така до края на света.
Ние сме на всеки метър...
Познато, нали.

Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 02/07/2025, 22:48) <{POST_SNAPBACK}>

Ха-ха-ха! Тези крайни черно-бели възгледи като "ти си глупавия, аз съм умния" вървят добре в селската кръчма.
А иначе простотията ти е забавна, особено когато безпомощно се замъчиш да се аргументираш. "Аргументация", достойна за смях. Тъй че ако има пОтене, то е от гръмогласен смях.
Ето ги дежурните ти хвърчащи изхвърляния:
Погледнете се в огледалото, комсомолски секретари и доносници. (кой е глупакът, ако набедените в действителност не са били такива?)
Чугунени кратуни. И родителите ви бяха такива. (кой е глупакът, ако не са такива?)
От ония, дет Киро Брейка им вика функционално неграмотни. (щом не друг, а Киро Брейка го казва, значи е самата истина, нали?)
Преди най-голямото зло ви бяха американците. Сега най-голямото зло са ви руснаците. (кой е глупакът, ако руснаците и тогава бяха най-голямото зло?)
Затова уважавам комунистите. А вие сте другари, гьонсурати, грозевци. (безусловна истина тук е само собственоръчната ти изповед)
И кои са простотиите на Тръмп бе другари? Че се бори мир ли? (за алтернативниците по-голям борец за мир и просперитет от Тръмп няма)
Всички комунисти мразят Тръмп. Аз го обичам, значи не съм комунист. (е как да не си комунист, след като декларираш, че уважваш комунистите?)
Манипулации, невярна информация, измислици. (това не се отнася за рашистката пропаганда, Карбовски и Киро Брейка, понеже им вярваш безрезервно, нали така?)
В голяма грешка си. Не авторитети като Киро Брейка са са ми казали тези неща. А и те мислят като мен. (това е убедителна аргументация в Ганьовски стил)

Ако притежаваше дори две мозъчни гънки, щеше да ти е ясно, че не е нужно някой да те нарича прост. Със сигурност (твое клише) си прост, след като упорито демонстрираш простотия.
Alexfield
Както винаги, когато те хванем, че говориш пълни глупости и тъпотии, а също така лъжи, разбутваш шахматната дъска и се изсираш отгоре. Този път - особено обилно - като гълъб с диария.
Вместо нескопосано да се опитваш да ни разсейваш с "Я-я-я! Пеперудка!", отговори кратко и ясно:
Тогава освен руски филми имаше и други, от оная страна на завесата.
Ся сме свободни, ама няма руски.

лъжа или невежество?

Другите ти глупости няма да коментирам, не си струва усилието да те оборвам с аргументи при положение че всеки път обръщаш шахматната дъска и я засираш. Разбирам, че за теб всичко наоколо да е осрано, е стандартно състояние. Сигурно у вас сереш срещу вентилатора за по-равномерно разпределение на единствения продукт, който си в състояние да произведеш.
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 03/07/2025, 07:48) <{POST_SNAPBACK}>

Имаш ли друго тълкуване на разговора който проведохме в тази тема? Ако да , ще се радвам да го чуя.
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 03/07/2025, 12:24) <{POST_SNAPBACK}>
Имате право да пътувате където си поискате, но ние ще решим къде.

Това може ли да ми го разтълкуваш, понеже надушвам чутовна глупост, която ще ни весели няколко дни.
Shade
Цитат(Buitenlander @ 03/07/2025, 12:06) <{POST_SNAPBACK}>
Това може ли да ми го разтълкуваш, понеже надушвам чутовна глупост, която ще ни весели няколко дни.

Не, няма да може да ти го разтълкува като нормален човек. "Надежда всяка остави", е писал поетът, сякаш за него.
Може да ти го "разтълкува" само с дебилен емотикон и с "разкритие", че си като родителите си. Повтаря едни и същи клишета като латерна. Толкова му е дадено

Въз основа на принципа "в дома на обесен за въже не се говори" хората избягват да му казват директно, че е ненадминат тъпанар. Въпреки че упорито се доказва като такъв със самоувереното "Бивши комсомолски секретари, русофили и доносници сте".
Само идиот би тръгнал да информира непознати какви са. Хората знаят какви са и ако не са такива, за каквито ги обявява, това автоматично го превръща в абсолютно посмешище.
Също както и останалите му простотии: "Имате право да пътувате само където ви се разреши и имате право да не се ваксинирате, ако напуснете работа“, крепящи се на "честната му дума". Сякаш онези, към които се обръща, ще забравят реалността и ще повярват на измишльотините му. И това само защото той вярва като зомбиран в конспирации и на доверени любими идиоти, които за него са месии.
Потребител

... ей, Гло? ... жив ли си бре? ...

... ИИ_то оцени отговора ти, като съдържание 2 от 10 и като бойна стратегия 8 от 10 :.) ...

... но! това беше вчера, днес не си спомня кой си, какъв си, откъде идваш и накъде отиваш ...

- - -

... иначе, "Приказка за тройката" е наситена с абсурди до идиотизъм политическа сатира, която осмива наратива в цялата му прелест ... маскирана е като фантастика - ясно защо ...

... стила в случая е подобен на Довлатов, но той е по-късен автор ...

... отделно удоволствие е представата за отскачащия от редовете поглед :.) ...

п.п. дори гугъл беше споменат ха ха хах :.) ...

- - -

за днес - цитати без творчество:

- Едут в одном грузовике солдат ВСУ, нацист Азова, американский морпех, грузинский доброволец, французский наёмник и английский военный инструктор.
- А кто за рулём?
- Водитель холодильного транспорта.

:.)

Glo
добрутро , чесни хора 770d4fd976.gif тряя се оправям, че ше ходя на пътувателен морски туризъм, оправянето ми е минимум два часа, дори и през това време ми се въртят разни философски и научни идеи, имам чуството, че през нощта общувах с КВАНТ и той като че ли ми остави послание navikvane.gif

Квантът не ни харесва!

какво означава това изречително изявление?

- Квантът не ни харесва нас!

или

на нас не ни харесва Квантът!
rolleyes.gif
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 05/07/2025, 20:35) <{POST_SNAPBACK}>
- Едут в одном грузовике солдат ВСУ, нацист Азова, американский морпех, грузинский доброволец, французский наёмник и английский военный инструктор.
- А кто за рулём?
- Водитель холодильного транспорта.

:.)

Предполагам са ги събрали при зачистването на Харков през февруари 2022-ра, за което беше така добър да ни уведомиш ? laugh.gif И от тогава ги държат на хладно …..
Питето
Твоето с кванта стана като с въздуха — нито алкохол има в него, нито никотин ама го дишаш...
Питето
Събрали са го от разни кремълски мокри сънища. Явно санкциите са ударили и пропагандата, щом опряха до стари вицове.
Glo
Пите, ти ше спреш ли да ми подкопаваш авторитета тука или няма да спреш, м? headbonk.gif
ЕксГорски
Цитат(Потребител @ 05/07/2025, 20:35) <{POST_SNAPBACK}>
французский наёмниk

Забрави северо-корейските ... интербригадисти?
Или за тях нищо не са ви казвали в АОНСУ?
Питето
Кванта, като не му харесваш мрънка ли като българин, а? Ми стегни се де, бъди ларж. Което ме подсеща за една щедра чаша с "лекарство срещу мрънкане". cheers1.gif
Glo
Пите, много си устат, ама съм сигурен, че с уста не можеш да направиш щъркелово гнездо, или па лястовиче biggrin.gif

даже и с тее ръчички дето така ловко тракаш по клавиатурата няма да можеш tongue.gif laugh.gif
Питето
Прав си. Може и да не мога да направя лястовиче гнездо с уста, обаче мога да излапам една супа от лястовичи гнезда...
Лъжа бе, предпочитам шкембечорба щото знам с какво питие върви.
Хвана ли русалка или още не си усвоил рибарските ...описателни техники.
Glo
мога цял живот да карам на шкембе чорба, чесно, wub.gif в турция в шкембеджийницитв има по средата на масите едни големи прозрачни кутии пълни с безплатен нарязан хляб, ама много хляб, пък той къв е вкусеееен.. поръчваш си една шкембе чорба и ако можеш да я изядеш с два хляба, нямаш проблем biggrin.gif Пите бесен съм изкарах два дена без дрога и неска както си бях на пенсионерска разходка на пазара и взех че си купих една бутилка водка и една бутилка мастика w00tbrows.gif и цигари! прибрах се супер ядосан, метнах се на колата и запраших на лидл, там па пак вредни храни и един пъпеш за 1,57 килото, ти знаеш ли тука из квартала по сергиите че ги продават пъпешите по 4 -5 лв килото laugh.gif били български щото! да бе, да! бе ти на колко време си сменяш спирачната течнос на колата, аз нямам спомен да съм я сменял на таа мойта, па я карам 9 години вече, Копайлота вика на 2-4 години трябвало! че и ангренажен ремък не съм сменял вече седма година, трябва и него да сменям, само разходи деееба, минах да видя мойто зъболекарско гаже, и тя тъкмо излиза и се цункахме на входа хехе, вика кво стана с с тебе беее, здравната ти книжка е при мене и час по час си я гледам с мисли за тебе, ойе! викам, аз пак мислех че съм я загубил някъде, никога не е в къщи, ами бях умрял кака за известно време, вие знаете че почти бях умрял на операционната маса по едно време, викам изпаднах в дълга депресия задето ми спасиха живота, пих една година денонощно алкохол и се самосъжалявах, отдавна съм се отписал от тоя живот ама не умирам, нА! няма и да умра скоро, много добре го знам това, завиждам на хората, че не знаят кога ше умрат и го карат много весело тоя живот, пих сега една две мастики, все някви самоубийствени мисли ми се въртят в главата, влезнах във фейса да наритам някой, нямаше подходящи случаи, в сряда почвам ремонт който надявам се да продължи само един ден, за мене времето няма никакво значение, все си представям, че вече съм умрял и никой не ми идва на погребението, не искам никой да идва, мразя да си празнувам рожденните дни и погребението, и все се опитват да ме спипат, че съм имал имен ден някой ден през годината и аз винаги отричам, че имам, правят си устата за почерпка, айдееее мекееее...намерили от кого да чакат почерпки, тъпаци biggrin.gif
Glo
за мезе плюскам краве масло с лъжица, много е вкусно и полезно, съжалих че не си купих пилешки трътки щото изведнъж установих, че ми се мези с пилешки трътки на скара, иначе имам една тава печени зелени чушки, мое миш-маш да скалъпя набързо с ацки лют сос, изобщо суета на суетите, дреме ми на сайдера 292.gif
Потребител

... я се вземи в ръце бе! ... сред зомбитата си нещо като Елтън Джон - тру сървайвер ... стил стендинг :.) ...

... светлината, Гло, в теб мъждука дори по източноевропейски стандарти ...

- - -

... Киркегор казва, че животът може да се разбере само наобратно ...

... дори е вярно? - не знам, той е вярвал че ценностите се създават от индивида ...

... и като казах "ценности" - знаеш ли защо точно "Копейкин" ? ...

... според вас, светлите хора не е грях, че се е продал, не Господи! ... грях е, че се е продал толкова евтино! ...

- - -

... зайчета, честито ви ейро! :.) ...

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.