Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Наука и Учение
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Бай Ганьо
Явно още не си запознат с оня интелект. laughing.gif
ЕксГорски
Цитат(Потребител @ 30/07/2025, 17:02) <{POST_SNAPBACK}>
... договорились? ...

И ние знаем руски, но ... от известно време ни е неприятно, даже противно да го употребяваме! sad.gif
Glo
НАУКА ИЛИ УЧЕНИЕ, деееба w00tbrows.gif

ей аман от лайф коучки, малки пикли нутриционистки, млади амбициозни психоложки и фитнес инструкторки напоследък нюзфийда ми се пълни с хиляди такива, ама наистина хиляди, българина кво? да не е ръгнал да пръска превантивно пари за психично здраве, съвети за здравословно хранене и вечно тяло laugh.gif таа долу па чак лично ме кани да я следвам, била психолог на годината laugh.gif гледам я с десетки хиляди последователи, баси майката разбираш ли дееба, верно ли рутят толкоз много кинти, да зема да стана и аз един лайф коуч и да почна да преписвам и да предписвам матриали от разни американски книги, аз кво да им препоръчвам - яко дрога и алкохол цял живот като Ози Озбърн дето умря на 76 или яко блъскане във фитнеса като оня кечист Хълк Хоган дето едва издаяни до 71 laugh.gif даже вече не ми е забавно да им се подигравам на пиклите и да им се присмивам, че са безработни, но с надежда да изкарат някой лев от дебилите в социалните мрежи, при наличието на толкоз много безработни психоложки, понеже знаете че в БГ половината женки са дипломирани психоложки, много ми е интересно дали привличат наистина някви доходи, и то за едни празни приказки, дето нета е пълен с какви ли не безплатни материали за всякви видове психари

sick.gif искаш да си щаслив - плати им, то същото като да идеш на врачка, да ти познае всичко laugh.gif

Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 30/07/2025, 22:45) <{POST_SNAPBACK}>
Явно още не си запознат с оня интелект. laughing.gif

Достатъчно е да съм запознат с твоя интелект. В тази връзка, забележи колко съм тактичен. Само ти намеквам, че простееш.
Ако бях директен като теб, щях да използвам сразяващото заклинание, което ти прилагаш. Нещо такова: "Глупав си. И родителите ти бяха същите тъпанари". laughing.gif
Shade
Цитат(Glo @ 31/07/2025, 01:49) <{POST_SNAPBACK}>
НАУКА ИЛИ УЧЕНИЕ, деееба w00tbrows.gif

ей аман от лайф коучки, малки пикли нутриционистки, млади амбициозни психоложки и фитнес инструкторки напоследък нюзфийда ми се пълни с хиляди такива, ама наистина хиляди, българина кво? да не е ръгнал да пръска превантивно пари за психично здраве, съвети за здравословно хранене и вечно тяло laugh.gif таа долу па чак лично ме кани да я следвам, била психолог на годината laugh.gif гледам я с десетки хиляди последователи, баси майката разбираш ли дееба, верно ли рутят толкоз много кинти, да зема да стана и аз един лайф коуч и да почна да преписвам и да предписвам матриали от разни американски книги, аз кво да им препоръчвам - яко дрога и алкохол цял живот като Ози Озбърн дето умря на 76 или яко блъскане във фитнеса като оня кечист Хълк Хоган дето едва издаяни до 71 laugh.gif даже вече не ми е забавно да им се подигравам на пиклите и да им се присмивам, че са безработни, но с надежда да изкарат някой лев от дебилите в социалните мрежи, при наличието на толкоз много безработни психоложки, понеже знаете че в БГ половината женки са дипломирани психоложки, много ми е интересно дали привличат наистина някви доходи, и то за едни празни приказки, дето нета е пълен с какви ли не безплатни материали за всякви видове психари

sick.gif искаш да си щаслив - плати им, то същото като да идеш на врачка, да ти познае всичко laugh.gif

Тая явно черпи опит от религиозния бизнес. Превръща Науката в Учение и конвертира наивни последователи във вярващи, да я следват като овце. Несъмнено е прицелена в десятъка.
Има ли някой да не знае що е то десятък? Исус е водил скромен живот, обаче запопените му религиозни последаватели изискват 10% от доходите на зарибените енориарши.
Да се вадят приходи от Учение си е жива Наука.
Glo
аааа Исуската изобщо не е водил скромен живот, и пари е събирал, Юда е държал касата и даже е крал пари от нея, цялата тайфа на Исуската са обикаляли по хорските къщи, яли са и са пили безплатно до откат и са плашели народа със скорошния край на света, изисквали са поклонниците да си продадат нивите и да внасят парите в касата, че скоро вече нямало да им трябват, света щял да се свърши преди да измре онуй тяхното поколение – ПИСАНО Е! wavetowel2.gif чесно

па българина ако иска да забогатее набързо, най-добре да си купи книга написана от българска психоложка, българките най-добре ги знаят начините за бързо забогатяване, ( Ружа Игнатова примерно) нищо че книгата още на заглавната страница е с няколко печатни грешки laugh.gif

най-важното е да излъчваш спокойна увереност в стойността си laugh.gif

цък
Glo
такаааа, скокнах заредих пиячка за по-щастлив живот и сега да се върна на критичната си мисъл - според мене таа психоложка кака Здравка е измислен образ, прекалено комерсиална, не е плаха като другите хиляди психоложки, била номер едно на българия разбираш ли хахаа, има някви фалшиви 35 000 хиляди последователи, праща ми покана, хехе, пише книги с печатни грешки, твай само някоя чужбинска бандичка дето работи по цял свят, пишат една книга с ИИ набързо от разни крадени материали в нета, печатат някъде в чужбина на всякви езици, най -вероятно се доверяват и на преводи на ИИ за всяка страна и воалА - може би да праят яки пачки, почти изцяло законно wavetowel2.gif
Glo
абе взех че се амбицирах и отидох да й посетя страницата - истинска била, някви вип пакети продава за посещение, пловдивчанска пикла, бе то ясно че травмите ни са в детството , ама друго го е да си платиш за да го чуеш, еми явно няма никва чужбинка банда, ма той може и клипа да е фалшив, не вярвам на нищо в нета вече, съсипаха го това земно кълбо 292.gif

https://www.facebook.com/reel/1036894198241438
Питето
При такъв изобилен пазар на психоложки, ти що не вземеш да им оферираш последователи за страниците им. Която иска да изглежда по-известна, плаща и всеки месец получава едни хиляди последователи. Е, ще се понапънеш да ги сътвориш с ИИ, обаче нЕма да обикаляш из разни забити губернии като Чичиков. Ми тъй де, какво е това Учение, което не може да си позволи хиляди последователи... svirkam si.gif
Питето
Сбъркал си. На книгата, още на обложката има куп правописни грешки, та явно са приложили габровския подход с "глупавия търговец".
Шрито
Цитат(Shade @ 24/07/2025, 01:48) <{POST_SNAPBACK}>
Като истински гросмайстор се наливаш с "пивка" воняща сливовица без разреждане и без мезе. След което следва царски гамбит под масата, нали така?

Българинът не пие по този начин, адаш.
Шрито
Цитат(Glo @ 24/07/2025, 18:32) <{POST_SNAPBACK}>
кой и какъв е в тоя форум не би трябвало да има никакво значение за тебе, за хората на учението смисъла на живота е да станат светци! великани във вярата!

главния признак, че човек е станал светец на живо и на умряло е, че черепите на светците стават жълти, за разлика от черепите на обикновените грешници които са бели, може от време на време да си изрязваш по малко кожа от скалпа за проверка,

Великани, вярно!
И да, жълти, като класните пилета в Лидл. 328.gif
Шрито
Цитат(Glo @ 30/07/2025, 18:05) <{POST_SNAPBACK}>
Шрито пък ше му паднат наполовина доходите с еврото , явно и той нещо е съгрешил 292.gif

Имам депозити в банките! Грешен съм. az takovata.gif
Шрито
Рубла или евро, доверие не се печели така. Европата получава оценка Слаб /2/. На поправителен!
Shade
Цитат(Шрито @ 31/07/2025, 12:42) <{POST_SNAPBACK}>
Рубла или евро, доверие не се печели така. Европата получава оценка Слаб /2/. На поправителен!

Не даваш оценка на Рашистката Федерация на добродушните озъбени братушки (която зевзеците в руските сайтове наричат Руска Педерация). Това най-вероятно означава, че е на път да спечели доверието ти.
Glo
Цитат(Питето @ 31/07/2025, 21:20) <{POST_SNAPBACK}>
Сбъркал си. На книгата, още на обложката има куп правописни грешки, та явно са приложили габровския подход с "глупавия търговец".

еми сбъркал съм мънинко, Пите с Потребитела постоянно ме дебнете за кусури 292.gif фейса явно реши, че имам огромен интерес към психолошки дето издават разтърсващи психологични книжки и взе да ме бомбардира с такива миндили, тая е кака ти Иринка - холистичен психолог, нямам си престава какво значи холистичен, но твърди, че книгата й води до душевни катарзиси, женските души със сигурнос, за мъжките ше трябва да си поръчам книгата да проверя biggrin.gif

и както съм станал така по тъмно, дали не мога да зема да запраша някъде на ваканционен туризъм, току виж съм стигнал чак до Иран, скоро гледах клипове за Техеран в ютуб, мноо е хубаво, жените си ходят без забрадки и никой не им прави забележки, всичко е страшно евтино, на мене евтиния ми дай и ми гледай сеира b_046.gif

цък
Потребител

извади ме вън от всяка сложност
научи ме пак на простота

- - -

... в сряда патриархът извърши молитва за прекратяване на пожарите, а вчера над цялата страна се изсипа дъжд ...

... в контекста на разговора, правиш ли връзката? ...

хепи фрайдей!

:.)

Шрито
За да спечели доверието ми, някой първо трябва да я допусне тук, на българска територия. Дори да допуснем, че Европата и Руската Педерация са две отделни образувания, две отделни власти, първо по някакъв начин трябва да отстраним настоящия господар /грабител/. Мисия невъзможна.
Shade
Цитат(Шрито @ 31/07/2025, 12:29) <{POST_SNAPBACK}>
Българинът не пие по този начин

Да, българино, знае се по кой начин пиеш, дал си изчерпателни самопризнания по въпроса:
1. Предимството ти е, че не пиеш. Повярвал си в това, след като Търсачът е попитал Божественото от твое име и то го е осведимило, че не пиеш нито капка. Само дето Търсачът е пропуснал да го попита това Божествено от кое не пиеш нито капка. За вода ли става дума или за Жива вода.
2. Разкрил си как нямаш никакъв проблем с алкохола. Стига да не е патоки. Като един истински гросмайстор в пиенето се наливаш с 46 градусова сливовица. Която ти идва пивка без разреждане и без мезе.

Ако ти се губят моменти и не помниш къде си направил тези разкрития, поискай линкове към тях и ще ги получиш. "Искайте, и ще ви се даде" (Матей 7:7-11).

Shade
Цитат(Шрито @ 31/07/2025, 23:57) <{POST_SNAPBACK}>
Дори да допуснем, че Европата и Руската Педерация са две отделни образувания, две отделни власти, първо по някакъв начин трябва да отстраним настоящия господар /грабител/. Мисия невъзможна.

Да обобщим.

Значи на първо място тук ни напомняш, че ЕС и РФ не са две отделни образувания, две отделни власти, а са едно и също. Но не си уточнил какво е то. Което, обаче, не е проблем, защото е включено в рефрена, който пееш редовно. Така че е известно: двете образования заедно са проявление на едноличната власт на Дявола.
Тази добре аргументирана информация звучи логично и убедително.

След това разкриваш необходимостта от приоритетно отстраняване на настоящия господар (грабител). Не си го посочил конкретно. Но като част от дежурния ти рефрен се знае, че това е грабителската антична Римска империя. От която произхождат българските цигани и се явяват нейни представители и наследници.
Това също е добре аргументирана и убедителна информация.

Сега остава да обясниш защо мисията е невъзможна. Защото Дяволът е много слаб или защото мангасарите са много силни?
ЕксГорски
Цитат(Шрито @ 31/07/2025, 21:29) <{POST_SNAPBACK}>
Българинът не пие по този начин, адаш.

Прав си - така пие единствено само руснакът

Студенти в Оксфорт решили да видят с помощта на ИА за какво мислят различните народности след няколко чашки:
1) французина: след втората чашка бурбон (това е вид коняк, ако не знаете): появява се готина, гола (разбира се) дама
2) англичанина: замък в Шотландия
3) американеца: Чек с 9 нули
4) руснака: след 2 чаши водка на екрана се появява една точка. След още две чаши точката почва да расте и след още две чаши прераства в ... кисала краставичка (огурчик, по руски) !
Потребител, казах ти, че владея руския по-добре от теб! beerchug.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 30/07/2025, 06:46) <{POST_SNAPBACK}>
Аз съм на грапа, но тя взе че свърши.

Цялата бъчва ли излока? Браво.
И сега какво ще правиш, без пиячка животът губи смисъл. Особено когато нищо друго не умееш...

Добре си беше в България по време на социализма, нали? По онова време в твоята тогавашна среда на простичките нискообразовани хорица, единствената среда, която познаваш лично, американците бяха лошите, а руснаците добрите. Добре правеха руснаците, като даваха възможност за изкарване на лесни пари за пиячка с доносничество. И ти, и родителите ти, се възползвахте от тази възможност.

След падането на комунизма, в средата на простите се чу, че изведнъж руснаците станали лоши, а американците добри. А всъщност нищо добро не донесоха американците, защото секна изворчето за лесни пари за пиячка чрез доноси.
С надеждата за лесен достъп до пари за пиячка, на Бай Ганьо се наложи да емигрира в Зулусия, където продължават да оценяват руснаците като добрите. Обаче пиячката свършва и там...

И кой се оказва виновен за всичко това? Разбира се, че не са виновни простите. Не са те, които са обърнали рефрена за добрите и лошите. Това са го направили някои други. Образованите и интелигентните. Те са тези, на които им липсват сериозни интереси като наливане със шльокавица. Поради което по време на социализма с вяра в Светлото бъдеще са се занимавали с доносничество. Понеже си нямат друга работа. И родителите им са такива.

Бай Ганьо никога не се е движил в интелигентна среда, но познава представителите й добре. Защото доверени любими идиоти като Киро Брейка му "казват". А щом Киро Брейка мисли, че нещо е така, значи е така.

Питето
Абе как така хем е много евтино, хем нЕма наплив европейците да ходят там. Дори наплива е наобратно — от евтиното към скъпата Европа. Я пак провери, да не би да си пропуснал нещо кофти покрай евтинията. Да не се окаже, че мезето е евтино щото алкохола е забранен и кво да го правят и го подаряват.
Питето
Ми патриарха следи дългосрочната прогноза за времето на гадните учени и си наглася мобелебените. Имам едно такова подозрение, че и на лекар ходи вместо да чете за здраве.
Питето
Значи оставаш при двойкаджията (и му стискаш палци да се поправи) вместо да се поразходиш (на екскурзия примерно) при отличника.
А да, щях да пропусна, "оставаш ама с отвращение".
Шрито
Вече съм стар, Пите, къде да ходя на тия години?! Оставам.
Шрито
Цитат(Shade @ 01/08/2025, 14:22) <{POST_SNAPBACK}>
Сега остава да обясниш защо мисията е невъзможна.

Българинът не иска много, адаш. На нас ни стига да ни позволят да НЕ скандираме като ИИ до омала "рашистите са гадни". Иначе търпим много. И на слепи моем се правим, и на глухи. И на прости. СвикнАхме. svirkam si.gif

П.П. Да приложа ли и аз библейски цитат, както правиш ти напоследък? Малко като директора на затвора Шоушенк? Може би нещо за любовта, която дълго търпи, не завижда, милостива е и пр.?
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 30/07/2025, 06:43) <{POST_SNAPBACK}>
Това сте вие.
Жалки манипулативни доносчета.
Също като родителите ви, дето им събрах попарата половин живот.

Тук със сигурност казваш истината. Като разкриваш нискообразованата среда, към която принадлежиш по рождение. Но си се прицелил в грешна посока.

Разкриваш единствена среда, която познаваш, и в която премина половината ти живот. Средата на невежото простолюдие. Видно е, че нямаш и бегла идея за алтернативните, образовани и интелигентни среди, и познанията и интересите на хората, движещи се в тези среди.

Другата половина от живота ти преминава в среда, наситена с вмирисани негри.

Нищо чудно, че си толкова озлобен. За съжаление, не можеш да обвиняваш за падението си никой друг освен себе си и родителите си. laughing.gif
Shade
Цитат(Шрито @ 01/08/2025, 13:06) <{POST_SNAPBACK}>
Българинът не иска много, адаш. На нас ни стига да ни позволят да НЕ скандираме като ИИ до омала "рашистите са гадни". Иначе търпим много. И на слепи моем се правим, и на глухи. И на прости. СвикнАхме. svirkam si.gif

П.П. Да приложа ли и аз библейски цитат, както правиш ти напоследък? Малко като директора на затвора Шоушенк? Може би нещо за любовта, която дълго търпи, не завижда, милостива е и пр.?

Това ли искал българинът? Мъдри обобщения предлагаш.

Само ти си знаеш с какви шашави българи си заобиколен, дето някой ги задължавал да скандират и им намалявал приходите с въвеждане на еврото. Сигурно са представители на простите, които виждали нещата по-ясно от образваните и интелигентните.

П.П. Искаш позволение да приложиш цитат ли? Понеже представяш българите, на които им трябвало позволение?
Шрито
Цитат(Shade @ 01/08/2025, 23:23) <{POST_SNAPBACK}>
Само ти си знаеш с какви шашави българи си заобиколен

Не, не смятам да правя революция. Просто ще наблюдавам безпристрастно.
Шрито
Не можеш да ме вдъхновиш да пия. Само Гло може. На теб не ти идва отвътре.
Shade
Цитат(Шрито @ 01/08/2025, 13:28) <{POST_SNAPBACK}>
Не можеш да ме вдъхновиш да пия. Само Гло може. На теб не ти идва отвътре.

Очакваш да ти бъда муза ли?
Да, прав си. Не мога да те вдъхновя нито за пиене, нито за папагалско цитиране на учения.
Едва ли се нуждаеш от вдъхновение към наука, сложна материя са всички науки. Математика, физика, химия, биология, история, география не са за теб. Същото е и с изкуствата. Скучни заниманаия са художествена литература, поезията, музиката, изобразителните изкуства.

Обаче освен пиене, отвътре ти идва и цитатаджийство, нали?
По-долу ме попита дали ти разрешавам да пускаш цитати. Разрешавам ти, разбира се. В съответствие с Лука 12:48, от теб може да се очаква само толкова, колкото ти е дадено. Така че давай.
Shade
Цитат(Шрито @ 01/08/2025, 13:26) <{POST_SNAPBACK}>
Не, не смятам да правя революция. Просто ще наблюдавам безпристрастно.

Чудесно тогава. Наблюдавай миролюбиво и безпристрастно като представител на онези, които виждат нещата по-ясно.
Шрито
Цитат(Shade @ 02/08/2025, 00:04) <{POST_SNAPBACK}>
Обаче освен пиене, отвътре ти идва и цитатаджийство, нали?
По-долу ме попита дали ти разрешавам да пускаш цитати. Разрешавам ти, разбира се. В съответствие с Лука 12:48, от теб може да се очаква само толкова, колкото ти е дадено. Така че давай.

Мъдростта е различаване. Други сте тук пияниците и ИИ /цитатаджиите/. Може би аз съм лош учител.
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 01/08/2025, 13:56) <{POST_SNAPBACK}>
Бай Ганьо никога не се е движил в интелигентна среда, но познава представителите й добре. Защото доверени любими идиоти като Киро Брейка му "казват". А щом Киро Брейка мисли, че нещо е така, значи е така.

Киро ви праща много поздрави на всички другари демократи!

https://youtu.be/HYMBknNa8Pg?si=cxgUBi7yfakAxmDR
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 02/08/2025, 02:02) <{POST_SNAPBACK}>
Киро ви праща много поздрави на всички другари демократи!

https://youtu.be/HYMBknNa8Pg?si=cxgUBi7yfakAxmDR

Нищо ново не предлагаш, Бае. Вече си се обявил за наведен и огъзен на Изток, обработен с приказки за недоразвити, приети на вяра. В случая отново залагаш на "Казано е, значи е истина". Без собствен коментар.

Интелектуалното ти ниво е като при невежите набожници в попския форум, за които "Земята е плоска. Писано е, значи е истина", "Модерните технологии са продукт на вярата" и "Атеистите са религиозни фанатици, обсебени непрестанно от мисълта как Бог не съществува".

Ако беше малко по-интелигентен и наблюдателен, щеше да си усетил що за индивид е тоя Митко, възвеличаван от глуповатия ти кумир Киро. Надменността и високомерието на "Митето", стилът му на изразяване, дори езикът на тялото, безотказно издават разглезено синче на номенклатурчик отпреди 10 ноември 1989 г., вероятно партиен секретар. Израснало в русофилистична среда, видяло и убедило се лично как "Партията дава" и "СССР е пътеводна звезда към Светлото бъдеще". Сигурно по времето на соца "Митето", като произхождащ от средата на "Голямото добрутро" ученик в Английската гимназия, е бил комсомолски секретар и съответно доносник за съучениците си. Но ти това едва ли би го възприел като негатив, след като и той е "друготочковец" като теб.
Същите тези номенклатурни изчадия след 10-11-1989 се превърнаха от първи комунисти в първи капиталисти. И с паричките, присвоени от татенцето то татово време, "Митето" завършва средно образование във Великобритания и висше образование в САЩ. След което става "бизнесмен от световен мащаб", фокусиран в реставрацията и подкрепата на увяхналата слава на съветско/рашисткия империализъм.
Но на Баето му е простена липсата на изградена собствена позциция и склонността да формира виждането си от медии и любими идиоти, които му казват какво да мисли. Защото за ограничеността му на първо място имат вина родителите му.

Константин Самойлов ти праща много поздрави и споделя какво самите руснаци наблюдават днес в Рашистката империя.
Питето
Ми отиваш на хубавото. Куп пенсионери точно така правят. На стари години се местят я на по-топъл климат, я на места с по-добро здравеопазване. При теб е още по-добре, щото хем отиваш на по-добро място, хем ще точно където ти е по сърце. Ама пусто, хем имаш мерак, хем нямаш желание.
Shade
Цитат(Шрито @ 01/08/2025, 20:47) <{POST_SNAPBACK}>
Мъдростта е различаване. Други сте тук пияниците и ИИ /цитатаджиите/. Може би аз съм лош учител.

Нека бъде така. Мъдро си различил пияниците и цитатаджиите. Сигурно сливовицата и цитатите те правят добър учител (даскал) в Учението, на което си заложил.
Шрито
Цитат(Shade @ 03/08/2025, 00:39) <{POST_SNAPBACK}>
Нека бъде така. Мъдро си различил пияниците и цитатаджиите. Сигурно сливовицата и цитатите те правят добър учител (даскал) в Учението, на което си заложил.

Ако съм такъв, какъвто ме описваш - а именно: посредствен човек и пияница, от мен не се иска, или очаква, много. Според твоя цитат (Лука 12:48). Добър цитат, адаш.
Шрито
В Русия не съм стъпвал никога. Сигурен съм, че ще е по-красива от Запада, с по-приятни хора, но пак не ми се ходи, дори на екскурзия. Ако се налагаше да напусна България, не бих избрал християнска страна за постоянно. Бих предпочел примерно Индия. Или да речем будистки Китай. Ако и там нямаше западна диктатура. Засега вкъщи си е най-комфортно. Но нека и по-старите от мен си кажат мнението. Гло примерно е значително по-възрастен. И може би по-мъдър. neprichom.gif misli.gif
Шрито
Цитат(ЕксГорски @ 01/08/2025, 14:46) <{POST_SNAPBACK}>
Прав си - така пие единствено само руснакът

В Слънчев бряг най-много се излагат западните туристи. Може би причината е, че на Запад „едно двойно” е примерно 20 мл, докато при нас си е двеста. Значителна разлика.
Питето
Искаш в рая, ама не ти се умира.
Това ясно, обаче защо нещеш дори приживе да му хвърлиш едно око, ей така, да си сигурен че не бъркаш.
Питето
Двойно = 200гр. е гросмайсторския размер. За простосмъртните двойното си е 100гр (2х50), при това е така още от миналия век. Сега, или не си влизал в кръчма от тогава, или не кусваш алкохол публично и го караш само на локум.
Ей на такива локуми, като на Гущеров (цък).
Шрито
Не ми се харчат пари. Още не съм пенсионер. Спестявам бели пари за черни дни.
Шрито
Цитат(Shade @ 02/08/2025, 00:24) <{POST_SNAPBACK}>
Наблюдавай миролюбиво и безпристрастно като представител на онези, които виждат нещата по-ясно.

Българинът по начало си е съзерцател (Учен), а сега след реформата (2 за 1, или 1 за 2) ще стане и въздържател /като влезе в магазина/.
Значи Ученията (мъдростта) все пак ще вземат превес, а Науката ще има да догонва. Духовното начало пред материалното...
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 02/08/2025, 16:13) <{POST_SNAPBACK}>
Надменността и високомерието на "Митето", стилът му на изразяване, дори езикът на тялото, безотказно издават разглезено синче на номенклатурчик отпреди 10 ноември 1989 г., вероятно партиен секретар. Израснало в русофилистична среда, видяло и убедило се лично как "Партията дава" и "СССР е пътеводна звезда към Светлото бъдеще". Сигурно по времето на соца "Митето", като произхождащ от средата на "Голямото добрутро" ученик в Английската гимназия, е бил комсомолски секретар и съответно доносник за съучениците си....

Абе кажи си го направо: Враг на народа!
Смешници! laughing.gif
Шрито
Цитат(Питето @ 03/08/2025, 13:16) <{POST_SNAPBACK}>
Сега, или не си влизал в кръчма от тогава, или не кусваш алкохол публично...

Не съм. Нито в наша, нито в западна кръчма. Но наскоро в един западен филм ми направи впечатление - поръчаното двойно уиски беше на дъното на чашата. Изглеждаше даже не като 20, ами направо 10 гр. Мисля, че филмът беше „Механикът” с Дж. Стейтъм.
Shade
Цитат(Шрито @ 03/08/2025, 03:34) <{POST_SNAPBACK}>
Българинът по начало си е съзерцател (Учен), а сега след реформата (2 за 1, или 1 за 2) ще стане и въздържател /като влезе в магазина/.
Значи Ученията (мъдростта) все пак ще вземат превес, а Науката ще има да догонва. Духовното начало пред материалното...

Завършено шаблонно клише бил българинът от мъдра гледна точка, значи. Всички българи вкупом.
Обаче българите щели го духат пред материалното. Няма да питам кога, след Второто пришествие, разбира се (което на практика най-вероятно означава никога).
Бива.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 03/08/2025, 03:38) <{POST_SNAPBACK}>
Абе кажи си го направо: Враг на народа!
Смешници! laughing.gif

Желаеш да го чуеш направо ли?
Няма нищо чудно в желанието ти. Обожествяваният от теб Киро гледаше благоговейно "Митето" в очите, сякаш Месия му говори. И попиваше всяка дума. Има ли съмнение, че ти си различен? Не, разбира се, на същото ниво си.

"Митето", дето се пише велик икономист, нищо не спомена за галопиращата инфлация в Рашистан, за цените, които са скочили 3-4 пъти и продължават да растат прогресивно. За разпадналата се гражданска индустрия. За липсата на животоспасяващи лекарства като инсулин и медикаменти за диализа и химиотерапия. За задлъжнелите милиони руснаци, които не могат да си покриват разходите за храна и здавеопазване, и мизерстват със символични пенсии.
"Митето" само показа вътрешността на един супермаркет и фасадата на една поликлиника в богат район на Москва, и обяви Рашистката Педерация за мирно образование, което защитавало суверенитета си от агресията на Запада и НАТО. Нищо не спомена за рашисткия империализъм, отстояван лично от Путлер с декларацията "Където някога е стъпил кракът на руски войник, става наше завинаги". Не спомена нищо за рашистките зверства и военни престъпления срещу гражданското население на украинска територия, които не желаят да се предадат в Рашистко робство и да примат, че "Рашистите не превземали нови територии, а само си връщали онова, което си било тяхно"

Няма да ти задавам въпроса дали аналогично Турция не е в правото си да анексира България, за "Да си върне онова, което си било тяхно". Твърде глупав си, за да дадеш смислен отговор под формата на нещо повече от дебилно хилещ се емотикон.

Е, ще дадеш ли смислен отговор, "стойностна информация", както те величаеше един тъпанар от твоята категория? Или ще замълчиш като посран смешник. Както винаги.

Ето какво мислят самите руснаци за Путлеристката империя. Доста по различно е от онова, което еничарчето "Митето", отроче на бивше партийно величие от татово време, пробутва на глупаци кат вас с Киро и оня, дето те възвеличаваше за "стойносттата ти информация":
https://www.youtube.com/@TheRussianDude
https://www.youtube.com/@INSIDERUSSIA
https://www.youtube.com/@elvirabary
Питето
Така-а-а, планираш да си кюташ в "загнилия запад", обаче напотелно обясняваш на баламите, колко добре било в РФ, дето не смееш да стъпиш дори на екскурзия. То си е плашещо де, щото едни индийски туристи в руско, им бяха прибрали паспортите и ги натириха на фронта в Украйна. Дори се наложи лично индийския премиер да ходи официално да си ги прибира... Ама хубаво е в РФ, особено когато я гледаш от към гадния ЕС.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.