ю ноу Бог не се бърка в нещата, твърди че най-великата технология я е създал той и това е технологията на Вселената ни, също твърди, че той самия е дете на друг Бог, но няма смисъл да го обяснява понеже сме в абсолютна невъзможнос да проумеем това, твърди че ако продължаваме да вървим по същия път като предните преди нас ше свършим по същия начин, но това си било наш проблем – не негов! по принцип нямало значение понеже това било част от процеса на изживяване, тоес на проявлението на самия живот и като част от него като бащица на нашата вселена и в качеството ни на негово проявление сме едно цяло, демек сме безсмъртни, връщаме се обратно у него, у тая нирвана за която учат йогите,
естествено без идиотщините които придружават тая религия, и като при юдаизма и христянството без сатананинските дивотии и вечни мъки, защото – вика – закво ми е да измъчвам самия себе си вечно в някви огнени езера ,
мормоните имат едно учение в тяхната религия, че всяко тяхно мормонско дете като порасне и се развие еволюционно достатъчно по пътя си нагоре, рано или късно става бог и може да създаде собствена вселена, някой мехур като един от безбройните мехури на другите богове, затова раждат по десет деца най-малко, ако някое от тях се докопа до най-високо ниво да има кой да се погрижи за тях в безкрайността на живота, примерно някое тяхно дете ако е успяло да стигне до положението да стане бог и да си сътвори собствена вселена – да им даде високи постове примерно хехе, поредната идиотска религия като останалите религии,
така че тая игра сме я играли явно доста пъти до сега, Няма нищо ново под слънцето – Писано е! пътища много и всички водят до едно! математика си е една и съща, физиката и тя! религиите са много и всяка претендира да е Истинската! математиката няма претенции да е истинската, претенции имат само ментета, гледам в христянския форум как православните претендират, че са единствената истинска църква на Бога – хахаха, каква църква бе, Бог ако вземе, че им спусне някоя Истина, ше кажат че е от Сатаната, ако кацнат извънземни, отсега се предупреждават един друг, че това ше сатанинска измама, а космоса ври от живот, и по планетите, и по звездите, и в междукосмическите пространства, там па се движат и съществуват създания които мое ни изядат цялата планета на закуска, човека иска контакт с извънземни, мечтаят си за нови технологии, и като осъществим един два контакта с подобни други идиоти като нас, като земат да се шмиткат по земята ни насам натам, да висят на всеки ъгъл и да се поклащат, да просят, да питат за работа и накрая така ше ни писне, че ше поискаме пълна забрана на извъзмени емигранти и всякви контакти с тях,
бъдните поколение не знаят какъв уй ги чака, но пък това ше са си техните изживявания на живота, само плашенето по медиите няма да спре никога, сигурно пък тогава ше се борят против въвеждането на космическата рупия щото нали там суверинетита, плащането на дълговете на космическата федерация, нямам намерение да се прераждам повече като планетарно същество, живял съм хиляди планетарни живота досега, последния съм бил турчин в турция, оф, не знам, има и толкова хубави неща в материалния живот, ше го мисля на оня свят, все се заричам и после като някой наркоман пак се прераждам