Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Минималната работна заплата вече е 510 лева.........
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Cury
Хайде не го усуквай, де animatedwink.gif Кротко била попитала? ОК, да речем, че е така и аз съм изпуснал нюанса на кротостта заради нета. Нека да пренебрегнем и предисторията на разговорите ни по подобни теми, която дава основание да подозирам заяждане, а не кротък въпрос. Но защо се правиш, че не схващаш за какво говорим? Не говорим кой е започнал война, а кой се готви за война и защо другият е принуден да се защитава. И аз ти дадох данни, че САЩ са дали на СССР/Русия всички основания да се притесняват да ги пуснат до себе си. И е нормално да не стоят пасивно, а да приемат някакви действия за изнасяне на точката на конфликт по-далеч от територията си. И аз да съм, и аз така бих направил. Няколко пъти питах - защо, когато СССР опита да направи база с ракети в Куба и САЩ се вдигнаха и бяха готови да започнат война, всичко е нормално и ОК. А сега, когато САЩ искат да правят бази в Украйна, Русия няма същото право да действа срещу това, ами се говори за правото на Украйна да се присъединява към когото си иска, да гради своето бъдеще и т.н. Тогава къде е правото на Куба? Русия кого е държала в блокада 50 години заради избора на хората там?

П.П. И не съм бил тръгнал да те бия, а ти дадох аргументи. Или според теб да си защитиш тезата с аргументи е агресия???

П.П.2 И опитът ти да ме дразниш с факта, че съм "домакиня", няма да проработи, защото не се чувствам смазан или потиснат от безработицата. Имах си план да спра да работя като стана на 50 и си го изпълних. Да, малко скучно става, но не съм умрял от глад и не съм изпаднал в депресия. Достатъчно грижи си има по довършване и обзавеждане на един апартамент. Е, това свършва и вече наистина си търся работа, но подбирам, не плача за такава. Една вече отказах в последния момент, защото не харесах договора. Ако толкова ми тежеше нямаше да го направя, нали?
Thursday Next
Ако се хванеш да дочетеш докрай статията в Business Insider, ще стигнеш до:

Цитат
The US probably wasn't planning a nuclear sneak-attack, and the 1945 study seem like more of a worst-case contingency than an operational plan.

Честно казано, очаквах думите estimate, hypothesize, calculate, с които изобилстват посочените от теб статии, да те наведат на тази мисъл, но явно съм се излъгала.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.