Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Узаконяване на еднополови бракове
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Alexfield
Ясно-о-о! По твоите стандарти ние с жената сме хомосексуалисти: Аз си лежа пасивно отдолу, а тя ми скача активно отгоре doofywave.gif
Alexfield
Забележително е до каква степен не разбираш смисъла на написаното от теб:
Цитат(Бай Иван @ 15/01/2018, 12:08) <{POST_SNAPBACK}>
До колкото съм запознат с тези случаи,хомосексуалист е единия от двойката,а другият трябва да е с нормална сексуалност.Какво е нужно нормалният да предпочете секс с поне външно еднакъв пол?Ами парите разбира се.Ако го нямаше този мотив,обратните щяха да си умрат целомъдрени.Това е същото 20 годишна да се жени за 70 годишен.Значи става въпрос за узаконяване на една порочна връзка,под благовидния предлог за любов необяснима.Аз съм против,но ако вземем предвид за колко неща съм против,а колко другите харесват,ще изглеждам като мрънкач,консерватор,и не знам още какво.

1. Ако двама мъже се мушкат единия е хетеросексуален.
2. Ти си хетеросексуален - нали си от "правилната" страна на пишката.
3. Хетеросексуалните мъже биха мушкали мъжки космати задници за пари.
До тук това са твои думи.
И тук Ню съвсем логично си прави извода, че ако те подгони материален интерес, би изчукал космат хомо-гъз... за пари!
Alexfield
Честно казано не следя креватните подвизи на Азис от близо. Малко ме вълнува дали е гей и дали е активен или пасивен или и двете. Достатъчно ми е, че пее чалга, за да се абстрахирам от него.
Бай Иван
Е, не знам.Всичко зависи от това, дали чурката се втвърдява.
Бай Иван
И мен не ме вълнува,но понеже темата е такава ,ти как мислиш.
Бай Иван
Логика и чудо.
Двама клоуни в цирка си приказват,и единия казва ,че може да докаже че другия го няма в момента.И започва с въпросите.Ти в Лондон ли си?
Не съм в Лондон.
В Париж ли си?
Е, не съм в Париж.
Щом не си нито в Лондон ,нито в Париж,значи си някъде другаде.
Е да другаде съм.
Щом си другаде значи не си тука.
Thursday Next
Цитат(Бай Иван @ 15/01/2018, 18:09) <{POST_SNAPBACK}>
Жените имат пасивна роля в секса,могат всякак,но мъжът трябва да се възбуди от нещо.Да речем от един космат гъз.

Внезапно ми домъчня за тебе. Ти наистина ли си преминал през сексуално най-активната си възраст, вярвайки в това?

Всъщност, може би по-скоро трябва да ми е мъчно за жена ти, знам ли ...
Тарабас
Може би тези с които ти си бил.

Жената може и и се иска да е активна е секса, колкото и на мъжа. Друг е въпросът дали и се позволява.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.