Нима, тези, които сме хетеро сме съвършени? - Вероятно Да, защото ако се бях оженил за мъжко, сигурно още щях да го наричам, че е ялов

Доколкото имам спомен, Варана ако няма кой да го заплоди, сам се опложда, но снася само мъжки.
После тия мъжки чукат майка си и се раждат женски. След това вече има женски, които да отменят майката.
Следващото е Богомолката, която изяжда на мъжкият главата по време на секс.
Прави го за да си направи по-продължителен оргазма.
Мъжкият има мозък в задника и въпреки, че е без глава, той продължава започнатото.
Съответно, един мъжки заради една женска рискува живота си.
Явно не се сеща да стане манаф.
Мишките. Едни от най-ебливите.
Един мъжки за един ден се хвърля на толкова женски, че предпочита секса отколкото яденето и след това умира от изтощение.
Природата си знае работата, но тук стигаме до предпочитанията, защото имаме малко повече разум от някои животни, но сме като маймуните и пингвините.
Дупка да има, да го заврем

Когато бях дете любимият ми цвят беше червен, както и до ден днешен.
Бил женски цвят, не можело да го носим момчетата.
Добре, че след някоя година видях ЦСКАто

Те ще ми кажат на мен. Щом тия носят, значи и аз мога.
Та в случая, аз може да не приемам за нормално такива двойки, но не съм този, който може да забрани на хората как да живеят и как да се обичат, както и никой не може да им забрани някакво си узаконяване.
В природата всички мъжки се бият заради женска или много женски.
Малко странно ще изглежда десет педераси да седят и да гледат как двама манафи се бият и кой от победителите ще ги шиба за напред.
Ама айде, при хората е малко по-различно.
Обаче, какъв живот може да живее един мъж ако няма жена, която да му вдига нервите.
А бе, педераска работа

А е, жените ги маани. Едната ще врещи, другата ще реве.