Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Изкуфял ли е папата
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Радио Ереван
Цитат(viara @ 09/05/2022, 06:58) <{POST_SNAPBACK}>
Прихванал си от където съм научила. Съвети ми давал. Що не ми ги даде преди пет години, А?
Сега като съм научила всичко от ходене по мъките, не са ми нужни вече. Още колко съвети мога да ти дам.
Научил си повърхността, но щом питаш - не знаеш.
Те от това се хранят. Нали разбираш, нямат желание хората да знаят много, много. Те се хранят от незнанието на хората.
Това което си изучил не може да помогне на никой, но другото, което не знаеш може.
Затова си помогнах и то не аз ИНФОТО. Не знаете как само си дойде при мен. Нямате си напредстава, направо чудо беше. Както и да е. Хаха. Думите-Слово са код Вселенски, първия според Сътворението - В началото бе Словото.
Понякога ми се дават такива неща да виждам, че... Ама в началото се плашат, щото знанието е океан, ума не може да го побере.

Пропуснах. Нямат никаква сметка да те лъжа, ама разчитат на незнанието. Щото ако ги хванеш, по закон ти плащат лъжите, особено такива дет не ти пипали заплатата ако била минимална...
А ако са ти я пипали незаконово - по закон ти я връщат. Това знаеш ли го?
А знаеш ли още колко вредности има от това, че не са ти пипали заплатата, но са ти я спрели?
Знаеш ли питам? А по кой закон да си ги върнеш вредностите знаеш ли? Щото аз знам. И точно го преписах от съдебно решение друго текста, който мога да го приложа за себе си.
Та в случая ако нямаш точен текст знанието не те ползва. Щото аз знанието го имам от преди Нова година, но не знаех как...Е, сега знам. Та ползвай си го знанието, не ми казвай. На мен не ми е нужно, не ми правиш услуга никаква.
Щото изобщо ен ме ползва това, че не мога да си тегля от банкомант и не могат да ми привеждат пари, да плащам дава пъти в месеца по пет лева такси - ще ми ги връщат и чакането по опашки също като морална щета..от лъжа. ВРЕДИ МИ според закона и ще си искам плащане на вредности, които са ми причинили умишлено, с презумция ...
Бъди сигурен ако имаш пръст в това, да си знаеш. Информиран си. В името на Закона ...
И друг проучвай нещата - кое откъде идва. Ако отворена врата от Бога ли е отворена или не. Ако затворена от Бога ли е затворена или не. Да не изпадаш в подобни положения.... Аз винаги го правя. ПРОУЧВАМ Източника.
Когато Бог ти дава - лъжци и крадци не могат да те пипнат, така е.
Пиша цели фермани, особено на такива дет не обичат да четат. Да се осъзнаят какво обичат и какво не.

За да не ходиш по мъките отиваш при адвокат, който ще ти каже какво да правиш. За да си сигурна се консултирай и с втори. Има и безплатни консултации на тел. 0700 18 250 всеки делничен ден.
Този, който твърди, че знае всичко е или глупак или лъжец.
Хубаво преписваш съдебно решение, но знай че съдебната практика не е задължителна за другите съдилища. Един съд решава едно, а друг друго по един и същи казус. Нашата правна система е континентална. Задължителни са само тълкувателните решения.
По принцип съдът ако реши винаги може да те прецака, особено ако делото не подлежи на касационно обжалване. Дори има случаи на явно неправилни решения (хайде нека ги наречем странни) на ВКС.
Имам чувството щом ги пишеш такива, че си пила нещо силно тази сутрин или трябва да пиеш нещо всеки ден. Може да греша, само изказвам загриженост за теб.
За да нямаш съдебни проблеми недей да дължиш пари на никого. Тогава няма да имаш нужда от консултации.
Thursday Next
Цитат(Радио Ереван @ 08/05/2022, 11:40) <{POST_SNAPBACK}>
И като минеш покрай тях всички те ти казват колко са работни и даже си показват трудовите книжки. smile.gif
Във Франция снежинките нямат мотив да работят тъй като получават много добри социални помощи. Ако работят, го правят на черно. Идват двама негри от Африка, детето им се ражда във Франция и става френски гражданин. Егати държавата. w00tbrows.gif
От друга страна данъците които плащат богатите са жестоки.
Има и други причини за огромния дълг на Франция, не твърдя, че е само това.
Престъпността също е голяма, особено на юг. В Париж също не е малка. Един път като ходих на няколко човека от групата им бяха откраднати лични вещи.

Аз казвам да си помислим добре, защото има и плюсове и опасности. Не съм противник на еврото.

Не, умнико. Като мина покрай тях, те ме обслужват - сервират ми, подстригват ме, продават ми дрехи, бижутерия, карат ми автобуса ... Престани да съчиняваш глупости. Да, детето се ражда във Франция и става френски гражданин. Точно както родените в Щатите деца са американски граждани. Jus soli му се казва, все си мислех, че на юрист няма да ми се налага да обяснявам такива елементарни работи.

Не, наличието на негри в държавата не е причина за "страховития" външен дълг. Я виж тука - Япония е държавата с най-голям външен дълг, а хем кьорав негър няма там, като изключим служителите на африканските посолства.

https://www.visualcapitalist.com/global-debt-to-gdp-ratio/

Особено на юг съм била често, няма кой знае каква престъпност, като изключим Марсилия, която като всеки голям пристанищен град има значително по-високи показатели. И мен веднъж в Париж без малко да ме оберат едни в метрото. Добре че владеех български и ги чух като се договарят коя да ми пребърка чантата. laughing.gif
Радио Ереван
Цитат(Thursday Next @ 09/05/2022, 11:27) <{POST_SNAPBACK}>
Не, умнико. Като мина покрай тях, те ме обслужват - сервират ми, подстригват ме, продават ми дрехи, бижутерия, карат ми автобуса ... Престани да съчиняваш глупости. Да, детето се ражда във Франция и става френски гражданин. Точно както родените в Щатите деца са американски граждани. Jus soli му се казва, все си мислех, че на юрист няма да ми се налага да обяснявам такива елементарни работи.

Не, наличието на негри в държавата не е причина за "страховития" външен дълг. Я виж тука - Япония е държавата с най-голям външен дълг, а хем кьорав негър няма там, като изключим служителите на африканските посолства.

https://www.visualcapitalist.com/global-debt-to-gdp-ratio/

Особено на юг съм била често, няма кой знае каква престъпност, като изключим Марсилия, която като всеки голям пристанищен град има значително по-високи показатели. И мен веднъж в Париж без малко да ме оберат едни в метрото. Добре че владеех български и ги чух като се договарят коя да ми пребърка чантата. laughing.gif

Не твърдя, че няма и работни негри, но колко са тези, които вечно лежат на помощи? w00tbrows.gif То и цигани работни има, ама колко са.
Ооо, то е ясно, че е законно по този начин да станеш гражданин на Франция. Не твърдя обратното, само че защо са допуснали родителите им да заживеят в страната и да раждат деца там. Или са отишли на екскурзия бременни жени и хоп детето случайно се родило във Франция. w00tbrows.gif
Имам познати хора, които работата им е такава, че много често минават през Франция. Престъпността им е много по-голяма от нашата. Упояват хората и ги обират. Кражбите са нещо нормално там. Варна също е пристанище, пък престъпността е ниска. Ще кажеш, да ама много по-малко пристанище, затова е ниска. Я да стане по-голямо и ще видиш ти. smile.gif

Какви са ресурсите на Япония и какви са ресурсите на Франция? Кой е с по-голяма територия, но с много по-малко население? Не съм спец, но доколкото знам, дълговете на Япония са с отрицателни лихви, демек кредиторите им ще получат по-малко от колкото са дали. При Франция защо не е така? Ти живееш наблизо и ги разбираш тези неща. wink.gif
ЕксГорски
Цитат(Радио Ереван @ 08/05/2022, 21:45) <{POST_SNAPBACK}>
Или ти не си ме разбрал заради белите ти коси? smile.gif

Сигурен ли си, че имам изобщо коси?! w00tbrows.gif
Quaker between your quarks
Еее...бийте си гъзъ да не ви расте коса, пуста икономия. laugh.gif
viara
Цитат(Радио Ереван @ 09/05/2022, 11:16) <{POST_SNAPBACK}>
За да не ходиш по мъките отиваш при адвокат, който ще ти каже какво да правиш. За да си сигурна се консултирай и с втори. Има и безплатни консултации на тел. 0700 18 250 всеки делничен ден.
Този, който твърди, че знае всичко е или глупак или лъжец.
Хубаво преписваш съдебно решение, но знай че съдебната практика не е задължителна за другите съдилища. Един съд решава едно, а друг друго по един и същи казус. Нашата правна система е континентална. Задължителни са само тълкувателните решения.
По принцип съдът ако реши винаги може да те прецака, особено ако делото не подлежи на касационно обжалване. Дори има случаи на явно неправилни решения (хайде нека ги наречем странни) на ВКС.
Имам чувството щом ги пишеш такива, че си пила нещо силно тази сутрин или трябва да пиеш нещо всеки ден. Може да греша, само изказвам загриженост за теб.
За да нямаш съдебни проблеми недей да дължиш пари на никого. Тогава няма да имаш нужда от консултации.

Тръгнал да ми казва какво да правя и как да говоря. Да не съм на работа при тебе? Кат ми плащаш заплата, ще ми даваш съвети. Не ти искам съвети. Гледай си твоята. Аз имам до кой да се допитвам ако ми се наложи. Далеч на твойто ниво по знания и възможности. Вярвам, че няма да ми се налага.
Пък от такива като мен се пази, щото когато аматьор почне да се занимава с нещо, не знае какво може за разлика от другите, където знаят.
Не съм толкова проста, колкото си мислиш. Разбира се, че тълкувателните решения имам в предвид. Да не падам от Марс?
Тях преписвам, щото видях, че те това правят.
Дал Бог, всичко което ми трябва. Действам като Наполеон, според случая.
Сега се пробвам по аматьорски, не бързам за никъде.
Аз няма какво да губя повече, но другата страна има ако продължава да чака и да не си изправя незаконовите действия ми е мисълта.
Ако ми се наложи адвокат, разбира се, че ще си хвана и ще е за сметка на тези дето са МЕ ПРИНУДИЛИ да си го хващам...
Ама засега се справям добре и без адвокат.

Ами явно чувствата ти са лъжливи.
Пиша ги такива щото не съм учила за подобни професии, че да се изразявам професионално. Затова мога да се изразявам както реша. На мен не ми пречи. Виж на разни служители - пречи ако го правят, щото може да ги уволнят. Да му мислят те.
Мен няма кой да ме уволни, щото сама съм се назначила. Спестявам си разходи излишни, макар че нямам вина за този случай никаква.

Ами не дължа пари никому/издължила съм се, но ме лъжат, за това става въпрос де, иначе нямаше да се стига до тук/, пък и да дължиш това не е престъпление - това е задължение!
Още малко, ще изкараш всички длъжници престъпници. Срамота. Това е клевета между другото ...
На днешно време длъжниците са на мода. Иначе гледай в духовния свят да нямаш задължения.

ПП Аха ... съдът ако реши, винаги може да ме прецака... Явно много искаш, да съм прецакана. Що? На теб лично не си спомням нищо да съм ти направила?
Но ще ти кажа. На мен ми е приятно, да се развивам. А тези неща ми дават възможност за развитие като трамплин. Преди не съм знаела, че някои неща ги мога. Сега знам и отдавна не съм си виждала добрите стари познати. Може пък да има случай, да се видим. Такива дет и на нокътя не мож да им се намажиш ...
Преди доста години бяха доста израснали в кариерата, а сега представям си ... Та пробвай ако искаш да продължаваш с беззаконията, да видим до къде ще я докараш.
Казах ти. Виж си източника първо и вратата от кой е отворена и затворена. Щото когато Бог е с мен ... да му мислят човеците като тебе.
viara
Цитат(ЕксГорски @ 09/05/2022, 12:34) <{POST_SNAPBACK}>

Браво! Виж как знаеш какво да му отговориш. Все се бърка, където не му е работа.
Тръгнал съвети да дава, пък не знае материята, че да съветва.
Радио Ереван
Цитат(viara @ 09/05/2022, 13:04) <{POST_SNAPBACK}>
Тръгнал да ми казва какво да правя и как да говоря. Да не съм на работа при тебе? Кат ми плащаш заплата, ще ми даваш съвети. Не ти искам съвети. Гледай си твоята. Аз имам до кой да се допитвам ако ми се наложи. Далеч на твойто ниво по знания и възможности. Вярвам, че няма да ми се налага.
Пък от такива като мен се пази, щото когато аматьор почне да се занимава с нещо, не знае какво може за разлика от другите, където знаят.
Не съм толкова проста, колкото си мислиш. Разбира се, че тълкувателните решения имам в предвид. Да не падам от Марс?
Тях преписвам, щото видях, че те това правят.
Дал Бог, всичко което ми трябва. Действам като Наполеон, според случая.
Сега се пробвам по аматьорски, не бързам за никъде.
Аз няма какво да губя повече, но другата страна има ако продължава да чака и да не си изправя незаконовите действия ми е мисълта.
Ако ми се наложи адвокат, разбира се, че ще си хвана и ще е за сметка на тези дето са МЕ ПРИНУДИЛИ да си го хващам...
Ама засега се справям добре и без адвокат.

Ами явно чувствата ти са лъжливи.
Пиша ги такива щото не съм учила за подобни професии, че да се изразявам професионално. Затова мога да се изразявам както реша. На мен не ми пречи. Виж на разни служители - пречи ако го правят, щото може да ги уволнят. Да му мислят те.
Мен няма кой да ме уволни, щото сама съм се назначила. Спестявам си разходи излишни, макар че нямам вина за този случай никаква.

Ами не дължа пари никому/издължила съм се, но ме лъжат, за това става въпрос де, иначе нямаше да се стига до тук/, пък и да дължиш това не е престъпление - това е задължение!
Още малко, ще изкараш всички длъжници престъпници. Срамота. Това е клевета между другото ...
На днешно време длъжниците са на мода. Иначе гледай в духовния свят да нямаш задължения.

ПП Аха ... съдът ако реши, винаги може да ме прецака... Явно много искаш, да съм прецакана. Що? На теб лично не си спомням нищо да съм ти направила?
Но ще ти кажа. На мен ми е приятно, да се развивам. А тези неща ми дават възможност за развитие като трамплин. Преди не съм знаела, че някои неща ги мога. Сега знам и отдавна не съм си виждала добрите стари познати. Може пък да има случай, да се видим. Такива дет и на нокътя не мож да им се намажиш ...
Преди доста години бяха доста израснали в кариерата, а сега представям си ... Та пробвай ако искаш да продължаваш с беззаконията, да видим до къде ще я докараш.
Казах ти. Виж си източника първо и вратата от кой е отворена и затворена. Щото когато Бог е с мен ... да му мислят човеците като тебе.

Май чувствата ми не са лъжливи. Колкото повече те чета, толкова повече се убеждавам, че е така.

Да имаш задължения не е срамно, но е срамно да не ги плащаш, независимо от причините.

Не искам да си прецакана. Само ти дадох информация, че делото ти може и да не завърши според очакванията ти. Ти си мислиш едно, а съдът понякога решава друго. Адвокатът ти вдига рамене, а ти пиеш една студена вода. И така да стане, продължавай напред, други неща са по-важни.
viara
Цитат(Радио Ереван @ 09/05/2022, 13:55) <{POST_SNAPBACK}>
Май чувствата ми не са лъжливи. Колкото повече те чета, толкова повече се убеждавам, че е така.

Да имаш задължения не е срамно, но е срамно да не ги плащаш, независимо от причините.

Не искам да си прецакана. Само ти дадох информация, че делото ти може и да не завърши според очакванията ти. Ти си мислиш едно, а съдът понякога решава друго. Адвокатът ти вдига рамене, а ти пиеш една студена вода. И така да стане, продължавай напред, други неща са по-важни.

Пак нищо не си разбрал. Казах ти. Нямам дело. Нямам задължения. Какви дела, какви води.
Ти пиеш ли си хапчетата редовно? Да те питам?
Ама не може да си такъв реотан. Какво ли се занимавам, да се обяснявам, все едно нямам друга работа по-приятна.
Каквото искаш това си мисли и чувствай. На мен не ми пречи.
Радио Ереван
Цитат(viara @ 09/05/2022, 14:18) <{POST_SNAPBACK}>
Пак нищо не си разбрал. Казах ти. Нямам дело. Нямам задължения. Какви дела, какви води.
Ти пиеш ли си хапчетата редовно? Да те питам?
Ама не може да си такъв реотан. Какво ли се занимавам, да се обяснявам, все едно нямам друга работа по-приятна.
Каквото искаш това си мисли и чувствай. На мен не ми пречи.

Щом като така усърдно се готвиш за дело, вероятно ще участваш по един или друг начин в съдебно производство. Може и само като консултант на една от страните. Затова реших да ти дам малко инфо.
Да, пия ги редовно. От много години пия профилактично омега 3. Ако ги пропусна обаче не е проблем, за разлика твоите хапчета.
Няма нужда да се занимаваш и да ми пишеш повече.
Радио Ереван
Цитат(ЕксГорски @ 09/05/2022, 12:34) <{POST_SNAPBACK}>

Добре де, ще се поправя. Заради белите ти косми. Едва ли нямаш изобщо. w00tbrows.gif
viara
Цитат(Радио Ереван @ 09/05/2022, 18:08) <{POST_SNAPBACK}>
Добре де, ще се поправя. Заради белите ти косми. Едва ли нямаш изобщо. w00tbrows.gif

Предположения? Докога така?
Имам една близка на 70 - няма бели косми. Има едно семейство, където по това се познават от бебета, че имат бели косми.
Та предположението не важи. Има изключения.
viara
Цитат(Радио Ереван @ 09/05/2022, 18:05) <{POST_SNAPBACK}>
Щом като така усърдно се готвиш за дело, вероятно ще участваш по един или друг начин в съдебно производство. Може и само като консултант на една от страните. Затова реших да ти дам малко инфо.
Да, пия ги редовно. От много години пия профилактично омега 3. Ако ги пропусна обаче не е проблем, за разлика твоите хапчета.
Няма нужда да се занимаваш и да ми пишеш повече.

Ама няма такова нещо, човеко. Не се готвя за дело, няма да участвам в съдебни производства, няма да ставам консултант на страна от дело.
Нищо такова няма. Тези неща са си в твоята глава само, някакъв филм измислен.
А, омегата ги спирай щото всички животински тоест от риба били с живак, колкото и да били пречистени не можело да се пречисти всичко.
Виж сега като се замислих. Това да не ти е от живака? Филмите и предположенията и нагласациите?
Друго няма какво да ти се обяснявам. Каквото ми е нужно, това си вземам. Като съм спряла калция например си везмам калций и т.н. но на такива хора като тебе повече не е нужно да се обяснява, щото ще извъртят думите ти според филмите си.
Thursday Next
Цитат(Радио Ереван @ 09/05/2022, 11:26) <{POST_SNAPBACK}>
Не твърдя, че няма и работни негри, но колко са тези, които вечно лежат на помощи? w00tbrows.gif То и цигани работни има, ама колко са.
Ооо, то е ясно, че е законно по този начин да станеш гражданин на Франция. Не твърдя обратното, само че защо са допуснали родителите им да заживеят в страната и да раждат деца там. Или са отишли на екскурзия бременни жени и хоп детето случайно се родило във Франция. w00tbrows.gif
Имам познати хора, които работата им е такава, че много често минават през Франция. Престъпността им е много по-голяма от нашата. Упояват хората и ги обират. Кражбите са нещо нормално там. Варна също е пристанище, пък престъпността е ниска. Ще кажеш, да ама много по-малко пристанище, затова е ниска. Я да стане по-голямо и ще видиш ти. smile.gif

Какви са ресурсите на Япония и какви са ресурсите на Франция? Кой е с по-голяма територия, но с много по-малко население? Не съм спец, но доколкото знам, дълговете на Япония са с отрицателни лихви, демек кредиторите им ще получат по-малко от колкото са дали. При Франция защо не е така? Ти живееш наблизо и ги разбираш тези неща. wink.gif

А, като стана дума за циганите - всъщност повечето от получаващите социални помощи у нас са българи. Ама гледам, че много се радваш на тая дъвка за домораслите нацистчета - социалните помощи. Едно време националсоциалистите са имали задачи в учебниците по математика за това колко "стрували" на държавата роми, инвалиди и прочее. Давай смело натам, това е твоята посока.

"Познати, които минават през Франция" е друга дума за тираджии, нали? Говорила съм с такива хора, те масово страдат от заблудата, че като минават по магистралите на някаква държава и спят по паркингите на нейните бензиностанции, то значи я познават из основи и могат да дават компетентни мнения. На твое място щях да слушам кво разправят Горският и Еванка, а не тираджиите.

Какво стана, сега и ресурсите ли внезапно имат значение? Аз мислех, че само наличието на негри в една държава вдига главоломно външния дълг, щото те гладни, докато ги изхраниш ... laughing.gif
Ще ни просветлиш ли какво е това "дългове с отрицателни лихви", и защо само на Япония са такива, а другите държави не са успели да си договорят такива благи условия, м? Ама така, хубаво, икономически издържано да ни светнеш. Да ни обясниш коя финансова институция е толкова малоумна, че да даде кредит при условие да получи обратно по-малко.
Хасан
Цитат(Радио Ереван @ 04/05/2022, 00:44) <{POST_SNAPBACK}>
"Лаят на НАТО пред вратата на Русия" може да е причината за войната в Украйна, заяви папа Франциск в интервю пред италианския вестник Corriere Della Sera.

https://dnes.dir.bg/svyat/papa-frantsisk-la...izvikal-voynata

Кви ги плещи тоя папа? Как е възможно този миролюбив съюз да лае пред вратата на Русия? w00tbrows.gif

Почти никога не е виновна само едната страна. Украйна можеше да избегне войната или в краен случай да постигне бързо мир, но не поиска. За да съм честен основният виновник е Путин.
Едната страна иска територии, другата се дърпа и не ги дава и от това страдат много хора по света.
https://www.vesti.bg/sviat/mrachna-prognoza...hranite-6142921
Buitenlander
Цитат(Хасан @ 10/05/2022, 12:17) <{POST_SNAPBACK}>
Почти никога не е виновна само едната страна. Украйна можеше да избегне войната или в краен случай да постигне бързо мир, но не поиска. За да съм честен основният виновник е Путин.
Едната страна иска територии, другата се дърпа и не ги дава и от това страдат много хора по света.
https://www.vesti.bg/sviat/mrachna-prognoza...hranite-6142921

Тоест, според теб, вината на Украйна е в това,че не дава територии като и ги поискат?
Баси…
Хасан
Цитат(Thursday Next @ 10/05/2022, 09:48) <{POST_SNAPBACK}>
А, като стана дума за циганите - всъщност повечето от получаващите социални помощи у нас са българи. Ама гледам, че много се радваш на тая дъвка за домораслите нацистчета - социалните помощи. Едно време националсоциалистите са имали задачи в учебниците по математика за това колко "стрували" на държавата роми, инвалиди и прочее. Давай смело натам, това е твоята посока.

"Познати, които минават през Франция" е друга дума за тираджии, нали? Говорила съм с такива хора, те масово страдат от заблудата, че като минават по магистралите на някаква държава и спят по паркингите на нейните бензиностанции, то значи я познават из основи и могат да дават компетентни мнения. На твое място щях да слушам кво разправят Горският и Еванка, а не тираджиите.

Какво стана, сега и ресурсите ли внезапно имат значение? Аз мислех, че само наличието на негри в една държава вдига главоломно външния дълг, щото те гладни, докато ги изхраниш ... laughing.gif
Ще ни просветлиш ли какво е това "дългове с отрицателни лихви", и защо само на Япония са такива, а другите държави не са успели да си договорят такива благи условия, м? Ама така, хубаво, икономически издържано да ни светнеш. Да ни обясниш коя финансова институция е толкова малоумна, че да даде кредит при условие да получи обратно по-малко.

Абсолютно вярно, но колко са българите и колко са циганите? На десет българи и на десет цигани колко получават социални помощи? Колко от тях получават детски? Масово циганчета се разболяват от астма, докато българчетата не толкова често. Каква ли е причината?
А че има работни цигани също е абсолютен факт.
Като гледам външния дълг на Япония е само 57% от БВП, а на Франция е 95%. Може би ти имаш други данни. В Япония социалните помощи не знам как се дават, но едва ли е толкова лесно както във Франция.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%...%8A%D0%BB%D0%B3
Хасан
Цитат(Buitenlander @ 10/05/2022, 13:23) <{POST_SNAPBACK}>
Тоест, според теб, вината на Украйна е в това,че не дава територии като и ги поискат?
Баси…

Ако аз нахълтам в двора ти и започна да стрелям защото част от него ми трябва, а ти не искаш да ми го дадеш и някой куршум след няколко часа престрелка рани някой съсед, няма ли и ти да имаш косвена вина? Така е, дворът си е твой, но ако беше го отстъпил, съседът нямаше да бере душа в болницата. Ако не ме беше допуснал да вляза, също щеше да е жив и здрав. Така че вина имаш и ти.
Или ме накарай бързо със сила да изляза от двора или ми дай част от него за да не страдат комшиите. Така мисля аз. Ти хем не можеш да ме изгониш, хем не даваш нищо.
Ако войната продължи до края на годината ще разбереш за какво става на въпрос.
Дaни
Цитат(Хасан @ 10/05/2022, 13:54) <{POST_SNAPBACK}>
Ако аз нахълтам в двора ти и започна да стрелям защото част от него ми трябва, а ти не искаш да ми го дадеш и някой куршум след няколко часа престрелка рани някой съсед, няма ли и ти да имаш косвена вина? Така е, дворът си е твой, но ако беше го отстъпил, съседът нямаше да бере душа в болницата. Ако не ме беше допуснал да вляза, също щеше да е жив и здрав. Така че вина имаш и ти.

Боже, каква логика! malii.gif Ако куршумът излети от твоя пистолет, еднозначно вина носиш ти и само ти. az takovata.gif

Цитат
Или ме накарай бързо със сила да изляза от двора или ми дай част от него за да не страдат комшиите. Така мисля аз. Ти хем не можеш да ме изгониш, хем не даваш нищо.

И освен всичко друго, трябва и да каже, че ти си невинен, нали!?
Напълно невинно, като един една/две годишен младенец, без грам понятие за морал, хуманност и т.н. следваш собствените си инстинкти.
Hartmann
Интересни хора сте вие, имам предвид подобните на тебе, Дани. smile.gif Колко пъти да ти кажа, че Хасанчик и подобните му са алтернативни същества, с които може само да се забавляваш, поради изцяло алтернативният им начин на мислене и алтернативна интелигентност. smile.gif Хасанчик е чист алтернативник, подобно на БигДжорджи, а Потребчик е дори отвъд това, той е алтернативен алтернативник. smile.gif

Що се отнася до "края на годината" - Рашка вече не може да излезе от войната, тя е мечка, хваната в голям жълто-син капан. 453.gif И това ще доведе до нейното пълно унищожение - както военно, така и икономическо.
viara
Цитат(Хасан @ 10/05/2022, 13:54) <{POST_SNAPBACK}>

Това само някои откачени може да го мислят. И не се извинявам. Явно това е нов вид фашизъм.

Напълно грешни предположения. Докато нухлуваш в двора на съседа, съседа може да се уплаши и избяга, че изобщо да не можеш да стреляш в другия двор. Щото човек какъвто си е такъв си е.
Ако не се спира пред чужда собственост в един двор на един човек, какво би го спряло в другия двор?
Нищо.
Та грешна логика и предположения може да ти минават някъде номерата при малоумниците, но тук не минават.
Или при такива като Дани, дето се правят, че падат от Марс и не разбират за що иде реч.
Не е нужно даже да си психолог, че да знаеш, че тази психология е извратена, която споделяш тук.
Хасан
Цитат(Дaни @ 10/05/2022, 14:10) <{POST_SNAPBACK}>
Боже, каква логика! malii.gif Ако куршумът излети от твоя пистолет, еднозначно вина носиш ти и само ти. az takovata.gif

И освен всичко друго, трябва и да каже, че ти си невинен, нали!?
Напълно невинно, като един една/две годишен младенец, без грам понятие за морал, хуманност и т.н. следваш собствените си инстинкти.

Ооо, да, формално е така. Ще ме съдят мен, не него. Аз съм престъпникът, а той е пострадалият. Пострадали обаче косвено са и други хора, които не са пряко нападнати от мен. Ако той беше силен и беше ме беше смачкал бързо, тези хора нямаше да пострадат. Украйна знаеше какъв съсед има, но за осем години не се подготви добре за война. Видя се, че руската армия не е нищо особено. Ако украинците имаха по-силна армия, едва ли Путин щеше да нападне, а и да беше нападнал, много бързо щеше да моли за мир. Украйна обаче нито побеждава, нито се предава. Ей това е много лошо.

Хасан
Цитат(viara @ 10/05/2022, 14:47) <{POST_SNAPBACK}>
Това само някои откачени може да го мислят. И не се извинявам. Явно това е нов вид фашизъм.

Напълно грешни предположения. Докато нухлуваш в двора на съседа, съседа може да се уплаши и избяга, че изобщо да не можеш да стреляш в другия двор. Щото човек какъвто си е такъв си е.
Ако не се спира пред чужда собственост в един двор на един човек, какво би го спряло в другия двор?
Нищо.
Та грешна логика и предположения може да ти минават някъде номерата при малоумниците, но тук не минават.
Или при такива като Дани, дето се правят, че падат от Марс и не разбират за що иде реч.
Не е нужно даже да си психолог, че да знаеш, че тази психология е извратена, която споделяш тук.

Направих грешка да прочета глупостите ти.
Това че не можеш да осмислиш какво съм написал, си е твой проблем. Виж какво съм обяснил на Дани, дано нещо разбереш.
viara
Цитат(Хасан @ 10/05/2022, 14:47) <{POST_SNAPBACK}>
Ооо, да, формално е така. Ще ме съдят мен, не него. Аз съм престъпникът, а той е пострадалият. Пострадали обаче косвено са и други хора, които не са пряко нападнати от мен. Ако той беше силен и беше ме беше смачкал бързо, тези хора нямаше да пострадат. Украйна знаеше какъв съсед има, но за осем години не се подготви добре за война. Видя се, че руската армия не е нищо особено. Ако украинците имаха по-силна армия, едва ли Путин щеше да нападне, а и да беше нападнал, много бързо щеше да моли за мир. Украйна обаче нито побеждава, нито се предава. Ей това е много лошо.

Това са принципи на хищници и джунгли, не на цивилизовани хора-разумни.
viara
Цитат(Хасан @ 10/05/2022, 14:50) <{POST_SNAPBACK}>
Направих грешка да прочета глупостите ти.
Това че не можеш да осмислиш какво съм написал, си е твой проблем. Виж какво съм обяснил на Дани, дано нещо разбереш.

Искам да ми се ИЗВИНИШ ПУБЛИЧНО ЗА ОБИДАТА ПУБЛИЧНА!!!
Аз глупости не пиша ако някои други имат този навик, да си отговарят според СЛОВОТО!!!
Buitenlander
Цитат(Хасан @ 10/05/2022, 12:54) <{POST_SNAPBACK}>

Нямам коментар. censored.gif
Хасан
Цитат(viara @ 10/05/2022, 14:52) <{POST_SNAPBACK}>
Искам да ми се ИЗВИНИШ ПУБЛИЧНО ЗА ОБИДАТА ПУБЛИЧНА!!!
Аз глупости не пиша ако някои други имат този навик, да си отговарят според СЛОВОТО!!!

Вече наистина окончателно спирам да те чета и не очаквай отговор.

Направи си труда и разбери какво е обида и какво е мнение.

Дaни
Цитат(Хасан @ 10/05/2022, 14:47) <{POST_SNAPBACK}>

Искам да ти обърна вниманието на това, че съседите на Украйна не само, че не се оплакват, че Украйна не се предава, но също така искат да й помогнат да сътвори мир, ама ЕС не дава.

https://www.manager.bg/svyat/nad-50-ot-poly...kato-mirotvorci
https://fakti.bg/world/664824-polsha-agitir...misia-v-ukraina

Дори и Америка се е ангажирала да търси начин да помогне на Русия да намери изход от войната: http://www.focus-news.net/news/2022/05/10/...-v-ukrayna.html
viara
Цитат(Хасан @ 10/05/2022, 14:56) <{POST_SNAPBACK}>
Вече наистина окончателно спирам да те чета и не очаквай отговор.

Направи си труда и разбери какво е обида и какво е мнение.

Таксувам те като престъпник, който си изразява престъпните мисли публично - това ми е мнението и ако искаш ме чети.
Мнението ми още за тебе е, че си пълен простак и глупак.
Щото ако имаше малко мозък, щеше да мислиш и да знаеш, че всеки престъпник, който нахлуе в чужда собственост се наказва веднага от закона или когато го хванат.
Също щеше да знаеш, че Путин има имунитет САМО ДОКАТО Е НА ВЛАСТ.
И поради тази причина още не е наказан.
Но в момента го разследват и този имунитет всеки момент ще падне или с падането му от власт или с обявяването му за престъпник от международния съд.
След това не подлежи на имунитет. И той много добре го знае за разлика от всички защитници като тебе, които се правят на малоумни.
Та спри да плещиш глупости ми е мисълта, щото само си губиш енергията и силите, времето да защитаваш престъпници като Путин.
А Дани прави същото за тебе, като те защитава.
Щото всеки, който защитава престъпници е престъпник по закона.
Хасан
Цитат(Дaни @ 10/05/2022, 14:59) <{POST_SNAPBACK}>
Виж сега, искам да подчертая, че съседите на Украйна не само, че не се оплакват, че Украйна не се предава, но също така искат да й помогнат, ама ЕС не дава.

https://www.manager.bg/svyat/nad-50-ot-poly...kato-mirotvorci
https://fakti.bg/world/664824-polsha-agitir...misia-v-ukraina

Има хора (в случая това са част от поляците), които са съгласни животът им да се влоши, заради определена кауза. Това че са съгласни да помагат на Украйна, не значи че им е добре. Ами другите, които не са съгласни? blink.gif
Ще видиш какво ще стане до края на годината, ако войната не приключи. Това е моето желание, да няма война. Кой ще е победител, не е чак толкова важно.
Дaни
Цитат(Хасан @ 10/05/2022, 15:07) <{POST_SNAPBACK}>
Има хора (в случая това са част от поляците), които са съгласни животът им да се влоши, заради определена кауза. Това че са съгласни да помагат на Украйна, не значи че им е добре. Ами другите, които не са съгласни? blink.gif
Ще видиш какво ще стане до края на годината, ако войната не приключи. Това е моето желание, да няма война. Кой ще е победител, не е чак толкова важно.

Важно е кой ще е победител, дори и за руснаците е важно, те също ще спечелят, ако загубят.

Хасан
Цитат(Дaни @ 10/05/2022, 15:12) <{POST_SNAPBACK}>
Важно е кой ще е победител, дори и за руснаците е важно, те също ще спечелят, ако загубят.

Най-важното е да няма война.
Alexfield
Много ти е перверзна логиката. И както винаги е в полза на агресора. Целта ти е да внушиш, че е най-добре да си дадем всичкото имущество на някой, че да не пострада съседа. После съседа да си даде всичкото имущество, че да не пострада другия съсед. И така един по един всички да си дадем имуществото на насилника, докато не остане никой с имущество. Браво Хасанчик, добре си го измислил. Дядя Володя ще ти прати копейките и за този месец.
Хасан
Цитат(Alexfield @ 10/05/2022, 15:22) <{POST_SNAPBACK}>
Много ти е перверзна логиката. И както винаги е в полза на агресора. Целта ти е да внушиш, че е най-добре да си дадем всичкото имущество на някой, че да не пострада съседа. После съседа да си даде всичкото имущество, че да не пострада другия съсед. И така един по един всички да си дадем имуществото на насилника, докато не остане никой с имущество. Браво Хасанчик, добре си го измислил. Дядя Володя ще ти прати копейките и за този месец.

Путин ще прочете, че съм писал, че основният виновник е той, но въпреки това, ще ми прати копейки. w00tbrows.gif
Този агресор няма сили един свой съсед да завладее, а какво остава за всички останали.
Хасан
Цитат(Радио Ереван @ 07/05/2022, 13:10) <{POST_SNAPBACK}>
Аз съжалявам, че влязохме в ЕС, макар че вече не искам да излизаме. Няма смисъл, белите са направени. За НАТО съм бил винаги.
По-добре щеше да стане, ако имаше референдум. В НАТО може да влезем и сега като Швеция и Финландия.
За еврото трябва да се произнесат специалистите и да разяснят на тези, които могат да ги разберат.

https://www.manager.bg/svyat/srbiya-shche-n...-sled-10-godini

Сърбите бяха по-добре от нас преди десет години.
Сърбия ще достигне българските заплати след десет години. Това пише в анализ на вестник ДАНАС.

Shade
Цитат(Хасан @ 10/05/2022, 05:30) <{POST_SNAPBACK}>
Този агресор няма сили един свой съсед да завладее, а какво остава за всички останали.

Този агресор е трупал на склад огромни количества военна техника и муниции в продължение на десетилетия. И жива сила. За сметка на скотски живот на населението си.
Разполага с територия да ги съхранява. Никоя друга държава не е натрупала такъв обем. Може да са конструктивно недодялани, морално остарели, но са огромни количества. Обаче не са неизчерпаеми. Десетминутната реч на Путин по време на относително скромния (в сравнение с предишните години) авторитарен парад в Москва вчера не показа очакваната самоувереност. Тазгодишният "Парад на Победата" настойчиво се опитваше да прикрие усещането за "Марш на Поражението". Ако в света не преобладават конюнктурници като теб, в един момент Русия може да остане само по един гол задник.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 10/05/2022, 15:22) <{POST_SNAPBACK}>
Най-важното е да няма война.

"Нямаше абсолютно никакъв друг начин, освен да атакуваме превантивно..." "Войната ще продължи до пълна наша победа" - това са цитати от джуджака.

Както виждаш, Хасанчик, очеизвадно е, че войната ще продължи доста дълго. smile.gif
Хасан
Цитат(Shade @ 10/05/2022, 15:54) <{POST_SNAPBACK}>
Този агресор е трупал на склад огромни количества военна техника и муниции в продължение на десетилетия. И жива сила. За сметка на скотски живот на населението си.
Разполага с територия да ги съхранява. Никоя друга държава не е натрупала такъв обем. Може да са конструктивно недодялани, морално остарели, но са огромни количества. Обаче не са неизчерпаеми. Десетминутната реч на Путин по време на относително скромния (в сравнение с предишните години) авторитарен парад в Москва вчера не показа очакваната самоувереност. Тазгодишният "Парад на Победата" настойчиво се опитваше да прикрие усещането за "Марш на Поражението". Ако в света не преобладават конюнктурници като теб, в един момент Русия може да остане само по един гол задник.

Само че мен ме интересува да няма война, а не толкова да се спечели войната от Украйна. Разбира се, ако стане така ще е прекрасно, но защо светът трябва да страда заради Украйна?
Видя се колко е подготвена Русия за войната и че може с нейната армия да плаши гаргите, но не и НАТО.
Shade
Цитат(Хасан @ 10/05/2022, 06:38) <{POST_SNAPBACK}>
Само че мен ме интересува да няма война, а не толкова да се спечели войната от Украйна. Разбира се, ако стане така ще е прекрасно, но защо светът трябва да страда заради Украйна?
Видя се колко е подготвена Русия за войната и че може с нейната армия да плаши гаргите, но не и НАТО.

Ха, интересувало го да няма война. Казано е преди хилядолетия "Si vis pacem, para bellum".
Русия е подготвена с ядрено оръжие. Алкохолизраният руски народ с промит от пропагандата мозък ще бъде във възторг от употребата му, понеже възпрепятстването на руската терористична агресия на чужда територия е заплаха за сигурността на Матушката.
Hartmann
Русия може с нейната армия да плаши гаргите, но не и НАТО.

Я да видим, Хасанчик:

Ядрени бойни глави във Великобритания - към 300
- във Франция - към 200
- в Рашистан - към 6 000

Дай пак smile.gif
Thursday Next
Цитат(Хасан @ 10/05/2022, 12:41) <{POST_SNAPBACK}>
Като гледам външния дълг на Япония е само 57% от БВП, а на Франция е 95%.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%...%8A%D0%BB%D0%B3

Гледам, че в източника, който си дал, на Швейцария е 271 % от БВП. Що не ревнете да жалите Швейцария, м? animatedwink.gif Отпишете я, ожалете я жива, че плаща помощи на кви ли не. Чакам Ереван да ми обясни за отрицателните лихви по външния дълг и защо само Япония се е изхитрила да ги има, каквото и да са те.

Не ме питай за това какви данни имам, ами се върни нагоре и погледни какво съм показала. Знам, че вражески езици не ползваш, ама поне имената на държавите ще успееш да разпознаеш, аз вярвам в теб. Останалото са цифри.
Хасан
Цитат(Shade @ 10/05/2022, 16:56) <{POST_SNAPBACK}>
Ха, интересувало го да няма война. Казано е преди хилядолетия "Si vis pacem, para bellum".
Русия е подготвена с ядрено оръжие. Алкохолизраният руски народ с промит от пропагандата мозък ще бъде във възторг от употребата му, понеже възпрепятстването на руската терористична агресия на чужда територия е заплаха за сигурността на Матушката.

Това не е подготовка за война, а Студена война на Запада срещу Русия. Започваме я защото си мислим, че след време ще бъдем нападнати и ние. Доводите са, този лош човек нападна Украйна, значи щом е такъв злодей, ще нападне и нас. Помните ли Хитлер какво направи...
Путин има подобна риторика. Готвела се Украйна с помощта на Запада да нападне нашите братски републики и нашият Крим и ние нямахме избор и нападнахме. Само че неговото е още по-лошо, то си е истинска война.
Значи според теб да очакваме Путин да използва ядрено оръжие, ако войната се проточи. И аз си мисля, че е възможно. Даже го и писах.
Хасан
Цитат(Hartmann @ 10/05/2022, 17:10) <{POST_SNAPBACK}>
Русия може с нейната армия да плаши гаргите, но не и НАТО.

Я да видим, Хасанчик:

Ядрени бойни глави във Великобритания - към 300
- във Франция - към 200
- в Рашистан - към 6 000

Дай пак smile.gif

Верно ли така било? w00tbrows.gif Брей, май тоя път си прав. Ами сега какво ще правим, като е по-силна от НАТО? w00tbrows.gif
Аз предлагам ЕС и САЩ вместо помощи за Украйна, да започнат да помагат на Русия. Да купуват всичко каквото руснака продава и то на леко завишени цени. Все пак Русия е във война, нека й влезем в положението.
Като помагаме Путин ще стане добър и няма да ни удари с 6 000 ракети и ние ще си живеем спокойно и щастливо. Украинците ще се предадат, няма къде да вървят, а САЩ да върнат част от Аляска, стига са я ползвали. Германия да плаща 100 години репарации 10% от БВП заради ВСВ. Нас през 1878 г. са ни освободили от турците и са дали около 60 000 убити войници и офицери. Значи да приемаме безплатно за по десет дни 60 000 руски граждани на нашето море. Полша са били част от Русия и нищо не са платили да се откупят. Да дават безвъзмездно на Русия по десет милиона литра водка на година. Финландците също. Украйна става част от Русия и естествено ще си дава житото на Русия както едно време.
Има ли с какво да ме поправиш или да ме допълниш куме Иване?
Хасан
Цитат(Hartmann @ 10/05/2022, 16:31) <{POST_SNAPBACK}>
"Нямаше абсолютно никакъв друг начин, освен да атакуваме превантивно..." "Войната ще продължи до пълна наша победа" - това са цитати от джуджака.

Както виждаш, Хасанчик, очеизвадно е, че войната ще продължи доста дълго. smile.gif

И аз това го писах на Шейд, само че с други думи.

Ами ще продължи, като помагаме на Украйна. Писах ти куме Иване какво трябва да направим.

Quaker between your quarks
В Израел, разходването на ел. енергия се поощрява. Имат централа на въглища на Червено море, някъде до Ейлат. Въглища от ЮАР, договор за сто години да кажем. Петрол от Венецуела, договор, за двеста години да кажем, и няма санкции, нищо че комунисти, евреите са фашисти, от тия умерените, добрите.
Рекламата за харченето на ток, е като рекламата за комуникациите, по радиото.
"Може би, ти е горещо, пусни си климатика"

"Ти чули се с леля ти в щатите ?, звънни и !"
Промишленият ток е по евтин от битовия.
Моят шеф, обясняваше ми тез неща. Е! Е как може, аз работя, създавам, той си пуска климатик да му е хладно , кой по полезен на икономиката ? "
Хасан
Цитат(Thursday Next @ 10/05/2022, 17:33) <{POST_SNAPBACK}>
Гледам, че в източника, който си дал, на Швейцария е 271 % от БВП. Що не ревнете да жалите Швейцария, м? animatedwink.gif Отпишете я, ожалете я жива, че плаща помощи на кви ли не. Чакам Ереван да ми обясни за отрицателните лихви по външния дълг и защо само Япония се е изхитрила да ги има, каквото и да са те.

Не ме питай за това какви данни имам, ами се върни нагоре и погледни какво съм показала. Знам, че вражески езици не ползваш, ама поне имената на държавите ще успееш да разпознаеш, аз вярвам в теб. Останалото са цифри.

Данните ми, които съм дал са стари, затова предположих, че ти имаш други данни. Оказах се прав.
Не е само Япония. Че те са си за ожалване швейцарците, освен ако и техните облигации са с отрицателна стойност като на Япония и Германия, което зависи от кредитния им рейтинг. Пиша тези неща по памет. Все пак.
https://www.investor.bg/drugi/338/a/obligac...-dolara-333084/
https://bnr.bg/post/101588186/dohodnostta-n...t-ot-mai-2019-g
Идеята е такава. Аз съм милиардер и се чудя къде да си държа парите. Мога да избера дали да ги дам на теб, която си честна и с много добро финансово положение или да ги дам на Питето, пияница и развратник, който има голям шанс да не ми ги върне. Хубаво ама Питето ми предлага годишна лихва от 5%, а ти ми предлагаш отрицателна лихва от 0,1%. Това е само пример. Да не се обиди Питето, а на теб да ти пораснат крила. smile.gif
Не винаги страните с големи дългове са в окаяно положение. Нашият дълг е около 25%, но в какво положение сме.
Аз живея не в Париж, а в Плевен, ама не ям доматите с коловете. sunbathing.gif

Hartmann
Не винаги страните с големи дългове са в окаяно положение. Нашият дълг е около 25%, но в какво положение сме.

Да дадем още малко примери. Рашистан също е с относително малък дълг. Обаче заплатите там са два пъти по-малки дори от българските. Румъния даже беше стигнала до положение съвсем да няма дълг. За благодарност румънците застреляха като куче човека, който ги обездължи. smile.gif В същото време, както знаем - и Швейцария и Япония и много други свръх-развити, свръх-технологични и свръх-богати страни имат много по-големи дългове. Какви изводи да си направим, Хасанчик? smile.gif
Thursday Next
Ще те цаним за официален говорител на Ереванчо. Щото "дългът им е с отрицателна лихва" не е същото като "държавните им облигации са с отрицателна доходност", сешшсе. animatedwink.gif Разпознавай кога се правя на ударена, за да се сети някой, че е изтърсил дивотия, и недей да притесняваш излишно електроните да ми обясняваш. В повечето случаи знам, просто се опитвам да накарам човека да мисли, преди да пише. И го правя с надеждата той да стигне до същото прозрение: че да гледаш само кой колко външен дълг има и да обясняваш, че то било щото храни негрите, затова страната върви към съсипия, е върхът на безхаберието.

Отрицателната доходност не зависи от кредитния рейтинг на конкретната държава. България също пласира ДЦК с отрицателна доходност, а със сигурност нямаме кредитния рейтинг на Германия.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 10/05/2022, 19:32) <{POST_SNAPBACK}>
И аз това го писах на Шейд, само че с други думи.

Ами ще продължи, като помагаме на Украйна. Писах ти куме Иване какво трябва да направим.

Ами ти сам каза, Хасанчик - руската армия се оказа, че не става за никъв чеп. Защо тогава да не помогнем на по-силния? smile.gif Хасанчик, ако не помагаме или помагаме на по-слабия - ето това ще продължи войната - нали, това е логично, дори ти би трябвало, макар и не веднага, с времето да го разбереш. smile.gif
Hartmann
Цитат(Хасан @ 10/05/2022, 19:30) <{POST_SNAPBACK}>
Нас през 1878 г. са ни освободили от турците и са дали около 60 000 убити войници и офицери.

Сега... аз разбирам какво "образование" си получил, но е крайно време да научиш истината. smile.gif

И тъй - убитите във войната са 11 905 души. При това те са украинци, финландци, румънци, хървати, поляци и руснаци - а не само руснаци. smile.gif

Интересно е да се види този исторически документ - ето тук може да го прочетеш целия - https://archive.org/details/b20416477_002

Оказва се, че най-големите загуби са от болести - цели 49 хиляди. При това болестите са всякакви, много внимателно и подробно описани от самите командири на ротите. Има и умрели от венерически болести например. Дали са се заразили в някой руски бардак или някоя българска мома им е лепнала болестта - това в документа не е указано. Но все пак... Някак си не звучи добре...

Представяш ли си, Хасанчик - с огромен патос, както едно време говореха по манифестациите - Пьотр Иванич, геройски паднал от сифилис за свободата на България 453.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.