Цитат(Thursday Next @ 10/05/2022, 22:14) <{POST_SNAPBACK}>
Ще те цаним за официален говорител на Ереванчо. Щото "дългът им е с отрицателна лихва" не е същото като "държавните им облигации са с отрицателна доходност", сешшсе.
Разпознавай кога се правя на ударена, за да се сети някой, че е изтърсил дивотия, и недей да притесняваш излишно електроните да ми обясняваш. В повечето случаи знам, просто се опитвам да накарам човека да мисли, преди да пише. И го правя с надеждата той да стигне до същото прозрение: че да гледаш само кой колко външен дълг има и да обясняваш, че то било щото храни негрите, затова страната върви към съсипия, е върхът на безхаберието.
Отрицателната доходност не зависи от кредитния рейтинг на конкретната държава. България също пласира ДЦК с отрицателна доходност, а със сигурност нямаме кредитния рейтинг на Германия.
Отрицателната доходност не зависи от кредитния рейтинг на конкретната държава. България също пласира ДЦК с отрицателна доходност, а със сигурност нямаме кредитния рейтинг на Германия.
Аз си помислих, че облигациите има предвид Ереван. Нека той да разясни дали съм го разбрал.
Не съм писал такова нещо, че който хранел негрите имал голям външен дълг.
Пишеш ми за специфични неща, които не всеки е длъжен да знае, щом не му влиза в длъжностната характеристика, както и не всеки е длъжен да владее чужди езици.