Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Изкуфял ли е папата
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Хасан
Цитат(Thursday Next @ 10/05/2022, 22:14) <{POST_SNAPBACK}>
Ще те цаним за официален говорител на Ереванчо. Щото "дългът им е с отрицателна лихва" не е същото като "държавните им облигации са с отрицателна доходност", сешшсе. animatedwink.gif Разпознавай кога се правя на ударена, за да се сети някой, че е изтърсил дивотия, и недей да притесняваш излишно електроните да ми обясняваш. В повечето случаи знам, просто се опитвам да накарам човека да мисли, преди да пише. И го правя с надеждата той да стигне до същото прозрение: че да гледаш само кой колко външен дълг има и да обясняваш, че то било щото храни негрите, затова страната върви към съсипия, е върхът на безхаберието.

Отрицателната доходност не зависи от кредитния рейтинг на конкретната държава. България също пласира ДЦК с отрицателна доходност, а със сигурност нямаме кредитния рейтинг на Германия.

Аз си помислих, че облигациите има предвид Ереван. Нека той да разясни дали съм го разбрал.
Не съм писал такова нещо, че който хранел негрите имал голям външен дълг.

Пишеш ми за специфични неща, които не всеки е длъжен да знае, щом не му влиза в длъжностната характеристика, както и не всеки е длъжен да владее чужди езици.
Хасан
Цитат(Hartmann @ 10/05/2022, 22:32) <{POST_SNAPBACK}>
Сега... аз разбирам какво "образование" си получил, но е крайно време да научиш истината. smile.gif

И тъй - убитите във войната са 11 905 души. При това те са украинци, финландци, румънци, хървати, поляци и руснаци - а не само руснаци. smile.gif

Интересно е да се види този исторически документ - ето тук може да го прочетеш целия - https://archive.org/details/b20416477_002

Оказва се, че най-големите загуби са от болести - цели 49 хиляди. При това болестите са всякакви, много внимателно и подробно описани от самите командири на ротите. Има и умрели от венерически болести например. Дали са се заразили в някой руски бардак или някоя българска мома им е лепнала болестта - това в документа не е указано. Но все пак... Някак си не звучи добре...
От болести или от куршуми куме Иване, все през време на войната е умрял. Много са мрели от тиф тогава. Сифилисът не мори толкова бързо.
Представяш ли си, Хасанчик - с огромен патос, както едно време говореха по манифестациите - Пьотр Иванич, геройски паднал от сифилис за свободата на България 453.gif

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.