Има ли други подобни на YothaPhone или на AYYA T1?
Тук се продават телефони с по-лоши параметри и възможности.
Ако беше с логото на Самсунг или Айфон, щяха да се изтрепят.
Йотафона има два екрана, като единия може да се ползва като четец, а на другия смартфон може да се изключват камерите и микрофона, дори и да е софтуерно е важното, че може.
Щях да си купя третата версия на Йотафона, ама не знам дали въобще го продаваха тук, защото вече имах няколко от друга китайска марка.
То и смартфон Правец се пусна тук, китайски, като имаше и вариант да го купиш на модули и да си го сглобиш.
Трябва да призная, че ми е приятно да общувам с тебе, защото в много отношения ти си като... без да се засягаш, но си като новородено, което тепърва открива чудния свят наоколо.
Ако беше с логото на Самсунг или Айфон, щяха да се изтрепят. - Логата на големите брандове карат хората да се "изтрепват" за тях, защото те хилядократно са доказали качествата си през годините. Но ако сложиш същото лого на едно л@йно, то ще си остане л@йно.

И даже да излъжеш в началото N-броя души, лъжата скоро ще лъсне. Не става така, наивний ми по дух брате.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Понеже си говорим за брандове и за руски коли и пр., ето още малко от Георги Марков, BTW - убит от същата система, която породи и днешния фашизъм в Русия:
На площада пред драгалевската кръчма се появява някакво автомобилно чудовище. Това е последният модел на „Ферари“, с муцуна, почти докосваща земята, и четири блестящи ауспухови тръби, щръкнали отзад. Колата е боядисана в яркозелено, пресечено от лимоненожълта лента. Вътре мъж на средна възраст с левантинско лице се е облегнал удобно назад, пуши лула и самоуверено гледа нагоре към планината. Чудовището спира за малко на площада, като продължава внушително да ръмжи.
Народът от кръчмата изскача пред вратата. Аз и един приятел от киното се опитваме да обърнем неговия москвич надолу, та дано запали по инерция. Ала видели спрялата зад гърбовете ни чужда кола, ние унизено преставаме с усилията си да заставим проклетия москвич да се раздвижи. После се присъединяваме към народа пред кръчмата. Почти всички са излезли с чашите си и дълбокомислено гледат чудовището на „Ферари“.
— Брей, да му се не види, какви автомобили почнаха да правят руснаците! — изтърсва многозначително моят съсед бай Генади.
По лицата на повечето пиячи преминава странна светлина.
— Като я погледнеш тая пущина, ще разбереш, че са я правили само в Москва! — продължава в същия тон един нисичък мустакат кооператор.
— И тоя, дето я кара, е руснак — забелязва друг. — Погледни му златните копчета на ръкавите, лулата, часовника… Чист руснак…
— Аз ти казвам, Боньо, че нито американците, нито германците, нито французите… никой не може да направи такова нещо! Само братята!
И сега един от тях се обръща към моя приятел, чийто москвич не щеше да запали, и му казва:
— А бе, Киро, колко пъти ти казах да не си купуваш автомобил от италианците!
Чуждата кола изчезва зад завоя по автострадата към „Алеко“, пиячите се прибират в кръчмата, а аз и Киро възобновяваме бутането на москвича.
https://chitanka.info/text/2898-zadochni-re...za-bylgarija/65-------------------------------------------------------------------------------------
Както виждаш, българите от онова време са умеели да тролят "братушките".